29 decembrie: Ziua cu ce trebuie încă să mai Faci

 Goana specifică celebrării Crăciunului a luat sfârșit, așa că putem să ne simțim mai liniștiți, mai relaxați. Ce este însă acea mâncărime stăruitoare care vine din adâncul nostru și nu ne dă pace? E aidoma unei fantome care ne bântuiește mintea și ne readuce aminte că, în ciuda tuturor reușitelor noastre de sărbătorile de iarnă, mai avem la dus la bun sfârșit câte ceva! Ziua cu ce trebuie încă să mai Faci ne îndeamnă să ne folosim timpul rămas până pe 1 ianuarie pentru a ne ocupa de câteva verificări finale ale listei noastre cu sarcini pe care ni le-am propus pentru întregul an pe cale să se termine!


Repere ale Zilei cu ce trebuie încă să mai Faci


- Anii 1500: Cu toate că originea listelor cu ce avem de făcut este necunoscută, Leonardo da Vinci apelează la astfel de liste, care să-i înlesnească focalizarea către toate proiectele din programul său încărcat.          

                             

29 decembrie: Ziua cu ce trebuie încă să mai Faci

- Anii 1740: Benjamin Franklin este pasionat de crearea unor liste de evaluare a productivității sale și, astfel, de urmărire de materializare a înzestrărilor sale.


- 1980: Una din listele cu treburile pe care le are de făcut John Lennon cuprinde întâlnirea cu un producător HBO și cărțile pe care și le dorește cu adevărat să le citească.


- 2001: David Allen scrie și publică cartea "A avea treburile terminate: Arta productivității lipsite de stres", care dă naștere unui autentic cult în America.


28 decembrie: Ziua Sfinților Prunci Nevinovați


Săptămâna dintre Crăciun și Anul Nou este una iesita din comun. Copiii sunt în vacanță, unele firme și instituții sunt închise, așa că unii dintre noi, care suntem în zile libere, în așteptarea Revelionului, cu ajutorul Zilei cu ce trebuie încă să mai Faci, pot utiliza cu spor timpul lor liber astfel încât să intre într-un nou an eliberați de poverile anului vechi, devenind disponibili pentru focalizarea pe noi obiective, rezoluții. 


29 decembrie: Ziua Tic-Tac

29 decembrie: Ziua cu ce trebuie încă să mai Faci 29 decembrie: Ziua cu ce trebuie încă să mai Faci Reviewed by Diana Popescu on decembrie 28, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.