Horoscop februarie 2022 | Evenimente astrologice februarie 2022

 Evenimentele astrologice cele mai influente din horoscopul lunii februarie 2022 sunt revenirea lui Mercur în aspect direct în Capricorn, pătrunderea aceleiași planete în Vărsător, tranzitul Soarelui în Pești, Luna nouă din Vărsător și Luna plină din Leu.


HOROSCOP FEBRUARIE 2022 - TOATE ZODIILE


VĂRSĂTORUL  profită chiar de la începutul lunii de o intuiție nemaipomenită, care-l sprijină să găsească soluții ale unor probleme care-l sâcâie de ceva vreme. Conjuncturile exterioare îi clarifică tot mai mult care sunt cele mai bune decizii pe care trebuie să le ia. În a doua parte a lui februarie, își exprimă cu forță de convingere ideile, interesele, ceea ce-i facilitează încropirea unor alianțe de nădejde. Tentat să achiziționeze cât mai multe lucruri, să fie stăpânit de mania shopping-ului, are, totuși, șansa ca banii să îi între în buzunare chiar atunci când are cea mai mare nevoie de ei. Are, totodată, posibilitatea să se perfecționeze profesional. Încrederea în sine îi dă ghes vieții amoroase!


Nativii din PEȘTI au capacitatea, după o perioadă de incertitudini și provocări, să-și recunoască adevărații prieteni! Tot ce au de făcut în continuare este să-și consolideze relațiile cu ei, mai ales că, în curând, vor avea nevoie de ajutorul sau de îndrumarea lor. Pe de altă parte, intră mai ușor în contact cu lumea lor interioară și par să fie iluminați de o revelație ivită din subconștientul lor.  Nu le este deloc jenă sau teamă să-și scoată la iveală identitatea individuală și, năzuința lor de a fi remarcați ori recunoscuți pentru ceva tinde să li se îndeplinească. Extrem de energici, încrezători în ei înșiși, sunt capabili să depășească orice obstacol pentru a obține ce își doresc. Reușesc să-și limpezească o chestiune tulbure din dragoste.    

                                  

Horoscop februarie 2022

În cazul BERBECULUI se anunță ieșirea dintr-o perioadă marcată de dificultăți în muncă. Circumstanțele astrale îi permit să-și reia evoluția în carieră, să înlăture păreri greșite despre el și să-și creeze contacte promițătoare din punct de vedere profesional. Își crește notabil comunicarea cu amici, cu grupuri și organizații din care face parte, și se poate ralia altora, capabile să-i stimuleze idealurile și filosofia personală. Câteodată, pare înclinat să se retragă din lume pentru a medita și a-și revizui parcursul din viață, țelurile majore. Își conștientizează într-un grad sporit simțăminte ascunse, impulsuri subconștiente și poate fi atras de o perspectiva spirituală asupra existenței. Relația sa de cuplu se remarcă printr-un plus de amiciție și focalizarea către obiective comune.


Taurul se descătușează de îndoieli și probleme exterioare ce-i împiedicau punerea în aplicare a unui proiect ținând de străînătate sau contactarea unor persoane de pe alte meleaguri. Nu mai este distras de chestiuni de amănunt în demersurile sale și le urmează cu hotărâre, ceea ce va avea degrabă un efect direct asupra modului cum este văzut de cei din jur, asupra prestigiului său. Mintea îi este străbătută de o grămadă de idei practice și se înțelege foarte bine cu persoane influente de la serviciu. Este un răstimp prielnic semnării unor contracte din afaceri și luării unei hotărâri majore în carieră. Se simte ca peștele în apă printre oameni și se implică cu plăcere într-o socializare intensă. Are  satisfacții deosebite din partea prietenilor și poate închega noi amiciții, pline de făgăduințe. Ceea ce face acum în plan sentimental va avea ecouri o vreme îndelungată. 


Horoscopul GEMENILOR anticipează eliberarea de niște chestiuni financiare împovărătoare. Pot avea acces la un împrumut avantajos, dar pot și redescoperi surse de bani neglijate sau nefructificate până în prezent. Sunt cutreierați de idei strălucite de afaceri, însă ar fi indicat să le sorteze nițel înainte de a le pune în practică. Pot avea o viziune clară despre viitorul lor, oportunități asociate cu studiile ori cu călătorii în străinătate. Ajung sub luminile reflectoarelor la serviciu, așa că este de recomandat să dea tot ce au mai bun din ei. Este un interval de timp de bun augur aflării unui (nou) job sau avansării în cel actual. Relația lor de dragoste pare să fie caracterizată atât de o mare senzualitate, cât și de o aprofundare a afecțiunii reciproce.


Cei născuți în zodia RACULUI își lămuresc neînțelegeri din parteneriate personale, sociale, profesionale și de afaceri. Dacă unele dintre ele, păguboase, trebuie să fie abandonate, cele cu adevărat viabile se cer a fi întărite, având în vedere că vor furniza beneficii pe termen lung. Comunicarea sinceră, direct, persuasivă cu asociați din plan financiar le rezervă împliniri de excepție. Pot, totodată, să primească o sumă de bani substanțială, pe neașteptate, de acolo de unde se așteaptă mai puțin. Plin de optimism, este dornic să exploreze semnificații profunde ale existenței, eventual spirituale, să-și extindă orizonturile cunoașterii. Este posibil să călătorească spre locuri îndepărtate, chiar exotice. Interacțiunea cu tovarășul său de viață se armonizează și câștigă în patimă.


LEUL se bucură de eliminarea unor dispute din muncă, unor mesaje ambigue, greșit interpretate dintre acesta și colegii, șefii săi. Atmosfera de la serviciu i se clarifică, și are posibilitatea să se dedice cu succes unor sarcini, activități în colaborare. De asemeni, își limpezește comunicarea cu parteneri din toate sferele existenței sale, inclusiv cu tovarășul său de cuplu. Trece printr-o vreme auspicioasă pentru relații cu publicul, negocieri și contracte, dar și pentru o invigorare datorată unei transformări fundamentale a sinelui. Este motivat să se lase în voia dorințelor sale cele mai arzătoare și să alunge din mintea sa, din sufletul său orice fantomă a trecutului, orice simțământ suprimat dinlăuntrul său. 


Nativii din FECIOARA tind să se desprindă de un răstimp arid din punct de vedere creativ și să-și regăsească filoanele inspirației în domeniile principale de activitate. Sunt mai interesați atât în întreținerea și îmbunătățirea stării lor de sănătate, cât și în optimizarea statutului lor profesional inclusiv prin perfecționarea abilităților lor. Se înțeleg excelent cu colegii și superiorii lor de la serviciu dar, uneori, se impune să-și înfrâneze înclinația de a fi prea critici ori prea puțin preocupați de nevoile altora. În plan social, oamenii sunt atrași de ei din cauza atitudinii lor încrezătoare și spirituale. Niscaiva ghinioane din viața amoroasă dispar cu desăvârșire, făcând loc oportunității de a-și dezvolta o relație în doi serioasă și a-și găsi chiar și un potențial partener pentru o căsătorie.


Pentru BALANTA se vestește lăsarea în urmă a unor contradicții, certuri cu rude mai apropiate sau mai îndepărtate. Relaționarea sa cu familia și persoanele apropiate este pe cale să se armonizeze, să se focalizeze pe interese comune și stimă reciprocă. Interacțiunea cu persoana sa iubita, partenerul său de cuplu se împrospătează, se revitalizează grație unei spontaneități ieșite din comun. Efluviile creative îmbelșugate i se manifestă cu pregnanță, mai cu seama într-un hobby. Își dorește să-și amelioreze tonusul fizic și psihic, apelând la o nouă dietă sau la un program regulat de exerciții fizice. Poate să iasă în evidență la serviciu printr-un proiect de mare anvergură, printr-o însărcinare specială. Are la dispoziție mai multă energie pentru a duce la bun sfârșit numeroase îndatoriri.  


Horoscopul SCORPIONULUI previzioneaza năruirea unor situații conflictuale, cețoase, derutante din sfera socială. Persoanele din această zodie au ocazia să strălucească din nou pe scena lumii, mai ales că sunt înzestrate cu mai multă motivație și încredere în ele însele. Își pot lărgi semnificativ sfera de influență, cercul de amici și cunoștiințe utile. Sunt dispuse să lase deoparte orice fel de prejudecată, idee preconcepută în relațiile cu familia, să discute cu aceasta cu toate cărțile pe masă despre aspirațiile și nevoile fiecărui membru al ei, sprijinindu-i în această privință. Ies în evidență prin simțul umorului și atitudinea lor jucăușă, prin buna lor dispoziție, vitalitatea și pozitivismul lor. Dacă cele implicate într-o legătură de cuplu își reînnoiesc conexiunea afectivă cu tovarășul de cuplu, cele singure par să fie ca un magnet pentru genul opus, ceea ce le oferă șansa de a alege dintre mai mulți aspiranți la inima lor.


SAGETATORUL iese dintr-o conjunctură  financiarănefavorabilă, una care i-a provocat întârzieri, amânări și dificultăți în întreprinderile sale. Poate, așadar, să se reînscrie pe un traseu ascendent în acest domeniu, fiind înarmat de această dată și cu o hotărâre, perseverență crescute, și un plus de prudență. Este înclinat să se angajeze într-o măsură sporită în viața socială, să poarte discuții fertile cu cei din preajma sa. Deși are numeroase idei, este posibil să oscileze între ele, nefiind sigur care dintre acestea sunt cele mai bune. În acest context, este indicat să adune maximum de informații despre ele, și să lase pe mai târziu luarea unei hotărâri decisive. De  asemeni, poate fi predispus să aducă îmbunătățiri locuinței sale în prag de primăvară, să-și petreacă cât mai mult timp de calitate acasă, cu rudele, oamenii îndrăgiți. Dacă este parte a unui cuplu, conexiunea cu partenerul său devine mai stabilă, mai caldă, mai afectuoasă.


Cei născuți în zodia CAPRICORNULUI par, după o vreme de ajustări, să-și afle cea mai avantajoasă variantă a imaginii lor personale. Știu să-și exploateze mai eficient punctele forte, ceea ce le crește impactul asupra altora și îi poate aduce chiar și într-o poziție de lider. Își estimează cu sânge rece veniturile, valorile materiale, și traversează un interval de timp favorabil punerii la punct ori inițierii unei afaceri, unui demers financiar. Sunt ocupați până peste cap cu o mulțime de evenimente sociale, telefoane, mesaje, convorbiri, comisioane, vizite și călătorii pe distanțe scurte. Efervescența din activitatea lor socială îi poate sprijini să se angreneze într-o nouă poveste de dragoste. 


Evenimente astrologice în  februarie 2022


- 1 februarie 2022: Luna nouă în Vărsător


- 4 februarie 2022: Marte (în Capricorn) în sextil cu Jupiter (în Pești)


- 4 februarie 2022: Conjuncție între Soare (în Vărsător) și Saturn (în Vărsător)


- 4 februarie 2022: Mercur revine în tranzit direct în Capricorn


- 8 februarie 2022: Trigon al lui Marte (în Capricorn) cu Uranus (în Taur)


- 11 februarie 2022: Mercur (în Capricorn) în conjuncție cu Pluton (în Capricorn)


Horoscop Chinezesc 2022: Toate zodiile


- 14 februarie 2022: Mercur intră în zona astrologică a Vărsătorului


- 16 februarie 2022: Conjuncție între Venus (în Capricorn) și Marte (în Capricorn)


- 16 februarie 2022: Luna plină în Leu


- 18 februarie 2022: Sextil al lui Jupiter (în Pești) cu Uranus (în Taur)


- 18 februarie 2022: Soarele începe să tranziteze Peștii


- 23 februarie 2022: Sextil între Marte În Capricorn) și Neptun (în Pești)


- 24 februarie 2022: Venus (în Capricorn) în sextil cu Neptun (în Pești)


- 25 februarie 2022: Cuadrat al lui Mercur (în Vărsător) cu Uranus (în Taur)


Horoscop ianuarie 2022 | Evenimente astrologice în horoscopul ianuarie 2022

Horoscop februarie 2022 | Evenimente astrologice februarie 2022 Horoscop februarie 2022 | Evenimente astrologice februarie 2022 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 26, 2022 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.