Horoscop Chinezesc 2022: Toate zodiile

 Așa cum precizam într-un articol anterior, 2022 este Anul Chinezesc al Tigrului de Apă sau Yang, un an consacrat acțiunilor îndrăznețe pentru toate zodiile chinezești. Tigrul este cunoscut în astrologia chinezească drept un semn zodiacal caracterizat de putere, temeritate și abilitatea de a face orice într-o mare anvergură. Având în vedere faptul că Anul Nou Chinezesc începe în 2022 pe 1 februarie, nu este deloc târziu pentru a vă trece în revistă previziunile legate de zodia din care faceți parte!


Horoscop Chinezesc 2022: Toate zodiile


Tigrul de Apă este asociat cu sensibilitatea, creativitatea și deschiderea spre schimbare. Apa este un element chinezesc în stare să învingă focul și să dea deoparte orice fel de obstacol  din calea sa! Tigrul întră rapid în acțiune, așa că, în 2022, ar trebui să fim pregătiți pentru transformări rapide! Pe de altă parte, Tigrul poate previziona situații fierbinți, învolburate, la serviciu ori acasă! În același timp, Tigrul poate aduce celor mai multe zodii chinezești vești bune și împlinirea unor visuri ce păreau imposibile!


Zodia Șobolanului în 2022


Șobolanii se remarcă prin disponibilitatea lor de a munci din greu, și rareori pot fi acuzați că sunt leneși, mai ales că se simt extrem de responsabili în familia lor. 


Pot avea împliniri în muncă dacă își pun la treabă adaptabilitatea. Uneori, norocul nu pare să  fie de partea lor, însă au șansa de a extrage oportunități din orice fel de criză. Ce este cel mai important constă în a rămâne calmi, a evita irascibilitatea, îndeosebi pe plan financiar și social, fără a-și pierde credința în ei înșiși. 


Șobolanii singuri par să aibă mari șanse de a se implica într-o relație amoroasă, însă trebuie să fie cât se poate de precauți ca aceasta să nu fie una înșelătoare! Cei care au deja o familie, o relație de cuplu, ar fi necesar să aibă grijă ca nu cumva stresul mărit să nu le afecteze interacțiunea cu persoanele îndrăgite. 


Zodia Bivolului în 2022


Povești de dragoste nemaipomenit de promițătoare și beneficii materiale substanțiale sunt rezervate Bivolilor în acest an, cu condiția de a-și exploata trăsătura lor specifică, străduința.


Deși nu vor duce lipsa de bani, este necesar să-și țină sub control cheltuieli majore neprevăzute și să-și înfrâneze impulsul de a se lansa în investiții nesăbuite. Este de recomandat să-și discute cu familia orice plan financiar, înainte de a-l pune în aplicare, pentru a se asigura că nu sunt subiectivi în privința acestuia. 


Așa cum precizăm anterior, Bivolii singuri vor avea posibilitatea să-și închege relații de cuplu stabile, iar cei căsătoriți se pot aștepta la ivirea unui nou membru al familiei! 


Pe de altă parte, mai cu seamă din cauza eforturilor lor din sfera profesională, se impune să-și acorde constant răgazuri de relaxare și distracție!


Zodia Tigrului în 2022


Tigrul ar face bine să se pregătească să urle din toate puterile în 2022! Este nativul cel mai favorizat din acest an și, dacă iese din zona sa de confort, poate profita de numeroase oportunități ieșite din comun! Ar fi indicat să se focalizeze pe perfecționare abilităților sale și dezvăluirea altora.


Noi metode de abordarea a zonei sale profesionale și financiare, alături de necesitatea de a ține mai mereu cont de detalii, îi  garantează împliniri deosebite.


Uneori, i se recomandă să-și înfrâneze marea generozitate față de cei dragi, și să se concentreze pe un buget cât mai realist.


2022: Anul Chinezesc al Tigrului de Apă sau Yang


Este de așteptat să-și mărească impactul asupra celor din jurul său, să-și extindă cercul social, dar trebuie să fie precaut față de falși prieteni, gata să-i înșele încrederea. Atât într-o legătură amoroasă mai veche ori într-una incipientă este necesar să fie cât mai sincer și să-și respecte până în pânzele albe promisiunile!


Zodia Iepurelui în 2022


După câțiva ani de provocări, de-a lungul cărora nu i-au fost mereu recunoscute merite, în 2022, Iepurele pare să aibă parte de un noroc ieșit din comun!


Eforturile sale de până acum îi vor fi remarcate, va fi tratat cu respect de colegii și șefii de la serviciu, iar veniturile i se vor majora notabil. 


Oricum, succesele sale din plan financiar, din afaceri îi sunt garantate de colaborări, parteneriate. Nu ar fi rău să facă cercetări amănunțite înainte de a se lansa într-o investiție majoră. 


Cu toate că este înzestrat cu un mare rafinament artistic, este necesar să-și țină în frâu impulsul de a fi ghidat de emoții și a face achiziții care-i pot nărui bugetul.  


Iepurii singuri pot înfiripa o relație sentimentală cu cineva din sfera lor profesională, iar cei care au deja un partener ar trebui să facă ceva pentru a-și revitaliza conexiunea cu acesta. Cu toții, sunt sfătuiți să-și reîncarce bateriile, astfel încât să dea tot ce au mai bun din ei în 2023, Anul Chinezesc al Iepurelui!


Zodia Dragonului în 2022


În noul an, Dragonii sunt îndrumați să aibă mai mereu în minte legea lui Murphy potrivit căreia "dacă ceva poate lua o turnură rea, atunci chiar așa se va întâmpla!"


Asta nu înseamnă că vor fi covârșiți de ghinioane. Dimpotrivă! Însă pot fi puși în fața unor cheltuieli neașteptate și perioade de crize financiare. Așadar, ar fi nevoie să fie obiectivi și să-și plănuiască bugetul cât mai rațional. Oamenii de afaceri trebuie să fie cât mai prudenți și să se orienteze spre o maximă eficientizare a demersurilor lor. 


Deși sunt lideri înnăscuți și au o mare tărie de caracter, Dragonii pot fi nevoiți să-și explice, justifice într-o sporită măsură deciziile și acțiunile, în special față de familie și prieteni apropiați. 


Comunicarea este un factor cheie în interacțiunea lor socială, așa că ar fi imperios necesar să nu o neglijeze și să-și verifice regulat productivitatea sa. 


Zodia Șarpelui în 2022


 Deși anul 2022 pare să fie unul de bun augur pentru Șarpe, nu se va întâmplă mereu așa! Va pune presiune asupra lui și, drept urmare, ar putea să fie nevoit să facă mai des apel la calmul și diplomația cu care a fost înzestrat din naștere, mai ales la muncă. 


Creativitatea Tigrului îi furnizează numeroase oportunități Șarpelui. Este înconjurat de oameni dispuși să-l sprijine în tot ce întreprinde, mai cu seamă în acțiunile sale financiare, în diversificarea investițiilor sale pe termen lung. 


Familia tinde să-i ofere satisfacții deosebite, așa că ar trebui să nu și-o neglijeze în nici un fel. 


De altfel, orice tip de relațîi umane îi cer o atenție mărită, fiind nevoie să socotească cu grijă cui să-i împărtășească ori nu gândurile, ideile sale cele mai intime. Tigrii solitari par să întâlnească un potențial partener de cuplu foarte grijuliu și pragmatic, în stare să-i facă să se gândească serios la o căsătorie. Cei aflați deja într-o conexiune în doi sunt îndrumați să-și reîmprospăteze conexiunea cu tovarășul lor din viață, apelând la o sporită spontaneitate. 


Zodia Calului în 2022


Calul se poate aștepta la lucruri bune în muncă și finanțe în 2022. Desigur, se impune să fie proactiv și dispus să facă eforturi. Vestea bună este că are prin preajmă oameni gata să-l sprijine până în pânzele albe. Dacă își investește banii în ceva, este necesar să o facă bazându-se pe informații cât mai credibile și să nu se avânte în proiecte de o prea mare anvergură. 


Este îndrumat să nu se lase antrenat în dispute minore la serviciu, mai ales că poate fi înclinat să fie foarte temperamental. Calea de mijloc, în care să nu ia partea vreunei tabere, este cea mai auspicioasă. 


Acasă ar fi necesar să împace capra cu varza, să nu acorde beneficii mai mari unor membri ai familiei, desconsiderandu-i pe alții. Este bine să rămână cât mai deschis către dialog față de partenerul său de viață în orice fel de probleme s-ar ivi. 


Caii singuri nu trebuie să-și limiteze opțiunile din amor. O potențială poveste de iubire poate apare chiar de acolo de unde se așteaptă cel mai puțin!


Zodia Caprei în 2022


 Capra tinde să-și mărească averea în Anul Tigrului! Are parte, în fine, de oportunități de promovare și de creștere a salariului. Este indicat, totuși, să rămână cu picioarele pe pământ, și să nu se dea înapoi de la nimic pentru a se afirma în plan profesional.  


Are ocazia să inițieze o afacere de succes. Pe de altă parte, dacă îi ajută pe cei din preajma sa, va primi o răsplată peste așteptări. Trebuie, cu toate astea, să se ferească ca dracul de tămâie de cheltuieli excesive, ce-i pot dezechilibra balanța financiară.


Dacă este solo, poate întâlni un potențial partener de cuplu, cu care să clădească treptat, o fundație statornică a conexiunii sale sentimentale. În caz că este deja într-o legătură sentimentală și nu și-a pus încă pirostriile, poate lua în considerare o căsătorie, ba chiar nașterea unui copil. 


Energia Tigrului îi conferă Caprei o atitudine mai socială, asocierea cu oameni, prieteni care sunt pe aceeași lungime de una ca și ea, acumularea de noi cunoștiinte, amici, ce-i vor fi de folos în evoluția sa viitoare. 


Zodia Maimuței în 2022


 Lucrurile nu vor sta ca pe roze pentru Maimuță în acest an, însă nu sunt atât de proaste pe cât par la prima vedere. Împlinirile din muncă și afaceri pot fi considerabile și pentru cei născuți în această zodie. 


Cu o condiție, desigur, și anume ca ea să iasă din zona de confort, și să dea ghes tendinței sale de a fi mereu ocupată. Oricum, este necesar să se gândească de două, trei ori, înainte de a intra în acțiune. Anul Tigrului 2022 îi determină pe majoritatea oamenilor să se ocupe exclusiv de treburile lor, așa că îi poate fi greu să-și găsească aliați. 


Nu are parte de o perioadă neapărat de rău augur în domeniul financiar, însă este necesar să-și asume o sporită prudență în acest domeniu, astfel încât să nu se arunce impulsiv, cu capul înainte într-o mare investiție ori în a-și gira un amic pentru un împrumut!


Viața socială intensă îi oferă posibilitatea de a întâlni persoane animate de aceleași gânduri și idealuri ca și ale sale. Maimuțele solitare pot fi tentate să se îndrăgostească la prima vedere, însă trebuie să se ferească de asta, să conștientizeze mai întâi dacă potențialul lor partener nu le poate înșela așteptările. 


Cele integrate deja într-o legătură sentimentală se pot confrunta cu unele dispute cu partenerii lor, neînțelegeri care, în cele din urmă, le pot lămuri dacă conexiunea lor cu aceștia mai este viabilă sau nu. 


Zodia Cocoșului în 2022


Conform multor interpretări astrologice, Cocoșul este cel mai norocos semn zodiacal în Anul Tigrului de Apă 2022. Circumstanțele îi sunt favorabile măririi considerabile a veniturilor și unor importanți pași înainte în carieră. Pentru a se bucura de așa ceva se impune, totuși, să nu se lase în voia unor năravuri mai vechi și să își calculeze cât mai obiectiv fiecare întreprindere. 


Dragostea plutește în aer pentru Cocoș în acest an, așa că ar fi indicat să se lase în voia îndrăznelii și afirmării sale personale caracteristice. În caz că este solo, poate începe o idilă extrem de promițătoare. În caz că este deja angajat într-o conexiune în doi, pare să fie incitat de dezvoltarea acesteia. Având în vedere că are o grămadă de făcut în 2022, nu ar fi rău să-și rezerve cât mai mult timp de calitate alături de persoana îndrăgită. Comunicarea deschisă, reciprocă a gândurilor și simțămintelor din relația sa romantică este mai importantă decât oricând, fiind cheia apropierii emoționale de partenerul său. 


Are la îndemână nenumărate șanse de a se distra, deconecta și a face alegeri decisive pentru viitor, pe care nu ar trebui să le irosească!


Zodia Câinelui în 2022


 Câinele iese în evidență prin idealismul său, loialitatea și îndrăzneala să. Toate aceste calități îl conduc către succese răsunătoare în 2022. 

Își relansează cariera profesională și se bucură de venituri stabile, cee ce îi permite să pună deoparte bani "albi" pentru eventuale zile mai negre. 

Ar fi bine să investească în perfecționarea abilităților sale din muncă și să se orienteze spre acumularea altora, ce vor avea un mare impact în evoluția lui. Totodată, determinarea și perseverența îl pot sprijini în înfruntarea oricăror provocări de la serviciu. 

Este necesar ca în perioade străbătute de îndoieli și nesiguranță să nu se dea bătut, să nu se însingureze, ci să își împărtășească gândurile, simțămintele cu membrii familiei, cu prieteni și colegi apropiați. 

Dacă apar orice fel de probleme în relațiile cu cei dragi, nu trebuie să le tergiverseze și să le găsească rapid o rezolvare, să le înnăbușe din fașă. 

Zodia Porcului în 2022


În Anul Tigrului de Apă pe cerul Porcului strălucesc stele norocoase. Curajul, entuziasmul său și mintea lui deschisă se potrivesc de minune cu Anul Chinezesc 2022. 

Tinde să fie cutreierat de o mulțime de idei inovatoare și să descopere oportunități în aproape orice!   I se pune la treabă spiritul antreprenorial și poate iniția o afacere de succes, în care să-și îmbarce colegi și oameni influenți, reușind astfel să și-o pună în practică. 

Recunoscuta sa capacitate de a se integra în mediul social devine și mai pregnantă în 2022, impulsionandu-i drumul către împliniri. În caz este singuratic, în acest an nu mai poate să se ferească de săgețile lui Cupidon. O aventură amoroasă pare să devină mai serioasă decât părea la prima vedere. 

Porcii aflați într-o relație amoroasă se pot gândi tot mai mult la oficializarea acesteia, iar cei căsătoriți profită de armonie în relaționarea cu tovarășul lor de viață.
Horoscop Chinezesc 2022: Toate zodiile Horoscop Chinezesc 2022: Toate zodiile Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 16, 2022 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.