Previziuni 2022 în numerologie | Anul tău personal 2022

 Potrivit numerologiei, anul 2022 este marcat de trei vibrații ale numărului 2 care-și intensifică influențagrație cifrei 0. Numărul doi exprimă dualitate, echilibru, adaptabilitate, credință și încredere, cooperare și diplomație, dragoste, familie și parteneriate.


Numărul zero amplifică energiile, făcând orice alt număr mai puternic și mai influent. 0 corespunde deschiderii și dezvoltării spirituale, reprezintă potențial, eternitate, infinitate, unicitate și întregime, cicluri și fluxuri continue, și începutul unei călătorii. 2022 este anul de manifestare a unor miracole, al obținerii echilibrului și al unor noi oportunități.                  

    

Previziuni 2022 în numerologie | Anul tău personal 2022

Pe de altă parte, conform numerologiei, pentru a afla "anul universal" asociat cu 2022, trebuie să însumăm cifrele acestuia, adică: 2+0+2+2=6. Asta înseamnă că 2022 este un "an șase", în vreme ce 2021 a fost un "an cinci". 


Dacă 2021 a tins să ne poarte într-o tornadă, să ne facă să simțim că ne pierdem controlul, lucrurile încep să se așeze în 2022. După o multitudine de schimbări și ajustări din anul trecut, anul acesta acordă lumii șansa de a găși o nouă stabilitate și pace și, fiecăruia dintre noi, pe cea extrage cât mai multe avantaje dintr-o nouă realitate. 


Așa cum spuneam mai înainte, anul 2022 ne înlesnește echilibru în relațiile de parteneriat, având în vedere și faptul că cifra 6 este corelată cu Venus, planeta dragostei și parteneriatelor. Ne îndeamnă să renunțăm la egoism, să redescoperim armonia din interacțiunea cu alții și să le arătăm că se pot baza pe noi atunci când au nevoie de asta. 


Numărul șase implică, totodată, responsabilitate și disponibilitatea de a face eforturi în drumul către împlinirea viselor noastre, și ajungerea la realizări notabile purtând amprenta inconfundabilă a valorii personalității noastre. 


Anul tău personal în 2022


Calcularea anului tău personal este simplă. Nu trebuie decât să aduni numerele corespunzătoare zilei și lunii tale de naștere și anului calendaristic (2022), reducând în decursul acestui calcul fiecare dintre aceste numere la o singură cifră. 


De exemplu, dacă te-ai născut pe 13 decembrie, procedezi astfel:


- Decembrie=3, deoarece decembrie este a douăsprezecea luna a anului și 1+2=3.


- Ziua de naștere=4, fiindcă 1+3=4.


- Anul 2022=6, întrucât 2+0+2+2=6


- Totalul numerelor anterioare: 3+4+6=13, pe care-l reducem la o singură cifră: 1+3=4.


Așadar, anul tău personal pentru 2022 ar fi 4.


Anul personal 1


În 2022 închei un ciclu numerologic de nouă ani al vieții tale, finalizandu-ți multe proiecte și debarasându-te de lucruri care nu-ți mai sunt de folos. Așa ceva nu este întotdeauna ușor, și câteodată poți fi străbătut de un simțământ de dezamăgire, mai ales din cauza unor demersuri nereușite.


2022 te pune în fața unor noi începuturi, a unor diverse opțiuni. Marea întrebare este pe care te decizi să o urmezi. Este necesar să nu te lași derutat de multitudinea lor, să nu întârzii să iei o decizie și să pornești rapid pe un traseu înnoitor al existenței. 


Schimbările sunt inevitabile în 2022, dar cele mai multe din ele vor fi inițiate de tine, permițându-și să faci progrese remarcabile. 


Anul personal 2 


Pentru tine, 2022 este un an dedicat răbdării și parteneriatelor. În vreme ce 2021 ți-a oferit șansa de a-ți urma inima și a te angaja în noi aventuri, noul an este menit găsirii echilibrului, stabilității și intrării mai multor oameni în viața ta. 


După ce ai gonit la viteză maximă, este timpul să mergi înainte mai domol, astfel încât să te asiguri că nu îmbrâncești pe nimeni pe drumul către destinația dorită. Răbdarea este cheia succesului tău, dar asta nu înseamnă că vei bate pasul pe loc. Este un an în care este nevoie să-ți ajustezi, consolidezi  împlinirile recente și să te adaptezi unei noi realități. 


Anul personal 2 pune accentul pe partenerii tăi cei mai importanți. Indiferent dacă ești singur sau ai deja un tovarăș de cuplu, te așteaptă o viață amoroasă în evoluție, plină de oportunități.


Anul personal 3


 Fii pe fază fiindcă acest an personal este pe cale să schimbe tiparele din traiul tău, sugerându-ți să comunici în mod diferit și să te integreze în noi comunități. Este un an de învățare din experiențe de viață diverse, unul în care ești îmboldit să ieși din obișnuințe, să te desparți de puncte de vedere învechite și să profiți cât mai mult de tot ce are să-ți dăruiască existența. 


Pari să ai o grămadă de prilejuri de a aduce câte ceva nou în traiul de zi cu zi, eventual să te muți într-o altă casă sau să-ți schimbi jobul. Uneori trebuie să te mobilizezi pentru a face față stresului determinat de întâlnirea cu atât de mulți oameni diferiți și atât de multe conjuncturi neobișnuite. 


În acest an 3 ai ocazia să-ți transformi viața din temelii, așa că este bine să accepți chiar de la debutul său că lucrurile din preajma ta vor arată și vor fi cu totul altfel decât până acum!


Anul personal 4


După taifunul care ți-a întors lumea cu josul în sus în 2021, 2022 te aduce pe o nouă cale, una solidă, dar pe care trebuie, de cele mai multe ori, să o parcurgi cu propriile forțe. Dacă ai de gând să te relaxezi și să te distrezi în fiecare zi, universul pare să aibă alte planuri pentru tine, să-ți impună eforturi și o muncă deloc ușoară. Este necesar să dai tot ce ai mai bun din tine și să te afirmi în domeniul profesional. 


Deși vei avea multe de înfăptuit în noul an, oamenii vor fi dornici să-ți dea o mâna de ajutor dacă vor sesiza că ești gata să faci orice în a-ți duce la bun sfârșit îndatoririle. 2022 este un an destinat învigorării tale la toate nivelurile și a învățării a ccea ce ai de făcut pentru a-ți fortifica relațiile cu persoanele care sunt gata să te sprijine. 


Anul personal 5


Dacă pășești în anul numerologic personal 5, te poți aștepta la numeroase oportunități și transformări, una după cealaltă. Într-un fel sau altul, la finele lui 2022, vei fi o persoană cu totul diferită de cea din 2021. 


Schimbările care te așteaptă în noul an sunt, în esență, conectate cu câștigarea unui grad sporit de libertate individuală. Asta presupune să te descătușezi de orice tip de conjuncturi, dependențe și gânduri care te trag în jos. Cea mai bună metodă de a întreprinde așa ceva ar fi să-ți examinezi aspecte ale existenței care te limitează și, apoi, să iei măsuri ferme pentru a te desprinde ele. 


Poți fi nevoit să îți revitalizezi creativitatea din toate planurile principale ale traiului și să dai o turnură revoluționară vieții tale sentimentale. 


Anul personal 6


Este un an foarte special pentru tine, deoarece responsabilitățile din muncă și focalizarea către starea ta de sănătate vor căpăta prioritate. Dacă anul 2021 te-a ajutat întrucâtva să-ți întrevezi modalitățile cele mai potrivite de a-ți optimiza viața amoroasă, în 2022 ar fi necesar să ți-o consolidezi. Ești călăuzit spre reajustarea legăturilor cu persoanele tale cele mai importante, dar și către îmbunătățirea abordării sferei profesionale.


Numerologia dragostei | Femeia / bărbatul cu care te potrivești în iubire


Poți întâlni mulți oameni influenți, capabili să-ți transforme în bine evoluția din carieră, ba chiar și parcursul general al existenței. De asemeni, poți fi mai interesat decât de obicei să apelezi la o metamorfoză radicală în felul cum îți poți crește tonusul fizic și mental. Desigur, nu vei avea prea mult timp pentru a socializa, a fi în mijlocul amicilor și cunoștiințelor tale. 


Anul personal 7


  Anul personal 7 este unul centrat către legăturile tale cele mai importante de asociere, în plan social, profesional și personal. Este cazul să te orientezi spre învigorarea unor astfel de relații, mai ales că îți rezervă satisfacții ieșite din comun. Legătura ta cu persoana iubită ar trebui să ajungă la un nivel mai înalt, atât afectiv, cât și oficial. Este, așadar, o perioadă prielnică atât logodnelor, cât și căsătoriilor. 


Asta nu înseamnă că totul va veni de la sine în amor, ci că va fi necesar să te străduiești mai mult pentru a-ți vedea visele cu ochii din acest punct de vedere. 


Oricum, nu este recomandat să forțezi lucrurile în această latură a existenței tale, ci să te dedici unei evoluții lente, însă stabile, constante, în clădirea unei conexiuni viabile cu partenerul tău de cuplu. 


Anul personal 8


Anul 2022 îți pretinde să arunci peste bord temeri, complexe neconștientizate, să faci pace între lumea ta subconștientă și cea conștientă. Ești, astfel, ghidat să îți regăsești forța lăuntrică, să-ți redobândești încrederea în tine însuți, și să le demonstrezi celor din preajma ta că te poți ridica la înălțimea așteptărilor lor despre tine. 


Cele mai substanțiale beneficii finaciare îți sunt facilitate de asocieri, afaceri în colaborare, care-ți pot cere un plus de diplomație și compromisuri. 


În dragoste, tinzi să fii impulsionat de o patimă fierbinte, ceea ce este de bun augur în cuplurile deja închegate, dar poate fi păgubos dacă ești solo și nu bagi de seamă bine cu cine te avânți într-o aventură erotică. 


Anul Personal 9


Acest an personal te aduce către un final al ciclului numerologic de nouă ani, unul care este marcat de destrămarea ori încununarea unor orientări și întreprinderi de mare anvergură. Nu implică atât inițiative impresionante, cât sfârșirea unor demersuri, fie ele bune sau rele. 


Într-un mod sau altul, vei pune capăt unor conexiuni umane, situații, chestiuni profesionale care constați că te trag înapoi, nu mai sunt viabile în prezent. Nu va fi ușor să faci acest lucru, dar va fi strict necesar. 


Oricum, cu cât vei fi mai persistent în astfel de schimbări, cu atât mai mult vei fi sprijinit în îndeplinirea obiectivelor tale principale. Dacă te vei încăpățâna să nu le faci, îți va fi mai greu, deoarece circumstanțele te vor forța să le pui în practică!


Se impune să te pregătești temeinic pentru intrarea într-un nou ciclu personal al vieții tale!


Numerologia datei de naștere

Previziuni 2022 în numerologie | Anul tău personal 2022 Previziuni 2022 în numerologie | Anul tău personal 2022 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 01, 2022 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.