Horoscop martie 2022 | Evenimente astrologice martie 2022

 Principalele evenimente astrologice, cu un impact major asupra horoscopului din luna martie 2022, sunt tranzitul lui Marte și cel al lui Venus în Vărsător, cel al lui Mercur în Pești și, apoi, în Berbec, intrarea Soarelui în Berbec, Luna nouă din Pești și Luna plină din Fecioară. 


HOROSCOP MARTIE 2022 - TOATE ZODIILE


Inițial, Peștii sunt înclinați să-și revadă lecțiile de viață din trecut, să reflecteze asupra țelurilor lor majore și să-și ajusteze calea către ele, fiind avantajați în acest sens de o intuiție ieșită din comun. Își pot canaliza energia îndeosebi către chestiuni private, personale. Preferă să se ocupe de unii singuri de tot ce au de făcut în activitățile zilnice, concentrându-se pe sarcini individuale inclusiv în muncă. Pot să iubească în secret pe cineva, fără a-și mărturisi sentimentele, sau să se angajeze într-o idilă tainică cu  cineva care pare că le este un adevărat suflet pereche. 

Din a doua decadă a lunii, tind să se exteriorizeze, să fie mai expansivi și mai deschiși în interacțiunea socială. Își lărgesc considerabil cercul de prieteni și cunostiințe, au mai multe contacte cu rudele, colegii, și exprimă direct, fără ezitări, nevoile și interesele. Pot avea avantaje datorită simțului de observație sporit, efervescenței mentale și priceperii de a mânui cuvintele.        

         

Horoscop martie 2022

În a treia parte a lui martie, se simt motivați să facă pași importanți în creșterea prosperității lor prin intermediul unor afaceri. Trec, de altfel, printr-o perioadă auspicioasa unor negocieri și noi drumuri în finanțe, afaceri. Nu-și pun surplusul de bani sub saltea sau în bancă ci, mai degrabă, îl folosesc pentru atingerea unui nou statut social sau menținerea celui existent. 


Mai întâi, nativii din Berbec se remarcă prin succese obținute grație activităților în grup și eforturilor din cooperări. Uneori, trebuie să-și înfrâneze tendința de a se impune cu orice preț într-o poziție de lider. Optimismul care îi caracterizează atrage de partea lor mulți oameni, dornici să se bucure de compania lor. Devin, de altfel, tot mai conștienți de rolul pe care-l au în existența altor persoane, mai ales apropiate. În dragoste, se pot apropia de o persoană care le împărtășește idealurile, interesele, cunoscută în cercul lor de amici. Cei care au deja un tovarăș de cuplu, regăsesc ceea ce îi leagă cel mai profund de acesta. 

În a doua decadă din lună, sunt predispuși să se închidă în ei, să își ascundă gândurile cele mai ardente. Evenimente, preocupări din trecut pot să le acapareze mintea, însă se impune să extragă din ele numai ceea ce le este util pentru viitor. 

Oricum, în a treia parte a lunii, reușesc să-și recapete încrederea în ei înșiși, să-și crească vitalitatea, voința și demersurile pentru a le fi recunoscute valorile personalității. Nu se mai lasă intimidați de atacurile nesăbuite împotriva lor și sunt gata să se înfățișeze lumii în cea mai bună lumină a lor!


Horoscopul Taurului din martie 2022 anunță un răstimp ce îi stimulează ambiția de a fi recunoscut pentru realizările sale. Are posibilitatea să își pună la punct o afacere pe cont propriu, aflându-și asocieri de nădejde în acest scop, având în vedere că posedă o forță de persuasiune extraordinară. Chiar dacă este tentat să se angajeze în conflicte fierbinți cu unii colegi ori șefi, dacă își păstrează calmul, poate avea oportunitatea de a avea parte de o creștere salarială sau o promovare la serviciu. În viațaamoroasă, își poate înfiripa o idilă sau a învigora una cu cineva care se evidențiază prin stabilitatea sa.  Este înconjurat cu respect în sfera sa profesională și socială. 

Legăturile cu prieteni consacrați îi oferă beneficii neașteptate și, în plus, este înzestrat cu capacitatea de a izvodi idei originale, soluții inedite ale unor probleme care persistă de multă vreme. 

În cea din urmă decadă a lunii, se poate angaja în investigări ale unor lucruri care i-au fost ascunse până acum, se cufundă în subconștientul lui, unde își dezvăluie comori interioare nebănuite. Indicii intuitive îi ajută să izbândească în chestiuni ce păreau să fie insolvabile pe plan logic. 


Pentru Gemeni,  se vestește o perioadă în care sunt mai entuziasmați și mai îndrăzneți decât de obicei, sunt traversați de pofta de a se lansa în noi aventuri, incitante, eventual de peste hotare, și de imboldul de a-și mări orizonturile cunoașterii, inclusiv prin studii. Simt dorința de nepotolit de a învăța ceva nou, de a fi liberi, a bea până la fund din pocalul plăcerilor existenței. În viața sentimentală sunt favorizați de un plus de spontaneitate ori de o călătorie în străinătate. 

În cea de-a două decadă a lui martie se focalizează asupra carierei lor, și se evidențiază prin autoritatea și abilitățile lor de la serviciu, ceea ce îi sprijină să fie luați în seamă de persoane influente și să-și dezvolte planurile și strategiile profesionale. 

Spre finele lunii pot avea o revelație importantă despre ducerea la bun sfârșit a proiectelor lor cele mai importante, prin intermediul unor idei inovatoare, ingenioase. Totodată, își consolidează relațiile cu prietenii și grupurile din care fac parte. 


Racul se poate confrunta cu dispute legate de proprietăți sau bani împărtășiți cu altcineva. Poate avea beneficii financiare de la cineva apropiat, de la o rudă sau un asociat. Ceva ce îi ajunge la urechi îl poate deranja peste măsură. Mai subtil în descifrarea indiciilor din interacțiunea sa cu alții, reușește să-și dea seama pe cine se poate baza, și pe cine nu. Oricum, nu poate suporta oamenii superficiali, care nu au nici un crez. Deși ardentă, viața sa amoroasă nu-l satisface atâta timp cât nu este profundă, nu-l aduce spre o adâncă comuniune afectivă. 

Dacă în a două treime a lunii este sastisit de rutina traiului cotidian, năzuiește să se îndrepte spre idealuri înalte, care să-i dea o perspectivă atotcuprinzătoare asupra lumii, și este tentat să facă un voiaj spre tărâmuri îndepărtate de casă, în ultima treime dorința de a fi sub luminile reflectoarelor îl pune la încercare prin noi responsabilități profesionale și ambiția de a-și dovedi competența. Plin de idei practice, poate avea întrevederi cu persoane suspuse, capabile să-i dea un sprijin consistent în carieră ori în afaceri. 


În cazul Leului, se pune accentul pe evitarea unor lupte pentru putere cu parteneri din toate sferele existenței sale. În schimb, ar fi indicat să se focalizeze pe cooperarea cu astfel de persoane în soluționarea problemelor care par să le stea în cale, mai cu seama că poate avea nevoie în curând de ajutorul lor. Are, în același timp, oportunitatea să își formeze noi parteneriate, promițătoare pe termen lung. În dragoste, Leul se ferește ca dracul de ceară de relații de suprafață, își caută o conexiune adâncă, serioasă, care îi poate fi prilejuită de cineva cunoscut în cercul său de prieteni. 

Excelenta sa intuiție îl favorizează în trasarea unor planuri și strategii financiare de mare amploare. Poate aborda, totodată, cu rațiune și logică, probleme personale sensibile, punând capăt unor neînțelegeri care nu-și au rostul. 

În a treia parte a lui martie este mai interesat decât de obicei de studii creative, domenii filosofice ori chiar religioase, dezvoltându-și, eventual, o viziune profetică asupra viitorului său. Este de așteptat și să călătorească pe distanțe lungi și să intre în legătură cu persoane de pe alte meridiane ale pământului. 


Cei născuți în Fecioară par să aibă la îndemână o mai mare energie îndreptată către muncă, care îi ajută să facă față unei mulțimi de sarcini, activități. Dacă își țin sub control impulsul de a le sări țandăra din orice și relaționează cu tact și respect cu colegii și șefii lor, pot fi extrem de apreciați la serviciu. Oricum, creativitatea lor pare să le iasă cu pregnanță la iveală. De asemeni, pot fi inspirați să găsească noi modalități, eficiente, de a-și îmbunătăți starea de sănătate. În dragoste par să își asume o luciditate păguboasă câteodată, care îi poate determina să examineze sub microscop calitățile și defectele unui potențial partener de cuplu. Dacă au capacitatea să treacă peste această predispoziție, se pot atașa romantic de cineva din sfera lor profesională. 

Chiar dacă vor se bucure de o mare cooperare, sunt îmboldiți să ia în considerare uneori prea mult părerile altora și să-și neglijeze propriile nevoi.  Dacă sunt în preajma unor oameni de încredere, își pot împărtăși fără nici o problemă gândurile, reușind să și le limpezească în dialogurile cu aceștia. Posedă o mare forță de convingere, care le înlesnește negocierea și destrămarea unor conflicte dintre cei din jurul lor. 

În ultima decadă a lunii sunt implicați într-un grad sporit în asocieri financiare și de afaceri și par să aibă beneficii notabile din investiții mai vechi ori chiar dintr-o moștenire neașteptată sau de la loto. 


Potrivit horoscopului din martie 2022, Balanța posedă un potențial energetic impresionant, dar nu are mereu îndeajunsă autodisciplină pentru a și-l direcționa cu folos. Nu prea are chef de muncă ci, mai curând, de distracție, amuzament. Înzestrată cu un magnetism aparte, poate face multe cuceriri, însă, pentru a evita dezamăgiri ulteriore, i se recomandă să-și îndrepte favorurile numai către o persoană pe care o iubește cu adevărat, din tot sufletul. În același timp, i se recomandă să nu-și dea frâu liber unei eventuale impulsivitati de a se deda unor jocuri de noroc!

Oricum, în a doua decadă din martie tinde să devină mai serioasă, să se aplece asupra detaliilor semnificative ale traiului de zi cu zi și asupra celor legate de obligațiile sale din muncă. Comunicarea armonioasă cu șefii și colegii de la serviciu și străduință de a se achita de multiplele sale îndatoriri par să îi înlesnească calea către succese. Totodată, este preocupată să își optimizeze tonusul fizic și psihic. 

În a treia parte a lunii, dă prioritate relațiilor cu parteneri din toate domeniile traiului său, mai cu seama partenerului sau de viață, și este dispusă să apeleze la compromisuri și renegocieri pentru a-și întări astfel de conexiuni. 


Scorpionul este instinctiv înclinat să se mențină în autoapărare și să fie cât mai protector față de membrii familiei sale. Poate, câteodată, să exagereze în această privință, încercând să ia decizii în numele lor. Pentru a evita disputele, ar fi necesar să se consulte cu persoanele apropiate și să le înțeleagă autenticele năzuințe. De asemeni, poate fi mobilizat să dea o nouă față casei sale, prin așa-numita curățenie de primăvară. Și în plan amoros dă întâietate siguranței, în special celei emoționale. Este mobilizat să-și consolideze legătura cu persoana iubită și, dacă se lasă antrenat într-o nouă poveste de dragoste, o face numai cu cineva care îi promite stabilitate pe termen lung. 

În a doua decadă a lunii este străbătut de idei inovatoare, ingeniose, pe care și le expune cu elocvență altora. Are nevoie să-ți mențină mai mereu mintea ocupată cu câte un nou proiect și se remarcă prin conversația sa spirituală, spumoasă, ceea ce îl face să fie căutat de numeroși oameni. 

În cea din urmă decadă a lunii își exprimă cu putere de persuasiune părerile despre proiectele din muncă, este recunoscut pentru competențele și abilitățile sale organizatorice. Relaționarea cu colegii și superiorii săi este excelentă dar, uneori, trebuie să-și înfrâneze tendința de a fi prea critic față de ei. 


Nativii din Săgetător au mintea cutreierata de o grămadă de planuri și idei, riscând să-și risipească eforturile în prea multe direcții, fără a avea vreun rezultat palpabil. Este necesar, așadar, să se concentreze pe rând pe planurile lor, după ce, în prealabil, și le-au  prioritizat. Își expun cu claritate, fățiș, gândurile, fără a a îngădui altora să le devieze. Pot fi foarte ocupați cu tot felul de treburi, întâlniri, comisioane, dar fac față cu brio acestora. Sunt mai sentimentali decât de obicei, și pun mai presus de orice loialitatea și sinceritatea dintr-o conexiune de cuplu deja alcătuită. Cei singuri pot fi antrenați într-o idilă alături de cineva din imediata lor apropiere sau cunoscut de-a lungul unei scurte călătorii. 

În a doua decadă din martie se însingurează nițel, pentru a profita de marea lor putere de concentrare. Memoria le este și ea mai pătrunzătoare, și gândurile li se duc mai cu seamă către chestiunile personale, familie și persoanele îndrăgite. Căminul stă în centrul preocupărilor lor, și comunică tot mai bine cu rudele lor. 

În a treia parte a lunii, își scot la iveală creativitatea, îndeosebi într-un domeniu artistic. Dragostea își cere din nou drepturile, și se manifestă printr-o renaștere cutremurătoare, printr-o senzualitate împletită cu simțăminte autentice. 


Capricornul are, inițial, drept prioritate, focalizarea către a face cât mai mulți bani. Trece printr-un răstimp foarte favorabil unor astfel de demersuri, mai cu seamă că își află noi resurse în acest sens. Câteodată trebuie să-și stopeze impulsul de a arunca cu banii pe fereastră. Siguranța financiară trebuie să prevaleze! În viața sa amoroasă domnește o atmosferă de stabilitate, fidelitate reciprocă. Cei care se angajează într-o nouă legătură de cuplu tind să se asigure că nu va fi una vremelnică. 

În cea de-a doua decadă a lunii, este înzestrat cu capacitatea de a se ocupă de mai multe treburi deodată și a -și promova cu forță de convingere interesele. Cuprins de un tumultuos neastâmpăr mental, merge de colo-colo, se implică în nenumărate convorbiri telefonice, mesaje online, întâlniri, evenimente. Este o vreme ideală pentru a culege informații prețioase din mediul său înconjurător, însă nu ar trebui să dea o importanță exagerată unor detalii nesemnificative. 

În fine, în a treia decadă, familia reprezintă prioritatea sa numărul unu. Își găsește tot mai multe de făcut acasă, își rezervă tot mai mult timp pentru a discuta cu rudele, cu oamenii apropiați despre ceea ce îi frământă, despre obiectivele și nevoile lor. 


Nativii din Vărsător își afirmă cu tărie personalitatea și independența, își dinamizează punerea în aplicare a proiectelor lor, sunt gata să riposteze oricând cineva sau ceva se pune în calea lor. Ar fi bine, totuși, să fie mai temperați, să nu creadă că oricine li se opune, îndeosebi pentru că ajung să joace un rol principal pe scenă lumii. Unii dintre ei, nu se mulțumesc cu atât, și se pot strădui să își optimizeze imaginea exterioară. Dincolo de asta, se bucură de o socializare tot mai intensă, de o integrare fericită printre oameni. Sunt avantajați în amor, au ocazia să-și închege o poveste de dragoste formidabilă sau să-și împrospăteze spectaculos una deja existentă. 

În a doua decadă a lui martie, se dovedesc a fi extrem de practici și inventivi în plan financiar, având prilejul să-și mărească considerabil veniturile.

În a treia decadă, își fortifică și mai mult poziția în societate, și beneficiază de spirtul lor alert, dorința de a comunica cu cât mai multe persoane, din diverse zone culturale. Pot călători adeseori pe distanțe scurte, interacționa frecvent cu amici, rude , cunostiințe. Sunt receptivi la informațiile din preajma lor, însă ar fi indicat să aștepte că acestea să se decanteze, astfel încât să își dea seama care dintre ele sunt cele mai importante. 


Evenimente astrologice în  martie 2022


- 2 martie 2022: Soarele (în Pești) în sextil cu Uranus (în Taur)


- 2 martie 2022: Conjuncție între Mercur (în Vărsător) și Saturn (în Vărsător)


- 2 martie 2022: Luna nouă în Pești


- 3 martie 2022: Conjuncție a lui Marte (în Capricorn) cu Pluton (în Capricorn)


- 3 martie 2022: Venus (în Capricorn) în conjuncție cu Pluton (în Capricorn)


- 5 martie 2022: Conjuncție dintre Soare (în Pești) și Jupiter (în Pești)


- 6 martie 2022: Marte intră în zona astrologică a Vărsătorului


- 6 martie 2022: Venus își începe tranzitul în Vărsător


- 6 martie 2022: Venus (în Vărsător) în conjuncție cu Marte (în Vărsător)


- 10 martie 2022: Mercur pătrunde în regiunea astrologică a Peștilor


- 13 martie 2022: Conjuncție între Soare (în Pești) și Neptun (în Pești)


- 17 martie 2022: Sextil al lui Mercur (în Pești) cu Uranus (în Taur)


- 18 martie 2022: Soarele (în Pești) în sextil cu Pluton (în Capricorn)


- 18 martie 2022: Luna plină în Fecioară


- 19 martie 2022: Cuadrat între Venus (în Vărsător) și Uranus (în Taur)


- 20 martie 2022: Soarele își inițiază tranzitul în Berbec


- 21 martie 2022: Conjuncție dintre Mercur (în Pești) și Jupiter (în Pești)


- 22 martie 2022: Marte (în Vărsător) în cuadrat cu Uranus (în Taur)


- 23 martie 2022: Mercur (în Pești) în conjuncție cu Neptun (în Pești)


- 26 martie: Sextil al lui Mercur (în Pești) cu Pluton (în Capricorn)


- 27 martie 2022: Mercur pornește să tranziteze tărâmul astrologic al Berbecului


- 28 martie: Venus (în Vărsător) în conjuncție cu Saturn (în Vărsător)


Horoscop februarie 2022 | Evenimente astrologice în horoscopul februarie 2022

Horoscop martie 2022 | Evenimente astrologice martie 2022 Horoscop martie 2022 | Evenimente astrologice martie 2022 Reviewed by Diana Popescu on februarie 27, 2022 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.