18 mai: Ziua Vizitează-ți Rudele

 Anual, Ziua Vizitează-ți Rudele, din 18 mai, ne îmboldește să ne împrospătăm împărtășirea vieții noastre cu oamenii care ne-au ajutat să creștem, să ne dezvoltăm, au copilărit alături de noi, au fost mereu lângă noi la bine și la rău, și să ne asigurăm că primesc tot sprijinul de care au nevoie.


Din fericire, mulți dintre noi poartă în minte și în suflet amintiri frumoase despre reuniunile, petrecerile cu familia, joaca cu frații, surorile, verii și verișoarele noastre!   

               

18 mai: Ziua Vizitează-ți Rudele

Fără îndoială, viața ne solicită din numeroase puncte de vedere. Încercăm constant să jonglăm cu timpul nostru pentru a acorda atenție familiei, carierei, relațiilor interumane sociale și altor responsabilități. Adeseori, amânăm lucrurile importante, propunându-ne să ne ocupăm de ele mai târziu. Uneori chiar o facem, alteori nu. 


Cu toate astea, în mod ironic, nu a fost niciodată mai ușor să fim în contact cu familia sau alte persoane. Grație progreselor uriașe din comunicațiile digitale, putem lua legătura cu oamenii apropiați instantaneu, printr-un apel telefonic, unul video sau un mesaj (texting).


Pe de altă parte, ca ființe umane, prosperăm emoțional prin interacțiunea fizică și, de aceea, nu ne simțim chiar bine cu un substitut al interacțiunii reale, față în față. Menținerea contactului fizic cu rudele noastre atât de aproape, cât și de departe este, de altfel, important pentru sănătatea și bunăstarea noastră interioară, dar și pentru a le ajuta să depășească o boală și să-și mărească durata vieții. Relaționarea socială poate reduce depresia și chiar întări sistemul nostru imunitar.


17 mai: Ziua Nucilor


Timpul de calitate petrecut împreună cu rudele noastre mai în vârstă, dedicat faptului de a ne convinge că sunt bine și fericite ne poate asigura că ele vor fi cu noi și în anii ce vin.


Pe măsură ce numărul membrilor unei familii crește, este necesar ca aceștia să fie cât mai mult timp unii alături de ceilalți, să-și mențină puternică conexiunea reciprocă, dând noilor generații oportunitatea de a-și crea amintiri nepieritoare. 


18 mai: Ziua "Fără vase murdare"

18 mai: Ziua Vizitează-ți Rudele 18 mai: Ziua Vizitează-ți Rudele Reviewed by Diana Popescu on mai 17, 2022 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.