25 septembrie: Ziua Mondială a Visului

 Ziua Mondială a Visului este marcată anual pe 25 septembrie. Cu toții avem vise, dar nu mă refer la cele care se petrec după ce închidem ochii la sfârșitul zilei, vrăjiti de Moș Ene. Vorbesc despre cele pe care le avem când suntem întru totul treji, lucizi.


Multe invenții din lumea de azi au început cu simple idei, însă ceea ce a dus la crearea zgârie-norilor, avioanelor sau rachetelor a fost voința oamenilor cu idei mărețe de a nu se îndepărta de visele lor și s-au străduit să le facă să existe cu adevărat. Visele, aspirațiile noastre sunt mai mult decât fantezii; cu muncă grea și perseverență, ele sunt flacăra care transformă ideile, invențiile în realitate. 

     

25 septembrie: Ziua Mondială a Visului

Inițiativa Zilei Mondiale a Visului a apărut în 2012 la Universitatea Columbia, fiind gândită de educatorul și strategul transformațional Ozioma Egwuonwu. Ea a oferit consultații gratuite despre probleme strategice complexe și inițiative transformationale unui șir eclectic de clienți precum "Target" și "Walmart". Ozioma Egwuonwu a fost invitată în spectacole motivaționale precum "Ted" și a luat cuvântul în cadrul conferințelor unor organizații importante cum ar fi ONU. Instruirea sa transformațională a inspirat speranțe, a încurajat vizionari și a generat inovări.


24 septembrie: Ziua Internațională a Dantelei


Ziua Mondială a Visului a fost lansată cu țelul de a fi una în care visătorii și vizionării din întreaga lume să se adune pentru a-și exprimă năzuințele, visele lor despre viitor. Este ziua în care lideri ai gândirii își pot împărtăși punctele de vedere despre cum putem îmboldi progresul global. Când Ozioma Egwuonwu a fost întrebată de ce a creat această zi, ea a declarat că obiectivul său a fost să "vindece și să inspire umanitatea". 


25 septembrie: Ziua Mondială a Farmacistului

25 septembrie: Ziua Mondială a Visului 25 septembrie: Ziua Mondială a Visului Reviewed by Diana Popescu on septembrie 25, 2022 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.