25 octombrie: Ziua Notoriei Păpuși Ucigașe Chucky

 Ziua Notorii Păpuși Ucigașe Chucky este o celebrare anuală de pe 25 octombrie a personajul înspăimântător din franciza "Child's Play ("Jocul copilului") la care aderă toți fanii filmelor horror / de groază și, în special ai lui Chucky și ai filmelor în care a apărut acesta.


Franciza cuprinde opt filme, cu multe altele în pregătire. Aceasta a început cu filmul titular, "Child's Play", un film supranatural cu elemente atât de horror, cât și psihologice. Pelicula a devenit cunoscută mai târziu drept "Chucky" din cauza popularității personajului său principal.     


25 octombrie: Ziua Notorii Păpuși Ucigașe Chucky


Chucky este o păpușă posedată de sufletul unui criminal în serie, Charles Lee Ray, poreclit Chucky. Ca om, Chucky a fost împușcat și, când și-a dat seama că este pe moarte, și-a transferat sufletul intr-o păpușă. De-a lungul variatelor filme, Chucky încearcă mereu să posede din nou un trup uman pentru a-și continua șirul de asasinate.


24 octombrie: Ziua Mondială a Poliomelitei


Primul film a fost un succes de box-office și a iscat crearea unui adevărat cult, ceea ce a dus la formarea francizei. Chucky este unul dintre cele mai recunoscute creaturi din filmele de groază de astăzi. 


Chucky se înscrie în genul filmelor horror cu păpuși ucigașe și, în vreme ce primul film a fost pur de groază, celelalte au evoluat și s-au schimbat. O mulțime de elemente din cel dintâi s-au îmbinat apoi cu unele de umor negru și satiră. 


25 octombrie: Ziua Internațională a Artiștilor

25 octombrie: Ziua Notoriei Păpuși Ucigașe Chucky 25 octombrie: Ziua Notoriei Păpuși Ucigașe Chucky Reviewed by Diana Popescu on octombrie 25, 2022 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.