Horoscop noiembrie 2022 | Evenimente astrologice noiembrie 2022

 Evenimentele astrologice cele mai importante în horoscopul lunii noiembrie 2022 sunt tranziturile lui Venus, Mercur și Soare în Săgetător, Luna plină din Taur și Luna nouă din Săgetător. 


HOROSCOP NOIEMBRIE 2022: TOATE ZODIILE


Scorpionul este înclinat să se deschidă către o dimensiune spirituală a existenței și să se debaraseze de o povara inutilă, păguboasă a trecutului. Poate petrece mai mult timp decât de obicei în singurătate, pentru a medita și a se focaliza către universul său interior. Își deslușește, de altfel, într-o măsură sporită zona sa subconștientă, și este străbătut de o imaginație efervescență. Năzuința sa de a descoperi ce se ascunde sub aparențe, să-și investigheze în profunzime împrejurimile este sprijinită de forța sa intuitivă excepțională. Poate fi necesar să meargă la un spital, nu atât pentru o afecțiune a sa, cât pentru a fi împreună cu un prieten, un om apropiat bolnav sau accidentat. Dacă își înfrânge o timiditate excesivă, poate fi atras într-o idilă cu cineva apropiat de idealul său al sufletului pereche, eventual una tainică, ferită de ochii curioși ai celor din jur. Dacă are un partener în amor, conexiunea sa cu acesta pare să depășească, să transceadă lumea insipidă a traiului cotidian.


Pentru Săgetător se vestește o perioada de fericită integrare socială, caracterizată de un stil direct de comunicare cu alții, o atitudine prietenoasă, cordială. Se remarcă prin reacțiile sale rapide și prezența sa de spirit, prin optimism și energie. Are șansa să fie recunoscut pentru o realizare majoră a sa. Își dorește să se orienteze spre lucrurile care-l  fac cel mai mult să se simtă bine și, pentru a obține tot ce vrea, este gata să treacă peste mari obstacole. Curiozitatea sa neastâmpărată se împletește cu încrederea în sine însuși, în potențialul său intelectual. Trece printr-o vreme prielnică studiului, învățării și perfecționării sale, inclusiv din punct de vedere profesional. De asemeni, este una auspicioasă îmbunătățirii imaginii sale personale și, chiar dacă nu face nimic în această privință, posedă ceva specific care atrage oamenii către el. De altfel, aura sa de farmec îi crează oportunități în viața amoroasă, facilitându-i, dacă este singur, implicarea într-o nouă poveste de dragoste. Dacă este deja parte a unui cuplu, are posibilitatea să și-l fortifice, armonizeze.     

                  

Horoscop noiembrie 2022

Nativii din Capricorn pun mai presus de orice siguranța în tot ceea ce întreprind. Sunt îmboldiți să-și definească cât mai clar sistemul de valori, astfel încât să și-l expună cu o cât mai mare claritate altora. De asemeni, pot năzui să-și actualize ori chiar să-și aducă la un nivel mai înalt un simțământ sau un aspect important, prețios, din existența lor. Pot pleca în scurte călătorii asociate cu îmbunătățirea sănătățîi sau cu shopping-ul. Se focalizează, cu prioritate, asupra acumulării banilor și unor posesiuni, țintind să le crească încrederea în ei înșiși. Traversează un interval de timp de bun augur trasării de planuri financiare și metode de a-și mări productvitatea și eficiența din afaceri. În ciuda faptului că cedează, uneori, ispitei de a face mari cheltuieli, îndeosebi pentru achiziționarea de lucruri frumoase sau de folosință îndelungată, banii par să le între în buzunare chiar atunci când au cea cea mai mare nevoie de ei. Dacă au un tovarăș de cuplu, relația cu acesta  se stabilizează grație recunoașterii reciproce a atuurilor individuale ale lor. Cei solitari par să se îndrepte spre formarea unei conexiuni amoroase cu cinea serios, în stare să le ofere securitate și să le sporească respectul față de ei înșiși.


Vărsătorul profită de o accelerare crescândă a gândirii sale, ceea ce îi facilitează luarea unor decizii importante și crearea de planuri majore pentru viitor. Trece printr-un răstimp în care activitățile zilnice iau o turnură tot mai rapidă, în decursul căruia, este musai să-și păstreze calmul, să fi cât mai atent, flexibil mental și gata pentru orice noi circumstanțe ce i se pot ivi pe neașteptate. Se integrează de minune în sfera socială, are mari satisfacții provenite din contactarea unor numeroase persoane și are abilitatea de a da glas cuvintelor potrivite la momentul potrivit. Munca îi necesită îndeplinirea unor sarcini multiple, comunicări directe ori online, convorbiri telefonice, mesaje, drumuri prin oraș și comisioane. Este atras de oameni care-i pot stimula mintea și se pot conecta la nivel intelectual cu el. Dacă în cuplurile formate se manifestă o înțelegere reciprocă dincolo de cea verbală,una sensibilă și intuitivă, cele inițiate acum sunt cu o persoană care are aceleași interesuri, idealuri ca și el. Venus fiind în casa a treia, guvernată de Gemeni, un semn zodiacal al dualitățîi, este posibil să fie pus să aleagă între doi potențiali aspiranți la inima sa.


Horoscopul noiembrie 2022 anticipează pentru Pești un ciclu astral de-a lungul căruia își exprimă cu o mai mare ușurință cele mai intime simțăminte și emoții. Sunt în stare să vadă conexiunea dintre evenimente trecute și chestiuni care-i preocupă în prezent, ceea ce le permite să rezolve o problemă stringentă. Sunt interesați să-și îmbunătățească locuința, să o facă mai frumoasă și mai confortabilă, inclusiv prin achiziționarea de mobilă și bunuri de folosință îndelungată. Interacționează mai mult decât de obicei cu membrii familiei și iau legătura cu rude cu care nu s-au mai întâlnit de mult timp, aflate pe alte meridiane ale lumii. Dacă sunt singuratici, se feresc ca dracul de tămâie de flirturi și aventuri amoroase superficiale. Întrucât sunt străbătuți de o mare sensibilitate emoțională, sunt atrași de cineva capabil să-i protejeze și să le fie credincios până în pânzele albe. Pot cunoaște o astfel de persoană prin intermediul unei rude ori a unei reuniuni familiale. Cei angajați într-un cuplu se simt cel mai bine acasă sau împreună cu persoana iubită, care îi înconjoară mereu cu o caldă grijă și afecțiune.


Berbecul are parte de o intensă activitate socială, prin care are posibilitatea să-și extindă cercul de cunoștiințe și amici. Se exprimă cu forță de sugestie și convingere și, de aceea, oamenii îi caută mereu compania și îl antrenează într-o mulțime de petreceri și distracții. Acest lucru pare, de altfel, să-i satisfacă dorința de a fi în centrul atenției. Este caracterizat de optimism, având mai mereu o bună dispoziție, simțindu-se energizat și plin de voie bună. Are capacitatea să-și clarifice poziția, punctul de vedere în orice aspect al existenței. Dă dovadă cu prisosință de creativitate, iar inspirația i se poate canaliza către un domeniu artistic. Se simte romantic, dar într-un fel jucăuș, ghiduș, aspirând să trăiască într-o dramă sau telenovelă asemeni celor văzute la televizor. Oricum, are un magnetism aparte, ce-i crează oportunități nemaipomenite în viața sentimentală, fiind mai degrabă vânat decât vânător în jocul dragostei. Dacă este solo, așadar se poate lansa într-o idilă cu cineva special, incitant, având darul de a-i deschide ochii asupra unor fațete nebănuite ale lumii. În eventualitatea că are un partener de cuplu, relația sa cu acesta se revitalizează grație unei spontaneități insolite. 


Cei născuți în zodia Taurului sunt predispuși să-și examineze cu mare atenție starea de sănătate, să găsească cu luciditate sursa unei posibile afecțiuni, și sunt gata să se debaraseze de orice obicei nociv, cum ar fi fumatul. Ajung sub luminile reflectoarelor la serviciu, toți colegii și șefii părând să nu-i scape din priviri. Nu este nici o problemă, de vreme ce tind să strălucească la muncă datorită ordinii și organizării, aplecării asupra detaliilor, abordării creative de care dau dovadă, a dorinței de a se apropia de perfecțiune în tot ce întreprind. În această conjunctură astrală, nu sunt înclinați să se îndrăgostească cu una, cu două. Își examinează cu riguruozitate orice candidat la un loc special în inima lor, verificând dacă se ridică la înălțimea așteptărilor lor. Dacă persoana respectivă se potrivește criteriilor lor și, până la urmă, le pică cu tronc, această pare să fie asociată cu mediul lor profesional. Cei angrenați într-o conexiune sentimentală în doi realizează că menținerea acesteia viabilă, armonioasă, necesită eforturi din partea ambilor parteneri.


Gemenii parcurg un interval de timp prielnic socializării, integrării sociale. Oamenii sunt captivați de aura lor de incedere în sine și spiritualitate. Au prilejul să se alieze cu persoane optimiste dar, poate, nițel egoiste. De asemeni, își cresc comunicarea cu asociați din plan personal, profesional și de afaceri, armonizându-și relațiile cu ei, și au posibilitatea să închege noi parteneriate în aceste domenii. Se bucură de conversați, dezbateri înfierbântate despre subiecte controversate care-i preocupă. Pot fi angajați într-o activitate intelectuală, complexă, împreună cu prieteni apropiați. Au la dispoziție o vreme foarte favorabilă pentru negocieri și încheierea unor contracte importante. Cei solitari își pot materializa dorința de a se implică într-o relație sentimentală cu cineva serios, căruia nu îi este teamă să se atașeze emoțional, care are o grație, o frumusețe ieșită din comun și se evidențiază prin farmec în viața socială. Cei care sunt angajați într-o conexiune amoroasă găsesc căi de a petrece mai mult timp cu persoana iubită și se concentrează împreună cu aceasta pe interese, țeluri comune. Dacă nu și-au pus încă pirostriile, sunt hotărâți să facă acest lucru cât de curând.


Potrivit horoscopului din noiembrie 2022, Racul are la îndemână un răstimp favorabil pentr a intra în contact cu aspecte tainice ale sinelui, cu zone ascunse ale minții, identificând impulsuri subconștiente, simțăminte reprimate, fie pentru a le alunga, fie pentru a le pune în slujba zonei lor conștiente. Această explorare, ce poate să scoată la lumină chestiuni ținând de ego, control și putere, îl poate conduce către o transformare profundă, prin întărirea personalității sale și îndrumarea sa spre folosirea corectă a forței sale individuale, a protecției și libertății pe care aceasta le permite. Câteodată, gândirea sa profundă poate fi călăuzită înspre mortalitate, atât a sa, cât și a oamenilor apropiați. Oricum, se impune să nu se lase pradă gândurilor obsesive despre moarte. În caz că este solo, pare să respingă orice fel de superficilitate din dragoste și să se atașeze de cineva cu o aură de mister, având potențialul de a-i face să vibreze cele mai adânci corzi ale sufletului său, să-l ajute să se vindece emoțional după o deziluzie, și să se preschimbe în cea mai bună varianta a sa. Dacă are un tovarăș de cuplu, relația sa cu acesta devine tot mai intimă, se încinge într-o senzualitate frenetică.


Leul este însuflețit de pozitivism și nevoia de a investiga cele mai profunde semnificații ale vieții și, în acest sens, se poate cufunda în religie, filosofie sau o preocupare spirituală. Dă dovadă de înțelegere, răbdare și toleranță față de ideile altora. Aspiră să-și extindă orizonturile minții și să treacă prin experiențe noi, incitante, care să-i furnizeze importante lecții de viață. Este un timp oportun pentru a face un pas notabil înainte în studii, pentru a scrie ori publica. Are ocazia să facă o lungă călătorie și să ia legătura cu oameni din diferite țări, culturi. Totodată, își poate dezvoltă o afacere în cooperare cu o firmă din străinătate. Dacă este singur, are prilejul să întâlnească un potențial partener amoros de-a lungul unui voiaj sau în persoana cuiva venit recent de pe alte meleaguri. În eventualitatea că are deja un tovarăș de viață, își poate reîmprospăta conexiunea sentimentală cu acesta grație vizitării unui loc întru totul necunoscut, poate exotic. 


Nativii din Fecioară își îndeplinesc năzuința de a fi luați în seama, remarcați pentru personalitatea și talentele lor. Devin mai activi în sfera socială și sunt invitați la evenimente care-i pot sprijini în carieră ori afaceri. Oricum, este o lună excelență pentru a găsi un (nou) job și a demara un demers financiar. Totodată, activitatea profesională le este tot mai intensă, necesitând numeroase convorbiri, întâlniri online și offline, scurte călătorii, întrevederi cu șefii sau cu oameni influenți. Cei aflați în poziții de conducere au de luat mai multe decizii și de semnat numeroase contracte majore. Uneori, întreprinderile lor profesionale pot fi performate împreună cu rude sau persoane apropiate. Dacă sunt solo, pot înfiripa o poveste de iubire cu cineva care impune respect, mai în vârstă, care se remarcă prin stabilitate și succes public ori în carieră. Cei ce sunt parte a unui cuplu își reclădesc fundamentele acestuia, focalizându-se, alături de persoana iubită, pe planuri pe termen lung. 


2023: Anul Chinezesc al Iepurelui de Apă


Balanța pune mare preț pe individualitatea sa și este pasionată de lucruri neconvenționale sau neobișnuite.  Poate avea, brusc, idei inovatoare, iar gândirea sa se evidențiază prin originalitate. Este dornică să învețe de la oameni proveniți din toate mediile sociale, de la prieteni, grupuri sau organizații la care a aderat. Pare să strălucească printre oameni, iar amicii săi o solicită neîncetat să participe la tot felul de întâlniri, evenimente, așa că, în această lună, este mai ocupată în socializare decât altădată. Dacă s-a lămurit care prieteni îi sunt de ajutor și care o trag înapoi, are și oportunitatea să-și afle alții, noi, promițători în viitor. Poate avea discuții animate, productive, cu colegi de breaslă,  care să o poarte, în același timp, în scurte voiajuri. În dragoste se poate atașa de cineva cunoscut prin intermediul unui prieten sau chiar de un amic pe care nu l-a privit până acum dintr-o perspectivă romantică. În eventualitatea că are deja un partener în amor, împărtășirea sentimentală cu acestă se învigorează datorită instalării unei autentice camaraderii între cei doi. 


Evenimente astrologice în  noiembrie 2022


- 6 noiembrie 2022: Opoziție între Venus (în Scorpion) și Uranus (în Taur)

- 7 noiembrie 2022: Venus (în Scorpion) în cuadrat cu Saturn (în Vărsător)

- 8 noiembrie 2022: Luna plină în Taur

- 9 noiembrie 2022: Conjuncție a Soarelui (în Scorpion) cu Mercur (în Scorpion)

- 9 noiembrie 2022: Opoziție între Mercur (în Scorpion) și Uranus (în Taur)

-  9 noiembrie 2022: Soarele (în Scorpion) în opoziție cu Uranus (în Taur)

- 10 noiembrie 2022: Cuadrat al lui Mercur (în Scorpion) cu Saturn (în Vărsător)

- 10 noiembrie 2022: Trigon al lui Venus (în Scorpion) cu Neptun (în Pești)

- 11 noiembrie 2022: Cuadrat între Soare (în Scorpion) și Saturn (în Vărsător)

- 12 noiembrie 2022: Mercur (în Scorpion) în trigon cu Neptun (în Pești)

- 13 noiembrie 2022: Sextil al lui Venus (în Scorpion) cu Pluton (în Capricorn)

- 15 noiembrie 2022: Sextil între Mercur (în Scorpion) și Pluton (în Capricorn)

- 15 noiembrie 2022: Soarele (în Scorpion) în trigon cu Neptun (în Pești)

- 15 noiembrie 2022: Trigon al lui Venus (în Scorpion) cu Jupiter (în Pești)

- 16 noiembrie 2022: Venus întră în zona astrologică a Sagetatorului

- 16 noiembrie 2022: Trigon între Mercur (în Scorpion) și Jupiter (în Pești)

- 17 noiembrie 2022: Mercur își începe tranzitul în Săgetător

- 18 noiembrie 2022: Soarele (în Scorpion) în sextil cu Pluton (în Capricorn)

- 19 noiembrie 2022: Cuadrat al lui Marte (În Gemeni) cu Neptun (în Pești)

- 21 noiembrie 2022: Trigon între Soare (în Scorpion)  și Jupiter (în Pești)

- 22 noiembrie 2022: Conjuncție a lui Mercur (în Săgetător) cu Venus (în Săgetător)

- 22 noiembrie 2022: Soarele pornește să tranziteze Săgetătorul

- 24 noiembrie 2022: Luna nouă în Săgetător

- 28 noiembrie 2022: Trigon între Marte (în Gemeni) și Saturn (în Vărsător)

- 29 noiembrie 2022: Mercur (în Săgetător) în opoziție cu Marte (în Gemeni)

- 30 noiembrie 2022: Sextil al lui Mercur (în Săgetător) cu Saturn (în Vărsător)


Horoscop octombrie 2022 | Evenimente astrologice în horoscopul septembrie 2022

Horoscop noiembrie 2022 | Evenimente astrologice noiembrie 2022 Horoscop noiembrie 2022 | Evenimente astrologice noiembrie 2022 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 22, 2022 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.