Horoscop Balanță 2023

 Horoscopul 2023 al Balanței vestește un an caracterizat de un progres stabil, lipsit de obstacole majore, prielnic creativității, bunii înțelegeri în familie, demersurilor din dragoste, creșterii prosperității și dezvoltării în carieră.


Horoscop Balanță 2023: Previziuni generale


Chiar de la începutul lui 2023, Marte, retrograd în Gemeni, poate face Balanța să-și asume mari perspective ale acțiunilor sale, ignorând câteodată detalii esențiale. Este important ca aceasta să se străduiască să aibă o sporită obiectivitate în perceperea existenței.


Mai târziu, între 10 iulie și 27 august, Marte traversează zona astrală a Fecioarei, motivând Balanța să-și exploreze și selecteze rațional impulsuri și dorințe subconștiente, purificându-se astfel în vederea evoluției sale din lumea exterioară.   

                            

Horoscop Balanță 2023

Mercur, retrograd tot în Fecioară, în intervalul 24 august-14 septembrie, finalizează efectele martiene, despovărând întru totul Balanța de poveri subconștiente ale trecutului. 


Marte, prezent în Săgetător începând cu 24 noiembrie, stimulează intens gândirea Balanței, furnizându-i noi idei inovatoare, inspirând-o să se lanseze în planuri incitante și să extragă avantaje din orice oportunitate îi iese în cale. Își exprimă cu forță de convingere interesele și nu mai ezită să ceară sprijinul oamenilor de care are nevoie. 


În educație, nativii din Balanță trebuie să muncească și să persevereze pentru a avea bune rezultate. Îndeosebi după 16 mai, de-a lungul tranzitului lui Jupiter în Taur, au ocazia să se bucure de succese în studii.


2023 este un an favorabil călătoriilor, mai ales în răstimpul 25 mai-10 iulie, când Marte parcurge teritoriul Leului. Balanța trebuie, totuși, să fie pregătită mental și financiar pentru o eventuală întrerupere bruscă a unui voiaj.


Pluton sălășuiește de peste un deceniu în Capricorn și a patra casa a Balanței, iar în 2023 este regăsit în aceeași regiune astrologică până pe 23 martie și, apoi, odată cu 11 octombrie. Este o planetă care cere răspunsuri clare despre ce înseamnă a fi acasă, de ce este nevoie pentru ca cineva să se simtă acasă, răspunsuri ce tind să aducă schimbări notabile, o conexiune mai puternică cu familia și preocuparea constantă de îmbunătățire a locuinței.


Mercur preia o turnură retrogradă în Capricorn de la mijlocul lui ianuarie și spre mijlocul lui decembrie, iscând câteodată mici neînțelegeri cu rudele și scoțând la iveală probleme amânate ori igonorate ținând de familie, ce-i cer o soluționare rapidă și permanentă. 


Horoscop Balanță 2023: Dragoste și cuplu


Uranus rămâne în decursul întregului an în Taur și a opta casă a Balanței, optimizând legăturile mentale, emoționale, fizice și spirituale din viața amoroasă. Jupiter intră în același sector astrologic pe 16 mai, oferind Balanței ocazia de a-și extinde intimitatea și senzualitatea din relația sa de cuplu.


Saturn, aflat până pe 7 august în Vărsător și a cincea casă a Balanței, pare să o poarte spre învățăminte importante despre dragoste, mărindu-i seriozitatea din modul cum se implică afectiv. Unii nativi par să pună capăt unei relații în doi neproductive, fără perspective, în vreme ce alții, mai norocoși, tind să-și învigoreze una care s-a dovedit a fi viabilă. 


Între 23 martie și 11 iunie, Pluton în Vărsător injectează și el un plus de pasiune și intensitate în iubire. Poate isca, totuși, și lecții destul de dure în cazul unor cupluri nefuncționale, care au trecut până acum prin furcile caudine ale lui Saturn. În unele cupluri pot apare lupte pentru putere, supremație, între cei doi parteneri.


2023: Anul Chinezesc al Iepurelui de Apă


Mercur, retrograd în Taur, în intervalul 22 aprilie-15 mai, accentuează influențele lui Pluton, insistând pe recunoașterea punctelor slabe din relații amoroase.


Jupiter cutreieră după aceea regiunea Berbecului și a șaptea casă a Balanței, ușurând disponibilitatea acesteia de a se atașa emoțional, creând condițîi pentru inițierea unei idile și fortificarea uneia deja existente. 


Horoscop Balanță 2023: Muncă și bani


La fel ca și până în prezent, Neptun în Pești și a șasea casă a Balanței o predispune pe această să prefere un loc de muncă care să nu aibă prea multe reguli stricte și să-i permită să-și folosească imaginația. 


Sun vibrațiile lui Saturn, găzduit de Pești din 7 martie, Balanța este determinată, de asemeni, să se orienteze spre un job care o pasionează sau cu care se poate poate conecta în mod autentic. Dacă actualul serviciu nu-i oferă așa ceva, se poate decide să caute un altul. Nu trebuie, cu toate astea, să aleagă un nou loc de muncă prea grăbită, fără să verifice anterior tot ce implică acesta. 


Între 25 martie și 20 mai, Marte în Rac și a zecea casă a Balanței îi insuflă acesteia mai multă ambiție și motivare pentru a se remarca în plan profesional, ceea ce îi îngăduie să facă pași importanți înainte în carieră. 


În perioada 12 octombrie- 24 noiembrie, amplasarea lui Marte în Săgetător și a doua casă a Balanței promite realizări financiare de excepție. Acesta pare să exploateze la maximum orice oportunitate de a face bani și a  afla noi surse financiare îmbelșugate. Este necesar, totuși, să-și țină în frâu impulsul de a face cheltuieli prea mari!


Horoscop Fecioară 2023

Horoscop Balanță 2023 Horoscop Balanță 2023 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 27, 2022 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.