Horoscop decembrie 2022 | Evenimente astrologice decembrie 2022

 Horoscopul lunii decembrie 2022 pentru toate zodiile, bazat pe evenimentele astrologice majore din această lună, incluzând și previziuni despre Crăciun și Revelion. 


HOROSCOP DECEMBRIE 2022: TOATE ZODIILE


Săgetătorul este afectat de tranzitul retrograd al lui Marte în Gemeni, care îi poate genera probleme în legături de parteneriat, probleme care nu ar trebui să fie tratate cu agresivitate, ci cu diplomație. În cea mai mare parte a lunii, Jupiter în a patra sa casă aduce un notabil aport pozitiv în aspecte legate de cămin și familie, contribuind la punerea unor baze mai solide interconectării cu persoane apropiate. Începând cu 20 decembrie, Jupiter își face sălaș în Berbec, inzestrand Săgetătorul cu efluvii creative intense și creându-i numeroase oportunități în dragoste, indiferent dacă este sau nu solitar. Întâlnirea lui Mercur, a lui Venus și a Soarelui în Capricorn și a doua casă a Săgetătorului indică frecvent o creștere spectaculoasă a veniturilor acestuia, datorită limpezimii și inspirației din afaceri și din exploatarea de noi resurse de bani. Totodată, Săgetătorul pare să-și redescopere atuuri personale și să și le exploateze pe deplin. Este probabil să-și permită sărbători mai îmbelșugate și mai rafinate de Crăciun și de Revelion, eventual într-un loc select.


Nativii din Capricorn pot fi tulburați de câteva impedimente de la serviciu sau asociate cu starea de sănătate ca urmare a parcursului retrograd al lui Marte în a șasea lor casă. Li se recomandă să nu se angajeze în demersuri majore ci, mai degrabă, să se odihnească și să se energizeze . De altfel, Jupiter se află în primele trei săptămâni ale lunii în Pești, mărind energia fizică și mentală a Capricornului, ajutându-l să se evidențieze în sfera socială, să-și reia legăturile cu amici și rude sau să-și fortifice conexiunile cu acestea. Ulterior, de pe 20 decembrie, Jupiter cutreieră a patra sa casă, aducând noroc în chestiuni corelate cu casa și familia, și îndemnându-l să-și ia destinul în propriile sale mâini. Alianța lui Venus, Mercur și a Soarelui din Capricorn îi facilitează Capricornului creșterea impactului său asupra celor din preajmă, afirmarea personalității și forței sale individuale și chiar impunerea într-o poziție de lider. Are, în consecință, posibilitatea de a petrece Crăciunul și Revelionul sub luminile reflectoarelor, alături de oameni care nu ezită să-i arate stimă și prețuire.    

                       

Horoscop decembrie 2022

Vărsătorul trebuie să-și înfrâneze impulsul de a fi prea combativ, impulsiv în dragoste, sub vibrațiile lui Marte retrograd în Gemeni. Este indicat să-și supravegheze predispoziția de a fi excesiv de autoritar, gelos sau posesiv. Tranzitul lui Jupiter, până pe 20 decembrie, în a doua sa casă îi deschide ochii asupra unor noi căi de a-și crește prosperitatea, ceea ce-l poate determina să aleagă cadouri mai costisitoare, cu prilejul sărbătorilor de iarnă, pentru persoanele pe care le îndrăgește. Apoi, Jupiter se deplasează în Berbec, dăruindu-i un stil de viață efervescent, o perioadă presărată cu o mulțime de ocazii de a străluci în societate, a se implica în conversații furtunoase, interesante și a călători. Cu toate astea, poziționarea Soarelui, a lui Mercur și a lui Venus, în a douăsprezecea sa casă, îl solicită să-și rezerve și răgazuri de singurătate, de-a lungul cărora să-și examineze echilibrul dintre zona sa conștientă și cea subconștientă, să treacă în revistă trecutul în vederea lansării într-un nou an. Se impune ca de Crăciun și de Revelion să fie prezent printre oamenii care-l iubesc și îi poartă de grijă. 


Peștii se pot confrunta cu unele probleme în privința căminului și familie din pricina mișcării retrograde a lui Marte în Gemeni și a patra lor casă. Au putința să le rezolve numai dacă preiau inițiativa și le găsesc soluții noi, neconvenționale. În cea mai mare parte a lunii, Jupiter în Pești le pune la dispoziție oportunitatea de a-și vedea visele împlinite, o ocazie extraordinară, întâlnită numai o dată la 12 ani. Apoi, Jupiter se mută în zona astrală a Berbecului și a doua lor casă, înlesnindu-le obținerea de venituri însemnate în următoarele luni. Grație amplasării lui Mercur, Venus și Soarelui în a unsprezecea casă a Peștilor, aceștia tind să-și extindă rețeaua socială, să beneficieze din prietenii mai vechi sau mai noi. Îi așteaptă un Crăciun foarte fericit și un Revelion cumva mai liniștit decât altădată.


Nativii din Berbec pot avea câteva dificultăți în interacțiunea socială ca urmare a tranzitului retrograd a lui Marte în a treia lor casă. Ar fi de recomandat, așadar, să nu se avânte în acțiuni temerare pe arena publică, ci să-și găsească mai mult timp pentru a se relaxa și a-și reîncărca bateriile mentale și emoționale. Acest lucru le este, de altfel, favorizat de poziționarea, aproape toată luna, a lui Jupiter în a douăsprezecea lor casă, care are și menirea de a le stimula intuiția și a le vindeca vechi răni sufletești. Începând cu 20 decembrie, Jupiter străbate prima casă a Berbecului, într-un nou ciclu astral, aducându-i acestuia, împreună cu Mercur, Venus și Soarele (care contracarează influențele martiene), noroc în viață, inclusiv în dragoste. Berbecul are prilejul să fie un personaj principal pe scena Crăciunului și  Anului Nou, și să deguste din plin din deliciile acestor sărbători. 


Taurul poate fi afectat, în continuare, de o conjunctură cumva neauspicioasă în finanțe, de cheltuieli neprevăzute, dar și prevăzute, dar care vor înceta  la debutul lui 2013. Jupiter traversează până pe 20 decembrie sectorul Peștilor și a celei de-a unsprezecea case a Taurului, promițându-i mari satisfacțîi extrase din relațiile de prietenie și șansa de a-și materializa aspirații notabile. Apoi, această planetă parcurge a douăsprezecea casă a Taurului, focalizandu-l asupra experiențelor și lecțiilor de viață din ultimii 12 ani, sortării lor și purificării sufletești și spirituale. Venus, Mercur și Soarele se situează în Capricorn, netezindu-i drumul spre vizitarea unor locuri îndepărtate și împliniri în dragoste pe astfel de meleaguri. Are posibilitatea să petreacă un Crăciun și un Revelion special, poate în străinătate!


Horoscopul Gemenilor din decembrie 2022 le anticipează o relativă scădere a impactului lor în lume, necesitând reevaluarea imaginii personale și a punctelor lor forte, precum și menținerea sub control a unei impulsivități excesive. Din fericire, aceste influențe negative dispar, când Jupiter traversează inițial a zecea lor casă, dăruindu-le oportunități profesionale și indicând aprecierea și recompensarea eforturilor și realizărilor lor din muncă. După aceea, pe 20 decembrie, Jupiter își începe tranzitul în cea de-a unsprezecea casă a Gemenilor, permițându-le să se integreze de minune în sfera socială, să-și lărgească cercul de influență și să-și atingă năzuințe fierbinți. Reunirea Soarelui, a lui Venus și a lui Mercur în a opta lor casă este asociată cu intensificarea ssenzualitatii și intimitățîi din dragoste și beneficii de zile mari în asocieri financiare. Au, așadar, prilejul să se bucure din plin de Crăciun și Anul Nou, fie împreună cu amicii și persoanele îndrăgite, fie într-un cadru mai intim, numai cu persoana iubită. 


Racul poate fi nițel dezorientat de Marte retrograd în a douăsprezecea sa casă, care are capacitatea de a-i crea o stare de oboseală, epuizare, fiind necesar să se lase mai mult timp în voia relaxării și să se lase purtat de curentul existenței, fără a i se opune în vreun fel. Jupiter își duce la capăt periplul prin a noua casă a Racului, continuând să-i înlesnească, până pe 20 decembrie, voiaje, în special la mare distanță, și conectarea cu oameni de pe alte meridiane ale pământului. După aceea, Jupiter parcurge a zecea casă a Racului, impulsionându-l să se direcționeze pe cele mai arzătoare țeluri din domeniul profesional,  facilitandu-i o promovare ori schimbarea locului de muncă. Trioul Mercur, Venus și Soare îi oferă ocazii multiple de a-și fortifica și/sau iniția parteneriate de nădejde în viața profesională, personală, sentimentală. Pare să sărbătorească Crăciunul și Revelionul împreună cu oameni extrem de importanți pentru el. 


Cei născuți în Leu pot fi supuși, pe mai departe, unor dezamăgiri corelate cu amicii și aspirațiile lor, din cauza aspectului retrograd al lui Marte în Gemeni. În acest context astral, nu este bine să facă valuri și să-și reverse amarul asupra unor persoane apropiate. Vestea îmbucurătoare este că au prilejul să-și aprofundeze conexiunea din dragoste și să-și crească prosperitatea, până pe 20 decembrie, grație drumului lui Jupiter în a opta lor casă. Apoi, Jupiter se deplasează în a noua lor casă, sugerând o extindere substanțială a orizonturilor Leului atât prin intermediul unor voiaje, cât și prin studii. Pare să aibă o stare de sănătate aproape ireproșabilă și să se bucure de succese deosebite în muncă, datorită prezenței Soarelui, a lui Mercur și a lui Venus în Capricorn. O idilă existentă sau care începe în această perioadă se remarcă prin loialitate și seriozitate. Tinde să se bucure de Crăciun și de Anul Nou peste hotare ori într-un mediu asociat cu profesia sa. 


Pentru Fecioară se anticipează continuarea unei activități profesionale ceva mai stresante și mai complicate decât de obicei, drept rezultat al tranzitului retrograd al lui Marte în Gemeni. Se impune să-și stăpânească o nervozitate ieșitădin comun, să nu se angajeze în dispute păguboase cu șefii și colegii, și să nu abordeze mari proiecte din muncă. Jupiter tranzitează, mai întâi, a șaptea sa casă, furnizându-i avantaje din tot felul de relații de parteneriat, chiar și în dragoste, și facilitându-i închegarea unor astfel de relații umane. Din 20 decembrie, Jupiter se mută în a opta sa casă, înfierbântând pasiunea din viața amoroasă, și dându-i ocazia să își crească simțitor veniturile. De altfel, ospețirea planeteor Venus, Mercur și a Soarelui în a cincea casă a Fecioarei ii dă oportunitatea de a-și revitaliza relația de cuplu sau de a înfiripa una cu o persoană extrem de atrăgătoare. Așadar, poate celebra Crăciunul și/sau Anul Nou mai cu seamă într-o atmosfera romantică, alături din partenerul său din amor. 


Balanța poate întâmpina unele piedici în proiecte ținând de studii și călătorie, sub presiunea mișcării retrograde a lui Marte în a noua sa casă, dar acest lucru îi crează spațiu pentru realizări importante în alte aspecte ale existenței sale. Jupiter este, inițial, în vizită în Pești, binecuvântând Balanța cu un bun tonus fizic și mental, și cu îmbunătățirea situației sale profesionale. Dacă nu are un job, are sporiti sorți de izbândă în a-și găsi unul. După aceea, din 20 decembrie, Jupiter tranzitează cerurile Berbecului, generând o conjunctură oportună asocierilor din toate planurile vieții și formării altora, noi, și din punct de vedere sentimental. Influențele întrepătrunse ale Soarelui, lui Mercur și lui Venus conduc spre armonizarea interacțiunii sale cu rudele, cu persoanele apropiate, și ivirea posibilității achiziționării unei locuințe sau mutării în alta. Este de așteptat ca Balanța să sărbătorească atât Crăciunul cât și Revelionul în sânul familiei, înconjurată de oameni semificativi pentru ea. 


Previziuni 2023 în numerologie | Anul tău personal 2023


În horoscopul Scorpionului din decembrie 2022 se întrevede o eventuală complicație în sfera sa intimă sau amoroasă, sub impactul drumului retrograd al lui Marte în a opta sa casă. Pentru a reinstaura buna înțelegere cu partenerul său este nevoie să apeleze constant la calm și disponibilitatea de a face compromisuri. De altfel, voiajul lui Jupiter, până pe 20 decembrie, în Pești și a cincea sa casă, are capacitatea de a îndepărta orice fel de tendințe negative din dragoste, a reîmprospăta printr-un aflux de spontaneitate relațiile de cuplu deja stabilite. Dacă este singur, Scorpionul are șansa de a înfiripa o idilă cu o persoană care pare a fi sufletul său pereche. În ultima decadă a lunii, Jupiter traversează regiunea astrală a Berbecului, conferind Scorpionului o stare bună de sănătate, succese în muncă ce-i încununează eforturile din ultimii ani. Soarele, Venus și Mercur în a treia sa casă converg spre o integrare socială fericită, plină de beneficii. Se poate răsfăța în magia Crăciunului și a Anului Nou în mijlocul unui mare grup de oameni, rude, cunostiințe, amici și colegi. 


Evenimente astrologice în  decembrie 2022


- 1 decembrie 2022: Venus (în Săgetător) în opoziție cu Marte (în Gemeni)


- 2 dcembrie 2022: Cuadrat între Mercur (în Săgetător) și Neptun (în Pești)


- 2 decembrie 2022: Sextil al lui Venus (în Săgetător) cu Saturn (în Vărsător)


- 4 decembrie 2022: Venus (în Săgetător) în cuadrat cu Neptun (în Pești)


- 6 decembrie 2022: Cuadrat între Mercur (în Săgetător) și Jupiter (în Pești)


- 7 decembrie 2022: Mercur intră în Capricorn


- 8 decembrie 2022: Luna plină în Gemeni


- 8 decembrie 2022: Opoziție a Soarelui (în Săgetător) cu Marte (în Gemeni)


- 9 decembrie 2022: Venus în cuadrat cu Jupiter


- 10 decembrie 2022: Debutul tranzitului lui Venus în Capricorn


- 12 decembrie 2022: Sextil între Soare (în Săgetător) și Saturn (în Vărsător)


- 14 decembrie 2022: Cuadrat al Soarelui (în Săgetător) cu Neptun (în Pești)


- 17 decembrie 2022: Mercur (în Capricorn) în trigon cu Uranus (în Taur)


- 20 decembrie 2022: Jupiter pătrunde în Berbec


- 21 decembrie 2022: Soarele începe să tranziteze Capricornul


- 22 decembrie 2022: Trigon al lui Venus (în Capricorn) cu Uranus (în Taur)


- 23 decembrie 2022: Luna nouă în Capricorn


- 25 decembrie 2022: Mercur (în Capricorn) în sextil cu Neptun (în Pești)


- 28 decembrie 2022: Sextil între Venus (în Capricorn) și Neptun (în Pești)


- 29 decembrie 2022: Conjuncție a lui Mercur (în Capricorn) cu Venus (în Capricorn)


Horoscop noiembrie 2022 | Evenimente astrologice în horoscopul septembrie 2022

Horoscop decembrie 2022 | Evenimente astrologice decembrie 2022 Horoscop decembrie 2022 | Evenimente astrologice decembrie 2022 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 19, 2022 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.