Previziuni 2023 în numerologie | Anul tău personal 2023

 Potrivit numerologiei, dacă în 2022 ne-am concentrat spre clădirea de noi relații umane și întărirea celor existente, în anul 2023, stând sub semnul cifrei 7, suntem îmboldiți să ne explorăm lumea interioară și să descoperim în ce fel ne-am schimbat, să înțelegem clar cum am evoluat. Tocmai de aceea, este indicat să ne ascultăm cu atenție vocea lăuntrică, să ne sărbătorim unicitatea și să dăm prioritate sinelui nostru. 


Calcularea numărului anului personal


Pentu a-ți calcula numărul corespunzător anului tău personal trebuie să urmezi câțiva pași simpli. Să luăm exemplul unei persoane născute pe data de 21 septembrie (21.09). Anul personal pentru 2023 al acesteia va fi 21.09.2023.


Apoi, trebuie să se însumeze cifrele din ziua și luna de naștere. Dacă suma rezultată este formată din două cifre, acestea trebuie, de asemeni, să fie adunate pentru a ajunge la o singură cifră. În exemplul nostru:


2+1+0+9=12              1+2=3


În continuare, reducem similar la o singură cifră anul 2023:


2+0+2+3=7


Mai departe, însumăm cele două cifre obținute anterior și, dacă este cazul, reducem noua sumă la o singură cifră:


3+7=10    1+0=1


În concluzie, numărul anului personal 2023 pentru cineva născut pe 21 septembrie este 1. 


Acestea fiind lămurite, să vedem ce rezervă anul 2023, din punct de vedere numerologic, fiecărui an personal în parte...  

                                          

Previziuni 2023 în numerologie | Anul tău personal 2023

Anul personal 1


Dacă anul tău personal este 1, acesta denotă debutul unor noi demersuri, activități și chiar pasiuni. Ai înainte numeroase opțiuni, sugerându-ți căi de a trăi inedite și împrospătoare. Odată cu 2022, ai încheiat un ciclu numerologic de 9 ani, care a lăsat un spațiu disponibil pentru incursiuni noi și îndrăznețe în 2023. Este de așteptat să-ți pui propria persoană mai presus de orice. Vibrația numărului 1 este întrucâtva egoistă dar, de fapt, acesta este un lucru bun în noul an, întrucât îți înlesnește să abordezi cu seriozitate drumul spre obiectivele tale cele mai importante. Este critic să rămâi concentrat pe țelurile tale și să-ți exploatezi la maximum atuuri mentale și fizice abia descoperite. Ai parte de perspective spectaculoase, extrem de incitante, succese și surse de fericire nemaipomenite, ce-ți permit să fii actorul principal  pe scena socială și personală.


Anul personal 2


Dacă 2022 a fost un an prielnic centrării asupra ție însăți, unor voiaje insolite și învățării despre punctele tale forte, 2023 este unul în care este indicat să te retragi nițel din tumultul lumii și să-ți estimezi, împreună cu alți oameni, direcția înspre care ți se îndreaptă existența, înainte de a te lansa în acțiuni noi și temerare. Ai prilejul să-ți reînvigorezi relații cu persoane importante pentru tine, ce au fost poate cumva neglijate în decursul întreprinderilor individuale ambițioase din anul trecut. Este vremea să te asiguri că există o reală reciprocitate în împărtășirile și colaborările cu cei apropiați, și că ești în mod autentic responsabil în conexiunea cu aceștia. Mai mult decât atât, poți să-ți inchegi noi prietenii și asocieri, ținând totuși cont de calitatea și viabilitatea lor. De asemeni, anul 2023 se anunță a fi prosper din punct de vedere financiar, mai ales dacă dai dovadă de perseverență și dedicare, și-ți pui la treabă întregul potențial personal.


Anul personal 3


Este timpul să te deschizi spre noi orizonturi și demersuri după ce, în 2022, ai fost preocupat de oamenii din jurul tău și de ceea ce poți face pentru ei. Noul an stă sub semnul explorării, inventivității și creativității, fiind unul de bun augur ieșirii de pe cărările bătătorite ale existenței și adoptării unor perspective inimaginabile altădată, având capacitatea de a-ți transforma viața în mod radical. Ești mobilizat să trăiești din plin și să sorbi până la fund din cupa plăcerilor traiului de zi cu zi. Poți fi supus unei metamorfoze majore față de care nu are rost să te împotrivești pentru că, la pachet cu aceasta, vin și mari oportunități unice. Ai ocazia să strălucești, să avansezi în carieră, inclusiv datorită ingeniozității din proiectele care-ți sunt încredințate.


Anul personal 4


După ce, anul trecut, te-ai cufundat în deliciile incitante ale existenței, în 2023 se impune să-ți dovedești puterea individuală, să te energizezi și să te pui serios pe treabă. Te-ai asociat deja cu oameni animați de aceleași credințe ca și ține și te-ai dedicat lor, așa că, acum, este necesar să te focalizezi pe responsabilitățile față de tine însuți. Nu permite ca nimeni și nimic să te oprească să realizezi tot ce-ți stă în putință, să faci pași notabili înainte spre materializarea viselor tale cele mai înalte. Dacă nu ești gata să depui eforturi consistente în acest sens, nu ai cum să obții ceea ce crezi că ți se cuvine. Poate că nu-ți este tocmai ușor să faci asta dar, la final, vei culege roadele substanțiale ale muncii tale. În noul an, poți fi înclinat, totodată, să-ți schimbi stilul de viață, astfel încât să te bucuri de o sănătate excelentă. 


Anul personal 5


În anul 2022 ai avut o grămadă de treburi, o multitudine de sarcini care te-au presat aproape neîncetat să le duci la bun sfârșit dar, în 2023, ai parte de o mai mare relaxare, atâta timp cât profiți de o libertate sporită și nu te temi de schimbări adeseori profunde. Este posibil ca la finele lui 2023 viața să-ți fie remarcabil diferită față de cea de la debutul său, în special dacă îți însușești o adaptabilitate cât mai mare. În eventualitatea că ești nemulțumit de unele aspecte ale traiului tău, ai posibilitatea să ți le ajustezi și să ții cont de opțiuni diferite, disponibile pentru tine. Pe de altă parte, ai forța să-ți transformi orice dificultate într-o trambulină, într-o rampă de relansare, să depășești cu succes toate obstacolele care-ți stau în cale. Este vremea să-ți iei viața în propriile mâini și să înveți din greșelile trecute. 


Anul personal 6


Dacă viața ți-a trecut printr-o varietate de schimbări anul anterior, punându-te în circumstanțe noi, imprevizibile, în 2023 ai posibilitatea să-ți înțelegi noua realitate cu o sporită profunzime. În acest an se pune accentul pe relațiile umane principale, poate nițel trecute cu vederea în 2022. Ai ocazia să  statornicești ce ai obținut sau performat în fostul an, să întărești fundațiile noului stadiu al existenței tale, să-ți fortifici legăturile cu persoanele îndrăgite. În loc să te focalizezi numai pe tine însuți, te concentrezi asupra altora, a nevoilor și aspirațiilor lor. Tinzi să fiie preocupat de chestiuni ținând de casă și de  îmbunătățirea interacțiunii cu familia, petrecându-ți mult timp de calitate alături de rude și prieteni. Poți să aderi, în același timp, la un grup, la o colectivitate de oameni care-ți împărtășesc idealurile, inclusiv spirituale. Este un an prielnic inițierii unei povești de dragoste, unei căsătorii sau unei revitalizari a conexiunii de cuplu.


Ziua căsătoriei în numerologie


Anul personal 7


Spre deosebire de 2022, când te-ai ocupat îndeosebi de interrelaționarea cu cei din preajma ta, în 2023 primează introspecția, dezvoltarea personală, armonizarea relației cu tine însuți pe plan spiritual. Acest lucru nu este prea incitant, dar asta nu înseamnă că nu ai parte de evenimente importante din punct de vedere social, profesional ori amoros, atâta doar că acestea nu sunt prea spectaculoase. Pe când intri într-un contact tot mai strâns cu lumea ta lăuntrică, este de așteptat să fii supus unor transformări care au nevoie de timp pentru a fi asimilate și duse la bun sfârșit. Astfel de transformări te pot conduce către revelații de neînchipuit, ce te pot sprijini să percepi cu o sporită limpezime de ce te comporți așa cum o faci de obicei. Este, așadar, o perioadă auspicioasa pentru a-ți scoate la iveală cea mai bună varianta a ființei tale, lucrând dinăuntru către în afară. În acest fel, ai posibilitatea să înmagazinezi noi rezerve de curaj și putere, care-ți vor fi necesare în tumultuosul an personal 8 din 2024.


Anul personal 8


După un an 2022 consacrat meditației și investigării sinelui, 2023 este unul de extindere a sferei tale de influență în lumea exterioară. De fapt, anul trecut te-a înarmat cu resursele necesare pentru a avea mari realizări și a te afirmă ca lider în noi domenii ale existenței. Este vremea să te bucuri de succese binemeritate și să crești respectul față de tine al celor din jur. Nu este una în care să te cuibărești în zona ta de confort, având în vedere că intri sub luminile reflectoarelor și toată lumea pare să fie cu ochii pe tine, mai ales când ești în fața îndeplinirii unui proiect deosebit, în care nu ai crezut vreodată că te vei implica. Este necesar, așadar, să arăți oricui de ce ești în stare, care este adevăratul tău potențial. În acest context, schimbările sunt inevitabile și, de aceea, se impune să dai dovadă mai tot timpul de flexibilitate, adaptabilitate. 


Anul personal 9


Noul an reprezintă unul de finalizare a ciclului tău numerologic de 9 ani, de-a lungul căruia pui capăt aspectelor din existența ta care nu-ți mai sunt de folos și, din contra, au ajuns să te împovăreze. Treci printr-un răstimp de liniște, pace, în care ai prilejul să-ți treci în revistă împlinirile din decursul ultimilor nouă ani, și să te pregătești pentru lansarea în demersuri, înnoitoare, capabile să îți aducă la un nivel mai înalt evoluția individuală. Asta nu înseamnă însă să te lași în voia tânjelii ci, dimpotrivă, să te dedici energetic finalizării unor întreprinderi mai vechi, astfel încât acestea să nu-ți fie o povară în 2024. În această conjunctură, este posibil că unii oameni să iasă din viață ta, să se îndepărteze de tine și, totodată, să te debarasezi de credințe, idei care au ajuns să fie perimate. Deocamdată, nu este cazul să te angajezi în planuri de mare anvergură, ci să te purifici, să te reimprospatezi în vederea unei noi traiectorii a destinului tău începând cu anul 2024. 


Previziuni 2022 în numerologie | Anul tău personal 2022

Previziuni 2023 în numerologie | Anul tău personal 2023 Previziuni 2023 în numerologie | Anul tău personal 2023 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 05, 2022 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.