Horoscop Scorpion 2023

 Horoscopul 2023 sugerează că Scorpionul are la îndemână o energie intensă ce-l sprijină să progreseze notabil în proiecte pe care le-a pus la punct vreme de ani, atâta timp cât le abordează cu calm și perseverență. Este avantajat de stabilitate în întreprinderile sale profesionale și financiare, dar va trebui să mai aștepte ca investițiile sale să-i ofere beneficii. Se integrează de minune în plan social, iar deschiderea către lumea sa emoțională îi permite să fie încununat de împliniri în viața sa sentimentală. 


Horoscop Scorpion 2023: Previziuni generale


Mercur, retrograd în Capricorn până pe 12 ianuarie și, apoi, începând cu 15 decembrie, atrage Scorpionului atenția asupra unor probleme pe care nu le-a rezolvat încă, unor transformări neasimilate și unor planuri tergiversate.


Pluton străbate regiunea Capricornului până pe 23 martie și, din nou, odată cu 11 octombrie, continuând să pună accentul pe eficientizarea comunicării Scorpionului, schimbarea modului de abordare a proiectelor sale și a lucrurilor de care este pasionat.


Are o perspectivă mai cuprinzătoare și mai optimistă despre viitorul său între 25 martie și 20 mai, când Marte tranzitează Racul. Se poate focaliza pe extinderea orizonturilor cunoașterii sale și către experiențe de viață noi și relevante.  

                                   

Horoscop Scorpion 2023

Apoi, în intervalul 27 august-11 octombrie, Marte este amplasat în Balanță, orientând Scorpionul spre dorințele și impulsurile sale subconștiente, dezvăluirea lor și eliberarea sa de cele păguboase.


Nativii aflați încă pe băncile școlii ori facultății au în față o perioadă prielnică pentru studii. Jupiter le poate înlesni admiterea într-o instituție de învățământ prestigioasă și/sau obținerea unei burse chiar și în străinătate.


Saturn este pe mai departe în sectorul Vărsătorului, până pe 7 martie, îndrumând Scorpionul către limpezirea semnificației familiei și căminului, a aspirațiilor sale legate de acestea. 


Pluton, în Vărsător între 22 martie și 11 iunie, îmboldește Scorpionul să facă mari transformări în privința casei și familiei, precum mutarea într-o nouă locuință, reamenajarea totală a celei existente și optimizarea condițiilor de trai casă. Totodată, devine mai dornic să sprijine năzuințele cele mai mari ale persoanelor îndrăgite.


Scorpionul se bucură de o stare bună de sănătate, în special în prima jumătate a anului, având în vedere că Jupiter se găsește în a șasea sa casă până la mijlocul lui mai, iar Saturn sălășuiește în aceeași zonă astrologică până pe 7 martie. 


Horoscop Scorpion 2023: Dragoste și cuplu


Marte este retrograd în Gemeni până pe 12 ianuarie, ceea ce poate mobiliza Scorpionul să-și fortifice din punct de vedere emoțional, spiritual și mental conexiunea cu tovarășul său de viață. Este o vreme de bun augur vindecării unei vechi răni sufletești și reluării unei povești de dragoste întrerupte mai de mult.


Uranus este găzduit pe mai departe, întreg anul, în Taur și a șaptea casă a Scorpionului, necontenind să iște schimbări de mare amploare în relația sa amoroasă. Dacă este singur, poate să fie atras romantic de un om deosebit, considerabil diferit de el.


De asemeni, în 2023, Neptun continuă să se afle în sectorul Peștilor și a cincea casă a Scorpionului, îndemnându-l pe acesta să se dedice unei conexiuni spirituale în iubire. Pare să acorde mai mult sprijin persoanei iubite, ba chiar să facă sacrificii pentru bunăstarea acesteia.


Saturn își face sălaș în aceeași regiune astrologică odată cu 7 martie, inspirând Scorpionul să elimine din viața să sentimentală chestiuni toxice din trecut și să-și întărească legătură emoțională cu partenerul său. Relațiile din amor ce-și dovedesc lipsa de viabilitate tind să se destrame de la sine. 


2023: Anul Chinezesc al Iepurelui de Apă


Mercur, retrograd între 22 aprilie și 15 mai în a șaptea casă a Scorpionului, îl poate determina să se focalizeze pe probleme semnalate de Saturn, nerezolvate încă, care dacă nu sunt soluționate rapid se pot adânci, acutiza. 


Din 16 mai, Jupiter călătorește tot în Taur, deschizându-i Scorpionului ochii asupra a ceea ce este mai bun în conexiunea sa sentimentală. Indiferent dacă această este sau veche sau abia incipientă, pare să fie caracterizată de un atașament afectiv tot mai puternic.


Horoscop Scorpion 2023: Muncă și bani


Jupiter tranzitează până pe 16 mai Berbecul și a șasea casă a Scorpionului, furnizându-i acestuia numeroase oportunități profesionale și canalizandu-l îndeosebi spre o muncă care-l pasionează. Pare să profite de o colaborare sporită cu colegii și șefii.


Sub impactul lui Marte în Leu între 20 mai și 27 august, Scorpionul este însuflețit de o mai mare ambiție și mobilizare în muncă. Tinde să fie recompensat pentru realizări de excepție și chiar să ajungă în pragul unei promovări.


În intervalul 23 iulie-4 septembrie, aspectul retrograd a lui Venus în Leu poate face Scorpionul să fie mai delăsător în atingerea țelurilor sale și mai înclinat să se certe cu persoane de care are nevoie în sfera profesională. Trebuie să-și înfrâneze o astfel de tendință și să se adapteze unor situații imprevizibile din muncă.


Începând cu 24 noiembrie, Marte este în tranzit în Săgetător și a doua casă a Scorpionului, dinamizandu-i acestuia demersurile din activitatea financiară. Pare să aibă la dispoziție o grămadă de surse de bani, pe care are capacitatea să le exploateze la maximum. Veniturile sale crescânde nu trebuie, totuși, să fie însoțite de cheltuieli nesocotite. 


Horoscop Balanță 2023

Horoscop Scorpion 2023 Horoscop Scorpion 2023 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 30, 2022 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.