Horoscop Săgetător 2023

 Conform horoscopului Sagetatorului 2023, acesta tinde să treacă printr-un an norocos, înțesat cu oportunități surprinzătoare, de care profită pe deplin grație atitudinii sale energetice, proactive, inclusiv în întreprinderi profesionale și financiare. Este, totuși, imperativ să evite dispute neproductive cu cei din preajma sa, punându-și la treabă diplomația și abilitatea de a negocia și a face compromisuri. 


Horoscop Săgetător 2023: Previziuni generale


Saturn, în Vărsător până pe 7 martie, determina Săgetătorul să fie mai realist și mai disciplinat în demersurile sale, să se concentreze pe detaliile semnificative ale acestora, și să fie mai deschis în comunicarea gândurilor și intereselor sale. 


Este mai pasionat de ideile și proiectele sale între 23 martie și 11 iunie, când Pluton tranzitează tărâmul Vărsătorului. Este mai incitat de domenii care-l interesează și este gata să învețe cât mai mult despre ele. Persuasiunea cu care se exprimă îi poate aduce numeroși aliați.


Marte, aflat în Leu, în răstimpul 20 mai-10 iulie, îl inspiră să aibă perspective mai extinse asupra existenței, să fie mai optimist și să adopte idei ce-i permit să aibă experiențe noi de viață, pline de învățăminte.  

                                             

Horoscop Săgetător 2023

Planeta Venus, retrogradă în același sector astral de pe 23 iulie până pe 4 septembrie, poate face Săgetătorul să se lase pe tânjală, să neglijeze unele din astfel de oportunități.


Prezența lui Saturn în Pești îi facilitează călătorii scurte până la finele anului, iar tranzitul lui Marte în Balanță îi dă șansa, între 27 august și 12 octombrie, să plece în voiaje peste hotare. 


2023 este un an auspicios pentru Săgetătorii care încă mai studiază, îndeosebi la debutul acestuia, când au prilejul să se evidențieze prin rezultate foarte bune. 


Neptun, poziționat în tot anul, în Pești, nu contenește să conecteze spiritual Săgetătorul cu căminul său și familia sa, să facă tot ce-i stă în putință pentru a asigura fericirea din această perspectivă. își vede casa ca o oază de liniște și siguranță în mijlocul tumultului lumii. 


Saturn, situat începând cu 7 martie în Pești și a patra sa casă, îl poate direcționa spre importante lecții practice despre casă și familie, semnalându-i disfuncționalități latente din acest punct de vedere, care trebuie să fie rapid eliminate. 


Horoscop Săgetător 2023: Dragoste și cuplu


Marte, retrograd până pe 12 ianuarie, în Gemeni și a șaptea casă a Sagetatorului, poate isca unele neînțelegeri în viață amoroasă, care au menirea de a indica noi căi în îmbunătățirea acesteia sau despărțiri în cazul cuplurilor neviabile. Apoi, până pe 25 martie, Marte tranzitează direct această zonă astrală, contribuind la întărirea atașamentului reciproc din relațiile în doi. 


Oricum, Jupiter, în Berbec, are o influență pozitivă în dragoste în răstimpul 1 ianuarie-20 mai, instalând o atmosferă romantică în legăturile de cuplu. Nativii singuri par să fie asaltați de mai mulți aspiranți la un loc special din inima lor, având astfel posibilitatea de a-l alege pe cel care-i face să le vibreze cel mai profund corzile sufletului. 


Între 25 martie și 20 mai, Marte în Rac și a opta casă a Săgetătorului îl îmboldește pe acesta să-și intensifice conexiunea afectivă, mentală și spirituală cu persoana iubită, oferind, totodată, un plus de pasiune, senzualitate. 


Horoscop Săgetător 2023: Muncă și bani


Mercur este retrograd în Capricorn și a doua casă a Săgetătorului la începutul anului și, apoi, odată cu 15 decembrie, ceea ce poate genera dificultăți financiare ce impun schimbări și îmbunătățiri. Se pot ivi cheltuieli neprevăzute, așa că este bine să fie puși deoparte niște bănuți înainte de aceste aspecte mercuriene.


Uranus poposește tot anul în Taur și a șasea casă a Săgetătorului, continuând să-l pună în fața unor transformări din muncă. În acest context astral, poate să-și schimbe jobul, modul de abordare a sarcinilor sau colaborărilor din muncă. 


Previziuni 2023 în numerologie | Anul tău personal 2023


Pluton călătorește în Capricorn până pe 23 martie, și odată cu 11 iunie, infuzând metamorfoze revoluționare în sfera financiară, precum și în privința securității materiale și a sistemului de valori.


Jupiter pășește în Taur începând cu 16 mai, creând Săgetătorului multe oportunități de a performa într-o muncă care îi este pe plac. Poate încerca să se  îndrepte spre o întreprindere profesională individuală, independentă, având în vedere că este foarte încrezător în abilitățile sale. De asemeni, i se pot așterne înainte niște oportunități neașteptate legate de un nou job. 


Mercur tranzitează retrograd sectorul Taurului în intervalul 22 aprilie-15 mai, punând presiune în muncă asupra Săgetătorului, mai ales în comunicarea cu colegii și șefii săi, și în ducerea la bun sfârșit a unor însărcinări crescânde și dificile. 


Săgetătorul se simte mai ambițios și mai motivat să aibă realizări în carieră, în obiectivele sale pe termen lung, între 10 iulie și 27 august, datorită parcursului lui Marte în Fecioară și a zecea sa casă. 


Turnura retrogradă preluată de Mercur în Fecioară de pe 24 august până pe 14 septembrie poate genera întârzieri și amânări în muncă, și o atmosfera confuză, derutantă la serviciu. Este bine ca Săgetătorul să fie mai flexibil în clădirea planurilor sale, să nu fie stresat de încăpățânarea de a le urma în cele mai mici amănunte. 


Horoscop Scorpion 2023

Horoscop Săgetător 2023 Horoscop Săgetător 2023 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 30, 2022 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.