Horoscop martie 2023 -Toate zodiile

  Horoscopul martie 2023 anunță circumstanțe astrale notabile pentru toate zodiile, având în vedere mai multe aspecte noi preluate de planete majore. În această lună intrăm într-o epoca Vărsătorului, traversat de Pluton, planeta transformării și renașterii, ce are potențialul de a da naștere unei reacții în lanț a unor evenimente de răscruce în următoarele două decenii. Saturn, planeta lecțiilor de viață, vestește și el schimbări de mare anvergură timp de trei ani, cât poposește pe tărâmul astrologic al Peștilor.


Peștii sunt azvârliți în vâltoarea uneia din cele mai însemnate perioade din viața lor. Chiar de la debutul lui martie, prezența lui Venus și a lui Jupiter în a doua lor casă le promite o sporire semnificativă a veniturilor. Apoi, pe 16 martie, Venus pătrunde în Taur, intensificându-le comunicarea cu cei din jur. Până pe 25 martie, amplasarea lui Marte în a patra lor casă le pune în cale probleme familiale care le necesită eforturi deloc neglijabile. După aceea, Marte învăpăiază sectorul dragostei Peștilor, furnizându-le oportunități în viața amoroasă și sprijinindu-i să-și fructifice creativitatea în varii domenii. Soarele parcurge prima lor casă până pe 20 martie, așa că este de așteptat ca Peștii să se scalde sub luminile reflectoarelor în public și să-și mărească pregnant popularitatea. Odată cu 7 martie, Saturn se mută și el în această zona astrală, amenințându-i cu povara unor mari responsabilități și scoțându-le în evidență slăbiciunile personale sau cele legate de unele proiecte ale lor. Pluton, în Vărsător începând cu 23 martie, îi aduce în pragul unor experiențe profunde asociate cu alegerile lor cele mai importante din viitor. De aceea, este esențial să nu se lase în voia temerilor și complexelor lor mai vechi, ci să și le preschimbe într-o sursă de putere.


Pentru Berbec se previzionează o lună plină de cotituri imprevizibile ale destinului. Atât Venus, cât și Jupiter în întâia sa casă, îi înlesnesc conjuncturi norocoase în plan sentimental, îl înzestrează cu atractivitate și senzualitate. Tranzitul lui Marte, până în 25 martie, în a treia sa casă, îi dă prilejul de a purta discuții fertile cu cei apropiați și a face o serie de scurte călătorii. Apoi, Marte îl pune înaintea unei multitudini de sarcini, îndatoriri, ținând de cămin, locuință. Soarele strălucește peste prima sa casă până pe 20 martie, inspirându-l să-și scoată la iveală punctele forte în interacțiunea lui cu alții. Din 7 martie, Saturn în Pești îl silește să se confrunte cu efectele deciziilor sale luate în ultimii zeci de ani. Asta înseamnă că poate avea de a face cu dușmani ascunși din exterior și din interior. În acest context, i se recomandă să se dedice reflecției, înțelegerii sufletului său și a trecutului său. Pluton în Vărsător odată cu 23 martie, îl focalizează asupra a ceea ce se va petrece în existența sa în următorii 20 de ani. Va fi călăuzit către circumstanțe decisive, îndeosebi în sfera sa socială. Relațiile sale umane toxice trebuie să fie eliminate, făcând loc unora noi, puternice și benefice. De asemeni, este îmboldit să-și ajusteze aspirațiile, țelurile pe termen lung, care-l îndrumă spre o adevărată renaștere a ființei sale. 


Horoscop martie 2023 -Toate zodiile

Nativii din Taur   pășesc în această lună într-un ritm mai lent, în special din cauza poziționării lui Venus și Jupiter în a XII-a lor casă, ceea ce îi îmbie să se dedice meditației și aplecării asupra lucrurilor de preț din sinele lor. După  16 martie, Venus cutreieră prima lor casă, revitalizandu-le activitatea socială. În plus, reverberațiile venusiene le asigură de atunci șanse nemaipomenite în dragoste, în a se distra și a se răsfață în deliciile trăirii. Indiferent dacă au sau nu un partener de cuplu, este vremea să trăiască la maximum fiecare clipă! Marte se insinuează în sectorul lor astral al banilor până pe 25 martie, așa că pot fi foarte preocupați să facă achizițîi majore și să investească în proiecte pline de făgăduințe. Au posibilitatea, de asemeni, să-și sporească impresionant conturile din bancă. Începând cu 25 martie, Marte le impulsionează integrarea în lume și le pune la dispoziție șansa de a face voaiaje nu foarte îndepărtate de casă, corelate posibil cu unele afaceri. Odată cu 7 martie, Saturn părăsește sectorul carierei al Taurilor, unde ar fi trebuit să facă metamorfoze de seamă pentru vreme de trei ani, și pune accentul pe aspirațiile, obiectivele lor pentru următorii trei ani, indicându-le să-și ajusteze proiectele și să se debaraseze de unele clar păguboase. Totodată, par să își restrângă activitatea socială, dând întâietate prieteniilor cu adevărat autentice. Nu trebuie neglijată intrarea lui Pluton, în 23 martie, în a zecea lor casă, care are de gând să le transforme revoluționar viața profesională în următorii 20 de ani. Taurii au, astfel, posibilitatea să urce spectaculos în ierarhia profesională, să se bucure de succese substanțiale, să își înalte reputația și faima. 


Horoscopul Gemenilor prefigurează pentru aceștia o schimbare hotărâtoare a destinelor lor. În primul rând, Venus și Jupiter le dau un impuls puternic, aproape magic în relațiile de prietenie și în sfera profesională. În această lună, îndeosebi înainte de 16 martie, au șansa de a participa la numeroase evenimente sociale incitante, inclusiv alături de persoana iubită ori cu un potențial partener de cuplu. Grație și prezenței lui Marte în a treia lor casă, conexiunile sociale par să le sprijine semnificativ progresele din muncă. După 25 martie și până pe 20 mai, Marte sălășuiește în a doua lor casă, sprijinindu-i să își consolideze situația financiară. Odată cu 7 martie, Saturn în Pești, pune la încercare Gemenii la locul lor de muncă, indicându-le să facă eforturi sporite pentru a se confruntă cu competitorii lor și a se ajusta cerințelor crescânde ale șefilor lor. Din 23 martie, ivirea lui Pluton în Vărsător îi îndrumă către aventuri inedite, experiențe de viață capabile să le transforme în mod radical traiul, inclusiv prin călătorii pe tărâmuri foarte îndepărtate de casă.


Racul este călăuzit către direcții cu totul înnoitoare ale existenței. Activitatea profesională tinde să-i ofere satisfacții majore, mai cu seamă până la mijlocul lui martie, când Venus și Jupiter își dau întâlnire în cea de-a zecea sa casă. Poate avea noi oportunități incitante pentru evoluția în carieră. După aceea, Venus traversează regiunea astrală a Taurului, așa că este de așteptat ca Racul să-și extindă cercul social, să ia parte la numeroase evenimente, petreceri, agape. Dacă este singur, trece printr-o perioadă favorabilă inițierii unei povești de dragoste cu cineva animat de aceleași idealuri ca și el. Pe 25 martie, Marte își face năvalnic intrarea în prima sa casă, infuzandu-i o energie clocotitoare, care-l sprijină în dinamizarea vieții sale personale și profesionale. În această conjunctură astrologică de bun augur îi este recomandat să bată fierul cât este cald și să se lanseze în proiecte curajoase, cu bătaie lungă în viitor. Începând cu 7 martie, parcursul lui Saturn în Pești îi pune la încercare planurile de a călători pe meleaguri îndepărtate de casă și conexiunile sale cu persoane din străînătate. Pluton, guvernează regiunea Vărsătorului din 23 martie, supunând, vreme de 20 de ani, Racul unei transformări radicale care-i necesită înfrângerea unor temeri adânc înrădăcinate. 


Cei născuți în Leu sunt îmboldiți să exploreze resurse vaste de dezvoltare personală și intelectuală. Până pe 16 martie, reuniunea lui Jupiter cu Venus în a noua lor casă îi stimulează să-și pună în valoare potențialul ținând de studii, spiritualitate, călătorii sau afaceri internaționale. Apoi, Venus pătrunde în a zecea casă a Leilor, dăruindu-le noroc în demersurile din carieră, în special grație sprijinului care le este acordat de persoane influente. Se pot bucura de o recompensă bănească, de o promovare ori de un job mai bun. Dacă până pe 25 martie, prezența lui Marte în prima lor casă le oferă multe ocazii de a se distra și a se deconecta, apoi, această planetă se mută în a douăsprezecea lor casă, inițiind un răstimp dedicat odihnei, reenergizării, preocupării față de proiecte din spatele culiselor lumii. Odată cu 7 februarie, tranzitul lui Saturn în a opta lor casă îi determină, timp de trei ani, să trează prin experiențe de viață, uneori incomode, legate de încrederea în partenerul lor de viață, intimitatea împărtășită cu acesta și chestiuni asociate cu proprietăți și investiții. În fine, Pluton stăpânește începând cu 23 martie regatul astral al Vărsătorului, aducând în centrul atenției relațiile lor de parteneriat. Pe de o parte, unele dintre acestea sunt pe cale să se îmbunătățească, să evolueze, iar pe de altă parte, altele vor deveni din ce în ce mai toxice, mai nefuncționale, impunându-se să le fie pus capăt. 


Horoscop 2023: Toate zodiile


Fecioara este binecuvântată cu încredere reciproca și intensitate senzuală în relația sa de cuplu, precum și cu avantaje bănești remarcabile în cea dintâi jumătate a lunii, atunci când Venus și Jupiter își împletesc influențele în Taur. Apoi, Venus o ajută în împlinirea unor visuri peste hotare, corelate cu studiile, ba chiar în închegarea unei idile cu cineva incitant, cu totul diferit de ea, posibil dintr-o alta țară. Marte continuă să viziteze a zecea sa casa până pe 25 martie, insuflându-i ambiție și productivitate, recompensate cu vârf și îndesat în domeniul profesional. Apoi, Marte se poziționează în a unsprezecea sa casa, oferindu-i popularitate și prilejuri de desfătare în plan social. Fecioara trebuie să fie cu ochii în patru în privința realismului speranțelor sale și a întreținerii legăturilor sale de prietenie după 7 martie, când Saturn pășește pentru un timp îndelungat în a șasea sa casa. Este, așadar, necesar se se ferească ca dracul de tămâie de amiciții nocive, păgubose, și să și le prețuiască pe cele autentice. Din 23 martie, în decursul a două decenii, Pluton își face sălaș în a șasea sa casa, așa că Fecioara are înainte un drum marcat de transformări chiar dramatice din punct de vedere profesional și al stării de sănătate, de-a lungul căruia trebuie să pună mai presus de orice stabilitatea, echilibrul. 


În horoscopul Balanței se întrezărește  un interval de timp ce pune accentul pe relațiile de parteneriat, inclusiv din dragoste. Jupiter și Venus, până pe 16 martie, în Taur, îi netezesc calea către asocieri împlinitoare. Daca este solo, are posibilitatea să întemeieze  o relație în amor având capacitatea de a se dezvolta pe termen lung.  În data de 25 martie, Marte își încheie voiajul în a unsprezecea casă a Balanței, stârnind-o, până atunci, să se rupă de rutina de zi cu zi și să își extindă orizonturile, inclusiv prin deplasarea în zone de departe, insolite, chiar exotice. După aceea, Marte intra în a zecea sa casa,   prefigurând o perioadă plina de sarcini în plan profesional. Străduințele sale nu au cum să rămână neremarcate, fiindu-i recompensate printr-o promovare ori o majorare salarială.  Începând cu 7 martie, amplasarea lui Saturn în Pești insistă și mai mult pe demersurile din muncă ale Balanței, în care unele testări dure o pot îndruma către o nouă orientare profesionala sau un nou serviciu. De asemeni, poate fi inspirată ori silită să facă schimbări majore în stilul său de viață, capabile să-i optimizeze tonusul fizic și mental. Pluton, instalat în Vărsător din 23 martie, pare hotărât să  declanșeze o metamorfoză în viața sentimentala a Balanței de-a lungul următorilor 20 de ani,  sugerându-i să ceară de la dragoste "totul sau nimic"! Asta presupune fie aducerea actualei sale legături de cuplu la un nivel cât mai înalt, fie implicarea într-o noua idilă, cât mai incitantă.     


Universul tinde să aducă Scorpionul într-o stare neîncetată de efervescență. Are șansa să strălucească în arena profesionala și să aibă o stare excepțională de sănătate, grație tranziturilor lui Jupiter și Venus în a șasea casa, până pe 16 martie. După asta, Venus pornește să străbată a șaptea sa casa, introducând armonie în parteneriate din toate aspectele existenței sale. Acest lucru este valabil și în cuplurile deja consacrate. În eventualitatea că este singur, are ocazia să formeze o legătură amoroasă cu cineva în stare să-l iubească, să-i fie alături, la bine și la rău, până în pânzele albe. Atenție la Saturn, care își face loc din 7 martie în Pești, și nu tolerează deloc orice urmă de superficialitate în iubire.  Până pe 25 martie, Marte da și el o mana de ajutor în acest sens, învăpăind patima din viață amoroasa. Apoi, Marte pășește în a noua casă a Scorpionului, întărâtându-l să nu își mai amâne visele legate de vizitarea unor locuri de pe alte meridiane ale pământului, la care visează de multa vreme. Poate fi înfrânat, totuși, în punerea în aplicare a acestor planuri de Pluton, care, găzduit de Vărsător odată cu 23 martie, îl poate împovăra cu multe responsabilități ținând de familie și casă. Vestea buna este că se poate simți împlinit de o realizare majoră în aceasta privință în următorii ani. 


Săgetătorul devine ținta săgeților lui Cupidon, chiar de la debutul lunii și până pe 16 martie, la îndemnurile lui Jupiter și Venus, ambele planete fiind aflate în Berbec. Daca este parte a unui cuplu, conexiunea din acesta tinde să se revitalizeze , să se împrospăteze. În caz că este solo, aproape că nu se poate înfrâna să se lase atras într-o idilă promițătoare. Pe de alta parte, întreprinderile sale creative par să aibă succese de răsunet. Marte nu se lasă mai prejos, și infuzează îndrăzneală, temeritate în orice acțiune amoroasa începând cu 25 martie. Din 7 martie, Saturn pătrunde în zona astrologică a Peștilor, putând da naștere unei adevărate furtuni în viața familiala. Probleme trecute până acum cu vederea sau acoperite de scutul tăcerii, par să iasă năvalnic la iveală, să se acutizeze și să-și ceară o soluționare grabnică și definitiva. Orice ar fi, Săgetătorul trebuie să-și păstreze cumpătul și să facă apel cât mai des la spiritul său diplomatic. Pluton se poziționează în a treia sa casă odată cu 23 martie, furnizându-i o grămadă de idei strălucitoare, deși unele din ele nu au cum să-și găsească materializarea deocamdată. Comunicarea este la putere, însă este nevoie să și-o ajusteze în funcție de circumstanțe și mediile în care îi este necesară. 


Potrivit horoscopului martie 2023, Capricornul nu este nici el scutit de surprize. Ce-i drept, luna debutează într-o atmosfera de liniște, armonie în familie, sub pavăza lui Jupiter și a lui Venus ocrotind a patra sa casa. Atât el, cât și persoanele îndrăgite de acesta sunt aproape copleșiți de o serie de vești bune. Apoi, Venus se simte ca acasă în a cincea lui casă și nu se dă înapoi de la nimic pentru a-i înconjura viața sentimentala într-o aură de frumusețe și magie. Dragostea din cuplurile statornicite se învigorează și se reînnoiește în acest context astral. Daca este solitar, Capricornul este pândit de Amor în cele aparent mai sordide împrejurări, având, pare-se, mai mulți aspiranți la un loc special în inima sa. Până pe 25 martie, Marte îl sprijină în obținerea de venituri notabile în asocieri de afaceri, iar după aceea îl dinamizează în optimizarea parteneriatelor sale dar, câteodată, se impune să nu neglijeze interesele persoanelor din astfel de relații. Din 7 martie, Saturn în Pești focalizează Capricornul asupra rolului său din activitatea sociala, modalității de a-și creste prestigiul și a se înconjură cu oameni ce-i pot fi utili în viitor. Pluton străbate Vărsătorul începând cu 23 martie, așa că impulsionează Capricornul să se dedice unei transformări majore a felului cum își vede sinele și valoarea individuala, precum și  ierarhia scării sale de valori vizavi de lume. 


Vărsătorul se simte de minune printre oameni datorită întrepătrunderii influențelor lui Jupiter și Venus din Berbec. Îi abordează plin de interes și curiozitate pe cei din jurul său, mai ales că aceștia îl inspiră să facă niște importante alegeri personale. Nu este exclus să facă niște voiaje scurte foarte satisfăcătoare. După 16 martie, Venus își face loc în Taur, instaurând o atmosferă de bună înțelegere și bunavoință în cadrul familiei. Marte îl mai scoate însă din casa până pe 25 martie, din cauza unor chestiuni presante corelate cu afaceri și demersuri profesionale, îndeosebi în asociere. Apoi, Marte se amplasează în a șasea casa a Vărsătorului, energizându-l în activitatea de la serviciu și sugerându-i să ia masuri (prea) radicale pentru îmbunătățirea stării sale de sănătate. Odată cu 7 februarie, Saturn, mutat în Pești, îi rezervă un sir de lecții, câteodată dure, despre cultura și siguranța financiara, modul cum să economisească și/sau să își sporească veniturile. Pluton este găzduit, din 23 martie, în prima sa casă, făcând Vărsătorul să se simță călăuzit să renască și să se refortifice asemeni unei pasări Phoenix. Este timpul să se desprindă de vechi obiceiuri, tabieturi, și să adopte un stil de viață mai sănătos, mai autentic, în stare să-i îmboldească o evoluție spectaculoasa.


Horoscop februarie 2023 - Toate zodiile

Horoscop martie 2023 -Toate zodiile Horoscop martie 2023 -Toate zodiile Reviewed by Diana Popescu on februarie 26, 2023 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.