16 martie: Ziua Tot ce Vrei să Faci Este Bine

 Ziua Tot ce Vrei să Faci Este Bine este celebrată în fiecare an pe 16 martie. Aceasta urmează Zilei Tot ce Faci este Greșit, și ne înalță spiritul după ce ne-am simțit inconfortabil din pricina deciziilor pe care le-am luat anterior. 


Este important să ne amintim mereu că, indiferent ce ni s-a întâmplat ieri, ziua de azi poate fi una strălucitoare, remarcabilă prin succese. Nimic nu poate fi eronat pe 16 martie, întrucât orice întreprindere a noastră este bună, corectă, și ni se anunță o zi perfectă!           


16 martie: Ziua Tot ce Vrei să Faci Este Bine

Se spune că orice ne-ar spune pe 16 martie șeful, părinții sau o persoană apropiată, în acesta zi suntem pe cale să ne apropiem de perfecțiune, putând să o sărbătorim făcând ceva ce nu am face în alte zile ale anului, și asumându-ne riscuri rareori luate în considerare.


15 martie: Ziua Internațională Împotriva Brutalității Poliției


Repere din istoria Zilei Tot ce Vrei să Faci Este Bine


- 1920: Femeilor din America li se acordă dreptul de a vota, ceea ce a fost cât se poate de Bine.


- 1945: În 1945 se încheie al doilea război mondial, odată cu predarea Japoniei. Este ceva de Bine când se termină orice război!


- 1947: Încă ceva de Bine! India își câștigă independența, devenind cea mai mare democrație din lume.


- Explorarea spațiului cosmic este ceva de Bine, iar URSS trimite în acest spațiu primul satelit confecționat de oameni. 


16 martie: Ziua Fără Selfie


16 martie: Ziua Tot ce Vrei să Faci Este Bine 16 martie: Ziua Tot ce Vrei să Faci Este Bine Reviewed by Diana Popescu on martie 15, 2023 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.