11 mai: Ziua Mondială de Conștientizare a Ego-ului

 Ziua Mondială de Conștientizare a Ego-ului este celebrată anual pe 11 mai pentru a ne aminti tuturor de pericolul a de a avea un ego exacerbat, un eu supradimensionat. 


Cu toții cunoaștem pe câte cineva care are un astfel de ego agresiv, iar Ziua Mondială de Conștientizare a Ego-ului ajută oamenii să reflecteze, cu adevărat, cu acuitate, despe ego-ul lor și, în același timp, să evalueze interacțiunea lor cu cei din jur pentru a determina cât de mult din personalitatea lor percepută vine în conflict cu cea a unor alte persoane.    

                    

11 mai: Ziua Mondială de Conștientizare a Ego-ului

Este o zi importantă nu numai pentru indivizi, ci și pentru societate, întrucât o societate liberă de ego-urile toxice tinde să se dezvolte într-o sporită măsură.


10 mai 2023: Ziua Mondială a Orientării (Turistice)


Ziua Mondială de Conștientizare a Ego-ului a fost creată în 2018 pentru a le da ajutor oamenilor care sunt afectați de un egoism exgerat să se integreze în comunitățile lor cu o mai mare modestie. Egoismul are o mulțime de efecte negative care se răsfrâng nu numai asupra unui individ, ci și asupra celor din preajma sa. Acesta conduce la un comportament abuziv, la o interacțiune deviată cu alte persoane, cu o "orbire" față de realitatea unor situații, printre alte consecințe negative.


Egoismul este o condiție mentală și ar trebui să fie stopat de oricine. Educația și conștientizarea profesionistă pot reduce numărul de oameni din lume care cad pradă egoismului. 


11 mai: Ziua Mănâncă ce-ți Dorești


11 mai: Ziua Mondială de Conștientizare a Ego-ului 11 mai: Ziua Mondială de Conștientizare a Ego-ului Reviewed by Diana Popescu on mai 10, 2023 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.