13 iulie: Ziua Paradisului Nebunului

 Ziua Paradisului Nebunului din 13 iulie are, anual, menirea de a ne face să uităm de cele mai rele aspecte ale realității și să ne dedicăm lumii fantastice a gândurilor noastre, o lume fericită în care ne putem aduce / teleporta când lucrurile devin prea încurcate și ne scapă de sub control în traiul de zi cu zi. 


"Cine suntem?", Care este țelul nostru?" și "Cine ne-a creat?" sunt numai câteva întrebări esențiale pe care ni le punem la un moment dat în viețile noastre. Nu suntem siguri dacă le vom găși răspunsurile în decursul existenței noastre, așa că ni le alungăm din minte, în ciuda importanței lor, obiectivului lor major...          

                    

13 iulie: Ziua Paradisului Nebunului

Când este vorba despre obiective, primul lucru la care tindem să ne gândim este "fericirea". Facem orice pentru "fericire". Aerul, apa, hrana și adăpostul sunt pe primul loc, dar nu putem trece cu vederea "fericirea". Fericirea este o ecuație, o stare mentală plină de satisfacții. De obicei, nu credem că adevărată fericire poate fi obținută. Viața pare să fie o lungă goană după entitatea iluzorie numită "fericire". Dacă realitatea ne încetinește călătoria spre fericire, există un truc pe care-l putem folosi pentru a ne simți un timp cuprinși de euforie. 


12 iulie: Ziua Ochilor cu Culori Diferite


Ne putem antrena mințile pentru a găsi fericirea în gândurile noastre. Această este originea "paradisului nebunului". În a noastră căutare a adevăratei fericiri, ne putem pogorî în gândurile noastre pentru a defini parametrii fericirii proprii. Prin intermediul imaginației, putem crea un paradis în gândurile noastre. Un loc minunat unde avem orice am dorit ori am vrut vreodată! 


13 iulie: Ziua Internațională a Rocii


13 iulie: Ziua Paradisului Nebunului 13 iulie: Ziua Paradisului Nebunului Reviewed by Diana Popescu on iulie 12, 2023 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.