12 septembrie: Ziua Încurajării

 Ziua Încurajării are loc în fiecare an pe 12 septembrie, fiind dedicată creării unui impact pozitiv asupra celor din jurul nostru. Cel mai bun lucru legat de această zi este că putem face pe cineva fericit spunându-i, pur și simplu, câteva cuvinte de încurajare având potențialul de a-i înălța starea de spirit. Un mic act de încurajare poate fi scânteia de aprindere a unei schimbări extrem de importante în traiul unei persoane îndrăgite!


În 2007, un grup de tineri de la Forumul de Conducere Național de la Universitatea Harding din Searcy, Arkansas, SUA, a avut inițiativa unui astfel de proiect. Grupul a mers mai departe prin crearea  Zilei Încurajării.       

                                            

12 septembrie: Ziua Încurajării

Întrucât 12 septembrie este o zi tragică în istoria Americii, Ziua Încurajării a fost, de asemeni, considerată potrivită de oameni de pe tot cuprinsul acestei țări de a se aduna și a se sprijini unii pe alții în amintirea ingrozitoarelor atacuri teroriste din 11 septembrie. 


11 septembrie: Ziua de Reamintire a Bibliotecilor


După crearea zilei, prima proclamare oficială a acesteia a fost făcută de Belinda LaForce, primar pe atunci al localității Searcy. Sărbătoarea a fost recunoscută pe 22 august 2007, și celebrările au început să aibă loc anual pe 12 septembrie în următorul an. Curând după aceea, guvernatorul Arkansas-ului, Mike Beebe, a inițiat o proclamație desemnând 12 septembrie ca "Ziua statală de încurajare". Președinte George W. Bush a aprobat 12 septembrie ca "Ziua Națională a Încurajării". 


12 septembrie: Ziua Națiunilor Unite pentru Cooperarea Sud-Sud

12 septembrie: Ziua Încurajării 12 septembrie: Ziua Încurajării Reviewed by Diana Popescu on septembrie 11, 2023 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.