9 octombrie: Ziua Evenimentelor Curioase

 Ziua Evenimentelor Curioase din 9 octombrie este una în care ar trebui, anual, să ne minunăm iar de tot ceea ce ne-a nedumerit vreodată... Cum se pun micile corăbii în interiorul unei sticle? Cine a inventat modul de legare a șireturilor încălțărilor? De ce nu putem afla ce s-a întâmplat la Roswell? De unde vin OZN-urile? Este o zi în care suntem îndemnați să investigăm și să fim perseverenți în aflarea răspunsurilor la întrebări poate obsedante.


Ziua Evenimentelor Curioase este ea însăși o curiozitate. Nimeni nu știe cine a inventat-o, de ce și când... Oricum, cu toată puterea minților noastre, avem prilejul să concentrăm asupra lucrurilor carene pun cu adevărat la încercare abilitatea mentală.                               


9 octombrie: Ziua Evenimentelor Curioase

De exemplu, aproape oricine este curios în privința monstrului din Loch Ness. Unii au văzut ceva. Avem poze. Avem instrumente științifice. Și, în pofida acestor lucruri, de mult timp, nimeni nu are un răspuns clar despre cine/ce este acest monstru? Și, care este misterul structurilor din piatră de pe insula Paștelui? Arheologii le-au cercetat îndeaproape, dar nu ne-au lămurit întru totul.


8 octombrie: Ziua Mondială a Dislexiei


Să nu uităm de cercurile din câmpurile de cereale. Ce explicație putem accepta pentru ele? Extratereștrii le-au creat după miezul nopții pentru a pregăti un teren de aterizare? Vaci artistice care aveau nevoie să facă și altceva în afară de a rumega liniștite? Nu avem cum să dăm uitării uriașul cerc de 238 de metri apărut în 2001 în zona îndepărtată din Milk Hill, în Wiltshire, Anglia. Design-ul elaborat este compus din 409 de cercuri. Misterul a inspirat nenumărate cărți, bloguri, grupuri de fani și filme de la Hollywood.


Oricum, ziua din 9 octombrie este în prezent o sărbătoare digitală, o zi perfectă pentru a ne retrezi curiozitatea despre mistere străvechi și teorii ale conspirației moderne. 


9 octombrie: Ziua Mondială a Ospiciului și Îngrijirii Paliative

9 octombrie: Ziua Evenimentelor Curioase 9 octombrie: Ziua Evenimentelor Curioase Reviewed by Diana Popescu on octombrie 08, 2023 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.