Arta sarutului

Sarutul poate fi un nemaipomenit preludiu erotic sau, pur si simplu, o placere in sine, fara alte urmari sau scopuri. Aceasta, cu conditia de a-l face asa cum trebuie!

Tehnicile de a saruta sunt variate, la fel ca si placerea sau neplacerea fata de un anumit tip de sarut.
Atat barbatii, cat si femeile considera ca placerea unui sarut este conditionata de igiena partenerului, de buzele pline sau senzuale ale acestuia, de atractivitatea, de zambetul incitant sau de dintii bine conturati ai acestuia/ acesteia. Barbatii simt, totodata, ca o femeie deschisa si prietenoasa poate fi mai curand atrasa intr-un sarut spontan si romantic decat o femeie rigida si incordata.

Sarutul ca arta
Adesea, pentru barbati sarutul nu este decat un rau necesar, un pret care trebuie platit astfel incat la prajitura de pe raftul de sus. Femeile, dimpotriva, prefera sarutarile indelungate, staruitoare, care nu duc in mod necesar la un grad mai inalt de intimitate. Pentru multe femei, presiunea directa sau voalata a unui barbat cu care se saruta  de a ajunge la altceva (la sex)  le depriva de bucuria momentului.

Sarutatul in locuri publice poate fi ok, dar, atentie, nu o faceti in apropierea mamei sau tatalui. Barbatii adora sa fie sarutati de partenera lor cu ochii deschisi. Atat ei, cat si femeile prefera saruturile indreptate si spre alte locuri decat pe buze, incepand cu gatul, urechile sau ochii.

Alt aspect important este folosirea in sarut, a partii din mijloc a limbii,  intrucat aceasta cuprinde un mare numar de terminatii ale unor nervi senzoriali. Astfel, sarutul pe care il vei da partenerului tau va fi pur si simplu electrizant.

In tehnica sarutului , ca si in alte aspecte ale iubirii, este foarte important sa stii ce nu trebuie sa faci. Va prezint mai jos cateva exemple care sper ca o sa va faca, cel putin, sa zambiti :

- Sarutul Katrina.Este un sarut care aduce cu el multa, foarte multa apa. Esti imbalosat(a) , insalivat(a) si cand, in cele din urma, sarutul se sfarseste, simti ca ai nevoie urgenta de un prosop, sau poate chiar de un dus. Daca ai probleme cu glandele salivare, sau daca saliva apare datorita pofte extreme pe care o simti fata de partener(a), incearca sa o inghiti inainte de a te saruta.

- Sarutul iguanei. Se manifesta atunci cand ai buzele putin uscate, ca si cum ar fi acoperite cu solzi, si exerciti o prea mare presiune cu ele. Incearca sa saruti gingas si prin atingeri suave. Daca iti plimbi buzele cu blandete pe gatul partenerului, pe obrajii si pe buzele acestuia/acesteia, ai sansa de a nu lasa urme durerose  precum cele de glaspapir.

- Sarutul tip Prozac. In cazul acestui sarut, cineva se poate intreba daca nu cumva limba ta are nevoie de un tranchilizant, pentru ca se pare ca a luat-o razna. Miscari foarte rapide, nervoase, invalmasitoare ale limbii pot sugera, destul de realist, ciclul de clatire al unei masini de spalat.

- Grota. In acest caz, gura partenerului/partenerei este deschisa atat de larg incat limba ta nu intalneste nimic altceva decat aerul. Nu exista nici un schimb de senzatii. Este ca si cum te-ai saruta pe tine insuti. Incearca sa ii sugerezi partenerului/partenerei ca trebuie sa schimbe ceva...

- Dirty Harry. Baieti, lasati-va barba sau barbieriti-va. Poate ca urma de barba de o zi sau de doua arata sexy, dar poate crea un dezastru pe pielea fina a unei femei. Nici nu va imaginati cum este sa fii frecata cu smirghel in jurul ochilor sau pe obraz. Cu fata zgariata, o femeie pierde magia romantismului  si cauta , mai curand, un ajutor medical de urgenta.

- In cautarea amigdalelor. Aproape oricui ii place un sarut cu limba, dar, totusi, trebuie sa existe o masura. Daca aveti tendinta sa va varati toata limba in gura partenerului/partenerei, aveti grija sa ii luati pulsul cand incheiati sarutul.

-Sarutul mortii. Ai putea jura ca este un cadavru ascuns prin apropiere, miasma iti muta nasul la propriu .Spalati-va regulat pe dinti. Exista periute de dinti cu o mare varietate de forme si culori. Ai putea gasi chiar si o periuta a carei culoare sa se asorteze cu cea a faiantei din baie. Schimbati periuta la fiecare trei luni. Fa o vizita la stomatolog, si verifica-ti sanatatea gingiilor si a dintilor. Mananca multe fructe, vegetale si bea mai multa apa, pentru a-ti mentine gura curata.

Cele mai bune saruturi sunt acelea care raman memorabile, lasandu-te totodata infometat sa obtii si mai mult. Limbajul sarutului inseamna comunicare fara cuvinte. Prin el,  poti transmite atractie, afectiune, pasiune , dorinta. Fii atent(a) la felul in care reactioneaza partenerul/partenera la un anumit fel sarut, la ceea ce ii starneste mai mult simturile, si adapteaza-ti tehnica in consecinta.



Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Sarutul din vis – Simbol si semnificatie

Regulile sarutului | Cand , cum si pe cine saruti

Sarutul , simbol si semnificatie
Arta sarutului Arta sarutului Reviewed by Diana Popescu on iulie 06, 2008 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.