Ce iti dezvaluie un sarut ?

Un sarut poate spune mult mai mult decat vorbele dulci ori declaratiile de iubire , demonstrandu-ti cu cine ai de face cu adevarat.Ochii sunt ferestrele sufletului , dar buzele unei fete / unui baiat iti pot marturisi intr-o mai mare masura despre sentimentele , emotiile si senzulitatea acesteia / acestuia.Sarutul este un fel de barometru al dragostei , iar felul cum saruti dezvaluie adesea mai mult decat ai vrea despre caracterul tau si fiinta ta intima…

Sarutul realistilor

Oamenii cu scaun la cap saruta cu ochii deschisi , demonstrandu-si si demonstrandu-ti astfel atitudinea lor mai mult decat serioasa fata de viata si placerile ei.Daca ar fi sa ii crezi pe cuvant, cel mai mare avantaj al lor este ca isi pot controla intru totul emotiile si sentimentele.

Sarutul romanticilor

Romanticii saruta intotdeuna cu ochii inchisi.Nu le pasa nici macar cat negru sub unghie de ceea ce se intampla in jurul lor .Pentru ei dragostea inseamna o eliberare deplina a fanteziei, asa ca , de cele mai multe ori, nu au cum sa nu cada prada magicelor iluzii si cruntelor dezamagiri.Aceste extreme ale simtamintelor lor nu ii sperie deloc ci , din contra , ii face sa se implice cu un sporit entuziasm in relatia lor de iubire.

Sarutul posesivilor

Oamenii posesivi sunt obsedati de nevoia de a se simti siguri pe obiectul dragostei lor, astfel incat nu se pot impiedica ca , in timpul unui sarut , sa nu isi imbratiseze (posesiv) partenerul de cuplu.Aproape intotdeuna , ei isi considera iubitul / iubita drept o proprietate personala.

Sarutul artistilor

Artistii gasesc ca este un deliciu nemaipomenit sa se sarute in public.In acest fel (cred ei) , dau frau liber invidiei celor din jurul lor. De fapt, un astfel de comportament este o compensatie pentru o perioada indelungata cand au fost stapaniti de singurate, stangacie sau timiditate.

Sarutul formalistilor

Oamenii posedati de conformism isi clatesc gura si se spala pe dinti dupa fiecare sarut. Sunt mai mult decat convinsi ca relatia intima dintre doi iubiti este un act inestetic.Datorita acestui fapt, ei nu sunt capabili sa inteleaga sentimentele altor oameni si dau o atentie exagerata propriei lor persoane.

Sarutul vorbaretilor

Cei care nu stiu niciodata sa isi puna lacat la gura sunt sfasiati intre dorinta de a se apropia fizic de un partener si predispozitia de a-si mentine sub control comportamentul.Mintea nu le permite sa lase deplina libertate corpului lor.Chiar si in micile pauze dintre saruturi , nu se pot impiedica sa vorbeasca cat mai mult si mai alert, astfel incat iubitul / iubita lor sa nu aiba nici o sansa de a articula vreun cuvant.

Dusmanii sarutului

Exista oameni care cred ca sarutul le poat dezgoli cu totul fiinta , asezandu-le sentimentele sub lumina reflectoarelor. Nu sunt deloc dispusi sa arate ceea ce simt.Desi astfel de persoane iubesc viata si se bucura de ea la fel de mult precum altii , ele nu se simt in stare sa isi impartaseasca simtamintele.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Sarutul zodiilor | Cum saruta fiecare “zodie” ?

Citate, aforisme , maxime despre sarut

De ce sarutam ? Fiziologia si psihologia sarutului
Ce iti dezvaluie un sarut ? Ce iti dezvaluie un sarut ? Reviewed by Diana Popescu on octombrie 15, 2011 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Interesanta treaba asta legata de saruturi.Mam gandit la altceva cand am citit titlul articolului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar ee interesant articolul.Printru sarut poti spune multe.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte interesant subiectul.Mam mai gandit si eu la aceasta legatura dintre sarut si ce dezvaluie acesta defapt.Multumesc un articol care mia facut placere sal citesc.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.