Horoscop chinezesc pentru anul 2009 -Anul Bivolului



HOROSCOP CHINEZESC 2009 - ZODIA CAINELUI

-Ani de nastere pentru zodia cainelui : 1910, 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006
-Personalitati din zodia cainelui : Bill Clinton, Leonard Cohen, Sir Winston Churchill, Steven Speilberg, Mariah Carey si Bertolt Brecht
-Trasaturi pozitive ale personalitatii : credinta , loialitate , adevar , cultivarea prieteniei.
-Trasaturi negative ale personalitatii : incapatanare , egoism , excentricitate.
-Compatibilitatea cainelui : tigru , cal , iepure.
-Previziuni 2009 : Horoscopul chinezesc pentru caine indica faptul ca persoanele nascute sub acest semn vor avansa in cariera prosfesionala si vor avea mari realizari financiare.Conform Astrologiei chinezesti , cainii se vor confrunta cu schimbari in situatia profesionala in anul 2009.Ei trebuie sa isi planifice cu grija tintele financiare pentru anul bivolului , asfel inca sa obtina castiguri cat mai mari.Casatoria este unul din evenimentele probabile pentru caini in acest an .Pe scurt , pentru caine in anul 2009 dragostea va pluti in aer.
In acest an cainii isi vor ameliora viata prin realizarea unor lucruri noi sau prin renuntarea la anumite aspecte ale vietii lor.Cainii sunt sfatuiti ca in acest an sa isi lase temerile deoparte si sa persevereze in planurile lor.Conform Horoscopului chinezesc pentru caini 2009 este un an al stabilitatii.
Cainii care sunt liberi profesionisti si cei care se ocupa de antrepenoriat vor fi binecuvantati cu noroc in privinta banilor si a statutului social in anul Bivolului.Pe de alta parte , cainii care sunt angajati intr-o cariera profesionala vor beneficia de promovari .
Cainii sunt sfatuiti sa aiba grija in acest an de sistemul lor digestiv , mai ales in septembrie si in decembrie.Cainii nascuti in martie , iunie , septembrie si decembrie pot cadea prada unor boli digestive.
Horoscopul chinezesc pentru caini spune ca prietenia va avea un rol foarte important in anul 2009.Ei isi vor face multi prieteni , care ii vor ajuta in multe etape ale vietii.
In mod global , 2009 va fi un an memorabil pentru cei nascuti in zodia cainelui.

HOROSCOP CHINEZESC 2009 - ZODIA DRAGONULUI

-Ani de nastere pentru zodia dragonului : 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1972, 1988, 2000
-Personalitati din zodia dragonului : Charles Darwin, Russel Crowe, Lord Archer, Bruce Lee, Vladimir Putin, Christian Dior, Sandra Bullock si Joan Baez.
-Trasaturi pozitive ale personalitatii :sanatate , inteligenta , onestitate , energie.
-Trasaturi negative ale personalitatii :neloialitate , tendinte tiranice , excentricitate.
-Compatibilitatea dragonului : cocos , maimuta , sobolan , sarpe.
-Previziuni 2009 : Horoscopul chinezesc pentru dragon previzioneaza ca persoanele nascute sub acest semn vor avea o relatie de dragoste infloritoare in 2009.De asemenea , din punct de vedere profesional , ei vor cunoaste o propulsare rapida.
Anul 2009 va fi un an crucial pentru dragoni din perspeciva familiala.Ei sunt sfatuiti sa isi petreaca cat mai multe clipe in sanul familiei , pentru a isi reincarca bateriile.Horoscopul Chinezesc pentru dragon indruma persoanele din aceasta zodie sa isi planifice cu grija investitiile si bugetul pentru 2009.
Pentru acest an se previzioneaza calatorii de afaceri sau de placere pentru multi dintre dragoni .Conform Astrologiei Chinezesti , dragonii vor urca in ierarhia profesionala , daca se straduiesc sa isi urmeze cu strictete planurile si proiectele.Dragonii care isi cauta o slujba vor avea mari sanse in anul Bivolului.
Dragonii se vor bucura in acest an de o crestere a numarului si importantei relatiilor interpersonale.Multi dragoni vor ajunge sa se indragosteasca in anul bivolului.Horoscopul Chinezesc pentru zodia dragonului sfatuieste aceste persoane sa nu isi asume riscuri in timpul iernii , un anotimp in care vor trebui sa fie cat mai precauti.
Succese de mari proportii sunt planificate pentru lunile ianuarie si iunie .Dragonii sunt sfatuiti sa fie cat mai flexibili in acest an , pentru a obtine realizari decisive pentru intreaga lor viata.
Intru totul , anul bivolului pentru dragoni va fi unul al implinirilor , al viselor devenite ralitate.

HOROSCOP CHINEZESC 2009 - ZODIA CALULUI

-Ani de nastere pentru zodia calului : 1906, 1918, 1930, 1942, 1954, 1964, 1978, 1990 , 2002
-Personalitati din zodia calului : Neil Armstrong, Lee Ang, Jakie Chan, Kevin Costner, James Dean, Samuel Beckett, Billy Connolly, Ray Charles, Choplin, Sir Sean Connery si Catherice Cookeson.
-Trasaturi pozitive ale personalitatii : prietenie , veselie , popularitate , straduinta.
-Trasaturi negative ale personalitatii : nerabdare , egoism , individualism , temperament exploziv.
-Compatibilitatea calului : tigru , capra , caine.
-Previziuni 2009 : Conform Horoscopului chinezesc pentru cal , persoanele din aceasta zodie vor avea de facut multe calatorii . 2009 va aduce multe schimbari si rasturnari de situatie pentru cai.Cei care sunt singuri au perspectiva de a intalni o relatie de dragoste de durata.
Din punct de vedere profesional , caii vor trece prin intarzieri ale planurilor sau proiectelor lor.Oamenii din aceasta zodie saunt sfatuiti sa se concentreze , in acest an , asupra carierei profesionale.Horoscopul Chinezesc 2009 sfatuieste caii sa faca un pas inapoi si sa caute ajutorul colegilor pentru a obtine succese profesionale.
Horoscopul pentru cal indica faptul ca persoanele din aceasta zodie vor putea avea probleme de sanatate in acest an , si , de aceea , acestea trebuie sa isi supravegheze cu atentie regimul de alimentatie.Caii sunt indrumati sa adauge alimente sanatoase , naturale in dieta lor zilnica.Intrucat va fi un an de munca intensa , ei vor trebui sa acumuleze cat mai multa energie prin somn .
In ceea ce priveste viata amoroasa , calul va fi coplesit de dragoste de catre partenerul sau de viata. Toate persoanele iubite il vor sprijini pe parcursul acestui an.Membrii familiei ii vor da calului o serie de sfaturi folositoare , care nu trebuie neglijate.
Caii sunt sfatuiti sa nu se aventureze in investitii financiare in 2009.Ei trebuie sa isi planifice cu mare prudenta economiile si sa evite sa acorde imprumuturi mari .
Cu totul , anul bivolului va aduce schimbari majore pentru cal.

HOROSCOP CHINEZESC 2009 - ZODIA MAIMUTEI

-Ani de nastere pentru zodia maimutei : 1908, 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992 , 2004
-Personalitati din zodia maimutei :Celine Dion, Johny Cash, Jennifer Aniston, Julius Caesar, Leonardo da Vinci, David Copperfield, Joe Cocker, Bette Davis, Timothy Dalton si Christina Aquilera.
-Trasaturi pozitive ale personalitatii : succes , inteligenta , inventivitate , buna memorie.
-Trasaturi negative ale personalitatii : tendinta de descurajare si de problematizare ; periculos si vorbaret.
-Compatibilitatea maimutei : sobolan si dragon.
-Previziuni 2009 : Conform Horoscopului Chinezesc pentr maimuta . persoanele din aceasta zodie vor fi insotite de noroc tot timpul anului.Norocul este insa acompaniat de un avertisment : trebuie sa evite sa fie prea increzatoare in sine pe parcursul anului 2009.Ele vor avea un start slab , dar , in cele din urma , se va dovedi a fi unul din cei mai buni ani din viata maimutelor.
Maimutelorvor avea parte de recompense pentru ideile si eforturile lor din 2009.Astrologia Chinezeasca pune in garda , insa , ca prea multe idei in acelasi timp pot afecta viata profesionala . Maimuta va fi binecuvantata in acest an cu o imensa popularitate si cu un sprijin substantial din partea colaboratorilor de munca.
Horoscopul Chinezesc 2009 pentru maimuta previzioneaza ca bolile apartinand de semnul chinezesc al soarelui se vor ameliora in acest an.Cu alte cuvinte , sanatatea maimutelor va inregistra un progres .Persoanele din aceasa zodie sun sfatuite sa isi acorde cat mai mult timp pentru odihna fizica si psihica.
Maimutele vor beneficia de stabilitate in viata amoroasa in 2009.
Intru totul , Anul Bivolului va aduce multa iubire fata de maimuta , in inimile tuturor celor apropiati.2009 poate fi evaluat ca al doilea semn zodiacal norocos al maimutei , intre cele 12 semne ale Astrologiei Chinezesti.

HOROSCOP CHINEZESC 2009 - ZODIA PORCULUI

-Ani de nastere pentru zodia porcului : 1911, 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983 , 1995
-Personalitati din zodia porcului : Ben Elton, Hillary Rodham Clinton, Bryan Adams, Hillary Clinton, Dalai Lama, Ralph Waldo Emerson, Woody Allen, Fred Astaire, Maria Callas si Sir Nowl Coward.
-Trasaturi pozitive ale personalitatii : sinceritate, toleranta , onestitate , sprjin fata de semeni.
-Trasaturi negative ale personalitatii : lacomie , singuratate, impulsivitate .
-Compatibilitatea porcului : capra , iepure.
-Previziuni 2009 : Conform Horoscopului Chinezesc pentru porc , persoanele din acesta zodie vor avea mari oportunitati de succes .Tot ce trebuie este ca ele sa fie pe faza tot timpul , pentru a profita de situatiile favorabile si a le exploata la maximum.Calatoriile sunt un alt element predominant pentru 2009.
Horoscopul Chinezesc 2009 indica faptul ca porcul trebuie sa fie cat mai concentrat in realizarea proiectelor sale.Totodata , el trebuie sa aiba o relatie cordiala cu toti colegii de munca , pentru a beneficia de cat mai mult sprijin in implinirea castigurilor profesionale .2009 se va dovedi a fi un an bun pentru porc in planul relatiilor interpersonale profesionale.
Pe de alta parte , porcul va petrece mult timp in atmosfera placuta a familiei, in 2009.Pe scurt , conform Astrologiei Chinezesti , viata lui sociala va fi nemaipomenit de plina , cantitativ si calitativ.Pentru porcii necasatoriti este recomandat sa isi acorde cat mai mult timp relaxarii.
Horoscopul Chinezesc pentru porc sfatuieste persoanele din aceasta zodie sa fie precaute in acest an vis-a-vis de obiceiurile lor cheltuitoare.Cel mai bine ar fi ca ele sa isi alcatuiasca un buget pentru anul 2009 , pe care sa il respecte cu strictete, intrucat exista posibilitatea sa apara probleme financiare serioase .
Potrivit Horoscopului 2009 , exista mari perspective pentru casatorie pentru multe persoane apartinand de acest semn zodiacal.Dragostea va pluti in aer , iar porcii nu vor trebui sa faca prea mult pentru a avea un an de succes din punct de vedere amoros si relational .
Intru totul , porcul va avea un an fara prea mari dificultati.

HOROSCOP CHINEZESC 2009 - ZODIA CAPREI

-Ani de nastere pentru zodia caprei : 1907, 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003
-Personalitati din zodia caprei : Mark Twain, Robert De Niro, Barbara Walters, Harry Connick Jr., Michael Owen, Bill Gates, John Denver, Mel Gibson, Nichole Kidman, Julia Roberts, Jane Austen si Chow Yun Fat
-Trasaturi pozitive ale personalitatii : creativitate , pasiune , eleganta , simt artistic
-Trasaturi negative ale personalitatii : timiditate ,vulnerabilitate , pesimism
-Compatibilitatea caprei : cal ,porc , iepure.
-Previziuni 2009 : potrivit Horoscopului Chinezesc pentru capra , persoanele di aceasta zodie se vor simti ca intr-un "montaigne russe" in anul bivolului.Ele vor avea de a face cu multe certuri si discutii , si se vor complace in barfe pe parcursul intregului an.Caprele sunt sfatuite sa nu isi neglijeze sanatatea in decursul lui 2009.
Horoscopul Chinezesc 2009 arata ca berbecii sau caprele chinezesti se vor confrunta cu o mare presiune in viata lor profesioanla.Aceste persoane vor inregistra progrese , dar vor trebui sa munceasca intens pentru a le realiza.Conform Astrologiei Chinezesti , caprele trebuie sa fie cat mai rationale in indeplinirea sarcinilor de serviciu in anul bivolului.
Casatoria este un eveniment care poate avea loc in viata multor capre in anul 2009.Multe persoane din zodia caprei vor intalni dragostea adevarata.Caprele care sunt deja angajate intr-o relatie vor intampina unele probleme datorita diferentelor de opinii cu partenerul.Pentru a evita tensiunile spre sfarsitul anului 2009 , caprele sunt avertizate sa evite sa se increada in oricine.
Horoscopul Chinezesc pentru capra indica faptul ca persoanele din acest semn zodiacal pot avea mari probleme de sanatate daca se angajeaza prea mult in ore suplimentare la serviciu si daca se confrunta cu presiuni prea mari in planul profesional.Pentru 2009 , caprele sunt sfatuite sa nu ia prea multe sarcini asupra lor , ci sa incerce sa se angajeze numai in munci pe care le pot executa cu usurinta.
In plan global , anul bivolului va aduce castiguri pentru capre numai daca acestea isi cantaresc bine actiunile inainte de a le pune in aplicare.2009 le va aduce multe oportunitati de a progresa in toate aspectele vietii lor.Aceste persoane sunt, de asemenea , sfatuite sa nu isi incarce mintea cu ganduri negative.

HOROSCOP CHINEZESC 2009 - ZODIA TIGRULUI

-Ani de nastere pentru zodia tigrului : 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998
-Personalitati din zodia caprei : Emily Bronte, Agatha Christie, Tony Bennett, Beethoven, Leonardo Dicaprio, Sir Richard Branson, Chuck Berry si Victoria Beckham.
-Trasaturi pozitive ale personalitatii : farmec , curaj , putere , competenta.
-Trasaturi negative ale personalitatii : agresivitate , incapatanare , sensibilitate, imprevizibilitate.
-Compatibilitatea tigrului : caine , dragon , cal.
-Previziuni 2009 : Horoscopul Chinezesc pentr tigru arata ca persoanele din aceasta zodie vor calatori foarte mult in anul bivolului.Fie din placere , fie ca obligatii de serviciu , tigrii vor fi pe drum in cea mai mare parte a anului.Conform Astrologiei Chinezesti , cei mai multi tigri vor fi capabili sa isi demonstreze talentele artistice in anul 2009.Tigrii sunt predispusi in acest an sa aiba schimbari dese de dispozitie , astfel incat sunt sfatuiti sa incerce sa isi pastreze cat mai mult calmul si sa faca apel la rabdare.Schimbarile lor de dispozitie pot fi atat de bruste si de intense incat le pot transforma prietenii in dusmani , si inamicii in amici.
Tigrii sunt sfatuiti sa fie cat mai precauti la ce se intampla in jurul lor , in special la munca , pentru ca exista posibilitatea ca unii cunsoscuti sa conspire impotriva lor.Pentru tigrii care doresc sa isi schimbe locul de munca , 2009 nu le va oferi prea multe sanse , insa acest lucru nu trebuie sa ii impiedice sa incerce cu perseverenta.
Horoscopul Chinezesc pentru tigru indica faptul ca 2009 va fi un an profitabil pentru aceia care au profesiuni liberale (avocati ,doctori , contabili).Agentii imobiliari se pot astepta la o crestere a clientelei in anul bivolului.
Tigrii nascuti vara sau primavara vor aveaun an norocos , pentru ca majoritatea schimbarilor din viata lor vor fi in bine.
Intru totul , anul bivolului poate fi pentru tigru un an al contrastelor si al calatoriilor.

HOROSCOP CHINEZESC 2009 - ZODIA SARPELUI


-Ani de nastere pentru zodia sarpelui : 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001
-Personalitati din zodia sarpelui : Pierce Brosnan, Casanova, Stephen Hawking, Sir Alexander Fleming, Mahatma Gandhi, Tony Blair, Fyodor Dostoevsky si Gong Li.
-Trasaturi pozitive ale personalitatii : hotarare , romantism , bogatie , profunzime a gandirii
-Trasaturi negative ale personalitatii : neliniste , sarcasm , nesiguranta , amanare.
-Compatibilitatea sarpelui : bivol ,cocos.
-Previziuni 2009 : Horoscopul Chinezesc pentru sarpe arata ca persoanele din aceasta zodie vor avea un an 2009 echilibrat.Nu vor avea conflicte majore nici acasa , nici la serviciu.Conform Astrologiei Chinezesti , serpii se pot astepta la o crestere a prestigiului lor in societate datorita faptelor bune pe care le vor face.Ei sunt sa sfatuiti sa ia in considerare toate oportunitatile care le apar in cale , in toate planurile vietii .In acest an , serpii trebuie sa fie foarte precauti in legatura cu aspectele financiare.
Atasamentul fata de familie si prietenia aratata celor din jur pot ajuta in mare masura serpii in anul bivolului.Pe de alta parte , aceste persoane sunt sfatuite sa fie foarte vigilente la ce se intampla in jurul lor.Horoscopul Chinezesc pentru sarpe indica faptul ca perioada dintre iulie si noiembrie va fi plina de oportunitati pentru activitati sociale.
Serpii nascuti primavara si vara se pot astepta la succese in cariera lor profesionala.Serpii cu profesiuni liberale vor avea parte de o crestere a numarului clientilor , iar cei angajati intr-o companie vor avea mari sanse de promovare.
Intrucat nesiguranta este caracteristica principala a sarpelui , persoanele din aceasta zodie sunt sfatuite sa isi mentina sangele rece si sa isi stapanesca sensibilitatea , pentru a avea rezultate bune de-a lungul anului.Viata lor amoroasa nu va fi nici foarte buna , nici foarte rea.In mare , anul bivolului va fi un an echilibrat pentru serpi.

HOROSCOP CHINEZESC 2009 - ZODIA COCOSULUI

-Ani de nastere pentru zodia cocosului : 1909, 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993
-Personalitati din zodia cocosului : Hayden Christensen, Britney Spears, Catherine Zeta Jones, Rita Coolidge, Craig David, Enid Blyton, Sir Michael Caine, Enrico Caruso, Jean Chretian and Faye Wong.
-Trasaturi pozitive ale personalitatii : curaj , profunzime de gandire , pricepere , harnicie.
-Trasaturi negative ale personalitatii : egoism , aroganta , laudarosenie , agitatie.
-Compatibilitatea cocosului : bivol ,sarpe , dragon.
-Previziuni 2009 : conform Horoscopului Chinezesc pentru cocos , persoanele din aceasta zodie vor avea norocul de partea lor in anul bivolului.Cocosii singuri au mari sanse de a-si gasi sufletul pereche .2009 se arata a fi unul din cei mai buni ani ai cocosilor , tinand cont de faptul ca aceste persoane stiu cum sa isi stapaneasca personalitatea.
Conform Astrologiei Chinezesti , cocosii trebuie sa isi faca cu grija planurile de viitor .Pentru siguranta lor , este bine ca persoanele din zodia cocosului sa examineza cu atentie si in profunzime toate chestiunile tinand de viata lor profesionala.2009 va fi un an incare cocosii vor avea nevoie de un sprijin constant din partea colaboratorilor lor.
Horoscopul Chinezesc pentru 2009 indica ca in acest an cocosii vor fi plini de succes in viata lor amoroasa.Singura greseala pe care o pot face este aceea de a fi prea surescitati , asa incat sunt sfatuiti sa isi pastreze cat mai mult calmul.Multi cocosi singuri isi vor pune pirostriile in 2009.
Din punct de vedere al sanatatii , cocosii nu vor avea probleme in decursul anului bivolului.Singurul risc pentru sanatate poate rezulta din suprasolicitare , astfel incat este necesar sa acorde cat mai mult timp odihnei .Pentru pastrarea conditiei fizice , este indicat sa tina o dieta stricta si sa faca loc fitness-ului in viata de zi cu zi.
Horoscopul Chinezesc pentru cocos arata ca persoanele din acest semn zodiacal trebuie sa fie in 2009 precaute vis-a-vis de aspectul financiar , in special in ceea ce priveste cumparaturile.Intru totul , cocosii vor beneficia de un an favorabil.

HOROSCOP CHINEZESC 2009 - ZODIA SOBOLANULUI

-Ani de nastere pentru zodia sobolanului : 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996
-Personalitati din zodia sobolanului : George H. Bush, Hugh Grant, Cameron Diaz, T.S. Eliot, Lousi Armstrong, Sammi Cheng, James Baldwin, Clark Gable, Zinedine Zidane si Ursula Andress.
-Trasaturi pozitive ale personalitatii : generozitate ,ambitie , imaginatie , perseverenta.
-Trasaturi negative ale personalitatii : criticism , suspiciune , manie , sete de putere.
-Compatibilitatea sobolanului : bivol ,dragon , maimuta.
-Previziuni 2009 : Horoscopul Chinezesc pentru sobolan arata ca persoanele din aceasta zodie vor avea in 2009 un an instabil.Este de asteptat ca ele sa fie foarte relaxate in decursul anului , astfel incat nu vor avea multe realizari de contabilizat.Conform Astrologiei Chinezesti , sobolanul este sfatuit sa se astepte ca lucrurile notabile sa aiba loc in propriul lui an.Pentru a avea cat mai multe succese , oportunitatile trebuiesc inhatate din primul momet in care se ivesc.Multi sobolani se pot confrunta in 2009 cu probleme emotionale , asa ca sunt sfatuiti sa se dedice pasiunilor lor pentru a evita stresul emotional.
Ca intotdeuna , si in acest an , sobolanii vor trezi simtamantul de loialitate in ceilalti , obtinand in acest fel oportunitatea de a-si impune propria vointa.Sobolanii ambitiosi , care incearca sa isi realizeze planurile , vor avea de strabatut o cale dificila dar nu imposibila.Pentru mentinerea sanatatii psihice si fizice , sobolanii sunt sfatuiti ca , in acest an , sa incerce sa evite barfele si vorbele pe la spate.
Conform Horoscopului Chinezesc , sobolanii se vor confrunta cu schimabari atat in plan personal , cat si profesional.Exista posibilitatea schimbarii serviciului sau a casei.Viata amoroasa este contradictorie ; este de asteptat ca multi sobolani sa isi puna verighetele , dupa cum multi dintre ei se presupune ca se vor desparti de partenerii lor si vor avea parte de un nou inceput.
Horoscopul Chinezesc pentru sobolan , spune ca cei nascuti in aceasta zodie , cu varste cuprinse intre 24 si 60 de ani , vor fi lipsiti de enrgie pe parcursul intregului an.Ei sunt inclinati sa isi raneasca degetele sau spatele , astfel incat trebuie sa fie atenti la aceste parti ale corpului tot timpul anului.
Intru totul , instabilitatea va caracteriza viata sobolanului in anul bivolului.

HOROSCOP CHINEZESC 2009 - ZODIA IEPURELUI

-Ani de nastere pentru zodia iepurelui : 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999
-Personalitati din zodia iepurelui : Brad Pitt, Melanie Brown, Thomas Carlyle, Lewis Carroll, Harry Belafonte, David Beckham, Johny Depp, George Eliot, Nicolas Cage, Ingrid Bergman si Emma Bunton.
-Trasaturi pozitive ale personalitatii :istetime , talent , ambitie , afectivitate
-Trasaturi negative ale personalitatii : conservatorism ,melancolie , superficialitate , ignoranta
-Compatibilitatea iepurelui : caine , porc , capra.
-Previziuni 2009 : Potrivit Horoscopului Chinezesc pentru iepure , persoanele din aceasta zodie au inainte un an bun.Anul bivolului va fi unul excelent pentru iepuri din punct de vedere al vietii amoroase.In acelasi timp, persoanele nascute in aceasta zodie sunt sfatuite sa nu isi asume mari riscuri si sa incerce sa isi stapaneasca emotiile in decursul intregului an.
Horoscopul chinezesc arata ca iepurii vor avea un an mediu in privinta rezultatelor profesionale.Este recomandat sa mentina relatii cat mai cordiale cu colegii de serviciu , in caz contrar putand apare conflicate foarte puternice.
Conform Astrologiei Chinezesti , in 2009 iepurii vor fi pe deplin satisfacuti in viata amoroasa. Partenerii lor de viata vor face totul pentru a-i elibera de stresul perioadelor tensionate.In anul bivolului , iepurii trebuie s se astepte la neintelegeri cu un vechi prieten.
In ceea ce priveste sanatatea , persoanelor din zodia iepurelui se por astepta la cateva boli.Ele sunt sfatuite sa isi ia toate precautiile pentru a evita riscurile accidentelor.Iepuriiisi vor mentine sanatatea in acest an numai prin intermediul dietelor si a exercitiilor fizice.
Horoscopul Chinezesc 2009 indica faptul ca iepurii pot avea parte de multe suferinte in 2009 datorita increderii investite in altii.Cu alte cuvinte , iepurii sunt sfatuiti sa aiba grija la investitiile financiare si la cumpararea proprietatilor.In mare , va fi un an favorabil pentru iepure.

HOROSCOP CHINEZESC 2009 - ZODIA BIVOLULUI

-Ani de nastere pentru zodia bivolului : 1901, 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997 si 2009 .
-Personalitati din zodia bivolului : Jim Carrey, Robert Altman, Wayne Rooney, Richard Gere, Charlie Chaplin, Melanie Chisholm, Johann Sebastian Bach, Napoleon Banaparte, Andy Lau si Hans Christian Andersen.
-Trasaturi pozitive ale personalitatii :putere , inspiratie , calm , spirit de lider
-Trasaturi negative ale personalitatii : conservatorism , manie , lipsa a sentimentelor , ignoranta
-Compatibilitatea bivolului : cocos , sarpe , sobolan .
-Previziuni 2009 : conform Horoscopului Chinezesc pentru bivol , persoanele din aceasta zodie vor avea un an echilibrat.Ele sunt sfatuite sa nu isi asume riscuri in anul bivolului.Totodata , sunt indrumate sa evite conflictele atat familiale cat si profesionale.
Horoscopul Chinezesc 2009 arata ca bivolul va intalni multe oportunitati de realizare in cariera.Pentru a excela in viata profesionala , trebuie totusi sa isi schimbe unele tactici . Cei care isi doresc o promovare trebuie sa recurg la manevre indraznete.
In privinat vietii amoroase , bivolii vor reusi sa cucereasca inimile persoanelor iubite.Bivolii casatoriti vor avea parte de un sprijin imens din partea partenerilor de viata.
Sanatatea bivolilor va fi in concordanta cu relatiile lor interpersonale.Exista posibilitatea ca sanatatea lor sa aiba de suferit datorita neintelegerilor cu partenerii .Trebuie sa fie foarte grijulii in legatura cu sistemul lor imunitar , intrucat cea mai mica afectiune se poate preschimba intr-o boala grava.
Intru totul , anul bivolului va aduce relatii interpersonale de calitate pentru bivol.Induferent daca este vorba despre relatii profesionale sau personale , bivolul se va bucura de o atmosfera cordiala pe intregul parcurs al anului 2009.In acest an bivolultrebuie sa aiba grija in privinta interpretarii unor fapte din viata personala.

Copyright © diane.ro. 2008 , 2009



Alte dictionare pe acest site :
-Dictionar de prenume de la A la Z
-Dictionar de simboluri florale
-Dictionar de abrevieri pe chat si internet

Daca va intereseaza : Previziuni astrologice pentru anul 2009.Horoscop chinezesc si horoscop european pentru anul 2009.
Horoscop chinezesc pentru anul 2009 -Anul Bivolului Horoscop chinezesc pentru anul 2009 -Anul Bivolului Reviewed by Diana Popescu on septembrie 19, 2008 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.