HOROSCOP LUNAR - ANUL 2009. ZODIA LEULUI

IANUARIE 2009

DRAGOSTE : Incerci sa impaci nevoia ta de libertate cu aceea de a-ti avea alaturi partenerul.Iti vei da seama ca atata timp cat exista incredere intr-un cuplu , exista si libertate.
MUNCA : Lipsa de concentrare te poate determinasa faci greseli.Pentru a nu se inrautati situatia , clarifica-ti imediat in minte responsabilitatile .
SANATATE : Planetele iti recomanda sa nu ramai treaz pana tarziu.Ai nevoie de odihna.

FEBRUARIE 2009

DRAGOSTE : Vei avea maximuri de energie si o mare dorinta de a te mentine ocupat.Aseata iti va permite sa afli ce anume il plictiseste pe partenerul tau.
MUNCA : Dorinta de a straluci te va impinge sa te straduiesti cat iti sta in putiinta .Incearca sa te descotorosesti de teama ca vei gresi.
SANATATE : Stele te sfatuiesc sa te indrepti catre un loc in care te vai bucura de prezenta unei companii de zile mari.

MARTIE 2009

DRAGOSTE : Nu te porti corect fata de partenerul tau , iar asta va duce catre o decizie importanta.Te simti sigur pe pozitie si crezi ca detii controlul , dar viitorul iti va demonstra ca lucrurile nu stau chiar asa.
MUNCA : Vei avea nevoie de multa rabdare pentru a face fata colaboratorilor invidiosi care incearca sa te puna intr-o lumina proasta.
SANATATE : Planetele iti recomanda sa iti faci un control complet al sanatatii.

APRILIE 2009

DRAGOSTE : Datorita stresului ,te vei simti foarte obosit.Te vei simti multumit de relatia ta , si vei arata cat de mult te bucura lucrul acesta.
MUNCA : Vei gasi curajul si hotararea de a marturisi unei persoane importante care sunt problemele care provoaca ritmul lent al activitatii companiei si ce anume impiedica firma sa se dezvolte.
SANATATE : Te vei simti slabit , dar este vorba mai curand de epuizare fizica , decat psihica.

MAI 2009

DRAGOSTE : Incearca sa nu fii arogant , pentru a nu a avea regrete mai tarziu.Incearca sa fii tu insuti.
MUNCA : Va trebui sa ceri sfatul unui colaborator mai experimentat , pentru a evita caderea intr-o capcana intinsa de colegii invidiosi si rauvoitori.
SANATATE : Vei avea o mica problema legata de tensiunea arteriala.Nu te suprasolicita.

IUNIE 2009

DRAGOSTE : Relatia ta va lua o turnura pozitiva , constituindu-se in fundatia pentru un viitor fericit impreuna.
MUNCA : Anumite evenimente te vor forta sa iti faci o reevaluare a pozitiei tale si a premizelor unei sarcini importante.Mintea deschisa iti va permite sa obtii rezultate excelente.
SANATATE : Restrictioneaza-ti alimentatia pentru a nu creste in greutate.

IULIE 2009

DRAGOSTE : Vei fi victima unei situatii negative ,insa partenerul tau iti va sta alaturi , te va sprijini si incuraja.
MUNCA : Nu te impauna cu ideile tale.Oricum , ascultand ideile celorlalti , vei constientiza ca opinia ta este una printre multe altele.
SANATATE : Baile terapeutice cu saruri vor fi mai mult decat benefice pentru starea ta de epuizare.

AUGUST 2009

DRAGOSTE : Vei avea tendinta sa te ingrijorezi despre lucrurile marunte , pierzand perspectiva globala.Reflecta asupra atitudinii tale , ca posibil cauza de dezamagire a celorlalti.
MUNCA : Vei surprins de usurinta cu care vei rezolva o sarcina de serviciu.Superiorul tau direct va observa acest lucru.
SANATATE : Planetele iti sugereaza sa nu te mai framanti asupra unor lucruri marunte , pentru ca aceasta te poate epuiza .

SEPTEMBRIE 2009

DRAGOSTE : Un lucru pe care partenerul tau il ascunde fata de tine te va irita.Uneori , insa , ascunzand adevarul , nu faci decat sa nu ii ranesti pe cei pe care ii iubesti.
MUNCA : Iti vei da seama ca a sosit timpul sa iti schimbi stilul de munca.Foloseste-ti la maximum energia si curajul , si du-ti mai departe decizia.
SANATATE : Fii atent cand gatesti ; esti predispus la arsuri.

OCTOMBRIE 2009

DRAGOSTE : Lucrurile vor merge bine pentru tine si cel/cea iubit(a).Aceasta apropiere te va ajuta sa iti impartasesti sentimentele si ideile , ducand catre un dialog si o armonie nemaipomenite.
MUNCA : Vei face lucrul potrivit atunci cand te vei confrunta cu o anumita situatie , dar , din pacate , vor interveni factori neluati in calcul.Fii calm si pastreaza-ti luciditatea.
SANATATE : Nu este momentul oportun pentru un un regim ; amana asta pentru mai tarziu.

NOIEMBRIE 2009

DRAGOSTE : Vei refuza sa schimbi o situatie nefavorabila .Va trebui sa te confrunti cu consecintele acestui tip de comportament.Ia numai acele decizii care sunt realizabile.
MUNCA : Vei primi o oportunitate de munca fantastica , care poate aduce multi bani , dar nu te lasa captivat cu totul de acesta perspectiva ; gandeste-te cu minutiozitate la toate consecintele.
SANATATE : Vei cadea prada unei indispozitii de sezon , asa ca ai grija cum te imbraci.

DECEMBRIE 2009

DRAGOSTE : Vei fi tentat sa iei totul in gluma.Vei constientiza faptul ca partenerul incearca sa te domine , si vei reactiona la asta.
MUNCA : Instinctele nu te vor ajuta de aceasta data ; gandeste-te temeinic inainte de a lua o hatarare legata de munca , pentru a nu fi nevoit sa pierzi o gramada de timp.
SANATATE : Esti inclinat sa fii distrat , asa ca evita sporturile periculoase.

Copyright © diane.ro


HOROSCOPUL CHINEZESC PENTRU ANUL 2009 -ANUL BIVOLULUI

SEMNIFICATIA SEMNELOR ZODIACALE.CICLURILE ZODIILOR

AFLA CE ANIMAL DIN ZODIACUL CHINEZESC TE REPREZINTA

HOROSCOP LUNAR - ANUL 2009. ZODIA LEULUI HOROSCOP LUNAR - ANUL 2009. ZODIA LEULUI Reviewed by Diana Popescu on septembrie 24, 2008 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.