Citate , aforisme , maxime despre corpul femeii

O femeie isi priveste corpul cu nesiguranta, asemenea unui aliat sovaielnic in batalia dragostei."
Gwendolyn Brooks

"Am corpul unei femei si emotiile unui copil."
Elizabeth Taylor

corpul femeii
Citate corp femeie
"In cele din urma mi-am dat seama ca a fi recunoscatoare corpului este modul prin care imi pot oferi mai multa dragoste mie insumi."
Oprah Winfrey

"Este atat de incurajator sa realizezi ca acest corp individual, care este asezat chiar aici, ...cu durerile si placerile sale ...este exact ce ne trebuie pentru a fi deplin umani, constienti deplin, plini de viata."
Pema Chodron

"Pentru femei ...sutienele, chiloteii, costumele de baie, si alte echipamente stereotipe sunt repere ale imaginii feminine comerciale, idealizate, cu care corpurile noastre feminine reale si diferite nu se pot potrivi in nici un caz. Fara aceste referinte vizuale, corpul fiecarei femei cere sa fie acceptat asa cum este. Daca nu vom mai gandi prin comparatie, vom incepe sa devenim unice."
Merryl Show

"Cine nu a fost infiorat de frumusetea unui brat de femeie? Sugestia intraductibila de fragezime care se afla intr-un cot cu o mica adancitura, si toate acele variate curbe gingas desenate, pana la delicata incheietura a mainii, cu micile, aproape imperceptibilele cute din finetea-i ferma."
George Eliot


"Trupurile noastre sunt facute sa poarte copii, si vietile noastre sunt inchinate procesului creatiei. Toate ambitiile si intreaga noastra inteligenta sunt elemente secundare ale acestui scop elementar."
Phyllis Mcginley

"Minunat orificiu! Magic orificiu! Orificiu de o influenta covarsitoare! Nobil si radiant orificiu! Din acest orificiu totul decurge in mod logic: primul copil, apoi placenta, dupa aceea o cale in viata, ani dupa ani, pana la moarte. Totul este logic, si cea care traieste cu acest orificiu, traieste prin logica lui. El este, in mod corespunzator, o logica cu un orificiu in ea."
Cynthia Ozick

"Nu pot sa spun lucrul acesta indeajuns de mult, ma simt confortabil cu corpul meu. Imi place corpul meu. Nu cred ca este un lucru rau, am un corp frumos si sunt fericita cu el."
Cameron Diaz

"Nu m-am simtit nicioadata datoare sa ascund lucrul acesta. Corpul meu este unul din bunurile mele ca persoana si actrita si sunt mandra de el."
Demi Moore

"Stiu ca am corpul unei femei slabe, dar am inima si cutezanta unui rege, a unui rege al Angliei."
Regina Elizabeth I

"Stiu ca intr-o buna zi voi fi considerata prea in varsta. Cred ca femeile de 40 de ani arata mult mai sanatoase si in forma decat unele fete de 20 de ani. Am intalnit femei care aveau un corp mai frumos la 40 de ani, pentru ca au lucrat la el in toti acesti ani."
Claudia Schiffer

"Cei mai multi dintre noi ne tratam corpurile asemeni unor masini inchiriate, si totusi ne rasfatam pretioasele noastre simtaminte, singura parte din noi care nu va ceda, nu va muri, nu va dispare sau nu va cuprinsa de cancer."
Carolyn Hax

"Nu vreau ca trupul meu sa ma distraga de la talentul sau creierul meu."
Shania Twain

"Iubesc toata atentia pe care mi-o da mass-media, dar prima dragoste ramane modelling-ul. Stiu ca am un corp frumos si ma bucur intru totul sa il arat."
Nell McAndrew

"Lucrul care imi place cel mai mult la corpul meu este faptul ca e puternic. Pot sa-mi mut singura mobila din apartament. Pot calari un cal...imi place sa joc baschet. Este o masinarie care functioneaza bine."
Cindy Crawford

"Refuz sa iau parte la acset sindrom al corpului perfect. Imi place corpul meu. Arata bine pe ecran, dar nu pentru ca este perfect. Il accept si il port ca pe o rochie frumoasa ... Un tip cu care am avut o intalnire mi-a spus:"Esti frumoasa dar esti fragila. Nu poti concura cu alte actrite din Hollywood pentru toate sunt in forma si isi lucreaza corpul." I-am raspuns: "Mi-a facut placere sa te cunosc. La revedere!"
Salma Hayek

"Aspectul frumos al sanilor consta in faptul ca sunt unici. Nu inteleg obsesia de a-i falsifica. Este un lucru foarte ciudat sa preferi ceva contrafacut si mare in loc de ceva mic si unic, sau chiar frumos si real."
Anne Heche

"Am respins sa joc in niste clipuri publicitare foarte avantajoase pentru ca nu aratau ca mine. Nu voi purta niciodata niste haine dezgustatoare care sa imi scoata in evidenta posteriorul, pantecele sau sanii. As putea fi Britney. As putea fi mai buna decat Britney."
Avril Lavigne

"Corpul meu este atat de impotant pentru mine ...fata mea, bratele mele , picioarele mele, mainile mele. Folosesc orice pot pentru ele."
Monica Bellucci

"Sunt cum sunt. Sunt sanatoasa. Inot cate o mila in fiecare zi. Nu voi fi niciodata o insecta slabanoaga, si nici nu mi-as dori sa fiu astfel, pentru ca mi se pare ca o multime de oameni care sunt slabi sunt de fapt cu adevarat nefericiti."
Kate Winslet

"Nu sunt decat o persoana inchisa in corpul unei femei."
Elayne Boosler

"Pentru barbati, un barbat inseamna o minte. Cui ii pasa ce fata sau ce forme are. Dar corpul unei femei este Femeia."
Ambrose Bierce .


"Spre deosebire de feminitate, relaxata masculinitate este in esenta goala, o nulitate schiloada. In timp ce corpul femeii este plin de un potential intern, trupul barbatului este gol in interioritatea lui. Masculinitatea, la baza ei, poate fi validata si exprimata doar prin actiune."
George Gilder

Articole din acelasi domeniu :

Corpul perfect al femeii

Citate , aforisme , maxime despre femei
Citate , aforisme , maxime despre corpul femeii Citate , aforisme , maxime despre corpul femeii Reviewed by Diana Popescu on aprilie 13, 2009 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.