Zodia Leului si dragostea

Dragostea , compatibilitatea si comportarea in cuplu

In general , Leul nu cauta sa ajunga la casatorie.Pentru el , o relatie este buna atat timp cat ii ofera placere.Atunci cand un partener inceteaza de a-i mai furniza placere , un Leu veritabil va pune prompt capat relatiei.
Persoanele din aceasta zodie isi doresc intotdeuna sa aiba libertatea de a se desparti de un partener atunci cand doresc.Din aceasta cauza , Leul exceleaza mai ales in relatii amoroase superficiale si , intr-o mai mica masura, intr-o viata de cuplu care presupune angajament si responsabilitate.
Cand , in cele din urma , se casatoreste , Leul este credincios partenerului , chiar daca unii dintre Lei au tendinta de a se casatori de mai multe ori de-a lungul unei vieti.
Daca esti intr-o relatie de dragoste cu un Leu sau Leoaica , incearca sa te simti bine alaturi de el/ ea.Calatoriti impreuna , mergeti in cluburi si restaurante, la piese de teatru sau discoteci.Ia o cina si bea un pahar de vin cu partenerul tau Leu ; nota de plata poate fi costisitoare , dar va merita ; te vei distra cu adevarat.

Leii au in general o viata amoroasa activa si sunt demonstrativi in exprimarea afectiunii lor.Le place sa fie impreuna cu persoane optimiste si amatoare de distractie asemenea lor , dar se retrag atunci cand dau peste cineva serios , neconventional si cu preocupari intelectuale.Partenerul sau partenera unui Leu tinde sa fie mult mai constient(a) pe plan social si politic decat acesta, si mult mai liberal(a).Atunci cand te casatoresti cu un Leu , stapanirea impulsurilor catre dragoste libera a partenerului tau va constitui pentru tine o adevarata provocare.

Varsatorul este amplasat in varful celei de-a saptea Case ( Casa dragostei) .Astfel , daca Leul isi doreste sa ajunga la cel mai mare potential de iubire si realizare sociala , el trebuie sa isi dezvolte o perspectiva mult mai egalitara asupra celorlalti , asemeni celei a Varsatorului.Acest lucru nu este tocmai usor pentru Leu , intrucat un "rege isi gaseste egalii sai numai printre alti regi".Poate ca aceasta este adevarata solutie in implicarea sociala a Leului : " de a fi un rege in mijlocul altor regi."Nu este nimic rau in a avea o atitudine regala , cu conditia de a recunoaste regalitatea ascunsa in cei din jurul tau.


Articole din acelasi domeniu :

Zodia Leului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Semnificatiile semnelor zodiacale.Ciclurile zodiilor
Zodia Leului si dragostea Zodia Leului si dragostea Reviewed by Diana Popescu on aprilie 14, 2009 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Leoaica.....greu de cucerit...... si de multumit....o sa ai nevoie de tot arsenalul sa ajungi la inima ei.....dar cind ajungi ...merita

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.