Alunitele, indicii ale caracterului si destinului?

Alunitele, indicii ale caracterului si destinului?
Semnificatie alunite
O noua "stiinta" (oculta?) isi croieste un drum sinuos pe formatiunile neimaculate ale pielii noastre! Numele ei? "Moleosophy" (in limba engleza), sau "moleozofie", sau (daca ne dam jos cravata si ne punem gatlegaul) "alunitozofie". Obiectivul ei? Studiul alunitelor. Conform moleozofiei, localizarea unei alunite, forma , marimea si culoarea ei sunt indicatori ai caracterului sau indicii asupra viitorului unei persoane.

Iata cateva exemple prin care noua metoda de studiu a omului face praf orice forma de divinatie si ruineaza din temelii astrologia...

Semnificatia alunitelor gemene (doua alunite alaturate)

Indiferent de localizarea lor, ele marturisesc asupra naturii duale a personalitatii unui om. Prezenta a doua alunite amplasate simetric pe corp semnaleaza ca persoana respectiva este implicata in relatii de dragoste cu doua persoane.

Semnificatia formei alunitelor

- Forma circulara: bunatate.
- Forma ovala : avaritie.
- Forma ascutita / unghiulara: caracteristici pozitive si negative reunite intr-un singur individ.

Semnificatia culorilor alunitelor

- Alunite deschise la culoare: oameni norocosi.
- Alunite negre: caracteristice unei persoane care are de infruntat obstacole pentru a-si atinge obiectivele.

Semnificatia amplasarii alunitelor

- Brate. Alunitele de pe brate semnifica ca persoana respectiva este politicoasa, sarguincioasa , si ca are in fata o casnicie fericita. Daca o alunita este in apropierea cotului unui barbat, el va avea de luptat cu dificultati in viata, nefiind exclus sa ajunga vaduv inca din tinerete. Daca o femeie prezinta aceste caracteristici, ea va avea probleme legate de profesiunea sau ocupatia ei.

- Subtioare. O alunita sub bratul stang indica mari straduinte in perioada timpurie a vietii, care vor fi recompensate pe masura. Perioada tarzie a vietii va fi indulcita de bogatie. O alunita sub bratul drept semnifica ca omul respectiv va trebui sa fie prudent si plin de grija la siguranta sa personala.

- Spate. Oamenii care au alunite pe spate nu sunt de incredere; inainte de a negocia cu ei asupra unei actiuni trebuie sa te asiguri ca stii totul despre ei.

- Sani. O alunita pe sanul drept este un semn de lenevie, o caracteristica ce poate afecta viata familiala. O alunita pe sanul stang semnaleaza oameni activi si intreprinzatori care, in general, stiu ce isi doresc de la viata.

- Posterior. Persoanele care poseda o alunita pe posterior sunt lipsiti de ambitie si se multumesc cu orice stil de viata.

- Obraz (fata). O alunita pe oricare din obraji indica o persoana serioasa si studioasa, neinteresata de placerile materiale.

- Barbie. O alunita pe orice parte a barbiei este caracteristica oamenilor plini de afectiune si de grija , care se pot adapta oricarei situatii. Le place sa calatoreasca, iar atunci cand o fac, respecta legile si obiceiurile locurilor in care ajung. Totodata, ei sunt lucratori dedicati si sarguinciosi, si isi accepta cu placere responsabilitatile.

- Ureche. Persoanele avand din nastere o alunita pe o ureche sunt considerate norocoase.

- Cot. O alunita pe cot este reprezentativa pentru oamenii aventurosi si plini de spirit, carora le place sa calatoreasca.

- Ochi. O alunita situata pe coltul exterior al unui ochi indica ca ai de a face cu o persoana cinstita, onesta, de incredere.

- Spranceana. O alunita amplasata pe spranceana dreapta semnifica ca posesorii acesteia vor avea o viata extrem de activa si ca vor avea sucesul de partea lor in toate actiunile ce le vor intreprinde.

- Deget. Oamenii cu o alunita pe un deget sunt lipsiti de onestitate si au mania de exagera.

- Picior. Persoanele cu o alunita pe picior sunt relaxate sau neglijente in viata. Au nevoie de mult exercitiu fizic pentru a-si mentine sanatatea.

-Tampla (frunte). Oamenii cu alunita pe frunte vor fi prosperi si stabili in viata.

- Mana. Un indiciu al talentului, dar si al unei destin de succes.

- Calcai. Persoanele cu o alunita pe calcai au tendinta de a-si face usor dusmani si de a-si pierde la fel de usor prietenii.

- Sold. O marca a autosatisfactiei, hotararii si spiritului.

- Genunchi. O alunita pe genunchiul stang este reprezentativa pentru cineva prietenos. O alunita pe genunchiul drept caracterizeaza oamenii care duc o viata extravaganta.

- Buze. Persoanele cu o alunita pe una din buze aspira intotdeuna sa evolueze sau sa inainteze prin viata.

- Buric. La un barbat, o alunita pe buric sugereaza norocul in viata; la o femeie, dorinta de a avea copii.

- Gat. O alunita pe partea din fata a gatului semnifica un noroc neasteptat. Amplasata pe una din partile laterale ale gatului, indica un temperament irational. O alunita pe ceafa sugereaza o persoana care isi doreste sa duca un trai simplu.

- Sfarc. La un barbat, un semn al unei firi nestatornice. La o femeie, straduinta de a -si depasi statul social.

- Nas. O alunita pe nas este reprezentativa pentru o persoana ce poate fi un prieten sincer si un lucrator sarguincios atunci cand munceste de unul singur.

- Umar. O alunita pe umar indica un om sensibil si harnic.

- Incheietura mainii. Alunita de pe incheietura mainii este caracteristica unei persoane cumpatate, ingenioase si demne de incredere.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Semnificatia culorii unghiilor

Care este tipul tau "chimic" de personalitate ?

Grupa sangelui si personalitatea
Alunitele, indicii ale caracterului si destinului? Alunitele, indicii ale caracterului si destinului? Reviewed by Diana Popescu on august 05, 2009 Rating: 5

19 comentarii:

  1. Nu stiu daca ati observat... dar nu cred ca este persoana fara macar o alunita pe picior, sau umar , fata sau spate ... stiinta pe care o
    sustii si o prezinti este (din punctul meu de vedere) o prostie.lucrurile se contrazic intre ele... o persoana care v-a avea noroc in viatza si in acelasi timp una care v-a pierde de tanar nevasta ... nu prea se potrivesc nu? sau... o persoana cu un statut social bun... si in acelasi timp o persoana care se chinuie sa-se depaseasca sit sociala? daca e buna de ce s-ar chinui sa o depaseasca? un om avar si in care nu poti avea incredere in acelasi timp e si un om demn de incredere si darnic? sunt doar o parte din multe altele care se contrazic in textul de mai sus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca este vorba despre a avea o alunita intr-o anumita zona. Ci de alunitele oarecum reprezentative. Cele pe care stii exact unde le ai fara a te uita in oglinda. Oricum, nu prea cred eu in chestiile astea. Daca ar fii adevarate, ii nasol pt ca tocmai mi-am scos o alunita de pe ureche....:)

      Ștergere
  2. Da si eu cred la fel ca tine...Adica na este interesand ce spui tu Diana, dar nu cred ca este vre`un om fara o alunita indiferent pe ce parte a corpului sau a fetei. De exemplu eu sunt si norocoasa si ghinionista la cate semne si alunite am eu .Ex. ''pe obrazul stang am vreo 10 alunite una langa alta , sub ochi la fel am una si multi mi`au zis ca`i semn de mama, pe frunte la fel am vreo 3-4 , pe corp nu mai ziz...Decii...Mda

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie in mare parte mi se potriveste:)Tind sa cred ca asa este:D:)acum cu celelalte parti cu alunite voi vedea pe viitor;)mai ales ca e de bine:) cu atit mai mult imi doresc sa se indeplineasca anumite fapte..lucruri:)in rest Dumnezeu cu mila si bunatatea lui peste noi toti:)Toate cele bune:):)

    RăspundețiȘtergere
  4. mie mi se cam potriveste dar aveti grija care sunt alunite s-au semne

    RăspundețiȘtergere
  5. yo am peste 80 de alunite

    RăspundețiȘtergere
  6. am nulte alunite pe nas, picioare ,maini, coate , genunchi ,organul genital chiar,umeri, solduri ,buric, spate ,gat,ceafa,cred, sani,(pe amandoi)adk'a sunt lenesa si iacelasi timp stiu ce vreau de laviata si muncesc pentru asta ...nu prea are sens ce spui tu diana !multi oameni au alunite cam peste tot 9in general)ideea este ca trebuie sa te hotarasti ce vei face pt.k nu poti spune k o persoana poate fi fericit in viata si in acelasi timp vaduv ...ai inteles?fara suparare dar chiar nu are sens ce spui ,poate o fi asa dar nu prea cred deoarece am multe alunite aaa era sa uit chiar si pe fata !!!vezi,oare sunt norocoasa sau ghinionista nu piot sa-mi d-au seama din ce spui tu akolo !?asa k fa altceva ,orice ,dar nu asta ...NU ARE SENS CE SPUI !!!!FAT'O :}

    RăspundețiȘtergere
  7. super..." ce norokoasa sunt "!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;{

    RăspundețiȘtergere
  8. Am o alunita pe parte dreapta deasupra buzei cam la 1 cm si aproape de nas pe diagonala cam la jumate de cm.. Aveti idee ce inseamna?
    O alta o am pe umar ..pe mijloc, de cand eram copil mic.. de cand m-am nascut.. idee?

    Mihail

    RăspundețiȘtergere
  9. eu am alunite tot corpul :))) nu are sens...

    RăspundețiȘtergere
  10. eu am si pe fata si pe mini, picioare, urechi,burta am mai mult de 100 de alunele
    :D:D:D daca sa cred ce scrie aici atunci trebuie sa am bogatie sapoi sa fiu saraca sapoi iar bogata si iar saraca si tot asa...fignea:D

    RăspundețiȘtergere
  11. eu am o alunita pe frunte ... ce inseamna asta ??

    RăspundețiȘtergere
  12. O alunita pe frune poate semnifica faptul ca trebuie sa te bazezi mai mult pe propria ta gandire, si nu pe ceea ce iti spun oamenii din preajma ta

    RăspundețiȘtergere
  13. In legatura cu primele comentarii, nu gasesc nimic straniu in ce sustine diana. Da, e firesc sa fie unele alunite cu semnficatii pozitive si altele cu semnficatii negative pe corpul aceleiasi persoane. In definitiv viata e formata si din bune si din rele, iar oamenii au si parti pozitive si negative, nu exista viata in care toate sa mearga struna, numai bucurii si fara nici un necaz. Si daca omului ii moare nevasta, poate isi reface viata mai tarziu si va fi din nou fericit.

    RăspundețiȘtergere
  14. Interesant articol, dar totodata plin de contraverse!

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna. Eu am alunite peste tot aproape. Dar nu am gasit nimic legat de alunite aflate sub nas partea stinga.

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna ziua! Am un semn din naștere de culoarea albă pe soldul stâng dintr-un anumit unghi pare silueta unui copil. Ce poate semnifica,are legătura cu karma ?

    RăspundețiȘtergere
  17. copilul meu are pe spate alunele in forma constelatiei RACUL - ce semnifica

    RăspundețiȘtergere
  18. O ipoteză doar eu am peste tot alunite. Așa că? Despre ce vorbim?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.