Horoscop februarie 2010 - Zodia Leului

Dragostea Leului in februarie 2010

Aceasta luna iti va aduce ceva special in plan sentimental.
In prima decada ale lunii februarie 2010 , conjunctiile Soare – Neptun si Venus –Neptun iti vor spori inclinatia romantica , sentimentalismul si afectiunea.

In cea de-a treia decada , vei avea satisfactii mai mari din perspectiva fizica sau sexuala : Venus se va intalni cu stapanul casei erotismului intr-un semn incarcat de senzualitate si mister , intr-o zona care mareste sensibilitatea simturilor subtile , exercitand, in acelasi timp, o stare de magie.

Cele doua tendinte se vor suprapune in perioada cea ma favorabila din februarie, adica in cea de-a doua decada.

Banii si cariera Leului in februarie 2010

In februarie 2010 vei pierde cate ceva din entuziasmul spiritului de initiativa , dar vei avea de castigat in ceea ce priveste tenacitatea si strategia.Sextilul dintre Marte si Saturn va contribui la o corelare excelenta a personalitatii tale intre curaj , ambitie , diplomatie si gandire matura.Va fi o perioada prielnica organizarii si eforturilor pe termen lung.

Contractele sau banii vor reprezenta o alta dimensiune dominanta specifica lunii februarie 2010.Exista posibilitatea unor venituri obtinute dintr-o sursa adiacenta sau a altor castiguri materiale provenite dintr-un loc neasteptat.

Sanatatea Leului in februarie 2010

Rezistenta va fi cuvantul de ordine care iti va insoti starea de sanatate pe parcursul lunii februarie 2010.Gratie lui Pluton , situat in casa sanatatii tale si a cuadratului acestuia cu Saturn , vei fi capabil sa ajungi la limitele superioare ale capacitatii tale de efort !

Cu toate acestea, nu trebuie sa iti neglijezi starea fizica sau mentala ! Ocoleste riscurile si excesele, dar nu ocoli drumul catre medic.

Copyright © diane.ro


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop februarie 2010 - Toate zodiile

Zodia Leului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia Leului

Zodia Leului.Horoscop lunar 2009

Zodia Leului . Maxime , aforisme , citate

Horoscop european 2010 - Toate zodiile
Horoscop februarie 2010 - Zodia Leului Horoscop februarie 2010 - Zodia Leului Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 28, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.