Horoscop februarie 2010 – Zodia Varsatorului

Horoscopul iubirii Varsatorului

Prima saptamana a lunii februarie 2010 va fi incarcata de romanism, dar , dupa aceea, starea ta afectiva va cunoaste o racire considerabila.Totusi, unele eforturi mai vechi de a ajunge la cineva dorit ori visat vor putea fi incununate de rezultate favorabile sau concrete.

Lucrurile vor fi mai complicate in cazul in care in luna februarie vei fi angajat simultan in doua relatii de cuplu , una gata de a ajunge la final, iar cealalta pe punctul de a incepe.In aceasta conjunctura , se poate intampla sa infrunti cateva probleme !

Horoscopul banilor si carierei Varsatorului

Februarie 2010 va fi o luna favorabila colaborarilor si afacerilor.

Vei putea primi o oferta pentru un parteneriat serios , pe termen lung sau o propunere de colaborare cu o institutie oficiala.Nu va fi , in nici un caz, o sarcina usoara , dar nu va trebui sa lasi ca dificultatile sa iti impiedice drumul catre evolutia personala.

Cele mai bune vesti ale lunii sunt referitoare la bani.Vei avea mai multi bani decat de obicei, gratie unei mariri de salariu sau al unui cadou neasteptat din partea sortii.

Daca te vei afla intr-o situatie de conflict, sortii de izbanda vor fi de partea ta.

Horoscopul sanatatii Varsatorului

Resursele tale energetice primare sau innascute sunt atat de mari incat te vor ajuta sa treci peste aceasta perioada in care sanatatea nu iti va fi foarte sprijinita de catre astre.

Singurul tau aliat din februarie 2010 va fi Saturn, care te va inzestra cu o mai mare rezistenta fizica si spirituala.Nu trebuie sa uiti ca Saturn este guvernatorul traditional al semnului tau zodiacal !


Copyright © diane.ro


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop februarie 2010 - Toate zodiile

Zodia Varsatorului si dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Varsatorului

Zodia varsatorului - Caracteristici , compatibilitate , zile si numere norocoase

Horoscop european 2010 - Toate zodiile
Horoscop februarie 2010 – Zodia Varsatorului Horoscop februarie 2010 – Zodia Varsatorului Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 30, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.