Horoscopul lunii februarie 2010 – Zodia Pestilor

Horoscopul dragostei Pestilor

Fiorii iubirii nu te-au mai delectat atat de intens de multa vreme ! In februarie 2010 , stele te vor favoriza in aproape toate domeniile, dar , in special, in cel al vietii amoroase.

Dupa o prima saptamana in care lucrurile vor ramane la un nivel discret , secret sau al dorintelor nesperate ori nemarturisite , Venus va intra in Pesti lasand, in acest fel , ca iubirea sa explodeze si sa ia amploare.

Jupiter , extrovertitul , indraznetul si aventurosul si Uranus , cel cu mintea deschisa , vor incita influenta planetei Venus si o vor face sa se exprime intru totul in zodia Pestilor , intr-un mod cat se poate de curajos si imaginativ.

Horoscopul carierei si banilor Pestilor

Cu greu vei putea intalni o conjunctura mai favorabila carierei tale.Vei trece prin una din cele mai fericite perioade ale anului 2010 , in care succesul ti se va arata de pretutindeni.

Marte va fi in casa carierei tale si te va mentine intr-o stare oarecum tensionata , conferindu-ti, totodata , un mare potential energetic , o atitudine optimista , carisma si initiativa.Vei avea avantajul farmecului personal si al norocului.

Socializarea iti va castiga contacte folositoare , iar contractele sau colaborarile te vor putea coplesi.Vei atrage banii sau darurile sortii asemeni unui magnet !

Horoscopul sanatatii Pestilor

Vei fi intr-o forma de zile mari ! Totul va parea sa fie perfect.Nu iti dezbraca , totusi, armura, intrucat Marte poate sa te surprinda in orice clipa !

Evita excesele si riscurile de orice natura ! Ti se permite aproape orice , dar nu totul.Nu lasa aroganta ta sa jigneasca generozitatea stelelor !


Copyright © diane.ro


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop februarie 2010 - Toate zodiile

Zodia Pestilor si dragostea

Zodia Pestilor - Caracteristici , compatibilitate , zile si numere norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia Pestilor

Horoscop european 2010 - Toate zodiile
Horoscopul lunii februarie 2010 – Zodia Pestilor Horoscopul lunii februarie 2010 – Zodia Pestilor Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 30, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.