Horoscop februarie 2010 – Zodia Scorpionului

Dragostea Scorpionului in februarie 2010

Atmosfera radianta a acestei luni va fi perfecta pentru viata amoroasa a Scorpionului, pentru descoperirea unei noi iubiri sau , pur si simplu, pentru distractie si aventura.

Starnite de conjuctia dintre Venus si Jupiter , entuzismul erotic , nevoia de dragoste si dorintele sexuale vor ajunge la un moment de varf in februarie 2010 , mai ales in ultimele doua decade.Aceasta perioada propice amorului poate aduce nu numai revelarea unei noi iubiri, ci si experimentarea unor noi senzatii erotice.

Poate apare , de asemenea, o stare de fericire de natura parentala , precum sentimentul de satisfactie legat de copii sau cel datorat aparitiei unei graviditati mult asteptate.

Cariera si banii Scorpionului in februarie 2010

Sprijinit de perseverentul Saturn , ambitiosul Marte va veghea din casa carierei Scorpionului , o conjunctura renumita pentru eficacitatea indeplinirii unor obiective inalte.

Totodata , inaintarea catre materializarea unor idealuri va avea de beneficiat de instinctul oportunitatii conferit de catre Jupiter si Venus , un instinct de mare ajutor in sesizarea si fructificarea evenimentelor favorabile.Talentul si creativitatea ta isi vor gasi cai de deplina exprimare.

Starea financiara iti va fi , in general echilibrata , desi pot apare niste cheltuieli neasteptate sau nedorite.

Sanatatea Scorpionului in februarie 2010

O luna in care te vei bucura de o buna stare de sanatate.

Vei fi impulsionat de o energie suplimentara care va trebui consumata prin activitati fizice serioase.

Vei avea o atitudine optimista , instincte bune , si o forta sexuala de top.Dar, cine stie , poate ca nu vei fi satisfacut numai cu atat…La urma urmei , intotdeuna iti doresti mai mult…

Copyright © diane.ro



Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:



Horoscop februarie 2010 - Toate zodiile

Zodia Scorpionului si Dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Scorpionului

Zodia Scorpionului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscop european 2010 - Toate zodiile
Horoscop februarie 2010 – Zodia Scorpionului Horoscop februarie 2010 – Zodia Scorpionului Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 30, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.