Horoscop lunar martie 2010 – Zodia Gemenilor

Mercur, planeta care te guverneaza , va intra in intuitivii Pesti pe data de 1 martie , aducand la cinci numarul de planete aflate in casa carierei tale si a vietii tale publice.Pe 7 martie, insa, prietenoasa Venus va conduce o adevarata parada catre cea de-a unsprezecea ta casa ( casa aspiratiilor si idealurilor) , urmata indeaproape de Mercur ( pe 17 martie) si Soare ( in data de 20 martie).Spirituala Luna noua din Pesti , din ziua de 15 martie , va intra in cea de-a zecea ta casa ( casa statutului social) , iar conjunctia ei cu sprintenul Mercur si stralucitorul Uranus iti va spori simtul valorii, permitandu-ti sa iei decizii ce te pot duce in mod sigur catre succes.
Luna plina din Balanta , de pe data de 29 martie, corespunde celei de-a cincea tale case ( casa distractiei si a jocurilor) , dar conjunctia ei cu sarguinciosul Saturn iti va modera fierbinteala dorintelor si te va indemna sa iti indeplinesti responsabilitatile inainte de a te lasa in voia distractiei.
Pe parcursul intregii luni martie 2010 , fervoarea spirituala creata de catre potentialul tau succes te poate distrage de la obligatiile tale curente.De aceea, in loc sa te avanti inainte , fara a-ti lua vreo masura de prevedere, incearca sa iti mentii un pas cat mai moderat si mai stabil…


Horoscopul dragostei Gemenilor in martie 2010

Refugiul in locuri ascunse de vederea celorlalti sau intr-un cuibusor de nebunii izolat poate face minuni in viata ta personala din aceasta luna.
Planeta ta conducatoare, Mercur, va fi prezenta in cea de-a unsprezecea ta casa (casa carierei si responsabilitatii publice) , atragand atentia asupra ta ori de cate ori ajungi intr-o pozitie de conducere.
Venus , planeta dragostei, se va muta in cea de-a unsprezecea ta casa ( casa prieteniei si relatiilor) , indemnandu-te catre activitati de grup sau prilejuindu-ti o mai mare socializare , capabila sa atraga sau sa-ti amelioreze o relatie de iubire.Daca ai deja un partener , asocierea cu el in realizarea unui nou proiect poate favoriza aparitia unei noi perspective asupra dragostei.
Zilele de 14 si 15 martie pot fi cruciale , intrucat Mercur se va alatura Soarelui si lui Uranus , fapt ce are tendinta de a crea idei originale si o comunicare mai deschisa si mai onesta cu partenerul tau de cuplu.
Cai de impartasire mai discreta a iubirii sunt recomandate intre 18 si 20 aprilie, atunci cand intalnirea lui Mercur cu Saturn si Pluton poate da o semnificatie aparte fiecarei vorbe pe care o vei rosti.


Horoscopul carierei Gemenilor in martie 2010

Mercur, planeta ta conducatoare va naviga pe 1 martie in sensibilii Pesti si in casa carierei tale , furnizandu-ti o mai mare imaginatie in indeplinirea sarcinilor de la serviciu sau scoala.Soarele , aflat prezent in casa carierei tale inca din 18 februarie , iti va intensifica nevoia de a obtine mai mult decat bani in urma eforturilor tale profesionale.Daca vor apare noi responsabilitati, asigura-te ca esti intru totul constient de ceea ce se asteapta de la tine si ca ai resursele necesare de a reusi sa iti realizezi obiectivele.
Odata cu 15 martie, Lunii noi din casa ta i se vor alatura intelectualul Mercur si inovatorul Uranus , astfel incat vei trece printr-o perioada in care ideile tale sclipitoare si surprinzatoare te vor putea ajuta sa avansezi rapid in cariera , desi anumite schimbari bruste ale unor planuri te pot prinde nepregatit.Noua Luna aflata in cea de-a zecea ta casa poate semnala si o schimbare radicala la slujba sau la scoala , asa ca va trebui sa chibzuiesti cu luciditate inainte de a lua orice initiativa importanta.


Nu ti-ai gasit zodia ? Cauta in Horoscopul lunii martie 2010 - Toate zodiile

Horoscopul sanatatii gemenilor in martie 2010

Nu te vei bucura de o vitalitate iesita din comun , dar, cel putin, vei beneficia de o buna rezistenta fizica.
Dinamismul si energia ti se vor intensifica odata cu 15 martie , cand vei intra intr-o perioada mai benefica a starii tale de sanatate.
Va trebui sa iti supraveghezi echilibrul nervos si sa nu te dedai unor activitati intelectuale surmenante.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop februarie 2010 - Toate zodiile

Zodia gemenilor.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia gemenilor

Zodia Gemenilor si Dragostea

Zodia gemenilor.Horoscop lunar 2009

Horoscop european 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar martie 2010 – Zodia Gemenilor Horoscop lunar martie 2010 – Zodia Gemenilor Reviewed by Diana Popescu on februarie 28, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.