Horoscop lunar martie 2010 – Zodia Fecioarei

In aceasta luna nu mai putin de 3 planete se vor deplasa in cea de-a opta casa a Fecioarei ( casa intimitatii) , punand la incercare intensitatea dorintelor tale.Acest sir de evenimente va incepe cu sprintara Venus , care va darui spontaneitate sub semnul Berbecului pe data de 7 martie , aducandu-ti o atitudine vorace de a acumula noi placeri si potentiale resurse financiare.
Pe 17 martie , urmeaza Mercur , gata de a te inzestra cu abilitati directe de comunicare , prin care sa iti exprimi deschis punctele de vedere.Desi o abordare dintr-o bucata iti poate crea probleme , ea lamureste cu claritate conflictele care iti stau in cale , aducand solutii eficiente de a trece peste un impas.Deschiderea ta catre noi experiente te poate aduce in locuri interesante , pe masura ce Soarele va intra in Berbec si in cea de-a opta ta casa , in ziua de 20 martie , inaugarand o noua perioada care te va ajuta sa aduni mai mult curaj si , poate, sa atragi un partener care sa merite cu adevarat sa fie luat in seama.
In decursul lunii martie pot apare neintelegeri , care nu trebuie , in nici un caz , sa fie interpretate drept esecuri.Orice conflict inseamna , de fapt , o noua treapta catre intelegere si apropiere sau aprofundare.

Horoscopul dragostei Fecioarei in martie 2010

Martie va debuta cu pozitionarea Soarelui in semnul zodiacal fericit al Pestilor , un lucru ce te va face capabil sa atragi de partea ta mai multi oameni care nu au de gand sa te judece , dar care iti va cere sa nu apreciezi pe cei din jur prin prisma simplelor aparente.
Mercur , planeta cerebrala care te guverneaza , va intra , de asemeni , in Pesti, intre 1 si 17 martie , diminuandu-ti tentativele de a te integra alaturi de persoane care par a fi pe aceeasi lunigime de unda emotionala.Apoi, Mercur va patrunde in Berbec si in cea de-a opta ta casa ( casa intimitatii) , grabind ritmul conectarii cu cei pe care ii simti a fi apropiati.
Pe 20 martie , Soarele va accede , de asemeni, in cea de-a opta ta casa , anuntandu-ti momentul despartirii de un partener care nu iti mai este pe potriva si deschiderea catre descoperirea unei adevarate perechi sufletesti.
Nu trebuie sa te temi in a-ti afirma ceea ce iti doresti ( sau nu) .Este mai bine sa pui capat , cu onestitate , din fasa , unei relatii care nu poate ajunge departe , decat sa intensifici o durere prin amanarea afirmarii verdictului inevitabil.

Horoscopul carierei Fecioarei in martie 2010

Cu Soarele amplasat pana in 29 martie in sensibilii Pesti si in cea de-a saptea casa a ta (casa parteneriatului) , va trebui sa gasesti o metoda mai delicata de abordare a colegilor sau colaboratorilor tai , in scopul obtinerii unui necesar sprijin emotional din partea lor.
O posibila acumulare de informatii cruciale este posibila odata cu alaturarea planetei tale conducatoare , Mercur , langa expansivul Jupiter , pe data de 7 martie.
Pe 20 martie, Soarele va intra intempestiv sub semnul impulsivului Berbec si in cea de-a opta ta casa ( casa profundelor impartasiri).Relatiile tale colegiale vor trece de la tonalitatea tandra a Pestilor catre o abordare mai dura, in care va conta schimbul interesat de servicii.Desi te vei putea confrunta cu indivizi agresivi, care iti vor putea pune sub semnul intrebarii valorile sau modalitatile tale de a te implica in munca , poti folosi aceste atacuri drept motivatii de a evolua sau inainta in drumul spre implinirea celor mai autentice teluri ale tale.

Horoscopul sanatatii Fecioarei in martie 2010

In teorie , nu vei avea multe motive de ingrijorare , dar nu trebuie sa te lasi surprins cu garda descoperita. Marte poate sa iti joace unele feste , asa ca ar fi necesar sa iti iei masuri de precautie legate de punctele sensibile ale sanatatii tale.

Gandirea negativa si cruzimea competitiei iti pot crea probleme , provocandu-ti schimbari capricioase in sanatatea mentala si cea fizica.Incearca sa duci un mod de viata echilibrat , guvernat de o minte rationala si idei motivante.


Nu ti-ai gasit zodia ? Cauta in Horoscopul lunii martie 2010 - Toate zodiile



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop februarie 2010 - Toate zodiile

Zodia Fecioarei si Dragostea

Horoscop chinezesc 2010

Zodia Fecioarei.Caracteristici , compatibilitate, numere si zile norocoase

Horoscop european 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar martie 2010 – Zodia Fecioarei Horoscop lunar martie 2010 – Zodia Fecioarei Reviewed by Diana Popescu on februarie 28, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.