Horoscop martie 2010 – Zodia Leului

Nativii din zodia Leului vor trebui sa se mentina ferm pe picioare , intrucat vantul schimbarii este pe cale sa bata vijelios in directia lor ! Planeta Marte , retrograda fata de cea dintai ta casa ( casa sinelui ) inca din 20 decembrie 2009 , ti-a inhibat pana acum exprimarea personala si ti-a incetinit progresul , dar aceasta perioada va dura numai pana pe 10 martie , cand Marte isi va parasi pozitia retrograda.
Vei avea un prilej extrem de favorabil de a face pasi fermi inainte in viata ta sentimentala pe data de 7 martie, odata cu intrarea dragastoasei Venus in entuziastul Berbec si cu triada benefica dintre Venus si Marte.
Vorbaretul Mercur va vizita si el Berbecul si cea de-a noua ta casa ( casa a marilor idei sau inspiratii) , in ziua de 17 martie , prilej de a-ti afirma cu claritate si indrazneala optiunile si intentiile viitoare.
Pe 20 martie, Soarele va intra in Berbec , un eveniment anuntand echinoxul de primavara , un timp al creatiei si reinvierii universale.
Pe parcursul lunii martie, adierile senzuale ale primaverii te pot incarca de sperante , dar nu trebuie sa te astepti la miracole.Adevaratele realizari necesita efort si timp.

Horoscopul dragostei Leului in martie 2010

Dupa ce a fost retrograd , din decembrie trecut , activul Marte isi schimba orientarea odata cu 10 martie , infuzandu-ti energie si dandu-ti un imbold catre actiuni indraznete.Vei fi mult mai motivat si dornic sa preiei conducerea in viata ta de cuplu , aducand prospetime in relatia cu partenerul tau sau asumandu-ti mai multe riscuri in apropierea fata de un nou partener de iubire.
Pe 17 martie, vei putea simti o vibratie interioara intensa in adancul sufletului tau , odata cu alaturarea Soarelui cu electrizantul Uranus ; o astfel de influenta iti poate trezi un comportament impulsiv care poate duce la o explozie a sinelui in cazul in care ai trecut pana acum printr-o perioada de maxim plictis sau extrema ingradire , sau la o revelatie ce te poate motiva sa incerci lucruri noi sau diferite in viata ta amoroasa.
In ziua de 20 martie, Soarele se muta in impulsivul Berbec , apoi se gaseste cu restrictivul Saturn ( 21 martie) si manipulativul Pluton (25 martie) , determinand nasterea unor simtaminte de neincredere sau o lupta pentru putere care , in mod normal , nu are ce cauta intr-o relatie autentica de cuplu.Daca abordezi evenimentele din aceasta conjunctura cu maturitate si demnitate , poti transforma obstacolele in oportunitati…

Horoscopul carierei Leului in martie 2010

Actiunea trecuta a planetei Marte a putut avea potentialul de a-ti incetini progresul in multe aspecte ale vietii.Incetarea aspectului retrograd al lui Marte in Leu (10 martie) iti va transfera un impuls de forta si energie care te poate face sa iti reiei proiectele lasate balta de multa vreme .
Soarele , astrul tau conducator , este inca in Pesti si in cea de-a opta ta casa ( casa diverselor nevoi sau dorinte) si va ramane astfel pana pe 20 martie , cand se va indrepta catre explozivul Berbec , un semn zodiacal foarte compatibil cu al tau.Aceasta cuplare poate elibera o intensa energie interioara , ajutandu-te sa iei initiativa in aspecte majore si impulsionandu-te in evolutia ta profesionala.Acum poti sa iti dezvolti foarte atractiv ideile , insa inspiratia si sinceritatea continua sa ramana cheile de bolta ale succesului profesional.

Horoscopul sanatatii Leului in martie 2010

Pana pe 10 martie, retrogradul Marte in Leu iti poate provoca iritari nervoase sau stari de neliniste , te poate imbia spre inactivitate si inertie.In acesta perioada , incearca sa nu fortezi nota si actioneaza prudent , intrucat vei avea predispozitii fata boli acute, accidente , inflamatii sau infectii.
Dupa 10 martie, vei fi plin de dinamism , capabil de efort atat intelectual , cat si fizic.Incearca sa iti intretii aceasta stare prin usoare exercitii fizice sau plimbari prelungite.

Nu ti-ai gasit zodia ? Cauta in Horoscopul lunii martie 2010 - Toate zodiile



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop februarie 2010 - Toate zodiile

Zodia Leului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia Leului

Zodia Leului.Horoscop lunar 2009

Zodia Leului . Maxime , aforisme , citate

Horoscop european 2010 - Toate zodiile
Horoscop martie 2010 – Zodia Leului Horoscop martie 2010 – Zodia Leului Reviewed by Diana Popescu on februarie 28, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.