Horoscopul lunii martie 2010 – Zodia Racului

Punerea in aplicare a planurilor tale de viitor reprezinta carateristica tranzitionala a acestei luni , care incepe cu pozitionarea Soarelui in Pesti si in cea de-a noua ta casa (casa evolutiei si adevarului) si se finalizeaza cu intrarea Soarelui in Berbec si in cea de-a zecea ta casa ( casa carierei) .Patrunderea lui Marte in Leu si in a doua ta casa ( casa resurselor) pe data de 10 martie te va energiza si te va motiva , alimentandu-ti ambitiile.Investitia in noi unelte intelectuale sau aprofundarea cunostiintelor iti vor imbunatati cu succes competenta si increderea in a castiga bani si a te diferentia de cei din jurul tau.
Cuadratul provocatorului Pluton cu Luna plina din Balanta in cea de-a patra ta casa ( casa originilor) din ziua de 29 martie va prilejui reaparitia unor probleme nerezolvate sau a unor dorinte neimplinite , aducandu-ti aminte ca schimbarea este inclusa in trecerea fireasca a timpului.
Pe cuprinsul intregii luni martie 2010, indiferent cat de indepartata iti va parea materializarea visurilor tale , actiunile indraznete te pot apropia mai mult decat crezi de obiectivele tale.

Horoscopul dragostei Racului in martie 2010

In martie 2010 vei ajunge la o rascruce de drumuri in viata ta amoroasa , care poate fi in avantajul tau daca vei actiona cu curaj.Daca , insa, incerci sa te protejezi prea mult sau te agati cu dintii de ceea ce ai acumulat deja , viata ta personala se poate complica foarte mult.
Venus, planeta dragostei , va incepe luna in semnul fratesc de apa al Pestilor , dar , datorita aspectului ei neprietenos fata de volatilul Uranus din ziua de 3 martie , te vei putea simti dezorientat sau dezechilibrat in actuala ta relatie de cuplu.
Pe 7 martie, Venus va intra in impulsivul Berbec si in cea de-a zecea ta casa (casa carierei) , favorizandu-ti succesul la slujba si dand nastere unei satisfactiii si unei atitudini benefice fata de relatia ta de cuplu.
Luna noua in Pesti din 15 martie, iti va impulsiona atitudinea optimista si te va face sa iti vezi viata dintr-o noua perspectiva , in care amintirile dureroase ale trecutului vor putea fi ingropate pentru totdeuna.

Horoscopul carierei Racului in martie 2010

Luna noua din 10 martie va fi pozitionata in cea de-a noua ta casa ( casa locurilor/spatiilor indepartate) , trezindu-ti nostalgia unor taramuri exotice sau chemarea catre mama natura.Calatoriile , instruirea suplimentara sau conectarea cu persoane din zone indepartate pot reprezenta noi cai de a aduce o redimensionare a vietii tale profesionale.Concentrarea asupra unor sarcini cotidiene va deveni si mai dificila in conditiile in care intelectualul Mercur se va alatura inventivului Uranus in perioada Lunii noi.Vei fi tentat sa evadezi din lumea seaca a responsabilitatilor , dar data de 20 martie, ocazionand intrarea Soarelui in Berbec si in casa carierei tale, iti va furniza inedite optiuni profesionale , provocandu-ti o revarsare de inspiratie si de motivatie in a face ceva nou in plan profesional.

Horoscopul sanatatii Racului in martie 2010

Pana in 10 martie 2010 vei trece printr-o perioada de scazut nivel energetic , in care ar fi de recomandat sa eviti stresul , sa acorzi un mai mare timp odihnei si sa apelezi la o dieta vegetariana.

In cea de-a doua jumatate a lunii , starea de sanatate ti se va echilibra .Pentru a-ti mentine tonusul favorabil , ar fi indicat sa initiezi un program zilnic de exercitii fizice.


Nu ti-ai gasit zodia ? Cauta in Horoscopul lunii martie 2010 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010


Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop februarie 2010 - Toate zodiile

Zodia Racului si Dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Racului

Zodia racului .Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Zodia Racului.Horoscop lunar 2009

Horoscop european 2010 - Toate zodiile
Horoscopul lunii martie 2010 – Zodia Racului Horoscopul  lunii martie 2010 – Zodia Racului Reviewed by Diana Popescu on februarie 28, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.