Horoscop lunar aprilie 2010 – Zodia Taurului

Mesagerul gandirii , Mercur , isi face intrarea in Taur , in ziua de 2 aprilie , adancindu-ti mai multa consecventa in idei si marindu-ti dorinta de liniste si stabilitate.Acest eveniment astral iti coboara gandirea catre pamant , catre baze solide si materiale , aducand la putere bunul simt si regulile impuse de societate.Vei prefera , mai mult decat altadata , faptele verificate de cele cinci simturi , adevarurile conventionale dar probate de experienta .Atentia ta , indreptata , unilateral , catre un singur obiectiv , iti poate simplifica viata, dar are si tendinta de a-ti ingusta personalitatea si de a te cantona intr-o atitudine conservatoare , rigida.
Tot in 2 aprilie, planeta ta conducatoare, Venus , intra in cuadratura cu Marte, scuturandu-te de amorteala din cuplu sau conferindu-ti un plus de indrazneala in dragoste.
Intrarea rigidului Saturn in cea de-a patra ta casa , pe data de 7 aprilie , are tendinta sa aduca schimbari in casa si poate sa iti anunte un nou ciclu al vietii, de regula ascendent.Oricum aceasta perioada este foarte favorabila raspunderii la chemarea unei noi provocari.Daca ai vreo problema familiala , in special una legata de tata , este posibil ca acum lucrurile sa iasa la suprafata , cerandu-si o rezolvare.
Mercur , retrograd incepand cu 18 aprilie 2010 , iti ofera sansa de a face schimbari benefice in aspectele practice ale vietii .
Pe data de 23 aprilie, cuadratura dintre planeta ta guvernatoare , Venus, si visatorul Neptun te poate invalui intr-o aura romantica extrem de cetoasa , avand capacitatea de a te implica in situatii ambigue sau imorale , tinand mai mult de zona intunecata a erotismului.
Patrunderea lui Venus , planeta dragostei , in Gemeni , in zilele de 24 – 25 aprilie , iti echilibreaza si armonizeaza tendintele contrare din suflet si gandire.
Luna plina de pe 28 aprilie, iti poate favoriza aparitia unor raspunsuri la niste intrebari care te framanta de multa vreme.

Horoscopul dragostei Taurului in aprilie 2010

Intalnirea Taurului cu planeta iubirii din luna aprilie 2010 , te va purta printr-o variata gama de trairi si oportunitati amoroase.
Descinderea lui Mercur in cea dintai casa a ta , te va scoate din inertia sentimentala si te va face mai locvace si mai spontan , dandu-ti impulsul de a-ti marturisi trairile interioare si afectiunea nu indeajuns de exteriorizata.
Cuadratura lui Venus cu Marte, te va insufleti cu o indrazneala pe masura intensitatii afectiunii tale.Vei avea , acum , sansa de a evolua in viata ta amoroasa sau de a face un pas important in initierea unei relatii de mult dorite.Atentie, insa ! Este posibil sa te arunci intr-o directie in care lipsa de compatibilitate iti poate da mult de furca.
Incepand cu 7 aprilie , vei fi inspirat si dornic de a aduce o alta perspectiva asupra iubirii.
In a doua parte a lunii , te vei putea ingriji de aspectele lumesti ale relatiei tale de cuplu , incercand sa impaci idealismul cu realitatea cruda.
Cuadratura dintre Venus si Neptun , aduce excitatie si aplecare catre senzualitate , dar si o pasionalitate extrema , ce poate culmina cu certuri violente intre parteneri, santaj sentimental sau crize de gelozie.Ar fi de recomandat sa fii foarte precaut, indiferent fata de tentatii si ganduri inselatoare.
Incepand cu 24 aprilie , poti incepe sa re-descoperi afinitatile profunde care te leaga de tovarasul tau de viata .In cazul in care esti singur , cautarea sufletului pereche ar putea sa te preocupe mai mult decat de obicei.Persevereaza ! Iubirea mult visata iti da tarcoale indeaproape.
Luna plina din 28 aprilie te poate conduce catre noi teritorii ale unei relatii de dragoste.Probabil ca vei avea de luat o decizie nu tocmai usoara.

Horoscopul carierei si banilor Taurului in aprilie 2010

Chiar de pe 2 aprilie, debutul tranzitului lui Mercur in casa resurselor si banilor ( prima ta casa) iti va usura comunicarea cu colegii sau asociatii , relaxand atmosfera si creand premizele unor noi solutii, constructive.De asemeni, te vei adapta cu o mai mare usurinta la schimbarile de la serviciu si vei absorbi cu lacomie orice noua informatie care iti poate fi utila in plan profesional.
In a doua jumatate a lunii aprilie , vei avea ocazia de a estima cu o mai mare luciditate pozitia ta de la serviciu.Prudenta ta caracteristica se va amplifica , determinandu-te sa actionezi in punctele cheie ale domeniului tau profesional.
In jurul zilei de 23 aprilie , conjunctura astrologica te poate tenta sa te implici in barfe sau miscari subterane a caror finalitate este foarte confuza, dar in nici un caz pozitiva.
Cu toate acestea , ultima saptamana a lunii, gratie intrarii lui Venus in ce de-a doua ta casa ( casa banilor si resuselor) , iti poate facilita apropierea fata de persoane influente , care au un cuvant greu de spus in privinta avansarii tale sau a unor castiguri materiale.

Horoscopul sanatatii Taurului in aprilie 2010

Ar trebui sa nu iti faci griji, intrucat casa sanatatii tale nu este , in aceasta perioada, expusa nici unei conjuncturi astrale majore.Cu toate acestea , influenta lui Mercur iti poate aduce o usoara raceala , insotita de raguseala, sau o afectiune a urechilor.De asemeni, intrarea lui Venus in Gemeni, catre sfarsitul lunii, iti poate favoriza o oarecare sensibilitatea pulmonara.

Horoscop lunar 2010 creat si interpretat astral de Diana

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in aprilie in functie de ziua de nastere in Horoscop lunar aprilie 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:



Zodia taurului .Caracteristici , compatibilitate si numere norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia Taurului

Zodia Taurului si Dragostea

Zodia Taurului.Citate , maxime , aforisme

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar aprilie 2010 – Zodia Taurului Horoscop lunar aprilie 2010 – Zodia Taurului Reviewed by Diana Popescu on martie 27, 2010 Rating: 5
Un produs Blogger.