Horoscop lunar martie 2010 – Zodia Pestilor

Casa resurselor iti va fi vizitata in aceasta luna de trei planete , asa ca gandurile ti se vor indrepta mai ales , probabil , catre domeniul financiar.Usuratica Venus se poate lasa in voia placerii pe 7 martie , imboldindu-te catre cheltuieli mari dar neesentiale.Cu toate acestea , atractia lui Venus , pozitionata in impetuosul Berbec , iti poate trezi gustul pentru risc , motivandu-te sa cauti noi surse de venit.Logicul Mercur va intra in casa resurselor in ziua de 17 martie , favorizand noi idei legate de activitati de afaceri si, poate , provocandu-te sa inveti ceva nou care iti poate imbunatati valoarea profesionala.
Intrarea Soarelui in Berbec si in cea de-a doua ta casa iti va furniza noi incurajari de a gasi diferite modalitati de a castiga bani.Incearca sa fii inventiv si indraznet , gata de a pasi in zone mai putin familiare , in loc de adasta in apele caldute ale comoditatii si sigurantei, asteptand ca lumea sa iti daruiasca cadouri mai mult sau mai putin meritate.
De-a lungul intregii luni martie, cufundarea in fantana vasta a imaginatiei tale iti poate releva cel putin o cale de a-ti ameliora situatia financiara.

Horoscopul dragostei Pestilor in martie 2010

Imbietoarea Venus , planeta dragostei , este pozitionata in semnul tau zodiacal pana pe 7 martie , oferindu-ti sansa unei noi aventuri , cu atat mai mult cu cat farmecul iti va actiona mai eficient asupra celor din jur.Este important sa eviti sacrificarea unor parti valoroase din tine doar pentru a mentine o relatie in care partenerul nu iti raspunde cu aceeasi moneda.
Soarele va ramane in Pesti pana pe 20 martie , ajutandu-te sa ai o mai mare incredere in tine insuti.De obicei, nu iei intiativa intr-o relatie de iubire, dar , in aceasta perioada , un astfel de rol ti se va potrivi ca o manusa.
In ziua de 7 martie, patrunderea lui Venus in incrancenatul Marte iti poate semnala nevoia de a iti improspata look-ul sau atitudinea fata de viata si dragoste.In loc de a te adapta mereu la cineva care isi ia in seama doar preferintele personale , ar fi de dorit sa fii mai cutezator, mai direct si mai interesat de propriile impliniri.

Horoscopul carierei Pestilor in martie 2010

Soarele va continua sa te infierbante cu siguranta de sine si creativitate pana pe 20 martie.De asemeni, elocventa sau retorica iti poate deveni impresionanta odata ca intrarea lui Mercur in Pesti, in ziua de 1 martie , daruindu-ti capacitatea de a-ti adapta imaginatia la nivelul de intelegere al celorlalti.
Luna noua din 15 martie iti va aduce perspicacitate si inspiratie , iar intelectualul Mercur alaturat electrizantului Uranus iti poate pune in miscare neuronii cu o viteza de invidiat.Aceasta conjunctura te poate ajuta sa dai deoparte orice idee care nu are sansa de a da roade si sa pui in valoare planurile cu mari sorti de izbanda.
Pe 20 martie, Soarele intra in Berbec si in cea de-a doua ta casa (casa veniturilor / finantelor) , astfel incat este probabil ca , in urmatoarele 4 saptamani , sa fii recompensat pentru originalitatea , independenta si intiativa ta. Daca iti doresti mai multi bani, aceasta este perioada propice de a face rost de ei.

Horoscopul sanatatii Pestilor in martie 2010

In martie 2010 , vei fi insufletit de un mare aport de energie , atat de multa incat ti-ai putea permite sa o impartasesti si altora.
Aceasta supraenergizare te va mentine intr-o stare de maxima stimulare , fapt ce iti poate fi daunator in cazul in care nu te odihnesti indeajuns , nu practici un sport sau nu te infranezi de la excese si substante / alimente prea stimulante.

Cu Marte aflat in casa sanatatii tale , va fi o perioada potrivita pentru a-ti ingriji mai mult sanatatea , recurgand la unele analize sau consultatii.
Daca ai astfel de predispozitii in harta ta natala , pozitionarea lui Marte in casa sanatatii tale te poate expune la boli infectioase , inflamatii sau accidente.


Nu ti-ai gasit zodia ? Cauta in Horoscopul lunii martie 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop februarie 2010 - Toate zodiile

Zodia Pestilor si dragostea

Zodia Pestilor - Caracteristici , compatibilitate , zile si numere norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia Pestilor

Horoscop european 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar martie 2010 – Zodia Pestilor Horoscop lunar martie 2010 – Zodia Pestilor Reviewed by Diana Popescu on martie 01, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.