Horoscopul lunii aprilie 2010 – Zodia Gemenilor

Luna aprilie aduce pentru Gemeni tendinte contradictorii , in care o turnura favorabila a evenimentelor depinde, de cele mai multe ori, de vointa personala a fiecarui nativ.
Conjunctia planetei tale guvernatoare , Mercur , cu visatorul Neptun , din prima zi a lunii aprilie , iti sensibilizeaza intuitia si perceptia si iti activeaza imaginatia.Inclinatia catre visare poate dauna , insa, asupra atentiei tale si capacitatii de a gandi logic.
Intrarea lui Mercur in Taur, din ziua de 2 aprilie , domoleste putin agilitatea si efervescenta Gemenilor , inzestrandu-i , totodata , cu o mai mare perseverenta.Se anunta o perioada in care te poti dedica unor proiecte mai dificile sau greoaie, pe care , de acesta data le vei putea duce pana la capat.Pe de alta parte, prezenta lui Mercur in cea de-a dousprezecea ta casa ( casa constrangerilor si sacrificiilor) , poate aseza bariere in incercarea ta de a comunica liber.Conjunctia lui Mercur cu Saturn , din 2 aprilie , nu te ajuta deloc in aceasta privinta.Probabil ca vei reflecta intr-o masura prea mare la ceea ce pot gandi altii despre tine , iar lucrul asta iti impiedica exprimarea , mai ales din punct de vedere emotional.Cuadratura lui Mercur cu Marte, din ziua de 5 aprilie , iti reda darul vorbirii, dar discursul tau devine incisiv si critic ; este posibil sa incerci sa cauti nod in papura asupra oricarui subiect sau teme abordate cu cei de langa tine.
Pe 7 aprilie , restrictivul Saturn isi face intrarea in cea de-a patra ta casa , incarcandu-te cu un mai mare simt de responsabilitate fata de caminul tau.
Aspectul retrograd al lui Mercur debuteaza pe data de 18 aprilie si are tendinta de a aduce schimbari si blocaje neprevazute , cu atat mai dificile cu cat simtul tau de adaptare este mai deficitar.Pot apare , in aceasta perioada probleme de comunicare sau de intrezarire a realei perspective asupra unor dimensiuni ale existentei.De asemeni, lucruri uitate sau amanate in trecut tind sa iasa cu insistenta la iveala cerandu-si, intr-un fel sau altul, rezolvarea.
In ziua de 25 aprilie , seducatoarea Venus intra in Gemeni , prilejuindu-ti deschiderea catre o proaspata perspectiva asupra dragostei , in cadrul careia vei simti nevoia sa aduci o mai mare varietate in viata ta de cuplu.


Horoscopul dragostei Gemenilor in aprilie 2010


1 aprilie nu este pentru tine doar o zi a pacalelilor ci si una in care iti poti surprinde partenerul prin modul original de a-ti demonstra iubirea.Intuitia care te stapaneste in aceasta zi ar trebui sa te faca sa ghicesti dorintele intime , cele mai ascunse ale celui de langa tine.
Din 2 aprilie , te poti simti inclinat sa te dedici unor planuri temeinice , pe termen lung , legate de viata ta amoroasa.Pe de alta parte , insa, nu vei fi capabil sa iti impartasesti partenerului , inca din aceasta zi , proiectele , intrucat conjunctia lui Mercur cu Saturn pare sa iti creeze dificultati in exprimarea libera si sincera a sentimentelor care te stapanesc.
Patrunderea lui Saturn in casa radacinilor tale sentimentale te poate face sa te implici mai mult in viata tovarasului tau de viata , grija ta pentru el putand capata , in extremis , chiar si tendinte materne / paterne.
Incepand cu 18 aprilie, aspectul retrograd al planetei Mercur iti poate crea cateva probleme din perspectiva unei autentice comunicari in viata de cuplu.Informatii sau interpretari distorsionate pot da nastere la neintelegeri sau certuri uneori violente.Ar fi indicat ca , pana pe 15 mai , sa nu iei nici o hotarare decisiva legata de partenerul tau.Pe de alta parte , in aceasta perioda , este posibil ca o veche iubire , uitata, sa incerce sa isi impuna actualizarea sau , cel putin , clarificarea.
In ciuda influentelor lui Mercur , pasirea triumfatoare a lui Venus in semnul tau zodiacal iti acorda spontaneitate si vivacitate in jocurile dragostei.Daca esti singur, vei avea de partea ta o verva extrem de versatila atunci cand te vei angaja intr-o noua cucerire.
De altfel , prezenta lui Venus in cea dintaia ta casa ( casa vietii personale si aspectului exterior) , iti va conferi, in mod sigur, magnetism , carisma si o atractie fizica foarte greu de trecut cu vederea.
Gemenii instalati intr-o relatie de cuplu monotona vor face aproape orice pentru a o reinvigora, fiind capabili sa ajunga chiar si la o despartire in cazul in care sunt obligati sa iubeasca potrivit unor norme si ritualuri fixe , rigide.


Horoscopul carierei si banilor Gemenilor in aprilie 2010


In aprilie , miscarea rapida a lui Jupiter in casa carierei tale iti poate aduce oportunitati de care poti profita doar prin dedicare si perseverenta.
Influenta vizionarului Neptun din cea dintai zi a lunii aprilie iti stimuleaza fantezia si resursele creatoare , asa ca iti poti demonstra inca o data originalitatea si eficienta.In cazul in care exista adversitati secrete la serviciu, intr-o astfel de zi ai posibilitatea sa descoperi cine iti sunt adevaratii inamici.Zeul marilor te poate face , totodata , sa ai probleme legate de lipsa de concentrare sau atentie.
Vizita facuta de Mercur in Taur , incepand cu 2 aprilie , iti mobilizeaza concentrarea si rabdarea , astfel incat te poti dedica cu succes unor sarcini de serviciu migaloase sau de detaliu.In aceasta perioada, cuvintele sau propunerile iti vor fi ascultate cu respect si atentie.
Dupa 18 aprilie este de recomandat sa actionezi si sa gandesti cat mai lucid, si sa verifici de doua sau trei ori orice informatie inainte de a o utiliza in sfera ta profesionala.In aceasta perioada este indicat sa nu te arunci in nici un fel de investitie sau aventura financiara.
Catre sfarsitul lunii aprilie, farmecul personal iti poate facilita o atmosfera mult mai cordiala in relatiile de serviciu sau chiar si in cele cu superiorii.


Horoscopul sanatatii Gemenilor in aprilie 2010


Gemenii vor avea in aprilie o stare de sanatate in general buna , caracterizata de o usoara apatie la inceputul lunii si urmata de o perioada de oboseala si stres . Activitatile relaxante , muzica si miscarea in aer liber pot contracara cu succes astfel de tendinte.Spre sfarsitul lui aprilie trebuie acordata o mai mare atentie expunerii corpului la mediul inconjurator, intrucat poate apare o predispozitie catre afectiuni respiratorii.

Horoscop lunar 2010 creat si interpretat astral de Diana

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in aprilie in functie de ziua de nastere in Horoscop lunar aprilie 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Zodia gemenilor.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia gemenilor

Zodia Gemenilor si Dragostea

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscopul lunii aprilie 2010 – Zodia Gemenilor Horoscopul lunii aprilie 2010 – Zodia Gemenilor Reviewed by Diana Popescu on martie 28, 2010 Rating: 5
Un produs Blogger.