Horoscop lunar aprilie 2010 – Zodia Scorpionului

In ziua de 31 martie , intrarea planetei dragostei, Venus , in regiunile ferme ale Taurului si in cea de VII-a ta casa ( casa parteneriatului si relatiilor interumane) , precum si aparitia febrilului Mercur in aceleasi taramuri , pe data de 2 aprilie , iti favorizeaza contacte cu persoane de incredere si relatii afectoase cu cei din jur.
Patrunderea lui Saturn in Fecioara si in cea de-a XI-a ta casa (casa prieteniei si a grupurilor) pe 7 aprilie , unde va intarzia pana pe 21 iulie , iti va da sansa sa iti reconfirmi atasamentul fata de prieteni si/sau colegi si fidelitatea fata de visurile tale.
Luna plina de pe 28 aprilie , aparuta in semnul tau zodiacal , si aflata in cuadrat cu impulsivul Marte , are capacitatea de a te aduce in preajma unui soc emotional sau sentimental.Poate avea loc un conflict care sa iti redefineasca o relatie de cuplu , iar pasionalitatea are tendinta de a-ti juca feste , impingandu-te catre extreme.


Horoscopul dragostei Scorpionului in aprilie 2010


Aprilie pare a aduce auspicii favorabile vietii tale amoroase , intrucat ispititoarea Venus , planeta iubirii, isi croieste drum prin senzualul Taur pana pe 24 aprilie , adastand in cea de-a VII-a ta casa ( casa relatiilor si parteneriatului).Aceasta conjunctura iti poate prilejui momente de tandrete redescoperita alaturi de un mai vechi partener sau atragerea in mreje a unuia nou.Indiferent de ce a avut loc in trecut , primele 24 de zile ale lunii aprilie iti daruiesc o atitudine extrem de sociabila , dar si eventuale confruntari cu persoane incapatanate sau scortoase.
In ziua de 20 aprilie , intrarea Soarelui in Taur si in cea de-a VII-a ta casa iti mareste sansele de a bucura de deliciile pasiunii erotice.Patrunderea lui Venus , pe 24 aprilie , in Gemeni si in a opta ta casa (casa sexualitatii si intimitatii) poate reduce tensiunile din cuplu , dand prilejul unei apropieri autentice fata de partenerul tau.


Horoscopul carierei si banilor Scorpionului in aprilie 2010


Pozitionarea Soarelui in febrilul Berbec si in a VI-a ta casa (casa muncii si sanatatii) pana pe 20 aprilie iti impune un ritm de munca mai alert si , probabil , familiarizarea cu un nou domeniu profesional.Este , acum , o perioada in care nu trebuie sa ramai ancorat in pastrarea vechilor pozitii , ci in care ar fi de dorit sa iei initiativa si sa iti impui in colectivitate un nou spirit, inovator.Turnura retrograda a lui Mercur , pana pe data de 18 aprilie , indica o benefica reactualizare sau redimensionarea a abilitatilor profesionale.In acest interval de timp te poti dedica cu succes finalizarii sarcinilor mai vechi si reluarii unor contacte financiare folositoare , gratie intrarii Soarelui in a saptea ta casa ( casa parteneriatului si relatiilor interumane) , incepand cu 20 aprilie.


Horoscopul sanatatii Scorpionului in aprilie 2010


Soarele , aflat in casa sanatatii tale pana pe 20 aprilie , indica o vitalitate ceva mai scazuta decat de obicei , fapt agravat de majorarea starii de stres.
Vor exista tendinte catre manie , iritare si anxietate.Pentru prevenirea acestora , ar fi indicat sa petreci cat mai mult timp in aer liber si sa te dedici intr-o mai mare masura sportului.
Persoanele cu afectiuni cardiace trebuie sa fie foarte precaute in aceasta perioada.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in aprilie in functie de ziua de nastere in Horoscop lunar aprilie 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Zodia Scorpionului si Dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Scorpionului

Zodia Scorpionului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar aprilie 2010 – Zodia Scorpionului Horoscop lunar aprilie 2010 – Zodia Scorpionului Reviewed by Diana Popescu on aprilie 01, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.