Horoscop lunar mai 2010 – Zodia Scorpionului

Pentru Scorpion , luna mai incepe cu o conjunctura tensionata , prilejuita de quincunxul increzatorului Saturn cu ademenitorul Neptun , care te va mentine intre obligatiile fate de ceilalti si dorinta de a-ti urma visurile.
Pe 11 mai, Mercur redevine direct in a saptea ta casa ( casa relatiilor interumane si parteneriatului) , ajutandu-te sa reiei negocieri mai vechi sau te reconectezi cu oameni folositori in viata.
Relatiile de cuplu raman in lumina reflectoarelor odata cu Luna noua din a saptea ta casa din 13 mai . Desi aceasta conjunctie dintre Soare si Luna apare in taramurile linistitului Taur , o serie de alte aspecte astrale pot avea capacitatea de a te indeparta de aceasta tendinta.


Horoscopul dragostei Scorpionului in mai 2010


In aceasta luna poti fi insufletit de o atitudine jucausa usor rautacioasa , care iti va oferi momente de satisfactie prin tachinarea si manipularea altora.Vei fi motivat de Venus , planeta dragostei , care va flirta cu Gemenii si a VIII-a ta casa (casa intimitatii sau sexualitatii) pana pe data de 19 mai.Aceasta perioada nu este una a angajamentelor pe termen lung ci , mai curand ,a bucuriei de a descoperi oameni placuti dar nesiguri in iubire.
Soarele se va afla in senzualul Taur si in a VII-a ta casa (casa relatiilor interumane si a parteneriatului) pana in ziua de 20 mai , aspect astral capabil de a aduce in calea ta un eventual partener de cuplu demn de luat in seama.Pe de alta parte , pozitionarea lui Venus in Gemeni poate sa te ia in raspar , indreptand atractia sau afectiunea ta in mai multe directii.
Pe 19 mai , Venus va pasi in ocrotitorul Rac , orientandu-te intr-o mai mare masura catre siguranta unei relatii decat catre spontaneitate ori tensiune.


Horoscopul carierei si banilor Scorpionului in mai 2010


Amplasarea Soarelui in stabilul Taur si in a VII-a ta casa (casa relatiilor interumane) prevesteste ca aliantele sau parteneriatele de afaceri vor fi vitale carierei sau finantelor tale .Dupa schimbarea traseului Soarelui in adaptabilii Gemeni si a VIII-a ta casa (casa transformarii si a profundelor impartasiri) , va deveni evidenta importanta colaborarii tale cu persoane competente , alaturi de care sa iti poti construi cu rabdare reputatia profesionala.Farmecul personal si nu forta are darul de a te implini in relatiile profesionale.
Proiecte sau conexiuni inspirate se pot ivi atunci cand Luna noua din Taur se va alinia visatorului Neptun pe 13 mai ; trebuie , totusi , ca in aceasta perioada sa ramai realist si credincios promisiunilor fata de ceilalti.
Odata cu patrunderea soarelui in Gemeni, pe 20 mai , cheia legaturilor de afaceri profitabile se poate constitui din rapiditatea gandirii , comunicarea clara si deschiderea catre nou a mintii tale.
Incepand cu 27 mai , debutul tranzitului lui Uranus in Berbec si a sasea ta casa , te poate smulge din rutina de zi cu zi si din atitudinea ta fata de munca.Va fi posibil sa te simti plictisit de rutina .De fapt , in 2010 si in anii urmatori exista sansa sa iei in considerare un nou tip de abordare a muncii in viata cotidiana , indreptandu-te catre ore de lucru netraditionale sau slujbe neconventionale.


Horoscopul sanatatii Scorpionului in mai 2010


Starea ta de sanatate , intrata de mult intr-o rutina satisfacatoare , are tendinta de a fi cutremurata din radacini de inceperea , pe 27 mai , a tranzitului lui Uranus in cea de-a VI-a ta casa (casa sanatatii).Daca nu vor avea loc transformari de cotitura in abilitatile tale fizice sau mentale , in mod sigur va apare o noua atutidine fata de sanatate , manifestata prin metode alternative de ingrijire si intretinere precum yoga.Oricum , influenta lui Uranus va fi abia la inceput , ea avand la dispozitie ani de zile pentru a te supune unor transformari imperceptibile.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai in functie de ziua de nastere in Horoscop lunar mai 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Zodia Scorpionului si Dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Scorpionului

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar mai 2010 – Zodia Scorpionului Horoscop lunar mai 2010 – Zodia Scorpionului Reviewed by Diana Popescu on aprilie 30, 2010 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.