Horoscop lunar mai 2010 – Zodia Capricornului

In mai 2010 , Capricornul are prilejul de a-si dezvalui noi sperante in confruntarea cu vechile realitati si de a raspunde unor noi provocari in scopul de a-si gasi caile evolutiei si a-si mentine , in acelasi timp, o stare confortabila de siguranta.
In ziua de 11 mai , rationalul Mercur capata un aspect direct in a V-a ta casa ( casa creativitatii si dragostei) , iar Luna noua din senzualul Taur isi face aparitia in aceeasi casa pe 13 mai , dand avant pasiunii tale de a-ti exprima individualitatea si ingeniozitatea.Tot ce ai de facut este sa pasesti in propriul tau ritm pe calea catre satisfactia personala , fara a permite vreunei alte persoane sa te impinga de la spate.Deliciile la care visezi nu au cum sa dispara in functie de momentul in care ajungi in pragul implinirii lor.
In aceasta luna te poate pandi debutul unei noi relatii , de durata , intre tine si dorintele la care aspiri de ceva vreme.Ispititoarea Venus va intra pe 19 mai in a VII-a ta casa ( casa parteneriatului si relatiilor interumane) , atragand catre tine savuroasele tentatii ale dragostei.


Horoscopul dragostei Capricornului in mai 2010


Soarele , amplasat in senzualul Taur , revarsa lapte si miere in a cincea ta casa ( casa iubirii) pana in data de 20 mai , prevestindu-ti o perioada in care este permis sa te implici in jocurile dragostei doar din pura placere a dragostei , fara a fi nevoie sa te ingrijorezi asupra unor posibile consecinte.
De altfel , Venus , planeta dragostei , se afla pe taramurile cochetilor Gemeni pana in 19 mai , un aspect astral potrivit pentru explorarea neingradita a noi oameni si intamplari.
Toate acestea se vor schimba , insa, odata cu patrunderea planetei Venus in prudentul Rac si in a VII-a ta casa ( casa relatiilor interumane) , pe data de 19 mai , anuntand vremea unei serioase relatii de iubire.Imbogatit de aventura , esti pregatit pentru o transformare profunda a vietii , implicand interactiunea cu un potential adevarat partener de cuplu.Cei singuri isi pot revela o noua latura a vietii odata cu invitatia destinului de a se apropia de iubire.


Horoscopul carierei si banilor Capricornului in mai 2010


Capacitatile tale creatoare te pot ajuta sa creezi o bresa in viata profesionala gratie prezentei Soarelui in Taur si in a V-a ta casa pana pe 20 mai.Vei fi capabil sa iti expui ideile cu o siguranta de sine care va impune imediat celor din jur.
Cu toate acestea , Mercur schiopateaza inca retrograd in a cincea ta casa pana in ziua de 11 mai , asa ca vor exista destule probleme care isi vor cere cu stridenta rezolvarea.Probabil , ar fi de dorit sa nu incerci nici o miscare spectaculoasa pana cand Mercur nu isi reia tranzitul direct.
Venus , planeta confirmarii , face o miscare strategica pe 19 mai , atunci cand patrunde in Rac , deschizand proaspete oportunitati pentru parteneriate profesionale ; cu atat mai mult , trebuie sa pastrezi in minte ca tot ce primeaza in aceasta perioada este competenta.
Iti poti mentine atitudinea efervescenta in plan profesional odata cu intrarea Soarelui in a sasea ta casa ( casa muncii) , pe 20 mai , cu conditia de a avea grija de a nu te implica in mai mult decat poti duce.


Horoscopul sanatatii Capricornului in mai 2010


Pana pe 19 mai , prezenta planetei Venus in a sasea ta casa ( casa sanatatii) te poate incuraja catre lacome placeri culinare , in defavoarea exercitiilor fizice . Ar trebui sa revii la obiceiurile nevicioase , gasind adevarata placere si bucurie in trairea unei vieti sanatoase , prin respectarea unei diete echilibrate si mentinerea unui tonus fizic capabil a satisface atat trupul cat si sufletul.
Totodata , acest tranzit al lui Venus poate anunta o perioada in care corpul capata intaietate , pretinzand ingrijiri cosmetice sau estetice pe parcursul carora senzatia de sanatate se imbina cu cea de placere.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai in functie de ziua de nastere in Horoscop lunar mai 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Zodia Capricornului si dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Capricornului

Horoscop european 2010 - Toate zodiile

Zodia Capricornului - Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar mai 2010 – Zodia Capricornului Horoscop lunar mai 2010 – Zodia Capricornului Reviewed by Diana Popescu on aprilie 30, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.