Horoscop lunar iunie 2010 – Zodia Fecioarei

Horoscopul lunii iunie 2010 anticipeaza pentru Fecioara o perioada relativ fericita , bogata in dragoste si oportuna in cariera si bani.

Pe parcursul intregii luni vei simti efectul estompat al aspectului retrograd specific planetelor Neptun si Pluton.Cea dintai are tendinta de a-ti afecta logica si a te cufunda in visare si fantezie, in timp ce cea de-a doua te provoaca sa-ti inlaturi pornirile negative intalnite in anteriorul ei tranzit in casa a V-a si tinde sa iti puna in umbra relatiile afective.Cu toate acestea nu ai de ce sa te ingrijorezi.Citeste mai departe…


Pe 6 iunie , debutul tranzitului norocosului Jupiter pe taramurile impulsivului Berbec anunta pentru Fecioara un ciclu de implinire spirituala , in decursul caruia vei renunta la luptele pentru putere si si vei iti vei lepada armura de aparare a vulnerabilitatii iale emotionale.Vei putea avea beneficii in domenii precum finantele , imprumuturile , vindecarea , transformarea personala , cercetarea si purificarea mentala.Ai putea sa te oferi sa iti ajuti prietenii chiar fara a ti se cere asta sau te vei cufunda plin de pasiune in studiu si invatatura.


Ziua de 7 iunie prilejuieste inceperea unui alt tranzit , cel al increzatorului Marte in Fecioara , eveniment astral in masura sa iti confere mai mult spirit practic si capacitatea de a-ti imparti atentia in mod productiv asupra mai multor obiective deodata.Vei deveni usor iritabil , dar eventualele tale izbucniri vor fi doar focuri de paie.Totodata , vei fi capabil sa iti extragi energia si forta vitala din lucrurile care te preocupa sau te pasioneaza.

Tot pe data de 7 iunie are loc un alt eveniment astral favorabil pentru Fecioara : conjunctia lui Marte cu Jupiter.O zi plina de confort social si eventuale succese financiare , capabila de a-ti darui energie , vitalitate , indrazneala , optimism si spirit de aventura.

Incepand cu 10 iunie , comunicativul Mercur paseste in Gemeni si iti stimuleaza ambitia sau dorinta de a-ti fi recunoscute meritele.Fie ca este la mijloc viata profesionala , fie cea personala , vei fi patruns de nevoia de a fi observat si apreciat.

Luna noua din Gemeni , in ziua de 12 iunie , iti ascute instinctul de a te descurca in societate si in a-ti urma calea catre implinirea idealurilor.Ti se sugereaza astfel sa te concentrezi asupra elementelor cheie ale personalitatii tale , esentiale in plan social si profesional.

Trigonul lui Marte cu Pluton din 15 iunie te inzestreaza cu hotarare , initiativa si pasiune.In astfel de momente simti ca trebuie sa faci totul sau nimic.Pasiunea te inconjoara cu o aura de atractivitate si , pentru a reusi sa iti atingi telurile , esti gata sa pui la punct stratageme foarte subtile.

Pe 21 iunie , Soarele lumineaza regatul Racului si cea de-a unsprezecea ta casa (casa prieteniei si sperantelor) , insufletindu-te cu o stare de fericire, lipsa de griji si placere a socializarii.Este foarte probabil sa iti faci noi prieteni si cunostiinte , cu atat mai mult cu cat vei frecventa numeroase cercuri sau anturaje.

In ziua de 24 iunie , Mercur intra in cuadrat cu Saturn si iti aseza bariere in calea comunicarii.In aceasta zi , este posibil sa ajungi sa te balbai, sa iti exprimi cu greu ideile sau chiar sa faci cateva gafe verbale.

Conjunctia dintre Saturn si Neptun , din 27 iunie , iti da impresia ca problemele de pana acum isi pierd din contur si devin mult mai usor de confruntat.In aceasta zi poti avea senzatia ca traiesti in vis sau visezi in stare de veghe.


Horoscopul dragostei Fecioarei in iunie 2010


Inceput pe 6 iunie , tranzitul lui Jupiter in a saptea ta casa (casa transformarii, evolutiei si sexualitatii) va fi extrem de favorabil intelegerii pe plan psihologic , intimitatii si sexualitatii.Vei cu adevarat alaturi de partenerul tau la bine si la rau , devenind mult mai degajat , afectos si iubitor.Indiferent daca esti sau nu angajat intr-o relatie stabila vei putea beneficia de fermecatoare oportunitati erotice.

Patrunderea lui Marte in Fecioara si in cea dintai ta casa ( casa vietii personale si a aspectului exterior) , in ziua de 7 iunie , continua sa iti aduca noroc in dragoste si te poate incarca de o adevarata nervozitate sexuala , care iti va cere sa dai tot ce poti si mai mult decat atat.

Sextilul planetelor Venus si Saturn , din 12 iunie , te face mult mai prudent in dragoste , fiind cat se poate de atent la ce vei promite sau darui , astfel incat sa nu trebuiasca sa te angajezi in lucruri pe care va trebui sa le respecti.Daca esti abia la inceputul unei povesti de amor, partenerul ar face sa bine sa nu se astepte la prea multe de la tine in aceasta zi.

Pe 14 iunie , frumoasa Venus isi face aparitia in a Leu si a douasprezecea ta casa , un tranzit care sugereaza o anumita stare de somnolenta in domeniul personal.Asta nu inseamna neaparat ca viata ta amoroasa va ajunge intr-un punct mort , ci doar ca afectiunea ta va fi exprimata in spatele usilor inchise.Va fi posibil sa simti o atractie catre secrete si comunicari subtile , desi, pe de alta parte, poti trece printr-un interval de timp mai incordat , marcat de melancolie sau probleme in relatia de cuplu.In unele cazuri, timiditatea poate provoca frustrari solitare sau romantice.

Odata cu 21 iunie , caldura Soarelui aflat in a XII-a ta casa iti trezeste spiritul si zburdalnicia in dragoste , dar si nevoia de a-ti demonstra mai concret afectiunea.


Horoscopul carierei si banilor Fecioarei in iunie 2010


Jupiter , prezent in a opta ta casa iti permite acumularea de bani sau valori materiale in cazul in care stii sa iti folosesti corespunzator resursele.Poti avea parte de o mostenire sau un castig usor (eventual la un joc de noroc) .Este o perioada promitatoare pentru planificari sau strategii financiare sau legate de munca .Castigurile financiare se pot ivi si prin intermediul unui parteneriat sau colaborari, ori prin cresterea veniturilor tovarasului de viata.

Odata cu 7 iunie, Marte pozitionat in prima ta casa te aseaza cu picioarele pe pamant in viata pofesionala.Vei fi insufletit de o mare energie , un combustibil apt de a te pune in actiune in a-ti dezvolta proiectele si a deveni mult mai intreprinzator.In cazul aparitiei unor critici la adresa ta , vei riposta imediat !

Conjunctia lui Marte cu Jupiter, din 7 iunie iti reafirma incarcatura energetica , abilitatile de lider sau manager si spiritual competitiv.

Incepand cu 10 iunie, tranzitul lui Mercur in a zecea ta casa (casa carierei si dezvoltarii exterioare) anunta o perioada propice initierii unei afaceri proprii sau a unei cariere individuale.Pot apare conflicte cu autoritatile sau superiorii.Este posibil sa dedici o mai mare energie in activitati ce iti pot aduce afirmarea profesionala.

Pe 12 iunie, sextilul dintre Venus si Saturn te indeamna sa iti tii mainile in buzunare pentru a fi sigur ca nu risipesti nimic sau imprumuti bani cuiva.

Tot in 12 iunie , Luna noua din a zecea ta casa iti prezice un climat favorabil inceperii unui nou proiect sau plan de afaceri.Acum pot fi atinse eventualele tale obiectivele de autoeducare si autodisciplinare.Totoadata , vei foarte ocupat cu indeplinirea responsabilitatilor profesionale sau sociale.

Inceperea tranzitului Soarelui in a XI-a ta casa , incepand din 21 iunie , iti stimuleaza latura neconventionala si inconjoara ideile tale cu aura originalitatii.


Horoscopul sanatatii Fecioarei in iunie 2010

Evolutia lui Marte in prima ta casa te copleseste cu o intensa vitalitate fizica , dar te poate avertiza , in cazul putin probabil de a ti se intampla vreun accident , ca ai putea fi afectat la cap sau la fata.
Tranzitul Soarelui in a XII-a ta casa poate indica o problema de sanatate inca nedepistata sau o stare generala lipsita de tonus.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai in functie de ziua de nastere in Horoscop lunar iunie 2010 - Toate zodiile




Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Zodia Fecioarei si Dragostea

Zodia Fecioarei.Caracteristici , compatibilitate, numere si zile norocoase

Horoscop european 2010 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar iunie 2010 – Zodia Fecioarei Horoscop lunar iunie 2010 – Zodia Fecioarei Reviewed by Diana Popescu on mai 23, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.