Horoscop lunar iunie 2010 – Zodia Capricornului

Horoscopul lunii iunie anunta pentru Capricorn o viata calma , aflata sub semnul comunicarii , ancorata in afectiunea fata de partener sau familie , dedicata reorganizarii sau intoarcerii catre esentialele detalii.

Intrarea binevoitorului Jupiter in Berbec , in ziua de 6 iunie , iti aduce beneficii casei , familiei , proprietatilor si climatului domestic.Vei avea parte de o mai mare fericire si implinire acasa , in mijlocul a lor tai , si vei fi preocupat mai mult de securitatea caminului din toate punctele de vedere.Probabil ca vei fi dominat de un intens simtamant de stabilitate, de multumire sufleteasca si echilibru mental.In aceasta perioada, poti inchega / reinchega legaturile importante din familie , mai ales ca relatiile cu parintii si toate rudele vor fi foarte calde.Poate avea loc o reuniune de familie .

Tranzitul impunatorului Marte in Fecioara si in a noua ta casa ( casa explorarii si filozofiei) , dupa data de 7 iunie , te scoate putin din fericirea molcoma conferita de Jupiter si te inzestreaza cu entuziasm si indrazneala , imbiindu-te chiar catre aventura.Vei cauta , mai ales , sa iti maresti raza de actiune a activitatii profesionale , dar , manat de energie , te vei putea dedica si studiilor , calatoriilor sau unei noi pasiuni.Ca orientare negativa , ai putea sa fii mult prea inversunat in sustinerea ideilor tale , gata de a te infierbanta atunci cand esti contrazis.

Odata cu 10 iunie , comunicativul Mercur paseste in Gemeni , prefigurandu-ti o perioada excelenta in punerea la punct a unor detalii din viata cotidiana.Vei fi inclinat sa iti faci liste cu sarcini de indeplinit , sa platesti facturi restante sau sa te angajezi in chestiuni de detaliu la serviciu sau la scoala.

Luna noua , prezenta in Gemeni in ziua de 12 iunie , intareste tendintele insuflate de Mercur , punand punctul pe “i” in domeniul reorganizarii sau unor actiuni entuziaste in plan profesional .Un aspect astrologic favorabil analizei la rece in toate aspectele vietii tale.

Tot pe 12 iunie , Mercur intra in conjunctie cu Pluton , o influenta apta de a-ti prilejui accesul la informatii valoroase sau castigarea unui inalt grad de cunoastere.Gandurile , ideile , comunicarea se ingramadesc si roiesc in mintea ta .Poti fi mult mai eficient in munca , mai interogativ si ager in relevarea unor adevaruri ascunse.

Din ziua de 21 iunie Soarele iti subliniaza dorinta de comunica si simti alaturi de altii.Probabil , vei cauta energia , compania si sprijinul altor oameni , la fel cum alte persoane se vor indrepta increzatoare catre tine.In acest interval de timp este de recomandat sa renunti la solitudine si sa te implici mai mult in colectivitati sau grupuri.Cu toate acestea, ar fi indicat sa nu te lasi condus in mare masura de vointa sau deciziile celorlalti.Circumstantele iti vor solicita calitatile de diplomat iar popularitatea iti va lua amploare , intensificata de abilitatea de a comunica si a armoniza interactiunea dintre oameni.

Parcursul lui Mercur in Rac debuteaza pe 25 iunie si iti amplifica tendintele anterioare , adaugand si altele noi.Vei pune in cumpana aproape totul si vei fi mai receptiv fata de nevoile altora, dar si ale tale.Impulsul de a comunica cu cei din jur devine irezistibil , dar este umbrit de o oarecare nehotarare , ce poate fi depasita tocmai prin dialog.

Pe 27 iunie are loc o opozitie intre Mercur si Pluton , ocazie cu care ceva ce ai scris sau spus poate provoca ostilitatea celor din jur sau lupte pentru putere.Pastreaza in minte ca deciziile luate acum au tendinta de a fi lipsite de obiectivitate , asa ca ar fi bine sa te feresti sa iei hotatarari decisive sau de mare importanta.Acest tranzit se poate manifesta prin nevoia neingradita de a discuta , intreba sau chiar tachina , dar si prin dorinta de a acumula cunoastere sau a invata lucruri noi.



Horoscopul dragostei Capricornului in iunie 2010


Dupa 6 iunie , odata cu tranzitul lui Jupiter in a IV-a ta casa , ai putea sa te bucuri mai mult ca odinioara de prezenta partenerului , sotului / sotiei alaturi de tine , aparati de meterezele cetatii caminului fata de invalmasita lume de afara.

Pornind cu ziua de 14 iunie , Venus se indura de tine si iti face o vizita in a opta ta casa ( casa transformarii si sexualitatii) , prevestind o atentie speciala catre cineva sau de la un partener pe care il “vanezi” de ceva vreme .
Oricum , pentru cei aflati intr-o mai veche legatura de cuplu sau mai noua , se poate anticipa o perioada in care timpul petrecut tete-a-tete cu un partener va fi prioritar fata de activitatile de grup.Deschiderea nemijlocita catre relatiile personale , capabila sa te fericeasca si satisfaca, va fi la ordinea zilei.
Daca esti singur , iti vei dori cu o mai mare intensitate sa te angajezi intr-o relatie de iubire statornica.
Daca esti parte a unui cuplu , vei fi gata oricand sa faci compromisuri , sa negociezi si sa “semnezi” tratate de pace.

Tranzitul Soarelui in a saptea ta casa , ( casa parteneriatului si relatiilor interumane) pornit pe 21 iunie , iti semnaleaza un ciclu al destinului in care vei avea nevoie mai mult decat de obicei de a fi impreuna cu un partener sau un iubit/o iubita.O astfel de persoana apropiata ar putea avea darul de a te ajuta in intelegerea profunda a interioritatii tale.Te vei focaliza pe pastrarea unui echilibru benefic intre viata personala si cea sociala.


Horoscopul banilor si carierei Capricornului in iunie 2010


Tranzitul lui Jupiter in a patra ta casa ( casa caminului, radacinilor si emotivitatii) , dupa ziua de 6 iunie, iti aduce oportunitati in vanzarea sau cumpararea unor proprietati. Poti face imbunatatiri sau renovari in casa , fiind posibila si mutarea intr-o alta locuinta , mai spatioasa.Unii dintre capricorni pot vinde sau cumpara o casa , ori pot achizitiona un bun de folosinta indelungata pentru caminul lor.
Este posibil sa primesti un sprijin financiar de la parinti ( desi reducerile pensiilor…) sau o mostenire de la o ruda indepartata.
Placerea de a sta “cuibarit” in cuibusorul caminului nu te impulsioneaza prea mult in domeniul carierei.

Pe 10 iunie ia startul un nou ciclu al vietii tale, odata cu tranzitul lui Mercur in a IV-a ta casa . Ai putea fi interesat in perfectionare abilitatilor tale si te vei putea simti atras de munca mai mult ca niciodata .Inzestrat cu o mare capacitate analitica , vei fi implicat in numeroase activitati, sarcini, contacte si comunicari cu colegii, dar vei fi preocupat si de imbunatatirea organizarii muncii.Chestiunile de servciu marunte , dar complicate , pot capata o mai mare amploare decat de obicei.

Incepand cu 25 iunie , tranzitul planetei Mercur in a saptea ta casa iti faciliteaza activitatile de relatii cu publicul , consilierea sau negocierea cu clienti sau colaboratori.


Horoscopul sanatatii Capricornului in iunie 2010


Tranzitul lui Mercur in a sasea ta casa (casa sanatatii si muncii) , locul din zodiac in care se simte cel mai bine , te poate determina sa acorzi o mai mare atentie sanatatii .Posibil sa te programezi la doctor pentru un control de rutina sau sa cauti noi metode de ameliorare a starii tale fizice si mentale.

Luna noua din a VI-a ta casa , pe 12 iunie , anunta o perioada in care se pot initia cu succes noi diete sau regimuri alimentar, precum si programe de de intretinere fizica.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai in functie de ziua de nastere in Horoscop lunar iunie 2010 - Toate zodiile



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Zodia Capricornului si dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Capricornului

Horoscop european 2010 - Toate zodiile

Zodia Capricornului - Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar iunie 2010 – Zodia Capricornului Horoscop lunar iunie 2010 – Zodia Capricornului Reviewed by Diana Popescu on mai 29, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.