Horoscopul lunar mai 2010 – Zodia Pestilor

In luna mai , nativii din Pesti isi pot construi o solida baza de informatii , capabila de a-i sprijini in evolutia personala gratie colaborarii, studiului sau conversatiilor cu persoane experimentate.
Poate ca va dura o vreme pana sa iti intri in ritm in aceasta luna , intrucat cetosul Neptul va forma un quincunx destabilizator cu Saturn in ziua de 2 mai , provocandu-te sa iti mentii controlul asupra evenimentelor vietii , mai ales in cazul relatiilor de cuplu.
Mercur , planeta amanuntelor , va fi retrograda pana pe 11 mai , un lucru ideal pentru purificarea problemelor din trecut , dar nefavorizant in configurarea viitorului.Trecerea planetei Mercur in aspect direct , urmata de Luna noua din Taur din data de 13 mai te poate ajuta sa iti clarifici ideile si sa tragi o linie distincta de demarcatie intre fantezie si realitate.



Horoscopul dragostei Pestilor in mai 2010


Un prieten sau un coleg de incredere iti poate fi de ajutor in viata personala sau poate deveni chiar si o sursa de atractie odata cu tranzitul Soarelui prin a XI-a ta casa ( casa prieteniei, sperantelor si grupurilor) , pana pe 20 mai.
Intre 17 si 19 mai , viata ta amoroasa poate fi supusa unor cutremure violente , nu intotdeuna benefice.Pe 17 mai , optimistul Jupiter intra in aspect cu Venus si Soarele , promovand expansiunea personalitatii si atractivitatii tale , dar in ziua de 18 mai , cuadratul dintre Venus si restrictivul Saturn cheama la ratiune si limitare a conexiunii in dragoste.De asemeni, pe 18 mai , Venus formeaza un trigon cu fantezistul Neptun , dand prioritate regulilor si restrictiilor in defavoarea imaginatiei si legaturilor emotionale.Pe data de 19 mai , cuadratul dintre Venus si electrizantul Uranus aduce o schimbare brusca a proiectelor de iubire.
Cu toate acestea , patrunderea iubitoarei Venus pe taramurile rasfatatului Rac si in a V-a ta casa (casa dragostei) te aseaza intr-o lumina favorabila fata de iubire in urmatoarele patru saptamani.


Horoscopul carierei si banilor Pestilor in mai 2010


Mercur , planeta comunicarii, revine in aspect direct in a III-a ta casa ( casa influentelor de mediu si a comunicarii) , avantajandu-te in colectarea de informatii si prelucrarea lor intr-o maniera clara si eficienta.
Daca sperai sa initiezi curand un nou contact de afaceri sau sa iti prezinti noi proiecte , aspectul direct al lui Mercur iti este mai mult decat favorabil.
Totodata , Soarele parcurge ferm regiunile Taurului si ale celei de-a treia tale case .Taurul prevesteste un castig financiar ce iti poate rasplati atitudinea rabdatoare , perseverenta si conectata la realitate.
Soarele va intra pe taramul guralivilor Gemeni in ziua de 20 mai , hranindu-ti mintea fertila cu noi idei , apte de a-ti furniza mari beneficii.


Horoscopul sanatatii Pestilor in mai 2010


In luna mai , Pestii vor continua sa se bucure de starea buna de sanatate care i-a caracterizat pana acum in anul 2010.
Pot apare totusi probleme minore legate de dureri de cap , afectiuni ale stomacului sau spatelui.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai in functie de ziua de nastere in Horoscop lunar mai 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Zodia Pestilor si dragostea

Zodia Pestilor - Caracteristici , compatibilitate , zile si numere norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia Pestilor

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscopul lunar mai 2010 – Zodia Pestilor Horoscopul lunar mai 2010 – Zodia Pestilor Reviewed by Diana Popescu on mai 01, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.