Horoscop lunar iulie 2010 - Zodia Scorpionului

In luna iulie, Scorpionul se bucura din plin de favorurile prieteniei si dialogului, devine tot mai nesatisfacut de rutina zilnica si investigheaza noi cai de a-si implini viata atat in plan spiritual , cat si material.

Impulsul de a urma idei sau convingeri radicale , mai ales in privinta familiei sau casei , se poate naste dupa 5 iulie , intr-o etapa de tranzit retrograd al schimbatorului Uranus in teritoriile incapatanatului Berbec. Poate iesi la lumina si nevoia de a iesi din rutina zilnica si de a te implini printr-o mai mare libertate de miscare.

Comunicarea , atat din punct de vedere al continutului mesajului transmis , dar si al felului in care exprimi acest mesaj , poate deveni o preocupare febrila odata cu tranzitul lui Mercur in regatul Leului , incepand cu data de 9 iulie. Cuvintele iti vor fi impregnate de o mai mare autoritate , mai ales ca vei avea posibilitatea sa iti exprimi idei sau planuri majore pe scena publica.

Sarmul cu care te invaluieste ispititoarea Venus, in timpul vizitei facute din 10 iulie in Fecioara , iti favorizeaza adancirea sau initierea unor prietenii sau integrarea in grupuri ori colectivitati. Mai detasat de involburarile lumii exterioare decat de obicei , ai putea fi inclinat sa cauti linistea si confortul intelectual.

Luna noua , rasarita pe 11 iulie in Rac si a noua ta casa , nu te lasa stai locului si iti provoaca nemultumiri fata de viata monotona de zi cu zi. Imaginatia iti arde de nerabdare sa treaca peste limitele conventionalului , spiritul nu are astampar in avantarea spre noi aventuri, iar mintea iti vibreaza in initierea de noi activitati sau proiecte. Este posibil sa capeti o noua perspectiva , mai inalta , asupra vietii sau sa te implici in niste experiente inedite.

In aceeasi zi de 11 iulie, eclipsa de Soare localizata , de asemeni, in Rac , iti inalta si mai mult stacheta , putandu-te inspira in explorari interioare legate de religie, credinta , morala sau filozofie. Ai putea fi obsedat de o restructurare a vietii tale , dar si de o calatorie cu temeiuri mai putin turistice, cat culturale sau initiatice.

Intrebarile despre sensul existentei , despre realizari si esecuri caracterizeaza tranzitul lui Saturn prin Balanta , al carui debut are loc pe 21 iulie. Acest eveniment astrologic semnaleaza incheierea unui ciclu marcat de neimpliniri si nemultumiri , si inceperea altuia nou , pe parcursul caruia ai posibilitatea sa faci curatenie in debaraua rezervata aspiratiilor si esecurilor , sa arunci deoparte lucrurile nefolositoare si sa le pastrezi doar pe acelea ce iti inlesnesc dezvoltarea. Acest proces , destul de lent , care te poate indeparta putin de semeni , iti va reinvigora identitatea si iti va oferi noi sanse in viata.

Tranzitul Soarelui in Leu , demarat pe 22 iulie , iti focalizeaza atentia asupra reputatiei si si evaluarii tale sociale , mai ales profesionale. Aceasta influenta solara te provoaca sa “stralucesti” si tu in toate contactele si relatiile cu cei din jur.

Prezenta retrograda a lui Jupiter in Berbec , resimtita dupa 23 iulie , iti poate crea cateva probleme de sanatate , limitari ale libertatii de miscare si neintelegeri cu colegi ori cunostiinte. Influentele fericite ale acestei conjuncturi astrale se pot referi la o viata domestica armonioasa sau un avantaj financiar din partea unei rude apropiate .

Incepand cu 27 iulie, Mercur strabate regiunile Fecioarei , iar mintea iti devine mai sclipitoare si mai alerta , gata de da nastere unor idei traznite sau inovatoare. Dialogul autentic, in care sa oferi dar si sa primesti , devine o prioritate , iar intuitia ta ajuta mai mult ca niciodata sa treci peste barierele limbajului.

Tranzitul lui Marte in contradictoria Balanta si a XII-a ta casa inaugureaza dupa 29 iulie o vreme a analizei si evaluarii obiectivelor tale. Evenimente din trecut pot fi brusc reactualizate , iar energia pare sa ti se concentreze asupra chestiunilor personale , interioare .Pare a fi un timp favorabil muncii sau activitatilor individuale . Taramurile vagi ale subconstientului isi fac simtita prezenta cu insistenta , dand posibilitatea aparitiei unor stari de insomnie sau unor visari cu ochii deschisi , in care imaginatia se poate arata nemaipomenit de fertila.


Horoscopul dragostei Scorpionului in iulie 2010


Odata cu tranzitul planetei Venus in a zecea ta casa ( casa evolutiei exterioare si a carierei) , iti poate surade norocul , avand ocazia sa intalnesti pe cineva special intr-un cerc de prieteni sau un alt fel de grup. Daca , in aceasta perioada, dragostea va fi prezenta , ea se poate insinua prin intermediul unei relatii de camaraderie sau amicitie. Oricum , iubirea va fi impartasita mai ales prin interese sau sau preocupari comune.

Desi atmosfera intunecata adusa de Jupiter retrograd in a sasea ta casa poate sa iti aduca destule necazuri, vei putea avea totusi succes in intreprinderile asociate cu viata amoroasa. Nativii din Scorpion aflati deja intr-o relatie isi pot aprofunda intimitatea cu partenerul de cuplu, iar cei singuri au sansa de a face cuceriri neasteptate.

Dupa 27 iulie, evaluatorul Mercur tranziteaza a unsprezecea ta casa (casa prieteniei si sperantei) , asa ca , obosit poate de aventuri sau de incertitudini , ai tendinta de a te focaliza asupra sanselor unei relatii de cuplu pe termen lung.


Horoscopul carierei si banilor Scorpionului in iulie 2010


Aspectul retrograd al lui Uranus in a VI-a ta casa (casa muncii si sanatatii) sta sub semnul schimbarii .Este posibil sa iti doresti o mai mare libertate in sfera profesionala , sa inveti ceva nou legat de cariera , sau sa treci prin neastamparul de a-ti modifica programul de lucru sau proiectele in curs.

Parcursul lui Mercur in a zecea ta casa (casa dezvoltarii exterioare si a carierei) are capacitatea , dupa 9 iulie , sa iti unga cuvintele in miere , astfel incat sa poata ajunge fara nici un ocol direct in urechile puternicilor zilei. Ti se anunta un interval de timp excelent pentru dezvoltarea in cariera , mai ales ca iti vei acorda o mai indelungata adastare in meditatii legate de nivelul tau profesional si pozitia ta in ierarhia de la serviciu.Partea negativa a acestui tranzit poate consta in ingrijorari nefondate , referitoare la reputatie sau responsabilitati.

Soarele straluceste deasupra celei de-a zecea tale case incepand cu data de 22 iulie, ocazie cu care te vei simti impulsionat in realizarea unui obiectiv important , mai ales pentru ca aspiri sa iesi in evidenta in plan profesional . Calauzit de un simt practic aproape exacerbat , vei fi dornic sa vezi rezultatele imediate sau tangibile ale eforturilor tale , lucru ce pare probabil a se si intampla.


Horoscopul sanatatii Scorpionului in iulie 2010


Dupa 5 iulie , tranzitul retrograd al lui Uranus in a sasea ta casa te poate indemna sa iti faci un control complet al starii de sanatate , sau sa-ti schimbi radical dieta si/sau programul de intretinere fizica. Daca nu dai dovada de prudenta , stresul iti poate afecta sanatatea.

Parcursul lui Saturn , initiat pe 21 iulie , in a XII-a ta casa , poate anunta probleme de sanatate generate de conflicte psihice, cauze psihologice, in general de natura inconstienta.

Ca si cum toatea astea nu ar fi fost de ajuns, casa sanatatii tale este incalcata si de Jupiter retrograd , care , incepand cu 23 iulie , poate indica o stare de sanatate dezechilibrata datorita unor neglijente din trecut. O atentie deosebita trebuie acordata limitarii abuzurilor de orice fel.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop lunar Diana iulie 2010 - Toate zodiile



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Zodia Scorpionului si Dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Scorpionului

Zodia Scorpionului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar iulie 2010 - Zodia Scorpionului Horoscop lunar iulie 2010 - Zodia Scorpionului Reviewed by Diana Popescu on iunie 24, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.