Horoscop lunar august 2010 – Zodia Scorpionului

In luna august , Scorpionul se apleca vrand-nevrand asupra unei autoanalize si reevaluari minutioase , care ii da prilejul sa isi fortifice pozitia in viata si sa isi schimbe arsenalul armelor de atac si aparare.

Tranzitul isipitoarei Venus in contradictoria Balanta , inceput pe 6 august , arunca o lumina discreta asupra vietii tale personale. Atractia catre taina si mister te poate calauzi spre tainite prafuite ale sufletului si aspecte ale vietii doar banuite pana acum.

Aspiratia de a-ti inalta statusul in societate si a te dedica din plin telurilor tale supreme pare a te marca dupa 10 august , ziua in care Luna noua rasare deasupra regatului Leului. Este timpul sa te focalizezi asupra aspectelor personalitatii tale , esentiale in pozitionarea ta sociala si profesionala. Obiectivele autodisciplinei si stapanirii de sine pot deveni prioritare. Poate ca vei lasa placerile deoparte , transformandu-te o vreme intr-un simplu instrument , extrem de eficient , de realizare a telurilor mult visate.

Din 13 august , Uranus devine retrograd in Pesti si aseza asupra ta un spirit inovator de zile mari , dar si tendinta de a-ti analiza in amanunt pornirile intime , in incercarea de a straluci pe arena vietii si a-ti dovedi cat mai mult spiritul creativ. Probabil ca vei fi patruns de un neastampar greu de stapanit , mai ales daca te vei simti innamolit in activitati sordide cotidiene. Nevoia de a-ti pune in aplicare inspiratia frematatoare nu se poate intovarasi cu meschinaria sau robia obisnuintei.

Dorinta de socializare de comunicare si interactiune cu oamenii te poate subjuga din 23 august , gratie tranzitului Soarelui in Fecioara. A fi parte a unei colectivitati sau a unui cerc solid de prieteni si cunostiinte devine un lucru foarte important pentru tine. Ai parte , in acest fel , de un ciclu al vietii mai degraba fericit , de angajare entuziasta pe drumul aspiratiilor tale . Poti fi atras de orice este original sau neconventional , ideile tale tinzand si ele sa capete o turnura proaspata si practica. Este o vreme propice de a-ti urma idealurile si obiectivele si de a sadi noi proiecte pentru viitor.

Un timp mai mult decat propice pentru a face ordine prin rafturile simtamintelor si nevoilor tale esentiale apare odata cu Luna plina rasarita in Varsator si a patra ta casa (casa radacinilor , familiei si emotiilor) din 24 august. Aspectele tale intime si punctele vulnerabile pot fi puse acum sub lupa , pentru a fi analizate si solutionate. Modul in care reusesti sa te confrunti cu problemele vietii si felul in care ii sprijini pe cei apropiati pot intra , de asemeni, sub vizor.Este o perioada foarte potrivita pentru a face planuri de viitor , a-ti pune la punct sau a-ti renova casa si a adanci legaturile intime cu familia sau partenerul de viata.


Horoscopul dragostei Scorpionului in august 2010


Venus devine sfioasa atunci cand se strecoara in a douasprezecea ta casa ( casa interioritatii , a constrangerilor si sacrificiilor) , incepand cu ziua de 6 august , iar dragostea umbla tiptil prin viata ta , gasindu-si adapost in spatele usilor inchise. Soaptele , secretele , ocolirea prietenilor ori cunostiintelor pot caracteriza aceasta etapa a vietii tale amoroase. Din pacate , pot apare si despartiri , dificultati in iubire sau certuri. Daca esti un Scorpion singur , timiditatea iti poate juca feste , dandu-ti peste mana intinsa spre dragoste…

Tranzitul retrograd al planetei Uranus in a cincea ta casa (casa creativitatii si dragostei) iti strecoara in sange un vino-ncoace care vrea sa-ti scoata iubirea din amorteala acestor zile de vara. Nevoia de libertate sau de redeschidere a dragostei spre noi dimensiuni poate reinsufleti legatura ta de cuplu sau o poate sorti pierzaniei. Scorpionii solitari au sansa unor noi si romantice experiente in iubire.

Soarele iti lumineaza a unsprezecea casa odata cu 23 august , dar asta nu inseamna neaparat ca dragostea va deveni dogoritoare, intrucat amicitiile si nevoia de angrenare in tumultul vietii sociale nu iti va lasa mult timp pentru partenerul tau de cuplu.


Horoscopul carierei si banilor Scorpionului in august 2010


Luna noua din Leu si a zecea ta casa (casa carierei si dezvoltarii exterioare) te incarca din 10 august cu impuls reinnoitor si plin de forta in realizarea obiectivelor profesionale , in punerea in practica a noi planuri de afaceri sau proiecte profesionale. Este o perioada de preaplin in cariera si / sau exercitarea responsabilitatilor publice.

Aspectul retrograd al lui Uranus iti descatuseaza o creativitate vulcanica , care nu vrea sa aiba de a face cu conventiile si cenusiul activitatii obisnuite de la serviciu. Daca simti ca destui bani in buzunar te poti hazarda in niste investitii nu tocmai sigure.

Incepand cu 23 august , goana dupa inedit si nonconformism iti accentueza tendintele anterioare , dar te propulseaza in topul popularitatii la serviciu, gratie nevoii de interactiune cu toti cei din jur.


Horoscopul sanatatii Scorpionului in august 2010

Desi satisfacatoare , starea ta de sanatate poate deveni o preocupare statornica in luna august.Ai putea fi inclinat sa iti face o serie de analize cat mai cuprinzatoare pentru a nu mai avea vreun dubiu asupra unor probleme ascunse.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna august 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna august 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Scorpion 2011 – Previziuni generale

Zodia Scorpionului si Dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Scorpionului

Zodia Scorpionului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar august 2010 – Zodia Scorpionului Horoscop lunar august 2010 – Zodia Scorpionului Reviewed by Diana Popescu on iulie 24, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.