Horoscop lunar septembrie 2010 - Zodia Fecioarei

In luna septembrie , Fecioara este stapanita de nevoia de a se amesteca in lume , de a discuta si a impartasi , fara a uita insa sa puna banul pe primul loc. Poate ca , tocmai de aceea , dragostea nu o favorizeaza prea mult , fiind vazuta ca posesiune , sau simtita ca o avalansa ce poate distruge totul in cale.


Luna noua din 8 septembrie , care isi arunca razele asupra Fecioarei si celei dintai case a Fecioarei (casa vietii personale si a aspectului exterior) , reprezinta un aspect astral plin de potential , dandu-ti posibilitatea de a te reinventa printr-un nou look sau printr-un alt mod de relationa cu cei din jur. Desi ti se anunta un interval de extrema activitate , nu vei avea nici o problema in a face fata cu brio la orice, intrucat entuziasmul si energia vor fi de partea ta. Schimbarile exterioare sau cele care iti vizeaza personalitatea sau obiceiurile iti pot mari increderea in tine si iti sunt de ajutor in apropierea fata de obiectivele personale. Luna noua iti ofera posibilitatea de a brava si a te bucura de noi experiente de viata.

Bucuria de a fi impreuna cu altii si o usoara tenta intelectuala sunt principalele influente aduse de tranzitul planetei Venus in Scorpion si a treia ta casa ( casa comunicarii si influentelor de mediu) . Dupa data de 8 septembrie , sociabilitatea este gata sa iti sara peste cal , te desfeti in impartasirea intereselor tale si in schimbul de idei si idealuri. Uneori acest tranzit prevesteste beneficii din partea rudelor , o intensificare a comunicarii sau implicarea in mai multe scurte calatorii. Priceperea de a media conflictele si a impaca oamenii iti pot aduce apreciere atat in viata personala cat si in cea profesionala.

Jupiter retrograd in Pesti si a saptea ta casa (casa parteneriatului si a relatiilor interumane) nu are cum sa iti aduca vesti prea bune dupa ziua de 9 septembrie. Poate ca ar trebui sa iti reevaluezi atitudinea fata de ceilalti , sa descoperi daca nu cumva ai inceput sa te dedai , fara sa vrei , unui cult al propriei personalitati. Fecioarele egoiste se pot confrunta in aceasta perioada cu probleme care le obliga sa reconsidere notiunea de “ceilalti” sau “partener de cuplu”.

Tranzitul lui Mercur in aspect direct in Fecioara te determina odata cu 12 septembrie sa traiesti mai din plin in minte , fara a neglija insa viata exterioara. Lucruri la care “rumegi” demult in sinea ta sunt gata de a fi marturisite , iar felul in care le exprimi le confera expresivitate si interes.
Relatiile cu prietenii, rudele , cunostiintele devin mult mai active , cu atat mai mult cu cat ai inclinatia de a nu-ti gasi astamparul . Mancarimea limbii nu iti da pace atunci cand este vorba despre interesele tale si lucrurile care te framanta .Ai nevoie de comunicare la fel ca si de aer.

Incepand cu 14 septembrie Pluton isi croieste calea prin Capricorn si a cincea ta casa , casa dragostei , creativitatii , copiilor , a jocurilor si speculatiilor financiare. Toate aceste aspecte trebuie sa fie supravegheate cu grija intrucat Pluton este planeta extremelor si obsesiilor.

Ideile zbarnaitoare si planurile febrile care iti traverseaza mintea odata cu aceeasi zi de 14 septembrie, data intrarii lui Marte in Scorpion , te predispun catre o ratacire printr-un labirint ce iti poate seca energia fara prea mari foloase. Daca iti canalizezi eforturile asa cum trebuie , poti beneficia de un interval fertil , in care te poti impune atat din perspectiva profesionala , cat si din cea sociala ori personala. In cel de-al doilea caz , vei fi sprijinit puternic de debitul tau verbal , de stilul indraznet si direct de a ajunge la inima si intelectul celor din jur. Cu toate acestea , ai putea fi stapanit peste masura de propriile interese , iar lucrul asta te poate aduce cu usurinta in pragul unor dispute sau certuri.

Tranzitul Soarelui in Balanta , inceput in ziua de 22 septembrie , iti sugereaza sa ramai cat mai ferm cu picioarele pe pamant si sa iti treci in revista toate punctele slabe ce iti pot submina sentimentul de securitate si protectie , mai ales din punct de vedere financiar.

Luna plina din Berbec din 23 septembrie, iti echilibreaza pornirile inspirate de Soare , si te inspira sa pui in balanta cat daruiesti si cat ti se ofera , mai ales in sectorul social.


Horoscopul dragostei Fecioarei in septembrie 2010


Cearta sau neintelegerile mocnite par a pluti in aer in relatia cu partenerul iubit sau tovarasul de viata , o tendinta pe care Jupiter o aseza asupra destinului tau din 9 septembrie , cand Jupiter devine retrograd in a VII-a ta casa.


Orice poveste de dragoste inceputa dupa 14 septembrie, cand Pluton isi incepe tranzitul in a V-a ta casa , nu pare sa fie prea senina sau lipsita de dificultati. Atat intr-o noua sau mai veche relatie de iubire , gelozia are tendinta de a pune stapanire peste mintea si inima ta , impingandu-te catre gesturi necugetate sau regretabile.
Influenta plutoniana este contradictorie , avand tendinta de a te arunca in bratele unei iubiri apte de a-ti vindeca sufletul , sau in vartejul unei legaturi de dragoste al carei punct terminus poate fi casa de nebuni.


Horoscopul carierei si banilor Fecioarei in septembrie 2010


Incepand cu 9 septembrie , marsaluirea intunecatului Jupiter retrograd in sectorul relatiilor interumane si parteneriatului te poate plasa in situatii riscante la locul de munca sau studiu. Indiferent cat de mult te costa asta , trebuie sa incerci sa iti reprimi pornirile de a iesi in fata cu orice pret , calcand chiar peste “cadavrele” colegilor. Racirea fata de colaboratori si individualismul nu au nici un potential de a-ti relansa cariera, ci dimpotriva.


Tranzitul lui Mercur in prima ta casa iti transmite , odata cu 12 septembrie , o dorinta de comunicare care se invecineaza cu necesitatea. Atitudinea ta entuziasta si pasnica alunga influenta nefasta a lui Jupiter , iar colegii par a se baza mai mult ca niciodata pe tine , gata sa ti se destanuiasca sau sa-ti ceara sfatul. Poti stapani acum o magie a cuvintelor capabila sa iti deschida multe usi si perspective in cariera.

Nativii din zodia Fecioarei implicati in activitati creative pot da tot ce au mai bun sau pot iesi brusc in evidenta gratie impulsului dat de Pluton in a cincea casa , dupa ziua de 14 septembrie. Pe de alta parte , cei pasionati de jocurile de noroc au tendinta de pune drept miza tot ce au si ceva pe deasupra. Daca nu iti gasesti un aliat de nadejde in prudenta , pot apare pierderi financiare majore sau chiar devastatoare atat la jocurile de noroc , cat si in speculatii financiare .

Dorinta de a reusi cu orice pret si efervescenta ta intelectuala sunt daruri ce pot fi fructificate cu succes in cariera dupa aceeasi zi de 14 septembrie , gratie tranzitului lui Pluton in a cincea ta casa.

Nevoia de siguranta infuzata de parcursul Soarelui in a doua ta casa (casa resurselor si banilor) te indeamna odata cu 22 septembrie sa iti investesti banii (daca ii ai) in diverse posesiuni sigure. Mintea ta poate deveni focalizata asupra a ceea ce ai si nu ai , asupra lucrurilor care iti pot furmiza confort sau a asupra valorii tale personale. Probabil ca este perioada din an in care preocuparea pentru bani ajunge la un varf. Energia ti se indreapta cu precadere spre munca sau finante . Acest aspect astral poate avea darul de a se opune tendintei plutoniene de a risca cu orice pret.

O perioada favorabila achitarii unor datorii , a punerii la punct a unor intelegeri financiare sau capatarii unui sprijin , nu numai financiar , sunt influentele majore ale Lunii pline din Berbec si a opta ta casa.


Horoscopul sanatatii Fecioarei in septembrie 2010


Parcursul lui Pluton in a cincea ta casa te predisupune , dupa 14 septembrie , unei nerabdari si unei maniere impulsive ce trebuie sa fie temperate atunci cand sofezi , folosesti un utilaj sau un dispozitiv mecanic sau practici munci manuale. Nu iti doresti , desigur, sa devii victima unui accident !


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna septembrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna august 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Fecioara 2011 – Previziuni generale

Zodia Fecioarei si Dragostea

Zodia Fecioarei.Caracteristici , compatibilitate, numere si zile norocoase

Horoscop european 2010 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar septembrie 2010 - Zodia Fecioarei Horoscop lunar septembrie 2010 - Zodia Fecioarei Reviewed by Diana Popescu on august 18, 2010 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.