Horoscop lunar septembrie 2010 - Zodia Pestilor

In luna septembrie, Pestii traiesc la o maxima intensitate , de unii singuri , alaturi de cei apropiati , dar mai ales in compania dragostei , care nu ii iarta si nu se zgarceste de la nimic in aceasta perioada.

Luna noua rasarita pe bolta cereasca a Fecioarei , in ziua de 8 septembrie , iti daruieste o gratie si o atractivitate care pot face minuni in relatiile sociale , in adancirea unora mai vechi si initierea fericita a altora mai noi. Nevoia de prietenie , dorinta de a avea alaturi pe cineva asemanator, alaturi de care sa infrunti viata si sa iti fortezi norocul poate sa se implineasca asa cum nici macar nu ai visat.

O redesteptare hedonista a fiintei tale pare sa fie prilejuita odata cu aceeasi zi de 8 septembrie, gratie tranzitului lui Venus in Scorpion .Rutina ajunge sa fie mai oripilanta ca oricand si esti gata sa te avanti spre noi orizonturi , atat materiale cat si spirituale. Oricum , Venus este dornica de a-ti satisface cateva desfatari la care tanjeai doar in imaginatie .

Jupiter retrograd in Pesti si intaia ta casa ( casa vietii personale si a aspectului exterior) are predispozitia de a-ti tine o lectie de dirigentie dupa data de 9 septembrie. Unele esecuri sau dificultati rasarite ca prin farmec in acest interval pot sa iti indrepte atentia asupra diluarii personalitatii tale sau a raporturilor tale cu lumea. Poate fi vorba despre o fata mincinoasa pe care o arati celor din preajma ta , despre autoinselare si iluzionare arida sau despre o indepartare a ta de lumea spiritului ori credintei in favoarea placerilor mundane sau primare. “Cunoaste-te pe tine insuti “ ar putea fi deviza pe care ti-o aseaza in fata Jupiter in acest interval de timp.

Popasul lui Mercur in Fecioara si a saptea ta casa ( casa parteneriatului si relatiilor interumane) pare a-ti furniza , dupa 12 septembrie cateva solutii la problemele date drept tema de casa de catre Jupiter. Ai tendinta acum de a cantari cu grija ce oferi si ce primesti de la cei din jur , luand in consideratie atat nevoile tale cat si pe cele ale oamenilor apropiati. Aceasta predispozitie te poate conduce catre o nehotarare fireasca , avand in vedere ca esti gata oricand sa vezi o situatie din toate punctele de vedere posibile. Te bucuri cu precadere de discutiile cu cei din jur , mai ales ca parerile altor persoane au calitatea de a penetra logica ta interioara , aducandu-ti limpezime in minte. Empatia iti incarca cu vraja propriile-ti cuvinte , inzestrandu-te cu fine calitati de diplomat sau mediator.

Conjunctia dintre Marte si Uranus din 13 septembrie te scoate din amorteala si indecizie , daruindu-ti dinamism , vointa , perseverenta si energie. Daca iti doresti un anumit lucru in acest interval , nimic dinauntru sau din afara ta nu iti poate sta in cale. Nerabdarea te provoaca sa spui lucrurile verde in fata celor din jur , sa respingi cu dispret regulile rigide sau absurde , sa infrunti sefi sau oameni suspusi fara a acorda vreo frantura de gand posibilelor consecinte. Cu nervii intinsi la maximum si tensionat , nu iti acorzi nici un ragaz si te arunci pasionat in valtoarea vietii si experimentelor celor mai tentante.

Atractia catre un grup sau un cerc de persoane pare a nu-ti da pace incepand cu 14 septembrie, cand Pluton isi face intrarea in Capricorn si a unsprezecea ta casa ( casa prieteniei si sperantelor). Pluton guverneaza peste obsesii , asa ca ar fi intelept sa judeci cu grija inainte de a te inrola intr-o colectivitate nu se stie cat de frumoasa dincolo de aparentele-i roze. Pe de alta parte , aceasta tendinta iti poate insufla orientari pozitive , in caz ca nimeresti acolo unde trebuie si ti se potriveste.
Prietenia poate trece prin niste fluctuatii dramatice in aceasta perioada. Este posibil sa nu te mai simti multumit sau implinit de unele amicitii si sa incerci sa legi noi legaturi de prietenie. Nu este exclusa si o tradare din parte unui apropiat Brutus.
Destabilizatorul Pluton iti poate intoarce cu rotile in sus autovehiculul sperantelor si aspiratiilor , facandu-te sa renunti la unele si sa aderi la altele.

Marte te salveaza cumva de plutonica influenta aiuritoare si te insufleteste cu entuziasm si indrazneala incepand cu ziua de 18 septembrie. Neastamparul si setea de aventura isi pot pune acum amprenta asupra vietii tale. Aspiri sa te dedici unor noi actiuni , iar energia iti permite sa te angajezi in ambitioase studii , calatorii , sau experiente.
Un impuls negativ se poate arata in obsesia de a-ti afirma si apara opiniile , care poate lua forme chiar violente.

Din 22 septembrie , Soarele lumineaza asupra Balantei si te iti infierbanta sectorul dragostei ai al relatiilor intime.
In acelasi timp , puterea ta de autocontrol si prespicacitatea psihologica iti starnesc o benefica dorinta de a taia firul in patru asupra a tot ce tine de viata ta. Dorinta de transformare iti poate arunca la gunoi etape arse si nefolositoare ale destinului si te poate determina sa renunti la unele obiceiuri proaste.

Aplecarea catre placere si confort , asezarea pe primul loc a propriilor nevoi sunt orientarile transmise de Luna plina ivita in Berbec pe 23 septembrie.


Horoscopul dragostei Pestilor in septembrie 2010


Din 7 septembrie, conjunctia dintre Venus si Uranus te imbata cu sensibilitate si senzualitate. Platosa sufletului iti cade la pamant , lasandu-te descoperit in fata sagetilor lui Cupidon , asa ca poti fi ranit in inima cu usurinta , iar atunci cand dragostea pune mana pe tine nu mai ai ochi pentru nimic altceva. Cu toate acestea , ai nesansa de a ramane cu un gust amar dupa catva timp, intrucat , dupa ce trecerea parjolulului pasiunii , poti descoperi ca ai ramas in suflet doar cu cenusa sau iluzia unei povesti de amor. Pe de alta parte , sexualitatea care nu iti da deloc pace te poate impinge catre o relatie de cuplu iesita cumva din tipare.

Luna noua aparuta deasupra celei de-a saptea tale case , pe 7 septembrie , iti cuminteste putin pornirile navalnice si iti deschide portile catre o noua si autentica relatie de cuplu sau catre redefinirea uneia mai vechi. Nevoia unei comunicari reale , pe toate nivelurile , cu iubitul / iubita te poate provoca sa iti analizezi unele carente ale personalitatii.

Vizita lui Venus in a noua ta casa iti intredeschide din 12 septembrie portile romantismului si gustului pentru exotic. Este probabil sa te indragostesti pana la urechi de o persoana pe care nu o considerai pana acum atractiva sau de cineva cu diferite sau chiar opuse gusturi ori viziuni. Ai pornirea de fi expansiv, deschis si generos cu oricine intra in vizorul iubirii tale.

Soarele iti aprinde mai vartos focul de la inimioara odata cu ziua de 22 septembrie, cand isi face aparitia in a opta ta casa (casa sexualitatii si transformarii). Nu poti sa faci altceva decat un pas inapoi din viata sociala , nerabdator sa te cocolosesti langa partenerul tau si sa te bucuri de dragostea impartasita.

Dorinta de intimitate se intensifica gratie Lunii pline din a doua ta casa pe 23 septembrie. Vibratiile selenare au darul de a echilibra impartasirea din cadrul unei relatii de cuplu , de a pune semnul egal intre daruirea si oferirea placerii.


Horoscopul carierei si banilor Pestilor in septembrie 2010


Tranzitul planetei Venus in a noua ta casa iti aduce , odata cu 12 septembrie , sansa de partea ta in relatiile cu oamenii si in parcursul carierei .Nu este exclusa o promovare mult asteptata. Farmecul si popularitatea care te caracterizeaza in acest interval nu pot decat sa te ajute.

Incepand cu 22 septembrie , Soarele strecurat in a opta ta casa iti favorizeaza orice tentativa de a crea un nou buget personal sau un proaspat plan financiar .Asocierile in afaceri sau colaborarea in incursiunile financiare par a fi cele mai norocoase intreprinderi din acest interval , cu atat mai mult cu cat sunt sprijinite de Luna plina din a doua ta casa (casa banilor si resurselor).


Horoscopul sanatatii Pestilor in septembrie 2010

Nici un aspect astral nu pare a aduce influente majore asupra starii tale de sanatate. Cu toate acestea, nu ar fi rau sa iti controlezi sau contrabalansezi nevoia ta din aceasta luna de a te desfata , inclusiv pe plan culinar.




Aparitia Lunii noi in a sasea ta casa iti vesteste o perioada de fericita initiere a unor regimuri si diete , sau alinierii la noi obiceiuri de intretinere a sanatatii.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna septembrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna august 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Pesti 2011 – Previziuni generale

Zodia Pestilor si dragostea

Zodia Pestilor - Caracteristici , compatibilitate , zile si numere norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia Pestilor

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar septembrie 2010 - Zodia Pestilor Horoscop lunar septembrie 2010 - Zodia Pestilor Reviewed by Diana Popescu on august 27, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.