Molia indragostita de o stea | O poveste cu talc

A fost odata o molie careia i-a picat cu tronc o stea. Toti prietenii si rudele ei o luau o ras, ii spuneau cu emfaza ca nu este realista si o indemnau sa faca un efort pentru a gasi pe cineva mai apropiat de conditia ei, pe cineva precum o lampa de pe strada, una de la intrarea unei case, un felinar sau macar o lumanare. Ei bine, chiar si un candelabru, daca gasea ea de cuvinta.

Molia noastra era insa indragostita nebuneste de steaua ei si nu avea de gand sa renunte la ea. Asa s-a facut ca prietenii, parintii, fratii, surorile, matusile si verisorii ei au sfarsit curand prin a fi arsi de flacarile luminilor reale, pamantesti , si au luat forma unor mici pete de cenusa pe trotuarele, verandel , podelele si mesele orasului, in timp ce molia noastra a dus o viata lunga si fericita iubind fara incetare steaua ei intangibila.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Darul insultei | O poveste cu talc

Un adevar simplu | O poveste cu talc

Fiecare om isi are propria frumusete a destinului | O poveste cu talc
Molia indragostita de o stea | O poveste cu talc Molia indragostita de o stea | O poveste cu talc Reviewed by Diana Popescu on august 26, 2010 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Varianta 2: molia, indragostita de stea, porneste spre ea, zboara-zboara dar oboseste si o mananca o bufnita pe la 500m altitudine.

    Varianta 3: molia face un copil cu steaua si iese un licurici. Steaua straluceste mult prea puternic, molia isi da seama ca nu intelege de ce, se lipeste de primul neon si arde.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.