Moartea din vis | Interpretarea și semnificația viselor


Visul despre moarte reprezintă, în general, sfârşitul unei etape şi începerea uneia noi din viaţa unei persoane, putând semnifica, spre exemplu, finalizarea unei căsătorii, începutul unei noi cariere sau o schimbare majoră a personalităţii. Acest tip de vis este unul simbolic, care nu pare a prevesti, de obicei, vreun eveniment viitor.

"Avem o limita foarte descurajatoare si umilitoare: Moartea."     Umberto Eco

Visul despre moartea unei alte persoane 


Dacă visezi moartea unei fiinţe dragi sau a unei persoane cunoscute, îţi este sugerată lipsa unei anumite calități sau trăsături întruchipată de persoana visată. Ar trebui, în acest caz, să te întrebi ce anume face special acel om sau ce apreciezi în mod deosebit la el.

Într-o interpretare asemănătoare, un astfel de vis indică o trăsătură particulară simbolizată de persoană respectivă  care nu te mai caracterizează sau nu mai face parte din viaţa ta.
Astfel, dacă visezi moartea părinţilor tăi, ţi se sugerează că treci printr-o transformare importantă în viaţă reală, datorată faptului că relaţia ta cu părinţii a ajuns într-o nouă etapă.
Într-un alt exemplu, dacă visezi cum îţi moare mama, acest lucru poate semnifica "moartea" laturii materne din sufletul tău. Poate că ar trebui să ai mai multă grijă de copiii tăi sau poate simţi că ai prefera să primeşti o mai mare atenţie "maternă" în loc de a fi "ucis" în mod simbolic, prin rănirea egoului sau prin neglijarea fiinţei tale.

În acelaşi timp, dacă visezi oamenii morţi, pe care i-ai cunoscut de-a lungul vieţii, aceste imagini onirice pot reprezenta suferinţă şi lipsa de împăcare legată de decesul cuiva drag. În alte cazuri, durerea provocată de moartea unei persoane iubite este simbolizată de un vis în care eşti respins, atacat sau te despărţi / divorţezi de aceasta.

Într-o altă interpretare, este posibil ca acest vis să exprime sentimentele tale ascunse faţă de persoana care moare în vis. Ai cumva vreun resentiment legat de acea persoană sau doreşti să te eliberezi de subjugarea pe care o resimți faţă de ea?

Atunci când simţi că ţi se atrage atenţia asupra genului persoanei decedate dintr-un vis, acest fapt poate însemna că feminitatea sau masculinitatea ta are nevoie să fie revitalizată.

Visul despre un animal mort este, în majoritatea cazurilor, o referire la o anumită componentă a fiinţei tale, eventual, un impuls instinctiv, indicându-ţi-se astfel care parte din tine trebuie să dispară, să moară. De exemplu: un sentiment de vinovăţie sau un complex de inferioritate.
În alte cazuri, un vis de acest fel poate simboliza o parte reprimată  in subcon;tientul tău care trebuie să ajungă la suprafaţă, aducând un echilibru necesar personalităţii tale.


Visul despre propria ta moarte 

Freud credea că orice om este caracterizat de două tendinţe de bază: Erosul, adică impulsul către plăcere şi viaţă şi Thanatos, impulsul către moarte.
Atunci când visezi cum te prefaci că mori ţi se sugerează că eşti în căutarea unui nou început sau înţeles al destinului tău. Ai nevoie de o schimbare esenţială în viaţă.
Visul în care te vezi murind simbolizează transformări interioare, autodescoperirea şi o evoluţie pozitivă care are loc în viaţa ta.


Traversezi, poate, o fază de tranziţie şi devii mult mai conştient sau spiritualizat.
Deşi un astfel de vis îţi poate trezi în suflet sentimente de frică şi panică, nu trebuie să te alarmezi, întrucât, este considerat cel mai adesea drept un simbol pozitiv.

A visa despre propria moarte semnifică schimbări de cotitură care te aşteaptă în viitorul apropiat.
Te îndrepţi către un nou început şi laşi în urmă tot balastul trecutului.
Din perspectiva metaforică, moartea poate fi considerată un sfârşit al unor vechi obiceiuri şi mijloace de a aborda viaţa. Aşadar, atunci când te visezi murind nu ţi se prevesteşte o reală moarte, ci doar finalizarea unui lucru important din viaţă ta.

Într-o abordare negativă, visul în care te vezi cum mori poate semnifică o relaţie dureroasă sau nesatisfăcătoare ori un comportament destructiv. Poate te simţi deprimat sau ai senzaţia că eşti sufocat de o situaţie ori o persoană din viaţa reală sau mintea îţi este preocupată de cineva care îşi trăieşte ultimele zile, fiind pe moarte.

Într-o altă interpretare,  acest vis poate mărturisi că încerci să scapi de o anumită obligaţie, responsabilitate sau un alt tip de situaţie dificilă, că eşti disperat în tentativa de a te elibera de cerinţele vieţii de zi cu zi.

"Sinuciderea nu îți alungă tristețea, ci o transmite altcuiva." Anonim



Aşadar, atunci când te visezi cum mori trebuie să iei în considerare următoarele aspecte psihologice:
  • Ce anume exprimă visul tău?
Poate îţi este teamă de moarte şi visul îţi aduce aminte de propria ta mortalitate? Este un lucru sănătos să accepţi, în cele din urmă, că moartea nu ocoleşte pe nimeni! în acest fel, poți căpăta o perspectivă mai largă şi spirituală asupra lucrurilor materiale care te înconjoară și poți să-ţi descoperi astfel acea parte din tine care este nemuritoare.

  • Încerci să scapi de fugi sau să scapi de ceva anume? 
Poate îţi doreşti să îţi laşi în urmă vechiul eu, astfel încât, să poţi renaşte într-un nou fel. Eliberează-te de povara emotională care te copleşeşte şi deschide-te către noi orizonturi
.
  • Te-ai gândit cumva la sinucidere? 
Nu este cazul să-i pedepseşti pe alţii sau chiar pe tine însuți pentru felul în care te simţi.
Uneori, fiecare dintre noi este străbătut de dorinţa de a scăpa dintr-o dată de problemele vieţii sau de apăsarea unui eşec. Suferinţa poate fi, însă, atât un blestem cât şi o binecuvântare. Numai prin confruntarea cu necazurile vieţii putem evolua cu adevărat, devenind mai buni şi mai capabili să ne descurcăm în viaţă reală.
La fel cum se defineşte însuşi Buddha, ar trebui să fii asemeni unui bambus, îndoit de vânt, dar niciodată pus la pământ.

Copyright © diane.ro

Moartea din vis | Interpretarea și semnificația viselor Moartea din vis | Interpretarea și semnificația viselor Reviewed by Diana Popescu on septembrie 29, 2010 Rating: 5

319 comentarii:

  1. Util si interesant! Multumim frumos pt research!

    RăspundețiȘtergere
  2. si daca visez un mort pe care nu-l cunosc ??? ce ar simboliza ?.multumesc

    RăspundețiȘtergere
  3. si tu ai visat asta? si eu...

    RăspundețiȘtergere
  4. Bun.vad ca nu a comentat nimeni p-aici de ceva vreme. Am visat ca vroiam sa ma sinucid, sa ma arunc intr-o apa tulbure. Cand m-am apropiat de apa, aceasta s-a retras lasand in urma doar noroi. ceva idei? mersi

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu tot un necunoscut am visat ...ce inseamna ?

    RăspundețiȘtergere
  6. eu am visato pe fetita mea va rog spunetimi ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu am visat la fel nu as vrea sa mai am visu asta

      Ștergere
  7. Un astfel de vis este destul de normal sau raspandit, el reflectand dragostea pe care i-o porti fiicei si grija de a sti ca nu pateste nimic. De obicei, acest vis reprezinta o invinovatatire pe care ti-o aduce subcontientul pentru o mica greseala sau neglijenta de-a ta fata de cea la care tii atat de mult.

    RăspundețiȘtergere
  8. ce imsea,ma camd am visat ca zbor iar dupa un timp mam prabusit pe pamant si am murit ..., si ma uitam la mine cum stau acolo fara sa ma misc??
    multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  9. am visat intoarcerea unei persoane indepartate.ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
  10. Poate insemna ca iti este dor de acea persoana, ca ea iti va da o veste sau (intr-o alta interpretare) ca iti doresti (subconstient) sa readuci la viata un aspect neglijat al personalitatii tale (eventual asociat cu acea persoana).

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna! Si eu am avut un vis ciudat. Am visat oameni necunoscuti mie, care morti fiind, bantuiau un anume loc si chemau pe cei vii. Iar apoi se facea ca si cei vii erau de fapt, un soi de vampiri si incercau sa se ucida reciproc.
    Am citit cate ceva mai sus despre visele cu mmorti, dar n-am gasit ceva foarte concret pentru mine. Stiu ca inseamna ceva simbolic, dar nu am idee exact.
    P.S. Trebuie sa precizez ca inainte de asta, m-am uitat la un serial in care era un caz de groaza. E posibil sa fie asta o exprimare a eu-lui meu prin acest vis in urma acelei sperieturi? Dar are si ceva simbolic, presupu. Daca ma poti ajuta, te rog, nu ezita sa-mi raspunzi.

    RăspundețiȘtergere
  12. buna
    Eu am visat ca am fost in oras cu masina si ma adus acasa un presupus veriso.Iar spre drum m-am oprit la o casa pentru ca a murit un vecin.Iar cum ma uitam la el a inceput sa se miste si a cazut din pat.
    simbolizeza ceva acest vis?

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest inseamna ca esti preocupat fata de cineva apropiat, care are niste probleme, sau ca, desi doresti sa alungi din viata ori personalitatea ta un aspect care te deranjeaza, acest lucru nu este tocmai usor de indeplinit.

    RăspundețiȘtergere
  14. buna,
    am visat ca eram cu fiul meau langa o apa inchisa la culoare si el a inceput sa lerge pe pietrele din apa si s a impiedicat de o piatra si s a ;ovit la cap, iar eu am sarit in apa si l-am scos afara si am inceput sa stig si m-am trezit brusc cu frica in suflet.
    ce inseamna? mie mi-este frica de ape mari.

    RăspundețiȘtergere
  15. mama mea a murit acum aproximativ 2 luni si am visat-o de multe ori,dar astazi am visat-o impreuna cu tatal meu pe un camp,dar tata este viu.ce poate sa insemne?multumesc

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna !
    Am visat un tigan care mi`a luat cv de argint de la o bratara si nu mai vroia sa mi`l dea..dupa am visat`o pe bunica cu care vorbeam la telefon si`mi spunea ca tata e intr`o ambulanta si ca`l duc la spital..si mi`a spus ca a murit ..se facea ca era acasa invelit intr`o patura pe jos si nu i se vedea deloc trupul..mama nu ma lasa sa ma duc la el,dar eu m`am dus si am inceput sa ma rog sa invie si sa pup o icoana ,am spus tatal nostru si dupa m`am trezit la 5 dimineata si nu am mai dormit,in acest vis am plans nonstop ! Am plans o ora...toata ziua am fost intr`o stare trista si tot imi venea sa plang !:( ce inseamna visul acesta ?are legatura cu faptul ca in aceasta dimineata ,adica dupa o zi dupa ce am visat ,mamei mele i s`a facut foarte rau tot la aceeasi ora la care m`am trezit adica la 5 atunci?? Poate e stupit ceea ce zis,dar mi s`au mai indeplinit unele vise...intr`un fel! Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  17. Din proprie experienta, stiu ca daca visezi tigani,copii mici pe care ii tii in brate,porci si vrabiute ti se intampla ceva naspa. Cat despre visele cu preoti..!nu mai zic!
    Pune-ti si tu,lenjeria pe dos, spune o rugaciune in gand si ai grija de tine si de ai tai!

    RăspundețiȘtergere
  18. buna diana popescu.. vad ca esti initiata in talmacirea viselor uite am si eu un vis care incerc sa-l deslusesc ... insa are 2 componente si de aceea nu prea imi dau seama cum pot sa le leg : am visat ca furam dulciuri de unde anume nu-mi aduc aminte exat contextul si le mancam cu o pofta f mare .. deci dupa cum am spus sunt doua aspecte furt si dulciuri te rog spune-mi ce crezi din perspectiva ta ?

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna am avut un vis in care se facea ca adun ciorapei mici de copii si manusi dupa jos dar nu aveau pereche..din apa adunam ca tocmai plouase...ce poate insemna?astept raspuns.ms

    RăspundețiȘtergere
  20. buna diana
    deci am varsta de 15 ani am o sora in strainatate si aseara am visato ca murise intrun accident de masina si imi aduc aminte bine accidentul dupa asta eu si cu prietenul ei am plecat pe aleea aceea cu accidentul si spre mare mea mirare am vazut mai multe case care purtau doliu revenind acasa iubitul surori mele nu mia era de gasit si imi mia amintesc ca sora mea era pe un pat precum stateau morti nimeni nici macar mama nu tinea cont ca ea murise stateam toate rudele si ne uitam la ea nimeni nu plangea nici macar eu si la un moment dat ea si-a miscat pozitia deschizand ochii si apoi inchisandui ajutama te rog .tin mult la ea si nu vreau sa cred ca i sar putea intampla ceva daca sti si e de rau te org sa ma anunti.ROG so OFER seriozitate .MULTUMESC!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Pentru KeneT
    Visele cu moartea cuiva drag chiar te pun pe ganduri .
    Atunci cand ii visezi in cursul saptamanii nu are relevanta-se spune ca le-a murit moartea!
    Cand visezi sambata spre duminica e posibil sa se intample ceva rau..
    Da-i un telefon si linisteste-te!

    RăspundețiȘtergere
  22. o colega a visat ca am murit si se facea ca eram sus pe un deal si in timp ce mi se facea slujba , mi-au taiat din cap si am inviat ...imi zicea ca la mormantare era si tatal ei , pe care eu nu il cunosc foarte bine , l-am vazut de vr-o doua ori dar nu am stat de vorba ....ce semnificatie poate avea?
    multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna . Acum cateva saptamani am visat ca eram la scoala in pauza si am primit un telefon si cineva mi-a zis ca tatal meu a fost rapit de parintii unei colege care vroiau sa il omoare . M-am dus acasa si acolo l-am vazut pe vecinul meu tinand in mana cheile masinii tatalui meu avertizandu-ma ca trebuie sa il gasesc rapid . Asa ca am luat cheile si l-am cautat peste tot fara nici macar o urma . Tin minte ca eram cu un baiat si cu inca o persoana care ma ajutau sa imi gasesc tatal . M-am dus la bunica mea ( mama tatalui meu ) si i-am zis ca l-a rapit cineva iar ea mi-a zis ca nu ii pasa decat daca mosteneste averea lui . Atunci m-am enervat si am luat un cutit si am injunghiat-o cu acel baiat si m-am dus intr-o padure . Acolo era o casa parasita si am intrat in ea . Mi-am gasit tatal, era intr- balta de sange si l-am luat . Atunci a aparut tatal colegei mele cu o arma, pentru a-l omori pe tata si m-am aruncat in fata lui pentru a-mi proteja tatal si m-a impuscat . Am murit eu, tata si acel baiat .
    Va rog sa imi spuneti ce semnificatie poate avea acest vis . Sunt foarte ingrijorata si mi-e teama sa nu-l pierd, il iubesc enorm de mult ... :(

    RăspundețiȘtergere
  24. buna..am avut un vis ciudat...am visat ca ma duceam acasa la prietenul meu...si cand am ajuns acasa toata lumea plangea si am intrebat,o pe mama lui unde e si ea mi-a aratat cimitirul..ce semnificatie are..sunt foarte ingrijorata ptr el:(:(:(

    RăspundețiȘtergere
  25. buna...aseara am visat si eu ceva ieseam dintr-o casa bantuita:| si era moartea afara cu coasa ma jur:|;)) pare amuzant..dar chiar asta am visat ce inseamna ?:|

    RăspundețiȘtergere
  26. As vrea sami spuneti ce inseamna cind visezi data mortii proprii si incepi a plinge

    RăspundețiȘtergere
  27. Nu ai cum sti data propriei morti decat daca ai niste calitati ce depasesc cu mult inzestarile oamenilor de rand. Probabil cea data visata de tine sau cel numar este asociat cu un alt fel de numar, legat de o suma, o alta zi importanta pentru tine. Poate si un vis vizionar despre un lucru important care ti se va intampla in acea a unei anumite luni

    RăspundețiȘtergere
  28. salut.eu am visat moartea a3persoane dragi.cum ar fi 2nepoti si bunica dupa care am planst toata noaptea bineinteles in vis

    RăspundețiȘtergere
  29. Buna Diana..iti urmaresc cu drag toate postarile..de muult timp..iar azi am o intrebare..sau sa zicem astept o..parere.....de ani de zile cand si cand am un vis care se repeta..tatal meu a murit cu ani in urma exact cand aveam mai mare nevoie de el..a plecat brusc..dar apare periodic intrun vis mereu la fel..si anume ca vine..de undeva..plin cu de toate..ne imbratisam si ne bucuram ca ne am regasit...si ma trezesc mereu cu acelas gol imens...

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna Diana! Foarte util ce ai scris, multumim. Dar gasim un raspuns la intrebarea cu visul cu un mort necunoscut? Eu am visat ca am un barbat mort acasa, nu-l cunosc si.... dupa acea a inviat...

    RăspundețiȘtergere
  31. Eu am vizat ca eram la un liceu(sunt clasa a 9a)si venise din anglia multi copii pe care nu ii cunosc,apoi m-am imprietenit cu o fata de varsta mea blonda cu parul scurt,foarte blonda,am vb cu ea putin apoi i sa facut rau si a murit si era toata plina de sange desi in vis nimeni nu sa atins de ea,si din toti copiii aceia pe nimeni nu interesa de ea doar pe mine,apoi au venit uni de la spital si au spus ca eu am omorato,dar nu eu!Ce credeti ca inseamna acest vis sunt foarte speriat!

    RăspundețiȘtergere
  32. Fiul meu a visat ca in drum spre fosta noastra casa s-a intalnit cu un individ care i-a spus ca tatal lui( fostul meu sot) a injunghiat porcul. Fiu meu ajungand la bloc, asteptand liftul, din lift a iesit bunicul(din partea tatalui- care este mort)injunghiat de catre fiul lui(fostul meu sot)iar in sufragerie l-a gasit pe acesta plin de sange. Visul a fost foarte ciudat situatia fiind destul de dificila ce foarte mult timp. Eu stiam ca sangele este veste - dar aici cred ca e ceva mai complicat. Tare as vrea o interpretare corecta a acestui vis stiind ca in general ele transmit clar ceva.

    RăspundețiȘtergere
  33. buna Diana....eu am visat .....ceva ce nu visez f des.....
    un ceas de masa...destul de marisor....era totul ok....doar ca:
    orarul mergea normal....secundarul la fel.....dar minutarul mergea inapoi....daca esti amabila sa-mi spui ceva despre asta...as aprecia f mult
    multumesc anticipat Sergiu-Stefan

    RăspundețiȘtergere
  34. Acest vis poate insemna ca incerci (in subconstient) sa aduci inapoi ceva din trecut sau ca un anumit aspect al trecutului tinde a reveni in viata ta.Nu este vorba despre un lucru cu totul lipsit de importanta (secundarul), dar nici despre unul vital (orarul).

    RăspundețiȘtergere
  35. Eu am visat ca eram moarta.. si eram cu un baiat, si el tot mort era , la un moment dat eram destul de trista iar el m-a luat in brate si m-a sarutat, atunci am uitat de toate ..si totusi la fel de trista eram , erau mai multe spirite cunoscute care se plimbau pe acolo .. Iar el l-am luat pe acel baiat cu care incepusem sa ma inteleg bine la mine acasa pentru ca imi era dor de ai mei si vruiam sa ii vad. Pe drum spre casa ne-am intalnit cu o chestie mica care avea in mana o cheie franceza incredibil de mare cu care vruia sa ne faca rau..ceea ce eu nu prea inteleg , cum sa ne faca rau daca noi eram deja morti? ..Revenim , am scapat de acea chestie si am ajuns acasa.Am intrat in living si totul era atat de trist .. iar pe masa era o poza cu mine de cand eram mica si cu cateva lumanari langa ea stinse . Am inceput sa plang , am luat o lumanare si am aprins-o si in acel timp o auzeam pe mama spunand ceva , nu prea intelegeam ce. Si am intrat in camera la ea si nu puteam sa vad nimic , aveam ochii inchisi . Am incercat sa deschid ochii sa vad ceva dar m-am trezit la realitate .. Ce inseamna asta ?!:| Am mai citit pe unele site-uri ca inseamna ca mi-a murit moartea, ceea ce e de bine .. dar tot nu sunt prea convinsa .. Multumesc anticipat .

    RăspundețiȘtergere
  36. Chiar ma ajutat acest articol, mutumesc!

    RăspundețiȘtergere
  37. buna , o visez foarte des pe sotia mea care este moarta de 3 ani in unele vise e foarte suparata si ne certam , in unele vise e foarte bucuroasa ca suntem dinou inpreuna . ce inseamna visele astea si cum scap de ele .

    RăspundețiȘtergere
  38. Buna, la putin timp dupa ce a murit un fost prieten de al meu intr-un cumplit accident de masina, am avut doua vise ce m-au pus pe ganduri.primul vis...se facea ca eram acasa si ma sunat el sa ies in fata blocului ca vine cu masina sa ne plimbam. m-am imbracat si am iesit. el a venit , m-am urcat in masina si eu fiind constienta ca el e mort l-am luat la intrebari. el mi-a zambit si mi-a zis ca nu e momentul . si am pornit la plimbare. culmea ca ne plimbam cu masina , in gara pe sinele de tren. la un momendat sa dat jos din masina si sa urcat intr-un copac. si ma chema si pe mine. brusc langa mine a venit o fata blonda, era atat de stralucitoare ca nu puteam sa ii vad chipul. fata blonda imi zicea ca sa nu ma duc, ca el e mort, si eu uitandu-ma la el ii ziceam ca nu se poate asa ceva. si eram foarte revoltata,si la un momendat fata blonda vazandu-ma revoltata mi-a zis ''trezeste-te'' si m-am trezit din somn.... si al doilea vis... se facea ca eram cu el pe marginea mormantului , cu fundurile pe pamant si cu picioarele pe sicriu. era trist, imi dadea explicatii despre ce sa intamplat cu accidentul lui. stand de vorba el sa ridicat de acolo si sa pus in picioare pe sicriu si spunandu-mi sa ma linistesc ca o sa fie bine, se topea inauntrul sicriului si mana intinsa inspre mine, cu o bila mare luminoasa in palma... iar acuma recent l-am visat (1 an de la moarte lui) , ca era suparat pe mine si-mi zicea sa deschid ochii, ca o prietena de a mea nu e ceea ce pare, si eu negam, ma certam cu el ,ca nu o cunoastea.. si vreau sa zic ca m-am trezit cu gandul la tipa aia mi-am pus mii de intrebari in legatura cu ea . si tot in ziua respectiva am primit si raspunsurile. tipa nu era ceea ce parea.

    RăspundețiȘtergere
  39. Buna ziua.De cand eram mic am inceput sa imi visez anumite cunostinte care in vis au un fel de comportament ciudat neobisnuit,Iar in realitate intr-un interlav de o luna doua mor.Am vrut sa scris acest lucru deoarece acum o saptamana am mai avut un asemenea vis pe care asemenea vis pe care as vrea sa il spun,Este vorba de bunica unei bune prietene ,iar mama aceste prietene ste moarta si ea.In vis bunica acestei prietene spunea cu disperare ca vrea sa o mute pe mama prietenei mele din mormant ca e locul ei,acm inrealitate nu e asa baba are loc langa sotul ei.Azi ma sunat prietena mea sa-mi zica ca bunica ei nu mai manaca si a fost dusa la spital.Acm nu stiu ce o sa fie

    RăspundețiȘtergere
  40. Buna Diana te rog răspunde.mi ca sunt tare speriata. Am visat ca eram cu mama pe un ponton cu mai multă lume necunoscuta si venea un val mare si mama a vrut sa ajute pe cineva si a sărit iar eu am strigat dupa ea " te iubesc mama, sa nu mori" dar a murit si dupa ce am aflat am găsit un bilet pe care era scris ce i.am spus atunci si pe cealaltă parte " si eu , imi pare rau " . Iar dupa aceea plangeam

    RăspundețiȘtergere
  41. Nu am resusit sa scriu tot se blocase. Plangeam nonstop si tata nu ma intelegea defapt nu ma intelegea nimeni si citeam o carte despre povestea mea ( nu știu cum ) imi aduc aminte visul perfect si m am trezit plangand . Acum sunt in vacanța la mare poate am rămas cu gândul la ceva de pe plaja.. Te rog ajuta.ma. Mersi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest vis demonstreaza marea iubira fata de mama ta si poate ilustra o ingrijorare legata de un potential necaz prin care poate trece ea. De asemeni, este posibil sa te simti vinovata fata de mama ta dintr-un motiv numai de tine stiut.

      Ștergere
  42. buna diana,e pentru prima data cand scriu aici,dar azi noapte am avut un vis ciudat...se facea ca era inundati si alunecari de teren iar eu trebuia sa cad intr-o groapa mare dar o cazut tata in locul meu si eu am scapat si am fugit prin apa tulbure.te rog sami spui ce inseamna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inundatia si alunecarile de teren reprezinta simtamantul ca o forta incontrolabila isi face loc in viata ta. Apa tulbure subliniaza, la fel, senzatia ca iti dau tarcoale lucruri vagi, necunoscute, a caror semnificatie nu ai cum a o intelege inca. Cu alte cuvinte, te confrunti sau te vei confrunta cu o situatie dificila ori derutanta, caruia nu ii poti aprecia gradul de periculozitate, si incerci sa te bazezi cat mai mult pe tatal tau (care iti inspira probabil o mare incredere). Din aceasta pricina el ajunge sa cada in locul tau in marea groapa.

      Ștergere
    2. mulumesc diana,mai ajutat foarte mult

      Ștergere
  43. Buna Diana! Am visat de curand ca persoana pe care o iubesc vrea sa ma omoare si imi injecteaza o substanta cu o siringa, imi spune ca mai am de trait 5 luni si apoi dispare si ma lasa singura. Nu stiu daca are vreo importanta dar el e momentan indisponibil pentru o relatie cu toate ca tine la mine mult. M-am trezit foarte speriata, caci n-am mai visat legat de moarte. Ce crezi ca ar putea insemna? Deja a trecut aproapre o saptamana si ma bantuie visul asta si ziua.

    RăspundețiȘtergere
  44. Am uitat sa-ti spun ca la inceputul visului eram in vacanta la Paris si totul era superb intre noi...pana cand a venit cu siringa spre mine iar eu nici nu m-am impotrivit, i-am spus "daca vrei sa ma omori, omoara-ma" si apoi l-am intrebat cat mai am de trait si mi-a zis 5 luni....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Desi spui ca iubesti aceasta persoana (si cred ca este asa), acest vis poate semnifica o neconstientizata impresie ca esti tradata sau lasata prada dezamagirii de catre ea. Poate reprezenta frustrarea provenita din faptul ca, asa cum spui tu, "el e momentan indisponibil pentru o relatie cu toate ca tine la mine mult". Seringa poate sugera ca ti se impune ceva cu forta sau ca trebuie (iti impui) sa accepti o situatie care nu iti place.

      Ștergere
    2. Multumesc mult! Chiar a doua zi dupa ce am visat asta am aflat ca e indisponibil deci probabil era un fel de avertizare..

      Ștergere
  45. buna!!! ce pot spune eu visez mereu urat,vise care cateodata imi dau viata peste cap de frik,acum nu stiu daca am visat eu sau poate m-am trezit azi nnoapte si am avut impresia ca asta am visat si mi-am provocat eu sg imaginea cum ca a-si fi visat ceva,deci sunt total confunza nu stiu daca am visat sau mi-am imaginat.dar stiu ca park eram eu intinsa undeva nu-mi vedeam trupu decat in fata un pic eram imbracat in mireasa si in mana aveam buchetul de flori,si park gandeam daca sunt moarta nu ar trebui sa am in mana o cruce si nu flori si totusi cum credea eu ca ma vad doar partea din fata cum te-ai privi cand stai intinsa , la capat,la picioarele mele,eram eu.imbracata in negru si priveam persoana intinsa si vb cu ea,deci intr-o fractiune de sec numai eram eu cea intinsa ci altcineva.

    RăspundețiȘtergere
  46. Răspunsuri
    1. Se pare ca ai gresit articolul aici e vorba de vise nu de frumusete !!! dar nea ca sa faci si tu o reclama la wodpresu ala ai venit cu un comm aiurea !!!

      Ștergere
  47. buna eu am visat ca a murit cineva pe care nu.l cunosteam ce semnifica visul acesta

    RăspundețiȘtergere
  48. Acest vis poate insemna ca esti pe cale sa pierzi un lucru valoros pentru tine, de care nu esti sau nu vrei sa fii constient.

    RăspundețiȘtergere
  49. Buna diana , vise am foarte multe dar unul chiar m a pus pe ganduri. Se facea cs am gasit niste carti de tarot si am intors o carte si acolo imi era scris " moarte sigura provocata de un accident de masina" si o imagine cu doi barbatiinec care tine au o rochie alba trantia pe pamant. Iti multumesc din suflet daca ai putea sa mi raspunzi.

    RăspundețiȘtergere
  50. Eu am avut un vis ce s-a repetat obsesiv un an intreg, si in timpul saptamanii si in weekend, ca murea tatal meu... si a murit!
    Asa ca interpretarile...cateodata mai bine nu ar exista;)

    RăspundețiȘtergere
  51. Buna Diana. Ma numesc Alex si as avea o mica rugaminte la tine, daca poti, sa imi explici...... Am visat ca eram pe o plaja, si la un moment dat am vazut un cadavru care plutea deasupra apei. am strigat dupa ajutor, dar de fapt era un corp de caine sfasiat, cu toate cele interne iesite afara, apoi unul din salvamari a inceput sa rupa cu gura bucati din corp. Dintr-o data, acelasi salvamar, uitandu-se urat la mine, dar zambind, m-a trimis intr-o cripta, cu mii si mii de sertare pe pereti unde stiam sigur ca acolo sunt tinuti mortii. Peretii erau pictati cu fel de fel de modele stranii, incantatii si desene. La un moment dat, cineva de dupa un perete a iesit si mi-a zis: "vino dupa mine, hai mai repede!". Am incercat sa alerg dupa el si alte 3 persoane dar nu reuseam sa tin pasul. Nu reuseam sa vad deloc bine, trebuia sa alerg cu ochii inchisi, peste tot mirosea "a mort", un aer greu de descris... Pana cand am ajuns intr-o incapere unde era totul pictat in rosu si albastru, iar acele 3 persoane incercau sa ma convinga sa iau orice in mana sa ma apar pentru ca vin mortii sa ne atace. M-am trezit cu ochii cat cepele, exact ca o mata care e speriata de bombe... Daca imi vei putea raspunde, iti multumesc de pe acum! O zi superba sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  52. Buna
    M-ar ajuta foarte mult daca m-ai ajuta cu o interpretare:
    am visat ca, impreuna cu niste oameni (nu mai stiu daca ii cunosteam sau nu) complotam sa il omoram pe viitorul meu sot, eu il tineam in brate, i-am distras atentia si cineva l-a injunghiat (nu am vazut faza asta, dar presupun ca asa s-a intamplat) pentru ca in momentul urmator el era pe jos pe un covor alb imaculat pe care il pata cu sange, eu il tineam in brate si m-a intrabat daca il mai iubesc iar eu am raspuns: NU! nu stiu daca a murit sau nu... imi mai amintesc ca dupa toata treaba asta parca am realizat ca ceva nu este bine si nu puteam sa-mi explic de ce am zis ca nu-l iubesc si tot strigam plangand ca il iubesc... apoi m-am trezit si inca am o senzatie asa ciudata, pentru ca de fapt chiar il iubesc foarte tare
    Multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
  53. Buna Diana eu am visat ca o sa mor la 49 de ani ce poate sa insemne acest vis multumesc mult si astept un raspuns ma framinta mult acest vis.

    RăspundețiȘtergere
  54. Buna Diana! Te rog, ajuta-ma cu interpretarea urmatorului vis: se facea ca priveam la un fetita tigancusa care vindea ceva mintind si simtul dreptatii din mine m-a facut sa ma implic si sa demonstrez ca ce vindea nu era ce pretinde, reactia ei m-a facut in vis sa o bat, sa ma mustre constiinta si sa merg la spital unde era internata. Acolo, lumea adunata, era foarte indignata de acel om rau care batuse un copil si am plecat rusinata si cu frica in sin ca urma sa fiu prinsa si acuzata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E de bine!
      Stai fara grija!
      Probabil vei intampina niste greutati, dar se vor reazolva!

      Ștergere
  55. Buna Diana, am avut un vis care m.a pus pe ganduri.. cu persoana iubita ( care e casatorita ) .. se facea ca a murit ( dar nu l.am vazut in sicriu ) dar in acelasi timp era langa mine, dar eu nu stiam asta.. iar eu plangeam. Mi se pare foarte ciudat si incep sa.mi fac griji.. ma poti ajuta te rog?

    RăspundețiȘtergere
  56. este ceva inevitabil
    nu putem sti cind ne nastem nici cind plecam in recunoastere pe alte tarimuri

    RăspundețiȘtergere
  57. vom scapa vreodata de problemele vieti daca da doar cu ajutoru lu bunul dumnezeu sui maica domnului
    si sf anton sf ioan sf mina sf calinic sf nectarie
    sf stefan sf filofteia
    sf mihail si gavril
    sf maria sf constantin si elena
    sf ion sf dumitru sf paraschiva
    si sf ciprian
    si tot odata ne rugam la toti sf pt sanatate iertare de pacate
    si pt spor in casa pt indepartarea tuturor relelor vazute si nevazute
    multumesc la toti sf pt ajutor
    ca miam luat un fel de servici la o ruda
    si am bani de piine multumesc pt ntreaga familie

    RăspundețiȘtergere
  58. Buna,am si eu un vis neexplicat,si as dori daca se poate cat mai repede un raspuns....am visat un preten foarte apropiat,era intr-un targ de animale si radea cu pofta ,el are o fetita de 3 luni,si mentionez ca este in coma profunda.Si povestea el ,in vis,ca cum arata fetita lui ca seamana cu el ,ca el nu si-ai vazut fetita de 2 luni.Ce inseamna acest vis??
    Se poate sa insemne moartea lui??? Astept raspuns cat de repede posibil.Multumesc!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai sa nu ne gandim la lucruri extreme.
      Rasul in vis este asociat cu grijile si supararile.
      Visele sau premonitiile se implinesc de obicei in noptile de vineri spre sambata.
      Imi pare rau pentru prietenul tau, ca are asemenea necazuri,dar cred ca le va putea depasi intr-o zi daca este inconjurat de oameni adevarati!

      Ștergere
  59. Multumesc pentru raspuns,dar din pacate prietenul nostru drag a incetat din viata azi noapte la ora 1...:(

    RăspundețiȘtergere
  60. Buna Diana, as dori sa iti dai cu parerea in urmatorul caz: acuma aproximativ o saptamana am visat ca mama m-a pus sa imi ucid tatal si fara a gandi prea mult, am actionat ca atare. Bineinteles ca apoi am regretat si am incercat sa chem salvarea dar nu s-a mai putut face nimic. Azinoapte am visat din nou ca tatal meu a murit, dar de data aceasta nu cunosteam cauza. Nu avea nicio legatura cu visul anterior. Daca ma poti ajuta cu o opinie, o astept cu drag :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Exista diverse interpretari ale acestui vis in functie de conjuncturile din viata ta. Adeseori, un astfel de vis marturiseste esti apropiata de mama ta, dar ai dori sa fii mai apropiata si de tata. Se poate, totodata, ca intr-un astfel de vis sa iti exprimi frustrarea, nemultumirea ca tatal tau iti interzice ceva, nu este de acord cu ceva, nu te intelege, iti ingradeste libertatea, nu aproba viata ta ori o relatie (casatorie) de-a ta. Pe de alta parte, visul in care iti omori tatal poate semnifica ca ai (ai avut) mari asteptari de la el, iar tatal nu se ridica la inaltimea lor, ca a facut o mare greseala sau un lucru pe care il dezaprobi. Astept sa imi spui parerea ta despre aceste interpretari...

      Ștergere
  61. buna ziua...mi as dori f mult sa primesc un raspuns la postarea mea deoarece sunt destul de speriata in urma visului de asta noapte...am visat ca 2 persoane consecutiv mi au prezis moartea..am incercat sa plec din zona indicata ca voi muri si nu o puteam face deoarece eram inconjurata de caini legati care latrau ingrozitor..iar eu eram de mana cu cei 2 copii ai mei..si m am trezit ingrozita de acest vis..si ma sperie deoarece in acest moment al vietii trec prin ceva prb de sanatate...poate fi o prevestire a propriei morti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De multe ori, faptul ca ti se prezice moartea in vis nu inseamna ca vei muri ci ca esti pusa in situatia sa renunti la un anumit aspect al vietii tale. Probabil ca te vezi fortata sa schimbi ceva in existenta ta, iar acest lucru nu-ti place ori nu iti convine (aceasta ar fi semnificatia cainilor care latra si nu te lasa sa pleci din zona pe care o vezi de periculoasa, dar care poate fi, de fapt, zona ta de confort). Poate fi vorba eventual despre un nou stil de viata pe care ti-l impun problemele tale de sanatate. Oricum, aceasta transformare implica familia ta sau cei doi copii ai tai. Intr-o interpretare mai simpla, mai directa, acest vis poate reprezenta si o reflectare in subconstient a temerii ca boala ta se va agrava... Multa sanatate si mult noroc!

      Ștergere
    2. multumesc mult pentru raspuns...ma facut sa reflectez mai mult asupra vietii si asupra situatiei mele actuale care este exact in impasul pe care se pare ca visul meu il reda...m am linistit..acum vad lucrurile altfel...nu mi mai e teama...multumesc!!!

      Ștergere
  62. Ce inseamna sa visezi ca iti moare cineva in brate si in ultimele clipe sa va spuneti ca va iubiti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai inseamna poate ca ii moare moartea celui pe care ai visat ca va muri in brate sti adica nu moare[iti moare moartea] asta inseamna eu am avut multe vise pe care mai infricosatoare si nu mam temut

      Ștergere
  63. ce inseamna ca mi-am visat bunicii bunelul era suparat dar bunica a vorbit ca bunelu nu se poate resemna cu aceea ca eu voi muri curind si voi veni la ei ,ei fiind ambii morti,si eu intrebam cit va trai fiul meu si ei miau raspuns ca mult si miau dat detalii cum si cind voi muri.ma bulversat visul si vreau sa stiu ce inseamna.imi explica cineva???

    RăspundețiȘtergere
  64. ce inseamna cand vezi ca cineva iti impusca fratele in cap

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. acest vis nu stiu poate ca ii va muri moartea adica iti moare moartea inseamna ca nu moare nu trebuie sa iti fie frica trebuie doar sa sti ca unele vise chiar se intampla deadevaratelea sti dar trebuie sa treci

      Ștergere
  65. am visat de mai multe ori ca sunt in pat si dorm , si o forta trage de mine sa ma ia din pat, iar eu ma intorc catre prietena mea si vreau sa tip sa o trezesc dar nu pot, sau strig si nu ma aude nimeni, si ma simt neputincios, aseara am avut acelasi vis de 3-4 ori succesiv, am trezeam din vis in vis ,pana m-am trezit in realitate si ma uitam la ceas

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest vis poate insemna fie o temere ca vei fi despartit de prietena ta, fie o senzatie nemarturisita, subconstienta ca ea nu tine indeajuns de mult la tine.

      Ștergere
  66. Fratele meu a visat despre mine ca traversam un pustiu...mergeam greu..ma taraiam..dupa care la un moment dat am murit. Dar am inviat si o voce puternica a zis: Pe alex si andrea sa nu-i dispretuiasca nimeni. ( specific andreea e o fosta prietena dupa care eu am luptat si tanjesc mult dar fara sorti de izbanda. Ce ar insemna visul asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este un vis interesant ce semnifica afectiunea pe care ti-o poarta fratele. Da, visul lui, reflecta ingrijorarea fata de viata ta sentimentala, fata de suferinta pe care ti-o provoaca faptul ca nu poti fi iarasi impreuna cu Andreea. Pustiul prin care te tarai reprezinta tocmai aceasta suferinta, iar moartea si invierea ta constitue speranta lui ca te vei transforma si te vei vindeca sufleteste, prin reluarea legaturii cu fosta ta prietena. Sa speram ca este vorba despre un vis premonitor, ce vesteste cu adevarat aceasta implinire.

      Ștergere
  67. Bună Diana. Aseară am visat ca eu si prietenele mele era o încăpere din beton, iar ele după un timp au plecat acolo lăsându-ma singura. Am auzit ceva despre mine, si una dintre ele care m-a rănit de multe ori a spus ca deabea așteaptă sa mor, si eu am începu sa plâng. Ști cumva de înseamnă asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest vis poate fi, desigur, consecinta senzatiei ca nu esti sprijinita de prietene de nadejde in viata de zi cu zi. Pe de alta parte, prietenele din vis pot reprezenta aspectele bune ale personalitatii tale, sau reflectarea propriei tale persoane intr-un fel de oglinzi ale lumii tale interioare. In cel de-al doilea caz, asa-zisele tale prietene te parasesc sau te vorbesc de rau pentru a te determina sa renunti la o parte negativa a vietii tale, de care te incapatanezi sa te agati. Faptul ca una dintre prietene iti spune ca de abia asteapta sa mori poate inseamna ca ti se atrage atentia asupra necesitatii de a te descotorosi de latura negativa sus mentionata, sau a o lasa sa "moara." Plansul tau semnifica impotrivirea fata de aceasta sugestie ori durerea pe care o presupune acest lucru.

      Ștergere
  68. am visat cum moartea a venit imbracata in negru cu o gluga pe cap si cu coasa in maina si a inceput sa dea cu coasa in mine ca si cum ar vrea sa ma omoare vasi multumi mult daca miati rasp multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Visul tau denota pe de o parte teama de moarte ori fata de un eveniment ce ameninta sa iti transforme existenta, sa te scoata din comoditatea ori rutina zilnica, indreptandu-te catre necunoscute cai ale destinului.

      Ștergere
    2. Va multumesc mult

      Ștergere
  69. am visat aseara ca l am impuscat cineva pe fratele meu ... si a murit in bratele mele ,,,ce inseamna?? va rog astept rasp!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest vis pare a reflecta grijile pe care ti le faci pentru fratele tau. Poate ca este intr-o situatie dificila si iti este frica sa nu i se intample ceva rau. Faptul acesta "moare" in vis in bratele tale semnifica dragostea pe care i-o porti. Intr-o alta interpretare, un astfel de vis poate insemna ca un anumit aspect al vietii tale ori al persoanei tale este pe cale sa dispara sau sa treaca printr-o majora transformare, asemeni unei morti simbolice, urnamta de o renastere.

      Ștergere
  70. am visat ca murisem in bratele tatalui si ziceam,, Doamne nu''!! si m-am trezit cu un nod in gat si plangand ce inseamna???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Poate fi vorba despre o viitoare cearta cu tatal sau despre un lucru pentru care te simti vinovat fata de tata.

      Ștergere
  71. Diana eu unu iti multumesc pentru acest blog, foarte util !
    4.3.2014 - "am visat ca eram pe o barca/salupa , in spatele meu venea un sarpe mare, gen anaconda, a incercat sa ma atace, m-am luptat cu el si din pacate a reusit sa o muste pe iubita mea actuala, a 3-a persoana din vis pe care nu mi`o mai aduc aminte mi`a sugerat sa ii tai capul iubitei cu o sabie asemanatoare piratilor pentru ca a fost muscata, si asta am si facut, iar atunci cand a cazut la paman, o luam in brate si plangeam pentru ca nu vroiam sa o pierd, moment in care ea deschidea ochii si se chinuia sa`si dea sufletu, m-am departat de ea pentru ca nu vroiam sa o vad cum sufera si sa o las sa`si dea sufletu` " ... mentionez ca dormeam cu ea in acea noapte si o tineam strans in brate, prin somn, si incepus sa gem/plang .... ce vrea sa insemne acest vis, trecem printr`o perioada cam pline de certuri, eu tot cred ca ma inseala, insa ea face niste lucruri care ma sucesc, gen sa aibe grija de mine, mi`aduce mancare la munca, umbla sa`mi rezolve mie problemele si lucruri de`ale casnicieim, iar toate acestea ma fac sa cred ca nu m-ar insela, adica si`ar fi pierdut interesul fata de mine daca ar face`o .... un raspuns din partea ta ar insemna mult, m`ar linisti un pic chiar daca suna rau sau bine, multumesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Veninul unui mare sarpe reprezinta adeseori gandurile ori simtamintele noastre rele, otravitoare. Chiar daca iti iubesti partenera de cuplu, este posibil sa fii strabatut la nivel subconstient de o ranchiuna fata de ea sau sa te deranjeze la ea un lucru pe care nu vrei sa ti-l marturisesti. Asadar, intr-o viziune subconstienta, iubita ta este otravita cu acest venin al unui simtamant obscur, un simtamant ce te determina sa o omori simbolic in vis. Da, probabil la mijloc este senzatia ca te inseala. Nu accepti insa acest lucru si nici simtamintele tale subconstiente, asa ca te-ai indepartat din ea in vis, pentru a nu o vedea cum sufera si moare.

      Ștergere
  72. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  73. Chiar azi noapte am avut un vis ciudat,si anume am visat ca tineam in mana 2 hartii de culoare bleu(semanau cu niste formulare),pe una dintre ele era scrisa varsta de 96 de ani si pe cea de a doua in dreptul cuvantului Final era trecuta varsta de 40 de ani.Ideea este ca nu era nici un nume trecut pe aceste hartii,dar totusi in vis eu am corelat,nu stiu de ce si cum ,ca prima cu 96 de ani era destinata tatalui meu,si cea de a doua cu 40 de ani imi era destinata mie,adica varstele la care vom muri(precizez ca eu acum am 33 de ani ,iar tata 74 de ani).Eram constienta ca visez si am inceput sa fac tot felul de calcule si iar nu stiu cum mi-a iesit si o data si anume 9 martie.Am mai visat un drum din piatra in care se distingea forma unei cruci mici.Poate cineva sa-mi explice ,ce ar putea insemna acest vis?De felul meu nu cred in vise,dar acest vis parca a fost cam atipic, cu date exacte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se intampla foarte rar sa avem vise premonitorii despre varsta la care vom muri noi sau o persoana apropiata. Este posibil ca numerele 40 si 96 sa fie legate de niste evenimente trecute din viata ta. De exemplu, poate ca ai trecut printr-un major eveniment in anul 1996, eveniment ce te framanta si acum sau se poate reactualiza. Constitue cumva numarul 40 un reper la care nu te-ai gandit pana acum? Oricum, pari a fi ingrijorata de ceva din viata ta ce se impleteste cu viata tatalui tau. Poate fi vorba atat despre o dificultate a ta, cat si a tatalui tau. Drumul de piatra poate reprezenta o cale inevitabila catre ceva sau una despre care crezi ca este inevitabila. Crucea simbolizeaza un obstacol viitor iminent, sau un fel de povara, dificultate, o cruce pe care "o vei purta" ori un lucru din existenta ta care iti da senzatia ca te va impovara intr-un fel sau altul. Daca imi mai oferi cateva detalii, sper ca iti voi putea spune mai multe.

      Ștergere
  74. Buna, Diana! Sper sa ma poti ajuta putin legat de interpretarea visului meu.
    In realitate, mi-a murit o amica weekendul asta si am fost foarte afectata. Am fost la priveghiul ei si am vazut-o in sicriu. Nu mi-a fost frica, insa a fost un sentiment neplacut, e normal. Apoi, azi-noapte am visat ca eu, fiind in camera mea (unde si eram, de fapt), o sustineam in brate, in timp ce ea avea o lumanare pe piept care palpaia normal, calm. Si undeva in camera mai era o colega de-a mea (cu care nu am tangente in realitate, dar care are o atitudine mai dominanta), care citea ceva dintr-o carte, foarte calm citea. Eu stiu doar ca in vis simteam nevoia sa fac asta, ma simteam responsabila sa o sustin pe aceasta fata care a murit, fiind vecina mea de blocuri. Astept raspunsul tau, Diana. Uite despre ce e vorba in realitate: http://www.radio-resita.ro/o-persoana-a-murit-iar-alte-sase-au-ajuns-la-spital-in-urma-unui-grav-accident-de-circulatie/#ixzz2vZAfiMyU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Desigur, acest vis reflecta cumva refuzul mortii ei (chiar daca in realitate ai fost la priveghiul ei) sau nevoia inconstienta de a o readuce in viata (desi zona ta constienta iti atrage atentia asupra faptului ca este iremediabil moarta, vezi "lumanarea pe piept care palpaia normal, calm"). Dintr-o alta perspectiva, subconstientul tau pare a-ti transmite ca trebuie sa te obisnuiesti cu gandul, cu simtamantul ca toti suntem muritori, inclusiv ca tu esti muritoare.In acest fel s-ar putea interpreta faptul ca iti imbratisesi in vis amica moarta. Catre aceeasi interpretare converge si faptul ca acea colega cu o atitudine mai dominanta citeste ceva cu calm. Ea (dar de fapt subconstientul tau) "citeste" mesajul impacarii cu faptul ca moarte ne poate pandi oricand, oricum. Acest mesaj trebuie poate sa fie precumpanitor (vezi atitudinea dominanta a colegei) dar si senin (calmul cu care ea citeste). Este mesajul ca trebuie sa ne bucuram de viata, dar intr-un fel senin si stapananindu-ne totodata viata.

      Ștergere
  75. eu am visat ca vne moartea dupa mine moartea cu coasa si toti oameni murise ce vis nu?

    RăspundețiȘtergere
  76. am avut si eu un vis in care eram urmarita de moartea cu coasa.nu stiu daca este de rau sau de bine dar incerc sa aflu aste......bai bai?

    RăspundețiȘtergere
  77. Buna,
    Acum o luna si ceva mi-a murit tatal de o boala grava iar noaptea trecuta am visat ca era mort intr-un cosciug si i-am pus o lumanare in mana, apoi am visat ca murise si mama mea , iar tatal meu era viu si m-am dus la el si plangeam pentru ca erau morti amandoi dar in acelasi timp l-am luat in brate si i-am simtit corpul cum il imbratisam si il rugam sa-mi mai apara in vis ca o sa-mi fie dor de ei ....
    Ma sperie acest vis ...oare ce poate semnifica ??
    Multumesc anticipat si numai bine!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu trebuie sa te sperie acest vis. El reflecta dragostea pe care continui sa simti fata de tatal tau si neimpacarea cu moartea lui. In acelasi timp, este posbil sa simti, la nivel subconstient, ca nu ai implinit inca niste idealuri la care tatal tau ar fi vrut sa le ai in vedere.

      Ștergere
  78. Salut Diana! De vreo 3 saptamani am visat ca a murit o persoana foarte draga mie, iubitul meu.La inceputul visului stateam amandoi in pat (dar nu ne aflam la noi in casa, ci in casa unei prietene cu care nu am mai vorbit de mult timp si nici eu nici iubitul meu nu suntem asa apropiati de aceasta fata, e ciudat ) si vorbeam insa nu stiu sa spun despre ce dar amandoi stiam ca el o sa moara, in secunda urmatoare eu ma aflam singura in pat deoarece el murise deja. La inceput am fost calma dar cateva secunde mai tarziu am realizat ca el e mort si am inceput sa ma panichez, nu imi venea sa cred ca el e mort (noi ne iubim extrem de mult, reprezentam totul unul pentru celalalt si nu vrem sa ne imaginam viata unul fara altul, cel mai tare mi-e teama de moarte) plangeam si eram extrem de speriata si m-am trezit zvarcolindu-ma si cu cateva lacrimi. Am fost foarte fericita cand am realizat ca a fost doar un vis dar m-am si speriat ca am visat asta. Ce ma ingrijoreaza cel mai tare e ca astazi mi-a spus ca in ultima luna nu s-a simtit bine, psihic vorbind deoarece si el s-a visat ca moare, a avut acest vis de multe ori. Ce poate sa insemne lucrul asta? Sunt ingrozita! Si eu, si el s-a visat ca moare. Te rog ajuta-ma cu un raspuns.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest vis nu se refera neaparat la moarte, reprezentand mai curand un moment de cotitura viitor ce poate pune la incercare atat iubitul tau cat si relatia ta cu el. De multe ori, o astfel de rascruce a vietii semnifica trecerea relatiei de iubire la un alt nivel, unul mai inalt, care necesita "moartea" unor obiceiuri sau a unor aspectele ale vietii ce nu isi mai au rostul.

      Ștergere
  79. Buna, Diana! Eu, sincera sa fiu, am avut cel mai ingrozitor vis de pana acum. Recunosc ca n-o sa fiu capabila sa-l descriu nici macar pe jumatate, insa o sa-ti relatez idei principale pe care nu le-am inteles foarte bine. E vorba de moarte, de moartea mea in vis, mai exact.

    Stiu ca murisem, la un moment dat, efectiv pentru toti eram moarta. Stiam si eu acest lucru, insa nu simteam mare diferenta. Moartea mea a avut loc in cauza faptului ca o entitate spirituala a vrt acest lucru, chiar ea m-a omorat, din cate-mi amintesc.Tin minte ca apoi am devenit doar sclava acestui spirit si doar atat. Pentru ceilalti poate eram moarta, insa eu continuam sa simt acelasi lucruri, spre exemplu, sa continui sa fiu sentimentala pentru lucrurile din trecut... Aceasta moarte a avut loc in fostul meu camin al bunicilor. Bunicul a murit recent... Dar nu cred sa aibe vreo legatura cu asta, fiindca n-am simtit nimic emotional in legatura cu acestia foarte mult, atat in vis, cat si in realitate. Repet, e prima data in care mor si continui visul. O moarte fara durere. Ce inseamna asta? Pentru mine pare putin complicat de a descoperi adevaratul sens al acestui vis, cel mai important... Sper ca ma poti ajuta, Diana!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Moartea apare adeseori la nivel simbolic in vise. Cu atat mai mult se intampla acest lucru in visul tau, in care, desi "moarta", este o vorba despre o "moarte fara durere," continui sa "simti aceleasi lucruri," si moartea ti-a fost provocata de "o entitate spirituala." Chiar bunicul tau a murit de curand si nu ai resimtit (cel putin constient) aceasta pierdere, "moartea" ta simbolica s-a agatat de cel mai apropiat eveniment de acest fel petrecut in viata reala. Desigur, nu ai folosit intamplator termenul de "entitate spirituala." Semnificatia visului tau pare a fi legata de o transformare profunda a fiintei tale, probabil pe plan spiritual, ce te obliga cumva sa lasi sa "moara" niste aspecte ale personalitatii si existentei tale. Este posibil ca aceasta metamorfoza sa nu fie chiar voita de tine sau sa se manifeste deocamdata suconstient, din aceasta cauza avand senzatia ca ai devenit sclava unui "spirit." Imi pare rau, dar din cate mi-ai povestit, am reusit sa deslusesc numai atat...

      Ștergere
  80. Buna, accept sa dau niste raspunsuri unor anonimi insa, inainte de a face asta, ar trebui sa stiu macar prenumele tau.

    RăspundețiȘtergere
  81. https://www.facebook.com/barbulescu.dianaeny?fref=ts
    Sper sa te ajute in vreun fel. Imi cer scuze ca n-am respectat de la inceput cerinta ta...

    RăspundețiȘtergere
  82. Buna, eu am visat cu bunica mea care este moarte de 4 luni, ca la pomana de 9 zile...a intrat ea pe usa si i sa facut rau si a pocat jos, eu am dus o saltea in curte si am puso pe ea, bunica atunci a incept sa isi revina si eu plangeam de bucurie...atunci am ridicato in picioare si am puso pe scaun, era asa de fericita ca ma revazut, si eu ma intrebam oare cum e posibil

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inseamna ca iubirea pentru bunica ta continua sa iti stapaneasca sufetul sau ca ea ti-a transmis un mesaj de iubire de pe cealalta lume.

      Ștergere
  83. Eu am visat cum un preten cunoscut deal meu incerca din rasputeri moartea si ce e si mai interesante ca mam certat cu respectivul din niste nentelegeri si acum il visez pe respectivul cum doreste sami ia viata dar nu a reusit pentru din pacate nu sa straduit prea mult sa ma pacaleasca sai cad in plasa lui poate va putea sa ma doboare in urmatorul meu vis

    RăspundețiȘtergere
  84. Aseara am visat ca m'am imbolnavit si eram pe moarte , si in momentele alea am chemat 4 persoane sa stea cu mine si sa ii vad pana se termina , era atat de real visu incat m'am trezit cu lacrimi in ochi. nu mi s'a mai intamplat niciodata asha ceva si am 25 ani ... poti sa imi spui cam ce ar vrea sa insemne??? am citit si mai sus ce ai scris si ai rasp la altii , dar acum mi se pare diferit ptr ca m'am trezit cu lacrimi in ochi si cum vroiam sa ma pun sa dorm revenea visu .. si nu am mai dormit . astept un raspuns . ms

    RăspundețiȘtergere
  85. Buna ziua! Sunt foarte speriata si socata! De la ora 5 sunt astfel, de cand a reusit prietenul meu sa ma trezeasca din cosmarul vietii mele. Am visat ca eu si familia ne mutasem intr o casa noua cu lift. Mama a plecat cu liftul zambimd iar a doua zi aflam decesul ei. In vis apareau rudele si tata care nu ma lasau sa plang, ma persecutau, mentionez ca eu nu vorbesc cu tata in realitate. Spre sfarsit reusesc sa o iau pe nepotica mea in dormitor , ii dau paine si cand inchid usa ii spun sa manance si sa doarma iar eu incep sa tip sa plang decesul mamei si imi infig un cutit in plexul solar pe care il simt si acum cand sunt constienta. Va rog din suflet sa mi explicati ce reprezinta visul acesta. Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este posibil sa fii afectata (in subconstient) de o schimbare produsa sau care se poate produce cu/in familia ta. O schimbare rapida dar si dramatica, de mare amploare (aceasta fiind semnificatia liftului din vis). Te temi, probabil, ca aceasta schimbare (cu care pare a fi de acord tatal si familia) isi va pune amprenta mai ales asupra mamei tale, indepartand-o de tine, adica facand-o sa "moara" din punct de vedere simbolic. Desi incerci sa te linistesti, sa mergi mai departe (vezi nepotica careia ii dai paine si o trimiti la culcare), se pare ca nu suporti moartrea/tranformarea mamei. Injunghierea in plexul solar este adeseori asociata cu durerea ruperii unei relatii cu om apropriat.

      Ștergere
  86. buna ma numesc amalia si azinoape am avut un vis n care vazusem pe un camp copii mici aliniati erau morti si 2 insi ii decapitau si ii aruncau intro groapa adanca si cu o seara mai in urma sotul meu a spart o oglinda in casa si aia a fost o declansare de cearta spunemi si mie ce rol are visul sau la ce sa ma astept de la acest vis????? astept raspunsul tau iar adresa mea de mail e mihaelaamalia17@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  87. si eu am avut un vis ca am fost injunghiat in scara blocului si acuma cred ca parca este real ce am trait in vis...daca poate cineva sa ma ajute cu un raspuns... asta a fost acuma in urma cu 1 an si acuma inca mai am traume de la aceel vis

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Visul in care esti injunghiat poate semnifica un simtamant de inadecvare, faptul ca nu te simti destul de bun pentru cineva\ceva sau ca nu te ridici la inaltimea asteptarilor altora. Pe de alta parte, daca visezi ca esti injunghiat pe la spate, acest vis marturiseste sentimentul tau ca ai fost sau ai putea fi tradat de cineva din apropiarea ta.

      Ștergere
  88. Buna! Ma numesc Diana si azi noapte sora mea a avut un vis in care era in apartamentul bunicii mele(care este moarta), toate lucrurile se miscau si ea a aparut de la spate. Apoi mi-a intins mie mana sa merg la ea si eu m-am dus si am plecat amandoua, dar sora mea striga sa ii dau drumul la mana ca ea e moarta si sa nu plec cu ea. Mi-a dat drumul la mana, dar apoi ne-a vazut plecand amandoua pe scari si s-a trezit. Ce ar putea sa insemne? Sunt foarte speriata! Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest vis denota un sentiment de vinovatie al sorei tale fata de tine sau teama ei ca poate fi instrainata, indepartata de tine. Faptul ca, in cele din urma, plecati impreuna poate insemna ca relatia dintre voi va continua sa fie foarte stransa.

      Ștergere
  89. Buna. Numele meu e Irina si azi noapte am avut un vis foarte ciudat care a parut extrem de real.
    Am visat ca eu eram cu totul altcineva (pana si modul in care vorbeam era diferit) si 2 persoane (o femeie si un barbat necunoscuti mie) imi doreau moartea. Imi amintesc ca asta se intampla la apus, iar cerul era de un auriu ireal, divin. Am fost dusa cu forta de catre un barbat (care lucra pentru cei 2) intr-un loc pustiu de unde se vedea un combinat. Acolo era un bazin, asemanator cu un bazin de pesti. Eu stiam ca urma sa mor si, vazand bazinul, am realizat ca urma sa mor prin inec. Stiind ca inecul e o moarte grea l-am rugat pe acel barbat sa ma impuste. Atunci el a scos un pistol, mi l-a pus la tampla dreapta si a tras. Totul a fost foarte real...pentru o fractiune de secunda am simtit cum glontul a intrat adanc in ceier, am auzit un zgomot ciudat iar corpul meu si-a pierdut toata energia. In acel moment m-am trezit cu o senzatie ciudata ca cineva a murit, ca acea fata e reala si a murit...era 3 noaptea.
    Imi poti spune te rog care e semnificatia acestui vis? Si de ce parea asa de real...
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am auzit despre cazuri, foarte rare ce-i drept, cand o persoana extrem de sensibila emotional, inzestrata cu o mare empatie, a visat ceva (rau) intamplat in mod real altcuiva. Nu pot sa ma pronunt daca s-a intamplat asa ceva si in cazul tau...
      Pe de alta parte, la nivel simbolic, visul tau poate reprezenta un simtamant de instrainare, sentimentul
      ca esti/poti fi fortata sa devii altcineva, sa te implici in situatii de viata care nu au de a face cu autenticul tau sine. Cele doua persoane din vis (care iti doreau moartea) pot semnifica un cuplu, o (eventuala) relatie de cuplu din care faci parte sau ai putea face parte, o relatie avand capacitatea sa te instraineze de tine insuti, asa cum am precizat mai inainte. Culoarea aurie a cerului poate fi asociata, in acest context, cu taria ta de a nu te antrenata in ceea ce se incearca sa ti se impuna.
      Faptul ca nu vrei sa mori inecata poate reflecta o teama reala de-a ta fata de apa ori vointa de a nu te lasa coplesita de impactul emotional al schimbarii spre care esti directionata. Impuscarea in cap reprezinta, in mod asemanator, incecarea ta de a suprima gandul ca ai putea trece prin aceasta nedorita schimbare.

      Ștergere
    2. Multumesc frumos. :*

      Ștergere
  90. Visez mereu animale care vor sa ma omoare. In penultinul vis, un urs ma alerga prin padure, iar in ultimul un rotweiller ma alerga pe strada, dar l-am omorat inainte sa-mi faca ceva.

    RăspundețiȘtergere
  91. Buna. Ma numesc Cristina. Am avut un vis ciudat care ma nelinisteste de ceva timp. Eram cu mama intr-o cladire intunecata si parca o clarvazatoare a iesit in fata mea si mi-a zis varsta la care am sa mor. Mi-a zis ca voi muri la 41 de ani si de atunci nu pot uita cuvintele ei. Tin sa precizez ca inainte de acest vis o prietena imi povestise ca a fost la o ghicitoare.

    RăspundețiȘtergere
  92. Buna diana azi noapte prietena mea ma visat ca am murit si ca plângea la capul meu dar ea vorbea cu mine la telefon ce înseamnă asta ?? :( te rog frumos îmi răspunzi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna!
      E de bine!
      O sa aveti o bucurie mare!
      :)
      Asa cum spuneam si alte dati este rau si se poate implini un vis urat atunci cand il visezi sambata spre duminica!

      Ștergere
  93. Buna Diana! Am visat azi noapte ca am murit si pur si simplu ma vedeam pe mine stand in cosciug. Mai erau si alte persoane moarte, si eram cu totii intr-o sala mare, intunecata. Ce poate sa insemne asta? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai depasit sau trebuie sa depasesti o faza (importanta) a vietii tale. Probabil ca este o faza a dezvoltarii prin care trec si alti oameni asemeni tie (eventual, de aceeasi varsta ca si tine) ori niste prieteni de-ai tai.

      Ștergere
  94. Mama mea a murit acum 10 luni si intră zi iam spus fratelui meu cat de mult imi doream sa stau de vorba cu ea. In noaptea aceia am visat ca mama imi spunea sa stau linistiti ca mai am 4 ani de trait si ca apoi o sa stam de vorba cât vrem. Eu eram tare necăjită in vis si incercam sa ii explic ca eu mai am treaba aici cu copii dar ea era tare bucuros si mam trezit de nervi ce aveam pe ea. Daca poti sa imi răspunzi iti multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu trebuie sa te ingrijorezi. Visul tau reflecta nemultumirea ca nu ai reusit sa comunici cu mama ta atat de mult precum ti-ai dorit, dar si teama ta fata de moarte dupa ce o fiinta atat de apropiata precum mama ta a plecat de pe aceasta lume.

      Ștergere
  95. Bună Diana,
    Numele meu este Ida și te rog să-mi spui care este părerea ta despre următorul vis, pentru că despre moarte am mai citit, dar despre celelalte nici nu știu ce să caut :)
    Începutul visului mi-l amintesc vag, eram cu părinții mei într-o casă mare, veche și dezordonată, iar mama mea a plecat undeva cu un bagaj mare și eu nici nu am vrut să o salut (ceea ce-i ciudat, pentru că ne înțelegem foarte bine). Apoi pauză, nu știu ce s-a mai întâmplat, dar am ajuns cu tatăl meu undeva într-o pădurice, sau erau mai mulți copaci acolo, nu știu exact, și el a zis că oricum știe că o să moară dintr-o răceală (iarăși ciudat, pentru că el e medic și sigur s-ar fi exprimat altfel, diagnostic, termeni medicali, etc.) și în momentul exact următor a apărut pe cer o chestie foarte mare, kaki, care spre deosebire de orice aparat de zbor, nu era plană, ci verticală, foarte înaltă, iar în vârf avea o elice foarte mare. Eu am văzut-o, am strigat ceva uimită, iar tata a scos telefonul și a început să filmeze (ceea ce din nou, îi este extrem de necaracteristic). *chestia zburătoare mi-a mai apărut odată în vis, nu mai știu în ce circumstanțe.
    Te rog frumos să-mi spui care e părerea ta și îți mulțumesc anticipat pentru timpul acordat :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Ida. Visul tau cuprinde numeroase elemente simbolice si poate reflecta niste sentimente foarte personale de ale tale. Nu am sa ma hazardez asadar prea mult in acestea interpretare. Poate fi vorba despre o plecare reala, potentiala sau simbolica avand de a face cu familia ta sau cu tine insuti. In prima varianta, casa mare veche si dezordonata poate reprezenta atmosfera din caminul tau, o atmosfera nu tocmai fericita ce determina plecarea (probabil la nivel simbolic) a mamei tale. Raceala despre care vorbeste tatal tau poate fi una afectiva. Copacii numerosi, la fel ca si chestia kaki, indica o "inaltare", o plecare spre inalturi, dar si noi sperante sau un nou sens (spiritual) in viata, toate acestea constituind cumva o noua sansa sau solutie pentru problemle tatalui tau.

      Ștergere
  96. Am visat ca am o boala si mai am câteva zile de trăit.ce înseamnă?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inseamna ca treci sau este necesar sa treci peste o mare transformare a vietii tale sau a fiintei tale interioare.

      Ștergere
  97. Buna :) am visat ca tatal meu ma tortura, iar apoi m-a aruncat pe geam de la etaj si am murit..imi fac griji. Ce inseamna? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. te rog, imi dai si mie o parere

      Ștergere
    2. Buna. Acest vis insemna ca faci, esti pe punctul/ai de gand sa faci ceva care stii bine ca nu ii place tatalui tau. Iti este teama ca un anumit lucru pe care l-ai comis ori il poti comite poate sa-ti rapeasca afectiunea tatalui tau fata de tine.

      Ștergere
    3. Okay. Iti multumesc.

      Ștergere
  98. Buna Diana ..am avut un vis foarte ciudat am visat ca eram un loc plin de zapada unde erau intinsi 3 oameni 2 dintre ei erau morti cineva aruncase o bomba sau ceva de genul acolo , dintr-un camion coborasera 2 barbati si o femeie pe motociclete si vroiau sa o omoare pe femeia care supravietuise.. dupa care am visat 2 oameni necunosti intretinand relati intime ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Roxana. Zapada din vis exprima adeseori niste inhibitii, niste simtaminte neexprimate ori tainuite chiar si fata de tine insuti. In acest context, femeia care supravietuieste si este urmarita in continuare pentru a fi omorata reprezinta o parte din tine insuti. O parte din tine insuti care se incapataneaza sa supravietuiasca in pofida impotrivirii tale, si care poate avea legatura cu o veche poveste de dragoste de-a ta sau cu una in care refuzi rational (dar nu si afectiv) sa te implici.

      Ștergere
  99. Bună Diana, în copilărie aveam un coșmar care se repeta foarte des și care mă bântuie încă deși nu l-am mai avut de circa 20 de ani. Visam că eram un bărbat adult și supravegheam un grup de copii care se jucau într-o poiană, la munte în apropierea unor stânci. La un moment dat o fetiță, despre care știam instinctiv că este copilul meu, urca deasupra acelor stânci care începeau să se miște și începea să mă strige pentru a-i veni în ajutor. Atunci aveam un moment groaznic în care încercam să găsesc o soluție, știam cumva că dacă încerc să urc pe acele stânci acestea aveau să se desprindă sub greutatea mea. Timpul trecea și invariabil nu găseam nici o soluție astfel încât începeam să urc stâncile cât de încet puteam pentru a nu le dărâma. Nu am reușit niciodată să ajung la fetiță, de fiecare dată stâncile se prăvăleau sub mine și ajungeam jos în poiană, unde eram zdrobit de o stâncă uriașă. Partea sinistră este că nu mă treazeam ci visam cum vorbesc cu oameni pe care nu-i cunosteam și care nu vroiau să-mi spună ce s-a întâmplat cu fetița. Câteodată imi spuneau totuși că este bine și nu a pățit nimic, dar știam că nu îmi spuneau adevărul. repet am avut acest vis de zeci de ori, câteodată știam chiar în timpul visului ce urma să se întâmple dar nu puteam schimba nimic. Ulterior după vârsta de 10-12 ani nu am mai avut acest vis. Nu am mai dat importanță visului considerându-l un simplu coșmar din copilărie. După ce soția mea a născut o fetiță, amintirea celor visate în copilărie a început să mă bântuie, deși nu reușesc să-mi amintesc chipul fetiței din vis, mi-e groază ca cele visate să nu se întâmple în realitate. Știu că pentru unii pare ridicol, dar în copilărie am mai avut vise extrem de detaliate despre persoane pe care aveam să le cunosc peste yeci de ani și despre evenimente pe care aveam să le trăiesc ulterior la mare distanță în timp. Oare acest lucru poate fi posibil sau este doar o autosugestie, o farsă a subconștientului etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce pot sa-ti spun, cu deplina sinceritate, este ca visele premonitorii sunt foarte rare sau ca adeseori ne inselam pe noi insine ca le-am avut. Nu contest ca sunt posibile. Ca intrepretare generala, visul repetat in perioada copilariei semnifica (foarte expresiv, ce-i drept) neputinta dar si straduinta de a depasi niste bariere din viata reala. Fetita poate simboliza acea parte din tine insuti pe care incercai sa o salvezi, sa o aduci la lumina ori sa o promovezi, dar si expresia simtamantului ca te simteai dominat, incapabil sa iti impui vointa ori dorintele. Reaparitia acestui vis dupa ce sotia ta a nascut o fetita nu cred ca este de rau augur. Acel vis trait de atatea ori in copilarie a ramas tocmai de aceea implantat in memoria ta (subconstienta), iar odata cu nasterea fetitei tale a "gasit" un "motiv" sa revina, sa se reactualize fara sa-si justifice insa in mod explicit ori rational revenirea. Acel vechi vis s-a "agatat," ca sa zic asa, de dragostea fata de fetita ta si de temerea aferenta ca i s-ar putea intampla ceva rau.

      Ștergere
  100. Buna. Eu acum cateva luni l-am visat pe tata care a murit acum 11 ani ca fugea de mine nu vroia sa ma duc langa el dar eu tot m-am dus, l-am luat in brate si era atat de bine nu imi venea sa ii dau drumul. Apoi m-a imbratisat si el. Cand m-am trezit din somn plangeam atat de puternic fusese sentimentul pe care il simtisem. Eram certati cand a murit. Acum imi pare rau. Azi noapte l-am visat din nou. Imi spunea ca dupa ce l-am ingropat si am plecat acasa el a iesit din mormant de aceea eu il vad ca nu este mort. Statea cu un american in casa ,pe care eu l-am rugat sa ne faca multe poze tinandu-ne in brate si din nou aceasi senzatie de parca nu era vis ci realitate. Il strangeam cu atata dor in brate... oare ce pot sa insemne aceste 2 vise?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceste vise pot semnifica iubirea pe care continui sa i-o porti tatalui tau, faptul ca nu te-ai impacat inca cu moartea lui si frustrarea ca a murit pe cand erati certati. Pozele care ceri sa ti se faca tinandu-te in brate cu tatal tau reprezinta nevoia ta de a nu-l uita, de a-i pastra cat mai vie amintirea (gandeste cu ce asociezi America sau americanii pentru a afla de ce fotograful era american). In acelasi timp, poate fi vorba despre o mostenire spirituala a tatalui tau, un lucru pe care stii ca il dorea pentru tine si care ai vrea (in subconstientul tau) sa se implineasca.

      Ștergere
  101. Buna ziua!Sunt INA si am visat oua(ma uitam la ele)pe o masa.Daca ai timp sa interpretezi visul asta m as bucura,daca nu,nu i nici o problema.Multumesc, oricum!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Ina. Descrierea visului tau este foarte sumara sau visul tau este foarte simplu in aparenta. In general, ouale visate sunt asociate cu potentialul personalitatii tale, cu o nastere simbolica, un nou inceput, cu speranta si viata ta ca intreg. Visul tau poate fi legat de un obiectiv, un lucru important pe care vrei sa-l implinesti. Mai multe despre acest subiect (inclusiv in vise) poti afla aici: http://www.diane.ro/2012/04/superstitii-despre-oua.html

      Ștergere
  102. Buna diana, imi pare.bn k am gasit acest site....pt k am o mare nelamurire si frik....intro noapte am visat k pe mana stanga aparuse 3 arsuri verzi ca niste rani deschise iar de acolo ieseau balonase ca cele kre faci cu apa si sampon iar apoi imi aparuse pe gat una mare si verde si la fel ieseau balonase si ma durea enorm si plangeam iar apoi a venit o salvare sa ma duca la spital insa nuju ce sa intamplat de nu mau primit iar apoi dintro data park eram inconjurata de vreo 6 persoane imbracate in straie negre cu gluga iar una din ele statea chiar in fata mea iar in vis se facea k era moartea si eram ff speriata si mam trezit brusc cu frik te rog frumos dak imi poti spune ce inseamna pt k imi e frik de chestia k moartea era in fata mea e cv de rau? Multumesc anticipat si un salut....am cautat peste tot pe google dar nici un rso despre intalnirea cu moartea k pers.... ma numesc flory

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Arsurile verzi din care ies un fel de balonase pot reflecta fie o problema legata de latura feminina a personalitatii tale (intruchipate de mana stanga), fie una asociata cu cu niste trasaturi ori talente de-ale tale insuficient dezvoltate inca. Poate ca iti infranezi feminitatea sau nu ti-o accepti inca, ori ai ajuns intr-un stadiu al vietii in care este necesar sa iti afirmi caracteristicile personale. Nu este vorba asadar despre o "boala fizica" ci despre una sufleteasca ori spirituala, si din aceasta cauza probabil nu esti primita la spital in vis. Intalnirea cu moartea reflecta ca trebuie sa renunti la ceva din tine, sa lasi ceva din tine "sa moara" astfel incat sa poti pasi pe o noua treapta a evolutiei tale personale.

      Ștergere
  103. Multumesc frumos diana mam regasit si sa incadrat fb explicatiile tale.in sfarsit mi-ai alungat teamerile...te pup si succes in continuare...

    RăspundețiȘtergere
  104. Am visat o vale cu multe flori frumoase de culoare albastru-violet,iar undeva se vedea o floare superba mai inalta avand o combinatie intre alb,verde rosu.
    Ce poate semnifica?

    RăspundețiȘtergere
  105. Azi-noapte am visat ca eram cu un baiat pe care nu.l cunosteam la un fel de cursuri...eu de engleza si el de muzica,si cand urcasem sus pe scari sa ne ducem fiecare in sala respectiva,el nu a mai vrut sa se duca la cursul lui de muzica si a vrut sa asiste cu mine la cursul meu,i.am zis ca e ok si cand am intrat in clasa el m.a luat de mana,iar fostul meu diriginte se presupune ca era profu de engleza....ne.am asezat si eu stateam atenta la ora,iar el mesteca guma..iar intr.un timp mi.o lipise mie pe pantaloni,asa ca.l rugasem sa o ia de acolo...apoi...pe o hartie a scris cu un pix albastru I-A,deasupra literei I era facuta o inimioara iar cratima dintre cele doua litere era lipita de I si de A...apoi mi.a pus o mana pe picior si mana lui ma ardea...simteam prin somn cum ma ard

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest vis poate semnifica ca iti doresti (subconstient) sa intalnesti un baiat capabil sa iti stimuleze emotiile pozitive, sentimentele tale cele mai adanci ("cursul de muzica"), cu atat mai mult cu cat tinzi sa cauti un alt limbaj de exprimarea sinelui ori sufletului ("cursul de engleza"). Avand in vedere cum se poarta totusi baiatul din vis si felul cum te arde mana lui pe picior, dorintei tale anterioare i se opuna temerea ca ai putea fi dezamagita sau chiar ranita de baiatul pe care nazuiesti sa-l intalnesti in realitate.

      Ștergere
  106. Ce inseamna daca cine iti zice in vis PLec 2 luni gandestete ce vrei sa faci . Chiar numi dau seama ce inseamna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest vis poate reflecta nevoia ta subconstienta de a te indeparta o vreme de acea persoana sau de a incerca sa vezi cum te poti descurca fara ea. Cu toate acestea, cifra 2 (din 2 luni) semnifica faptul ca iti doresti sa ramai impreuna cu acea persoana sau ca te simti foarte legat de ea.

      Ștergere
  107. Buna,sunt fata cu baiatul care mana lui o arde pe picior...doamne..am ramas socata cand descrierea ta s.a nimerit exact cu dorintele,gandurile si temerile mele cele mai ascunse...dar totusi,ce inseamna I-A,asa cum ti.am explicat mai sus cum erau representate?? Multumesc mult de tot k m.ai ajutat sa.mi clarific visul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta chiar nu pot sa interpretez, intrucat este chestiune care tine numai si numai de tine. Gandeste-te eventual la numele unor prieteni ori cunoscuti care incep cu literele I si A.

      Ștergere
  108. Am visat ca taicamiu mi.a taiat gatu si asteam sa mor dar am fost salvat si imi parea rau dupa aia ca am fost salvat.Poate cineva sa imi explice ce inseamna asta?ultumesc din inima.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gatul este asociat adeseori cu comunicarea, cu capacitatea de a vorbi. Este posibil asadar sa ai probleme de comunicare cu tatal tau sau sa iti doresti sa incetezi sa mai vorbesti cu tatal tau. In ambele cazuri, parerea de rau ca ai fost salvat poate semnifica ca nu doresti ca cineva sa intervina in problemele pe care le ai cu tatal tau sau sau sa incerce sa va impace.

      Ștergere
  109. Buna , ma numesc Narcis. Am avut un vis tare ciudat care chiar m-a marcat , dupa ce m-am trezit am fost foarte bulversat , nu prea stiam ce fac... Cel mai mult m-a ingrijorat secventa finala din vis, il conduceam pe un prieten care venise la mine ,pana afara , in acel moment eram in apartamentul parintilor, insa cand sa ma intorc eram in alta locatie si era cu totul alta casa , era o casa micuta , deteriorata , veche si cu pereti de sticla. Am vrut sa intru insa usa era inchisa. A venit mama care mi-a zis ca trebuie sa zic un cod sa nu intre chiar oricine, in special moartea care in momentul acela s-a aratat langa mine pentru cateva secunde dupa care a disparut. Am intrat in casa si incepeam sa am amintiri din copalarie vagi legate de acea casa , incepeam sa pun intrebari mamei, care a iesit afara sa curete peretii care erau efectiv facuti din geamuri(sticla) , legate de unele zone care au ramas neschimbate (vechi si ponostie) , la care mi-a raspuns ca nu merita cu toate ca era o suma mica ce trebuia investita. Dupa aceea m-am pus in pat si eram foarte deranjat de faptul ca stateam inghesuit . Dupa care m-am ridicat si am inceput sa ma uit prin casa dupa care m-am trezit instant. Are vreo semnificatie aparte acest vis? Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Narcis. Visul tau reflecta o ingrijorare legata de mama ta. Casa micuta, deteriorata, veche poate fi un simbol al mamei tale, care este posibil sa aiba probleme din cauza sanatatii sau a batranetii ori din alt motiv. Peretii de sticla ai case indica atat fragilitatea (fizica sau sufleteasca a mamei) cat si transparenta cu care iti vezi mama (eventual si necazurile ei). Codul de intrare in casa poate insemna ca nu oricine are acces la inima/sufletul mamei tale, si ca poti fi ingrijorat de posibilitatea mortii sale.Suma mica despre care mama ta iti spune ca nu merita investita poate reprezenta un ajutor de care are nevoie ea.

      Ștergere
  110. Daca visezi ca un om necunoscut moare in fata ta,impuscat...ce simbolizeaza acest vis ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest vis poate fi o reflectie a propriei tale personalitati. Barbatul impuscat poate reprezenta simtamantul ca ai fost "impuscat," invins sau eliminat intr-o situatie tinand de serviciu, intr-o relatie cu cineva sau intr-un alt aspect al vietii tale.

      Ștergere
  111. Buna,sunt Maria si am avut si eu un vis f ciudat,cum ca cineva drag mie mai avea o luna de trait si plangea la mine in brate,iar ma abtineam sa nu plang,sa fiu tare pt el- mentionez ca in viata reala au fost ceva scantei intre noi,dar acum suntem " certati" multumesc

    RăspundețiȘtergere
  112. Buna Diana, ma numesc Ioana, as dori tare mult sa imi raspunzi sa imi spui semnificatia acestui vis: am visat pe tatal prietenului meu care e mort de 5 ani, si nici macar nu-l cunosc, era la ei in curte, dar era intr-o alta casa mai sobra si cu multe scari pana ce ajungeam la dansul...vreau sa-ti zic ca eu cu prietenul meu ne or

    RăspundețiȘtergere
  113. Salut!Ma numesc Ioana, si as dori sa-mi spui te rog mult semnificatia acestui vis de azi-noapte sau mai exact de azi dimineatza: eu cu prietenul meu ne pregateam sa ne casatorim, eram la el in curte dar erau altfel construite casele lui si faceam curatenie, stiam ca intr-una dintre case era tatal lui care e mort de 5 ani si pe care nici macar nu-l cunosc, el murise paralizat fiind. Am mers si am urcat la dansul, casa in care se afla era de culoare inchisa, foarte sobru si aveam multe scari de urcat, cand am ajuns la el, era tot imobilizat la pat, si cand l-am vazut, era tare frumos chiar si asa la varsta lui si atunci i-am zis acum stiu ca seamana cu dvs prietenul meu si a zambit, si i-am cerut acordul daca ne putem casatori si a zis ca da si tot era glumet si radeam impreuna chiar daca avea dureri, si mi-a cerut sa-l spal un pic si la final sa-l las sa se odihneasca ca era obosit, am iesit cu lacrimile in ochi, ca mi-am dat seama ca era un om deosebit si numai ce iesisem, dupa cateva minute ne-a anuntat cineva ca a murit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este un vis foarte frumos. Doresti din suflet, probabil, sa dedici prietenului tau, chiar sa te casatoresti cu el, si vrei sa fii demna de el cumva, sa fii recunoscuta si respectata ca sotie a lui. Pentru a se intampla acest lucru ti se pare ca trebuie sa faci niste eforturi, sau sa te inalti poate deasupra conditiei tale (multele scari pe care le urci in vis pentru a ajunge in camera tatalui prietenului). Faptul ca te simti atat de bine impreuna cu el si ca el iti da acordul pentru casatoria ta pare a fi un semn bun, dar poate fi si o reflectare a dorintei tale ca el sa mai fi trait pentru a face in realitate acest lucru. El moare la scurt timp dupa aceea intrucat, in simbolismul visului tau, el indeplinise ceea ce iti doreai, adica isi daduse cu bucurie acordul sa te mariti cu fiul sau.

      Ștergere
  114. Buna Diana,ma numesc Constantin te rog sa-mi spui ce inseamna visul pe care l-am visat ieri ; am intrat cu sotia intr-un lift si am mers nu stiu la ce etaj am intrat intr-un apartament forte luminos alb si curat ne-a intampinat o femeie care ne-a spus ca a primit icoanele din Italia pe care le-a comandat pe internet ,eu cu sotia mea uitandu-ne la mai multe icoane care se aflau pe masa si parca nu erau reale ce frumoase erau am luat o icoana in mana si ma uitam la ea era ff luminoasa reprezenta o cruce cu raze si in fata crucii erau trei ingeri care stateau cu fata catre cruce totul era pe niste nori albi si nu stiu ce inseamna acest vis

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Constantin, este un vis foarte frumos si promitator. Reprezinta cumva o inaltare pe un alt nivel al relatiei tale cu sotia (liftul care urca), o inaltare "luminoasa" (apartamentul luminos, alb), fericita, tinand poate de o implinire spirituala. Atat icoana luminoasa, cat si crucea cu raze si ingerii conduc catre aceasta semnificatie. Numarul trei (3 ingeri) reprezinta vitalitate, energie, viata, dar poate semnifica, pe langa tine si sotia ta, si un copil ) pe care il ai sau care poate veni pe lume.

      Ștergere
    2. Imi poti raspunde te rog si mie, Diana?Ioana

      Ștergere
  115. Buna Diana!
    In noaptea de duminica spre luni am visat peste 15-20 de oamenii necunoscuti care fiecare dintre ei se omorau intr-un mod diferit, total diferit unul fata de altul ce ar putea semnifica acest lucru?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. P.S Ma numesc Sorin si visul sa petrecut in noaptea de 12 spre 13 octombrine si nu am mai avut astfel de vise pana acum ba chiar visez foarte foarte rar (o data la 2-3 luni poate si mai bine)

      Ștergere
    2. Visul tau poate reflecta o stare de neliniste sau deruta. Poate ca in mintea ori in sufletul tau se poarta o lupta intre ganduri sau simtaminte contrarii.

      Ștergere
  116. Buna Diana! Ma numesc Aura si am nevoie de ajutorul tau in descifrarea urmatorului vis: ma aflam in curtea unei manastiri, seara, iar in timp ce ma aflam pe niste scari improvizate, m-am impiedicat si am lovit o schela in varful careia se afla racla Sf. Vasile, a inceput sa se naruiasca si lemnele schelei sa cada spre mine. Eu m-am chircit jos, asteptnd sa fiu strivita. In acest timp sotul si fiul meu alergau spre mine sa ma salveze. Ciudat este ca eram resemnata. Si visul a luat sfarsit exact asa: eu asteptand resemnata sa fiu strivita in timp ce baietii alergau spre mine sa ma salveze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Aura. Acest vis poate avea o interpretare spirituala, una legata de credinta ta interioara sau de un nou ciclu al existentei tale. Poate fi vorba despre sfarsitul unei perioade din viata ta ("seara"), si intrarea intr-o alta, sau despre incercarea de a face ceva important. Incerci sa intri increzatoare in noua perioada (sau sa incepi acel lucru important cu incredere) , sa te "inalti" ("sa urci scarile"), adica sa evoluezi, dar nu ai inca un fundament solid pentru a face asta (poate un fundament tinand de o pregatire mentala, morala
      sau spirituala). Atunci cand te resemnezi ca schela sa cada peste tine, te resemnezi de fapt cu gandul ca nu ai cum sa fii invingatoare in ceea ce ti-ai propus. Nu acelasi lucru se poate spune despre sotul si fiul tau, care cred in tine mai mult decat o faci tu insuti (de aceea incearca sa te salveze in vis).

      Ștergere
  117. buna, daca imi poate explica cineva, ce inseamna acest vis va rooog: sora mea m-a visat moarta si imbracata in rochie de mireasa:(

    RăspundețiȘtergere
  118. diana am intrebare : de 1 saptamana il visez pe logodnicul meu care a murit acum 2 luni de fiecare data imi spune ca ma iubeste "te iubesc printeso" si ma ia de mana si mi.o saruta nu stiu ce inseamna apoi ma trezesc ai putea sa ma lamuresti?mersi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai de ce sa te ingrijorezi. Ai avut de a face cu un eveniment extrem de dureros, pe care nu l-a depasit inca. Visele tale reflecta faptul ca, cel putin in subconstient, nu te-ai impacat inca cu moartea logodnicului tau, ca inca tii al el in pofida faptului ca nu mai este printre noi. Nu cred ca ar trebui sa interpretezi astfel de vise ca pe niste mesaje ale logodnicului tau ce strapund bariera dintre viata si moarte.

      Ștergere
  119. Am visat moartea tatălui meu (trăiește şi e sanatos, la înmormântarea lui era prezenta și mama care nu este printre noi de ani de zile.... ce poate însemna??? Va mulțumesc anticipat pentru răspuns.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un astfel de vis poate semnifica ingrijorarea ta fata de tata (fata de sanatatea sa sau de alt aspect al vietii sale) ori simtamantul subconstient ca el se indeparteaza de tine sau tu te te indepartezi de el, nemaivrand sau nemaiputand sa-l intelegi.

      Ștergere
  120. Buna ! Am visat ca tocmai ma casatorisem cu un barbat cunoscut ,un fost iubit ,si ciudat era ca stiam ca o să moară la o ora anume ,într un timp scurt . Venind timpul asa-zisei morţi ,el nu a mai murit si m am trezit brusc . Partea ciudată este ca am fost contactată imediat dupa ce m am trezit de o prietena veche ,pe care n am văzut o de aproape doi ani,ce mi a spus speriată ca m a visat pierzându mi viaţa in încercarea reuşită de a salva un barbat de la moarte ,fiind prinsă între nişte scânduri negre si mult noroi . Menţionez ca prietena mi a specificat ca ma casatorisem recent cu bărbatul brunet pentru care mi am pierdut viaţa . Ce părere aveţi ? Mulţumesc anticipat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este, intr-adevar, o coincidenta ciudata, batatoare la ochi, dar, la fel ca si in alte visuri legate de moarte, pare sa nu fie vorba despre o moarte propriu zisa. In acest caz, visul poate face referire la o relatie cu un barbat de a ta deja existenta ori pe cale sa se inchege, o relatie care iti doresti sa dureze in ciuda simtamantului tau ca nu va fi asa sau a parerilor unor oameni din apropierea ta. Pentru a mentine acesta relatie tinzi sa faci mari sacrificii personale.

      Ștergere
  121. Cu catva timp in urma mi-am lasat mustata si barba sa creasca. Parerile cunoscutilor - si a celor dragi, apropiati - erau impartite. Dupa o vreme am ras totul. M-am visat mort, intins pe spate, avand barba, si parca eram surprins de asta , am inceput sa pipai cu degetele parul din barba, moment in care mortul (adica eu cel cu barba) a vrut ori chiar m-a cuprins cu o mana peste umar.... miscare brusca de eliberare..m-am trezit.

    Diana, care-i interpretarea ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest vis pare sa reflecte o transformare nedorita din viata prin care treci sau esti pe cale sa treci, o transformare ce presupune sa iti ascunzi adevaratul sine.

      Ștergere
  122. Buna Diana. Te Rog Sa ma ajuti in a intelege avect vis. Am visat k vroiam Sa mor, Si m-am pus intinsa pe mass Sa imi faca preotul slujba. Dar mi-a zis , k Sa ma testez dak Tb Sa mor, mi-a ats mainile. Imi vedeam degetelr ca jarul, Si ma intreba : "Te doare? ? Dar pe mine nu ma durea deloc. Si apoi m-am ridicat, spunandu-mi ca nu sunt de moarte. Desi eu credeam k Tb Sa mor, ca nu ma doare.aveam idea daca ma foate traiesc,daca nu , mor. Dar a fost exact invers. Apoi am plecat la inmormantarea unei alte pers in varsta, Si ea se uita la mine Si imi zambea, cu ochii un pic deschisi. Ohh, apoi m-am trezit cu o durere mare de cap. Visul a fost aseara, duminica spre luni
    Te Rog Sa imi raspunzi. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Visul tau poate reflecta faptul ca ai depasit o perioada importanta din viata ta sau ca un aspect al fiintei tale nu mai exista. Acea perioada ori acel aspect "a murit," ca si cum o parte din tine insati ar fi murit. Nu te durea arsura tocmai pentru ca aceasta afecta partea ta "moarta." Femeia mai in varsta intruchipeaza respectiva perioada ori respectivul aspect, ea te reprezinta pe tine insati in ceea ce ai fost si nu mai esti.

      Ștergere
    2. Iti multumesc din suflet Diana k mi-ai raspuns. Chiar mi s-a intamplat ceva, iar ce mi-Ai zis Tu acum se leaga.
      Ms Inca odata. Sarbatori fericite Si sanatate multa tuturor!

      Ștergere
  123. buna diana ..... azi noapte am visat ca eu si prietenul meu am murit dar nu nea inmormantat nimeni oamenii nu ne vedeau dar noi intre noi ne vedeam si eram la fel ca si inainte si in plus fata de asta am visato pe sora mea care a murit inecata iar fratele meu. a scos-o din raul unde s-a inecat in schimb ea a fost inormantata langa bunicul meu iar dupa am visat si crucea unde scria numele ei si stiam ca ma ingroapa si pe mine langa ea. poti sa imi spui si mie ce semnifica te rog .....e sora mea in pericol? pentru ca noi suntem bn. multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Visul tau poate reprezenta ingrijorarea ca sora ta trece printr-o conjunctura de viata periculoasa, dar si temerea ta ca relatia cu prietenul tau poate ajunge intr-un impas din cauza faptului ca nu este acceptata de familia ta. Este posibil ca sora ta sa iti tina partea fata de legatura cu prietenul tau,ajungand sa fie, din aceasta pricina, la o relatie tensionata cu familia ta sau cu parintii tai.

      Ștergere
  124. Buna Diana !!! te rog sa-mi raspunzi la vis sunt foarte curioasa! Aseara am visat ca era noapte si o colega imi spunea sa o las singura sa se roage la maica Domnului.Eu am intrat in camera si m-am pus in pat langa bunica mea care se uita la televizor.din camera ,o auzeam cum se ruga pe colega dar nu-mi mai amintesc ce zicea.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.